Nirvana

Nirvana

Son dakika nirvana haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nirvana ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nirvana haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nirvana

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nirvana gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 nirvana haberi bulunmuştur. Tüm nirvana haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sodalit Taşı Özellikleri Nelerdir? Sodalit Taşının En Bilinen Faydaları...
Sodalit Taşı Özellikleri Nelerdir? Sodalit Taşının En Bilinen Faydaları... Sodalit taşı magmatik kayaçlarda oluşan ve çivit mavisi rengi ile birçok kişinin dikkatini çeken doğal taşlardandır. Sodalit taşı akıl taşı, nirvana taşı ya da mantık taşı olarak da bilinmektedir.
1.02.2024 Yaşam
Kiralık Konak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Kiralık Konak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Kiralık Konak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Kiralık Konak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Kiralık konak Yakup Kadri Karaosmanoğlu tarafından kaleme alınmış bir eserdir. 1922 senesinde yayınlanan kitapta nesiller arası çatışmalar ve değişimler anlatılmıştır. 
17.12.2023 Eğitim
Gülşen ve Edis'ten 'olay' klip! Çok konuşulacak görüntüler...
Gülşen ve Edis'ten 'olay' klip! Çok konuşulacak görüntüler... Üç yıl önce 'Nirvana' şarkısıyla klip çeken ve adlarından oldukça söz ettiren Gülşen ve Edis, bu kez de Serdar Ortaç'ın yazdığı 'Sor' isimli şarkı için bir araya geldi. Ünlü isimlerin klibindeki görüntüler gündem oldu.
18.08.2023 Magazin
'Courtney Love tarafından tacize uğradım, o anın fotoğrafı da var
'Courtney Love tarafından tacize uğradım, o anın fotoğrafı da var Nirvana grubunun intihar eden solisti Kurt Cobain'in eşi ve çocuğunun annesi Courtney Love, bir gazetecinin anlattığı olayla gündeme geldi. 20'li yaşlarında Coachella'dayken Love tarafından tacize uğradığını söyleyen Frank Elaridi, yıllar sonra yaşananları anlattı.
20.05.2023 Magazin
Alessandra Ambrosio elmasları gölgede bıraktı!
Alessandra Ambrosio elmasları gölgede bıraktı! Ünlü model Alessandra Ambrosio’nun elmaslara bürünmüş halde verdiği cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı.
11.12.2022 Magazin
18 Ekim BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM’de bu salı hangi ürünler indirimli, neler var? BİM 18 Ekim aktüel ürünler indirimli liste yayınlandı!
18 Ekim BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM’de bu salı hangi ürünler indirimli, neler var? BİM 18 Ekim aktüel ürünler indirimli liste yayınlandı! BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler listesi merak ediliyor. 18 Ekim BİM aktüel ürünler kataloğuna bu salı da birbirinden farklı ürünler raflardaki yerini alacak. BİM indirimli ürünler listesinde Fiskobirlik 800 gr Fındık Kreması, Miskos 240 gr Antep Fıstıklı Çekme Helva, hindi fileto ve temizlenmiş hamsi gibi ürünler yer alıyor. İşte, 18 Ekim Salı haftanın BİM aktüel ürünler kataloğu tam liste...
18.10.2022 Ekonomi
Gülşen ile Edis'ten kutlama pozu!
Gülşen ile Edis'ten kutlama pozu! Gülşen ve Edis'in 'Nirvana' adlı düeti 2020 yılına damga vurmuştu. İki yakın arkadaş olan Edis ile Gülşen, Barcelona'da bir araya geldi. Ünlü şarkıcılar kutlama pozu verdi.
