Nikola Tesla

Nikola Tesla

Son dakika Nikola Tesla haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nikola Tesla ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nikola Tesla haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nikola Tesla

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nikola tesla gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 nikola tesla haberi bulunmuştur. Tüm nikola tesla haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sırbistan Bayrağı Anlamı Nedir? Sırbistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Sırbistan Bayrağı Anlamı Nedir? Sırbistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Resmi ismiyle Sırbistan Cumhuriyeti olan ülke Güneydoğu Avrupa'da yer almaktadır. 7 milyonluk nüfusa sahip olan ülke Avrupa'nın her yerinden turist almaktadır. 
14.09.2023 Eğitim
13 saniyede gizli yüzü bulanların IQ'su Nikola Tesla ile yarışıyor!
13 saniyede gizli yüzü bulanların IQ'su Nikola Tesla ile yarışıyor! Optik illüzyon testleri sıradışı beyinleri ortaya çıkarmaya devam ediyor. Bu optik illüzyon testinde mağara adamının arkadaşını bulanların IQ'su dahilerle yarışıyor. 13 saniyeniz var, gizli yüzü bulabilir misiniz? Haydi gelin birlikte bakalım.
13.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balkan turunun ikinci durağı olan Sırbistan’a geldi. Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç tarafından resmi törenle karşılandı.
7.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan’da
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balkan turunun ikinci durağı olan Sırbistan’a geldi.
6.09.2022 Siyaset
Elon Musk kimdir? İşte Elon Musk’un hayat hikayesi!
Elon Musk kimdir? İşte Elon Musk’un hayat hikayesi! SpaceX ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk, ABD merkezli sosyal medya platformu Twitter’ı 44 milyar dolara satın almak için anlaştı. Uzun süredir Twitter ile gündemde olan Elon Musk’ın Twittter hamlesi sonrası hayat hikayesi merak ediliyor. Peki, Elon Musk kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Elon Musk’ın hayat hikayesi…
26.04.2022 Dünya
Ozon yağının faydaları nedir? Ozon yağı ne işe yarar?
Ozon yağının faydaları nedir? Ozon yağı ne işe yarar? Ozon yağının tarihçesine bakıldığında dünyaca tanınan mucit ve fizikçi Nikola Tesla tarafından bulunduğu bilinmektedir. 1900 yıllarında tüberküloz hastalığının tedavisinde kullanılan ozon yağı, farklı rahatsızlıkların tedavisinde de denemeye başlanmıştır. Peki ozon yağının faydaları nedir? Ozon yağı ne işe yarar?
16.02.2022 Sağlık
Atatürk’ün anısına 3 ayda hazırladı! Tam 539 parça
Atatürk’ün anısına 3 ayda hazırladı! Tam 539 parça İstanbul'un birçok noktasındaki antikacı ve eskicilerden toplanan 539 parça, Çekyalı heykeltıraş Patrik Prosko tarafından bambaşka bir forma büründü. Atatürk’ün hayatını, değerlerini simgeleyen ve anamorfoz tekniği kullanılarak yapılan ilginç çalışma, 3 ayda tamamlandı. Rahmi M. Koç Müzesi Genel Müdürü Mine Sofuoğlu, "Yabancı bir sanatçının Atatürk’ü araştırıp böyle bir eser ortaya koyması başlı başına gurur verici" diyor.
8.11.2021 Gündem
Pfizer/BioNTech'in aşısının ilk partisi Sırbistan'a geldi
Pfizer/BioNTech'in aşısının ilk partisi Sırbistan'a geldi Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirilen Pfizer/BioNTech'in aşısının ilk partisi Balkan ülkesi Sırbistan'a ulaştı.
