Neslican Tay

Neslican Tay

Son dakika Neslican Tay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Neslican Tay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Neslican Tay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Neslican Tay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan neslican tay gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 neslican tay haberi bulunmuştur. Tüm neslican tay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hazal Subaşı: Sınır koyacağım bir kuralım yok
Hazal Subaşı: Sınır koyacağım bir kuralım yok Oyuncu Hazal Subaşı, önceki akşam Kanyon AVM'de gerçekleşen, tüm Türkiye’yi yaşama tutunma mücadelesi ile kendisine hayran bırakan Neslican Tay’ın yaşam öyküsü anlatan ‘Demir Kadın: Neslican’ filminin galasına katıldı. Ünlü oyuncu galada samimi açıklamalarda bulundu.
27.01.2023 Magazin
Neslican Tay kimdir, kaç yaşında öldü? Neslican Tay'ın hastalığı neydi?
Neslican Tay kimdir, kaç yaşında öldü? Neslican Tay'ın hastalığı neydi? Neslican Tay ölüm yıl dönümünde anılıyor! Üç kez kanser hastalığını atlatan, kansere karşı verdiği mücadeleyle tanınan Neslican Tay ölümünün üçüncü yılında sevenleri tarafından unutulmadı. Peki, Neslican Tay kimdir? Neslican Tay neden öldü? Neslican Tay kaç yaşında vefat etti? İşte detaylar…
20.09.2022 Gündem
Neslican Tay’ı canlandıran Naz Çağla Irmak kimdir, kaç yaşında?
Neslican Tay’ı canlandıran Naz Çağla Irmak kimdir, kaç yaşında? Çok yakında vizyona girecek Demir Kadın filminde Neslican Tay’a hayat veren oyuncu Naz Çağla Irmak, Sarp Levendoğlu ile birlikte fotoğraflarını paylaştı. Sosyal medya paylaşımlarının ardından ikilinin aşk yaşadığı iddia edildi. Peki, Naz Çağla Irmak kimdir, kaç yaşında? Naz Çağla Irmak Sarp Levendoğlu ile sevgili mi? İşte detaylar...
31.08.2021 Gündem
Anadolu Rock'ın kahramanı Kuruçeşme'de...
Anadolu Rock'ın kahramanı Kuruçeşme'de... Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam Anadolu Rock'ın yaşayan efsanesi Haluk Levent'i ağırladı.
29.08.2021 Magazin
Naz Çağla Irmak, 'Demir Kadın Neslican' filmi için saçlarını kazıttı
Naz Çağla Irmak, 'Demir Kadın Neslican' filmi için saçlarını kazıttı Ölümüyle Türkiye'yi yasa boğan Neslican Tay’ın yaşam öyküsünü konu alan 'Demir Kadın Neslican' filminin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Filmde Neslican Tay'ı canlandıran Naz Çağla Irmak, rolü için saçlarını kazıttı.
15.07.2021 Televizyon
Kanserle savaşın simge olmuştu! İşte Neslican Tay'ı canlandıracak oyuncu
Kanserle savaşın simge olmuştu! İşte Neslican Tay'ı canlandıracak oyuncu Kansere karşı mücadelenin simge ismi Neslican Tay'ın hayat hikayesi beyazperdeye taşınıyor. Çok sayıda ünlü ismin rol alacağı filmde, Neslican Tay'ı canlandıracak oyuncu belli oldu.
3.07.2021 Magazin
Ayyüce Çınar hayatını kaybetti!
Ayyüce Çınar hayatını kaybetti! Bir süredir kanserle mücadele eden Ayyüce Çınar hayatını kaybetti. Acı haber, 25 Kasım 2020 günü Ayyüce’nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden duyuruldu. Hayat enerjisiyle Neslican Tay'ı örnek aldığını belirten Ayyüce Çınar sağ bacağını da kanserden kaybetmişti.
25.11.2020 Gündem
Sağ bacağını kaybetti umudunu kaybetmedi
Sağ bacağını kaybetti umudunu kaybetmedi Nörofibromatozis hastası ve yumuşak doku kanseri olup bir kez kanseri yenen ve tekrar kanseri nüks eden 23 yaşındaki Ayyüce Çınar sağ bacağını kaybetti. Neslican Tay ile hastalık türlerinin benzediğini söyleyen Çınar, “Kanser değil, biz güçlüyüz" dedi.
28.10.2020 Sağlık
'Demir Kadın'ın hayatı film oluyor!
'Demir Kadın'ın hayatı film oluyor! Kanserle mücadelesiyle tanınan Neslican Tay’ın hayatı film oluyor. Geçen yıl hayatını kaybeden ‘Demir Kadın’ lakaplı Tay’ı canlandırması için ise ünlü oyuncu Neslihan Atagül Doğulu’ya teklif götürüldü.
22.09.2020 Magazin
Neslican ölüm yıl dönümünde anıldı
Neslican ölüm yıl dönümünde anıldı Rize'de sol bacağının kesilmesine neden olan kansere karşı yürüttüğü mücadeleyle tanınan ve İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybeden Neslican Tay (21), ölümünün 1’inci yıl dönümünde Rize’deki mezarı başında dualarla anıldı. Marmara Adası’ndan çıkarılan mermerden heykeltıraş çift Hakan ve Özlem Şengönül tarafından tasarlanan sol ayağı olmayan güvercin sembollü anıt mezar da, Neslican’ın kabrine yerleştirildi. Törene katılan sanatçı Haluk Levent, “Onun yanına, onun mücadelesine destek olmaya geldim. Ona bir anıt mezar sözümüz vardı. Bu sözümüzü tuttuk” dedi.