7.06.2022 Magazin
Turizm ve Mice Sektörü Sürdürülebilirlik için İstanbul’da buluştu
Turizm ve Mice Sektörü Sürdürülebilirlik için İstanbul’da buluştu Türkiye’de MICE sektörünün gelişimine öncülük eden ACE of MICE Exhibition by Turkish Airlines, 20 ülkeden gelen turizm profesyonelinin katılımıyla bugün kapılarını açtı. Bu yılki teması “Sürdürülebilir Gelecek” olarak ve sağlıklı bir gezegenin ancak çevreye saygılı olmakla mümkün olduğunu vurgulayan fuar, üç gün boyunca sürecek B2B toplantılar, birbirinden ilginç oturumlar ve network etkinlikleriyle Türkiye’nin adını bu alanda duyurmayı hedefliyor.
26.05.2022 Ekonomi
Foo Fighters'ın davulcusu Taylor Hawkins'in otel odasında cansız bedeni bulundu
Foo Fighters'ın davulcusu Taylor Hawkins'in otel odasında cansız bedeni bulundu Rock grubu Foo Fighters'ın davulcusu Taylor Hawkins'in 50 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı. Hawkins, 1997'den bu yana ünlü rock grubunda yer alıyordu.
26.03.2022 Magazin
Dünyanın en ünlü müzik gurubuna ‘çocuk istismarı’ şoku
Dünyanın en ünlü müzik gurubuna ‘çocuk istismarı’ şoku Müzik grubu Nirvana'nın Nevermind albüm kapağında yer alan bebek, 30 yılın ardından cinsel istismar iddiasıyla gruba dava açtı.
25.08.2021 Gündem
Bulut İnşaat’ın sahibi Temel Bulut'a rekor ceza! 316 yıl hapis...
Bulut İnşaat’ın sahibi Temel Bulut'a rekor ceza! 316 yıl hapis... Bulut İnşaat’ın sahibi Temel Bulut, 130 kişiye maket üzerinden ev sattıktan sonra dairelerini vermediği iddiasıyla açılan dolandırıcılık davasında 316 yıl 3 ay hapis ve 1 milyon 275 bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Mağdurların avukatı Orhan Boran, kararı ‘tarihi’ olarak nitelendirdi.
25.02.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı! 6 ay faizsiz ve...
Kredi fırsatı! 6 ay faizsiz ve... Milyonlarca kişiyi sevindiren haber. Bankalar tek tek duyurdu. 6 aya kadar faizsiz kredi imkanı bulunuyor. ING Türkiye, Yapı Kredi, DenizBank, Garanti BBVA, ING Bank harekete geçti. Uzaktan eğitime geçilmesi ile özellikle öğrenci ve öğretmenlerin bilgisayar ve tablet ihtiyacı arttı. Teknoloji ürünlerinde görülen artış nedeni ile pek çok kişi bilgisayar ihtiyacını öteledi. Bu noktada banklar ile teknoloji perakendecileri ortak karar, vatandaşlara alarak düşük faizli kredi imkanı sunmaya başladı. 30 bin liraya kadar kullanılabilen kredilerde 12 aya kadar vade imkanı bulunuyor. 6 aya kadar faizsiz kredi imkanı da söz konusu.
20.01.2021 Ekonomi
Şarkıcı Gülşen ayna karşısında bikinili pozunu paylaştı
Şarkıcı Gülşen ayna karşısında bikinili pozunu paylaştı Ünlü şarkıcı Gülşen, “Nirvana zamanları” notuyla iddialı bir fotoğrafını paylaştı. Gülşen'in pozuna sosyal medyada yorum yağdı.
13.11.2020 Magazin
Gülşen'den yardım çağrısı: 'Zaman daralıyor'
Gülşen'den yardım çağrısı: 'Zaman daralıyor' Şarkıcı Gülşen, SMA hastası Demir Ali bebek için yardım çağrısı yaptı.
12.09.2020 Magazin
Sinan Akçıl’dan Gülşen’e jet yanıt
Sinan Akçıl’dan Gülşen’e jet yanıt Gülşen ile Edis “Nirvana” adlı yeni çalışmasını yayınlamış, Sinan Akçıl’dan da şarkıya “Beğenmedim” yorumu gelmişti.