22.12.2020 Sağlık
Elon Musk kimdir? Elon Musk kaç yaşında? Elon Musk'un kariyeri
Elon Musk kimdir? Elon Musk kaç yaşında? Elon Musk'un kariyeri Tesla CEO'su ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk'ın sosyal medya hesabı hacklendi. Microsoft'un kurucusu Bill Gates, dünyanın en zengin adamı Jeff Bezos ve ünlü ABD'li rapçi Kanye West ile teknoloji devi Apple gibi Elon Musk'ın da hesabından sanal para birimi Bitcoin istenilerek "Adresime gönderilen tüm Bitcoin ödelemerini iki katına çıkarıyorum" paylaşımı yapıldı. Bu olayın ardından pek çok kişi Elon Musk kimdir? sorusu araştırıyor. İşte Elon Musk kariyeri ve hayatı hakkında merak eidlenler...
16.07.2020 Gündem
Nikola Tesla kimdir, nereli? Nikola Tesla hayatı ve icatları!
Nikola Tesla kimdir, nereli? Nikola Tesla hayatı ve icatları! Nikola Tesla doğum günü nedeniyle sosyal medya trendleri arasına girince Nikola Tesla hayatı merak edilmeye başladı. Dünya bilim tarihini kökten değiştiren deneylere ve icatlara imza adan mucit Nikola Tesla kimdir, nereli? Nikola Tesla hayatı ve icatları…
10.07.2020 Gündem
SpaceX ilk insanlı uçuşu ne zaman, saat kaçta? SpaceX canlı izle!
SpaceX ilk insanlı uçuşu ne zaman, saat kaçta? SpaceX canlı izle! Amerikan uzay mekiği ve roket üreticisi SpaceX'in, NASA ortaklığıyla dünya yörüngesine göndereceği ilk insanlı uzay mekiği denemesi bugün gerçekleştirilecek. SpaceX'in fırtlatıldığı anı canlı olarak izlemek isteyenler de Spacex ne zaman fırlatılacak? SpaceX ilk insanlı uçuşu ne zaman saat kaçta? Elon Musk kimdir? sorularını aratıyor. İşte SpaceX canlı izleme linki!
30.05.2020 Gündem
Epic Games, iki oyunu daha ücretsiz yaptı
Epic Games, iki oyunu daha ücretsiz yaptı Epic Games, Sherlock Holmes: Crimes and Punishments ve Close to the Sun isimli bu iki oyunu ücretsiz yaptı.
11.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Kablolu kulaklıklara veda zamanı
Kablolu kulaklıklara veda zamanı Bugün gezmek için dışarı çıktığınızda kulaklık takanların önemli bir bölümünün kablosuz kulaklıkları tercih ettiğini görebilirisiniz. Bu da bize açık bir şekilde kablolu kulaklık devrinin artık bittiğini gösteriyor.
27.01.2020 Bilim ve Teknoloji
HAARP nedir? HAARP sismik dalgalar yayarak İran'da deprem mi oluşturdu?
HAARP nedir? HAARP sismik dalgalar yayarak İran'da deprem mi oluşturdu? İran Devrim Muhafızları’na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Süleymani ve Haşdi Şabi Başkan Yardımcısı Mühendis’in öldürülmesinden sonra, İran’ın misilleme yaparak ABD’ye ait üstlerini vurmasının ardından, İran’da yaşanan deprem akıllara HAARP teknolojini getirdi. HAARP silahı olarak adlandıran bu teknolojiyle ABD’nin sismik dalgalar yayarak İran’da depreme neden olduğu iddia edildi. Bu iddiaların sosyal medyada çok konuşulması, vatandaşların HAARP nedir sorularına yanıt arasına neden oldu. Peki, HAARP projesi nedir? HAARP teknolojisi gerçekten deprem oluşmasına neden olabilir mi?
8.01.2020 Gündem
HAARP nedir? Depremle ilişkisi var mıdır?
HAARP nedir? Depremle ilişkisi var mıdır? Depremle ilgili komple teorilerinde adı oldukça sık geçen HAARP nedir? sorusu Türkiye’de art arda yaşanan depremler sonrası yeniden gündeme geldi.