20.09.2020 Yaşam
Neslican Tay ne kanseriydi, neden öldü? Neslican Tay'ın merak edilen mücadelesi ve hayatı...
Neslican Tay ne kanseriydi, neden öldü? Neslican Tay'ın merak edilen mücadelesi ve hayatı... Kanser mücadelesiyle herkese umut olan Neslican Tay, dördüncü kez yakalandığı kansere yenik düşmüş ve üzücü haberiyle tüm Türkiye’yi yasa boğmuştu. Neslican Tay ölümünün yıl dönümünde birçok kişi tarafından güzel dileklerle anılıyor. Peki, Neslican Tay ne kanseriydi?
20.09.2020 Gündem
Google'da en çok arananlar belli oldu
Google'da en çok arananlar belli oldu Google'ın açıkladığı "Yılın Arama Trendleri 2019" listesine göre 2019 yılında Türkiye'de Genel kategoride en çok İstanbul Seçim Sonuçları 2019 arandı.
11.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Neslican'ın adının okuduğu okula verilmesi teklifine ret
Neslican'ın adının okuduğu okula verilmesi teklifine ret Rize'de sol bacağının kesilmesine neden olan kansere karşı yürüttüğü mücadeleyle tanınan ve İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybeden Neslican Tay'ın (21) adının okuduğu liseye verilmesi teklifi, Milli Eğitim Bakanlığı'nca kabul edilmedi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun teklifi, 'Eğitim Kurumlarına İsim Verme Yönetmeliği'ne uymadığı gerekçesiyle reddedildi. Bakanlık, Neslican'ın adının, okulun kütüphane ve spor salonu gibi eklentilere verilmesini önerdi.
4.12.2019 Yaşam
Oktay Şengüler hayatını kaybetti
Oktay Şengüler hayatını kaybetti 1970 yılında Hürriyet’te başladığı gazetecilik yaşamında birçok başarılı habere imza atan Oktay Şengüler (75) hayatını kaybetti.
9.10.2019 Gündem
İrem, kansere meydan okuyan Neslican Tay’la aynı kaderi paylaşıyor
İrem, kansere meydan okuyan Neslican Tay’la aynı kaderi paylaşıyor Adana’da Nörofibromatozis hastası ve yumuşak doku kanseri olup bir kez kanseri yenen ve tekrar kanseri nüks eden İrem Ayyüce Çınar, sağ bacağını kaybetmek istemiyor. Çınar, “Hastalık türlerimiz Neslican Tay ile benziyor. Ben de saçlarımı kaybettim ama kanser değil, biz güçlüyüz. Kaşlarımız, saçlarımız değil biz güzeliz” dedi.
27.09.2019 Yaşam
Türkiye ilik naklinde Avrupa'da ilk 5'te!
Türkiye ilik naklinde Avrupa'da ilk 5'te! Hematoloji Uzmanı Prof. Dr. Emre Tekgündüz, "Türkiye çok net bir şekilde ilik naklinde büyük bir çığır atladı ve artık Avrupa’da ilk 5'teyiz. Bunu gururla söylemek mümkün." dedi.
22.09.2019 Sağlık
Türkiye Neslican Tay'a ağlıyor...
Türkiye Neslican Tay'a ağlıyor... Sol bacağının kesilmesine neden olan kanser hastalığına karşı yürüttüğü mücadele ile tanınan ve dün İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Rizeli Neslican Tay, son yolculuğuna uğurlandı.
25.05.2022 Gündem
Türkiye Neslican Tay'a ağlıyor
Türkiye Neslican Tay'a ağlıyor Türkiye Neslican Tay'a ağlıyor
22.09.2019 Haber
Neslican Tay'ın cenazesi hastaneden alındı Rize'de toprağa verilecek
Neslican Tay'ın cenazesi hastaneden alındı Rize'de toprağa verilecek Kanser hastalığı dolayısıyla tedavi gördüğü hastanede vefat eden Neslican Tay'ın cenazesi hastaneden alındı. Tay, memleketi Rize'de toprağa verilecek.
21.09.2019 Yaşam
Bakan Albayrak'tan Neslican Tay mesajı
Bakan Albayrak'tan Neslican Tay mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Neslican Tay için Twitter adresinden mesaj yayınladı.
21.09.2019 Siyaset
Ünlülerden Neslican Tay'a veda!
Ünlülerden Neslican Tay'a veda! Kanserle mücadele eden 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Neslican Tay hayatını kaybetti. Ünlü isimler, Neslican'dan gelen acı haberin ardından duygularını sosyal medya aracılığıyla dile getirdi.
21.09.2019 Magazin
Neslican Tay'ın son sözleri!
Neslican Tay'ın son sözleri! Neslican Tay'ın son sözleri!
21.09.2019 Haber
Neslican Tay hayatını kaybetti
Neslican Tay hayatını kaybetti Uzun süredir kanserle mücadele eden Neslican Tay hayatını kaybetti. Neslican Tay’ın cenazesi pazar günü Rize’de merkez Sahil Camii'nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazıyla yine merkeze bağlı Pehlivan Mahallesi'nde toprağa verilecek.
21.09.2019 Gündem
Neslican Tay'ın sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama geldi
Neslican Tay'ın sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama geldi Türkiye'nin kansere karşı verdiği mücadeleyle tanıdığı Neslican Tay'ın sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama yapıldı.
16.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Neslican Tay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki neslican tay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.