8.09.2020 Magazin
Oğlu için lüks evini çiftliğe çevirdi!
Oğlu için lüks evini çiftliğe çevirdi! Edis ile yaptığı 'Nirvana' adlı düetle gündem olan Gülşen, oğlu Azur için 15 milyon liralık evini çiftliğe çevirdi. Güzel şarkıcı, saksılarda sebze ve meyve yetiştirdi.
7.09.2020 Magazin
"Sinan’ı değil güzel şeyleri konuşalım"
"Sinan’ı değil güzel şeyleri konuşalım" Edis’le düet yaptığı "Nirvana" şarkısıyla adından söz ettiren Gülşen, önceki gün Bebek’teydi.
5.09.2020 Magazin
Edis ve Gülşen duymasın... Sinan Akçıl'dan olay yaratacak sözler!
Edis ve Gülşen duymasın... Sinan Akçıl'dan olay yaratacak sözler! Sinan Akçıl, Edis ve Gülşen’in düet şarkısı “Nirvana”yı beğenmediğini söyledi.
31.08.2020 Magazin
Şarkıcı Gülşen, Survivor Cemal'i affetmedi
Şarkıcı Gülşen, Survivor Cemal'i affetmedi Survivor 2020 Ünlüler-Gönüller yarışmasının şampiyonu Cemal Can Canseven, kendisini Gülşen’e affettirmeyi başaramadı. Yarışmada şarkıcı Gülşen’i çok sevdiğini söyleyen Survivor şampiyonun paylaşımı gerçekleri ortaya çıkarttı.
28.08.2020 Magazin
500 bin TL’lik ‘Nirvana’
500 bin TL’lik ‘Nirvana’ Gülşen ve Edis’in merakla beklenen düeti ‘Nirvana’, bugün tüm dijital platformlardaki yerini aldı.
28.08.2020 Magazin
Gülşen ve Edis, nihayet ‘Nirvana’ya erecekler
Gülşen ve Edis, nihayet ‘Nirvana’ya erecekler Londra’da başladıkları single hazırlığını pandemi öncesinde tamamlayan Gülşen ve Edis, şarkının çıkışını salgın nedeniyle ertelemişti. İkili, şarkıyı ağustos sonunda müzikseverlerle buluşturmaya karar verdi.
9.08.2020 Magazin
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi MTV Video Müzik Ödülleri 2020 adayları ve sunucusu açıklandı. Peki, MTV müzik ödülleri ne zaman? İşte MTV müzik ödülleri aday listesi...
17.08.2020 Gündem
Gri kategoride aranıyordu! PKK'dan kaçmak için 150 bin lira vermiş
Gri kategoride aranıyordu! PKK'dan kaçmak için 150 bin lira vermiş Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 300 bin lira ödülle gri kategoride aranırken yakalanan "Nirvana" kod isimli terörist Semra Tunçer hakkında iki kez ağırlaştırılmış müebbet ve 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
23.01.2020 Gündem
'Bergüzar Korel ve Hadise'nin kardeş yarası'
'Bergüzar Korel ve Hadise'nin kardeş yarası' Kardeşi Bergüzar Korel ve annesi Hülya Darcan hakkında ortaya attığı iddialarla gündem olan Zeynep Korel, son olarak yaptığı kaset açıklamasıyla çok konuşuldu. Öte yandan Hadise'nin bir süredir arasının bozuk olduğu ablası Hülya Açıkgöz ise 2020'nin ilk gününde söylediği zehir zemberek sözlerle magazin gündemine bomba gibi düştü...
3.01.2020 Magazin
Semra Tuncer tutuklandı!
Semra Tuncer tutuklandı! Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yakalanan gri kategorideki terörist "Nirvana" kod adlı Semra Tuncer ile ona yardım ve yataklık ettikleri öne sürülen 2 şüpheli tutuklandı.
29.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nirvana ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nirvana haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.