Neuralink

Neuralink

Son dakika Neuralink haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Neuralink ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Neuralink haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Neuralink

haberleri sayfasında son dakika yaşanan neuralink gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 neuralink haberi bulunmuştur. Tüm neuralink haberleri aşağıda listelenmiştir.
Neuralink beyin çipi nedir? Neuralink ne işe yarar, Neuralink çipi nasıl çalışıyor? Elon Musk Neuralink projesi
Neuralink beyin çipi nedir? Neuralink ne işe yarar, Neuralink çipi nasıl çalışıyor? Elon Musk Neuralink projesi Neuralink, ilk kez bir insanın beynine çip yerleştirdi. Elon Musk, Neuralink çiplerinden birinin, ilk kez bir insanın beynine başarıyla yerleştirildiğini açıkladı. Neuralink, geçtiğimiz yılın mayıs ayında insanlı testler için FDA'den onay almıştı. Peki, Neuralink beyin çipi nedir? Neuralink ne işe yarar, Neuralink çipi nasıl çalışıyor? İşte Elon Musk Neuralink projesi hakkında merak edilenler…
30.01.2024 Gündem
Shivon Zilis kimdir, kaç yaşında, nereli? Elon Musk'ın ikiz bebek sahip olduğu ortaya çıktı!
Shivon Zilis kimdir, kaç yaşında, nereli? Elon Musk'ın ikiz bebek sahip olduğu ortaya çıktı! Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk'ın, yapay zeka şirketi Neurolink'te yönetici olan Shivon Zilis ile birlikte gizlice ikiz çocuk sahibi olduğu ortaya çıktı. 50 yaşındaki Tesla ve SpaceX CEO'sunun babası olduğu bilinen çocuk sayısı 9'a yükseldi. Peki, Shivon Zilis kimdir, kaç yaşında, nereli?
7.07.2022 Dünya
İnsan beynine çip takacak! Elon Musk düğmeye bastı
İnsan beynine çip takacak! Elon Musk düğmeye bastı Elon Musk'ın Neuralink projesi kapsamında geliştirdiği çipi insan beynine bu yıl içinde takmak istediği biliniyor. Şirket bu hedefi gerçekleştirmek adına son adımlarını atmaya başladı. Neuralink, İlk klinik deney katılımcıları ile çalışacak klinik araştırma direktörü için iş ilanı yayınladı.
21.01.2022 Dünya
Beyin çipi nedir, ne işe yarayacak? Elon Musk, 'beyin çipi' projesi Neuralink için yine tarih verdi!
Beyin çipi nedir, ne işe yarayacak? Elon Musk, 'beyin çipi' projesi Neuralink için yine tarih verdi! ABD'li milyarder Elon Musk, Wall Street Journal CEO Konseyi Zirvesi'nde yaptığı açıklamada, Neuralink firmasının ürettiği, bir maymun üzerinde denenmesi ve başarıyla sonuçlanmasının ardından duyurdukları çipin, 2022 yılına kadar insan beynine de yerleştirilebileceğine dair umudunu koruduğunu anlattı. Peki, beyin çipi nedir, ne işe yarayacak?
7.12.2021 Gündem
Dünyanın en zengin 10 kişisinden 7'si teknoloji işi yapıyor
Dünyanın en zengin 10 kişisinden 7'si teknoloji işi yapıyor Bloomberg Billionaires Index verilerine göre, dünyanın en zengin 500 insanın yer aldığı listenin ilk 10 sırasındaki iş adamlarının 7'si teknoloji merkezli işler yapıyor.
28.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Beyin pillerinin yerini Musk’ın çipi mi alacak?
Beyin pillerinin yerini Musk’ın çipi mi alacak? Elon Musk’ın insan beynini bilgisayara bağlamayı hedefleyen projesi Neuralink hakkında Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ali Zırh, “Beyne ve sinir sistemine elektrik akımı veren ve “Nörostimülatör” adını verdiğimiz cihazlarla dışarıdan şarj edilebilen teknoloji de yakın zamanda insan üzerinde klinik uygulamaya girmiş durumda. Halen kullandığımız nörostimülatörlerin, Neuralink gibi kafatası cildi altına yerleştirilen ve hacim olarak daha küçük versiyonları da şu anda klinik uygulamalarda kullanılma aşamasına çok yakın.” dedi.
12.09.2020 Sağlık
Neuralink nedir? Elon Musk’ın çip projesi ne işe yarayacak?
Neuralink nedir? Elon Musk’ın çip projesi ne işe yarayacak? Elon Musk Neuralink için bu geceyi tarih verdi. Tesla ve SpaceX'in CEO'su olan Elon Musk, insan beyniyle bilgisayarı birleştirecek şirketi Neuralink'in etkinlik tarihini açıkladı. Neuralink etkinliğinde Neuralink cihazını tanıtacak. Peki, Neuralink nedir? Neuralink ne işe yarayacak? Elon Musk’ın çip projesi hakkında merak edilenler…
29.08.2020 Gündem
İnsan beynini bilgisayara bağlayacak! Tarih...
İnsan beynini bilgisayara bağlayacak! Tarih... Ünlü iş adamı, Tesla ve SpaceX gibi şirketlerin CEO'su olan Elon Musk, insan beyniyle bilgisayarı birleştireceğini açıklayan Neuralink için tarih açıkladı
10.07.2020 Bilim ve Teknoloji
İnsan 7/24 veri üreten bir canlıya dönüşüyor
İnsan 7/24 veri üreten bir canlıya dönüşüyor İnsan derisinin altına çip takılması projesi ve göze takılabilen kontak lensler ile birlikte insan biyolojisi sürekli veri üreten bir yapıya dönüşmeye başlıyor.
2.06.2020 Bilim ve Teknoloji
2019 teknolojide çekişmelerin yılı oldu
2019 teknolojide çekişmelerin yılı oldu 2019 yılında dünyada teknoloji alanında birçok yeniliğin yanı sıra, veri güvenliğine bağlı krizler ve teknolojik çekişmeler öne çıktı.
31.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Hafızayı yüzde 20 arttırıyor
Hafızayı yüzde 20 arttırıyor ‘Süper insan’a ulaşmak için bilim insanları çalışmalarını hızla sürdürüyor. Yapılan çalışmalar kapsamında beyne takılan implantlar ile yollanan elektrik sinyalleri, hafızanın yüzde 15 ila yüzde 20 oranında arttığı kanıtlandı.
9.12.2019 Sağlık
İnsan beyni hacklenebilir mi?
İnsan beyni hacklenebilir mi? SpaceX ve Tesla Motors şirketlerinin kurucusu Elon Musk'un geçen aylarda detaylarını verdiği "Neuralink" projesi, teknolojinin insan bedeni ile birleşmesi sonucu doğabilecek etik sorunları yeniden gündeme getirdi.
25.09.2019 Bilim ve Teknoloji
Elon Musk, beyne çip yerleştirmek için izin aldı
Elon Musk, beyne çip yerleştirmek için izin aldı İnsanların zihinsel kabiliyetini geliştirmeyi amaçlayan SpaceX kurucusu Elon Musk, bu alanda ilk adımı attı
30.03.2018 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Neuralink ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki neuralink haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.