9.10.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, Belgrad Nikola Tesla Havalimanı'nda Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağına Sırbistan hava sahasında Sırbistan hava kuvvetlerine ait uçaklar eşlik etti.
7.10.2019 Dünya
Macron'dan Avrupa'yı sarsan açıklama: AB 28 üyesiyle...
Macron'dan Avrupa'yı sarsan açıklama: AB 28 üyesiyle... Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Avrupa Birliği'nin (AB) daha hızlı ve etkin karar alması gerektiğini belirterek, "AB, Sırbistan'ı üyeliğe kabul etmek için reformlar uygulamalı, zira AB mevcut 28 üyesiyle iyi çalışamıyor." dedi.
15.07.2019 Dünya
Odada dolaşırken ‘cep’i şarj etti
Odada dolaşırken ‘cep’i şarj etti Teknoloji devlerinin hayatımıza fiilen soktuğu ancak işlevselliği ile eleştirilen kablosuz enerji transferini Bilgi Üniversitesi bir adım ileri taşıdı. Yürütülen proje sonucunda optik enerji ile 4-5 metreden mobil cihazların şarj işlemi başarıyla gerçekleştirildi. Şimdi sırada şehir şebekesi var.
6.10.2018 Ekonomi
Beşiktaş kafilesi Belgrad'a indi
Beşiktaş kafilesi Belgrad'a indi UEFA Avrupa Ligi play-off turunda yarın Sırbistan temsilcisi Partizan ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş kafilesi başkent Belgrad'a geldi.
22.08.2018 Beşiktaş
"Nikola Tesla Müzesi" Türkiye'ye geliyor
"Nikola Tesla Müzesi" Türkiye'ye geliyor "Yıldırımların efendisi" olarak tanınan dünyaca ünlü mucit, fizikçi ve elektrofizik uzmanı Nikola Tesla'nın Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki Tesla Müzesi'nde sergilenen özel eşyaları ve icatları Türkiye'ye getirilecek.
25.07.2018 Bilim ve Teknoloji
Nikola Tesla rolü Ethan Hawke'ın!
Nikola Tesla rolü Ethan Hawke'ın! Bilim dünyasının en önemli figürlerinden biri olan Nikola Tesla'nın hayatını anlatacak filmde Tesla rolünü Ethan Hawke kaptı.
15.02.2018 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'a geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'a geldi Erdoğan, özel uçak "TUR" ile TSİ 00.50'de Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a geldi.
9.10.2017 Siyaset
Kitabevinin camını silen o adam aranıyor
Kitabevinin camını silen o adam aranıyor Kitabevinin camını silen orta yaşlı bir adam, kazandığı 10 lira ile kitap alıp gitti...
25.09.2017 Yaşam
Uzmanlar açıkladı: İstanbul'da suni deprem üretilebilir mi
Uzmanlar açıkladı: İstanbul'da suni deprem üretilebilir mi Deprem uzmanları, özellikle Marmara depreminden sonra zaman zaman gündeme gelen "suni deprem"in, uzaktan tetiklenerek oluşturulmasının mümkün olmadığını bildirdi. Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Övün Ahmet Ercan, suni depremin Tesla tarafından laboratuvar ölçeğinde yıllar önce denendiğini ancak alan ölçeğinde bir deprem oluşturmanın mümkün olmadığının gözlemlendiğini söyledi.
12.11.2016 Yaşam
ABD Başkan Yardımcısı Biden Sırbistan'da
ABD Başkan Yardımcısı Biden Sırbistan'da ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Sırbistan'ın tüm bölge için ekonomik ve siyasi anlamda önemli bir temel taşı olduğunu belirterek, "Sırbistan'ın liderliği, Avrupa'nın bu kesimi için önemli." ifadelerini kullandı.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nikola Tesla ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nikola tesla haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.