Naz Çağla Irmak

Naz Çağla Irmak

Son dakika Naz Çağla Irmak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Naz Çağla Irmak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Naz Çağla Irmak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Naz Çağla Irmak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan naz çağla ırmak gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 naz çağla ırmak haberi bulunmuştur. Tüm naz çağla ırmak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında?
Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında? Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu, öldü mü? NOW TV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Hudutsuz Sevda dizisinde yeni bir ayrılık yaşanıyor. Dizide Ceylan karakterine hayat veren Esengül Aypek diziye deva ediyor. Peki, Hudutsuz Sevda Ceylan neden diziden ayrılıyor?
25.04.2024 Magazin
Sarp Levendoğlu ve Naz Çağla Irmak çiftinden kötü haber geldi!
Sarp Levendoğlu ve Naz Çağla Irmak çiftinden kötü haber geldi! Geçtiğimiz yıl yaz ayında aşk yaşamaya başlayan Sarp Levendoğlu ve Naz Çağla Irmak çiftinden kötü haber geldi. İkilinin ilişkisi, sessiz sedasız bir şekilde sona erdi.
29.05.2022 Magazin
Naz Çağla Irmak ile Sarp Levendoğlu'ndan aşk pozu!
Naz Çağla Irmak ile Sarp Levendoğlu'ndan aşk pozu! Naz Çağla Irmak ile kendisi gibi oyuncu olan Sarp Levendoğlu'nun aşkları doludizgin devam ediyor. Önceki gün bir araya gelerek vakit geçiren çift, yeni fotoğraflarını yayınladı
22.11.2021 Magazin
Naz Çağla Irmak ile Sarp Levendoğlu'ndan aşk pozu!
Naz Çağla Irmak ile Sarp Levendoğlu'ndan aşk pozu! Sarp Levendoğlu, kendisi gibi oyuncu olan Naz Çağla Irmak ile aşk yaşıyor. Ünlü çift mutluluklarını sosyal medyadan paylaştı.
1.09.2021 Magazin
Neslican Tay’ı canlandıran Naz Çağla Irmak kimdir, kaç yaşında?
Neslican Tay’ı canlandıran Naz Çağla Irmak kimdir, kaç yaşında? Çok yakında vizyona girecek Demir Kadın filminde Neslican Tay’a hayat veren oyuncu Naz Çağla Irmak, Sarp Levendoğlu ile birlikte fotoğraflarını paylaştı. Sosyal medya paylaşımlarının ardından ikilinin aşk yaşadığı iddia edildi. Peki, Naz Çağla Irmak kimdir, kaç yaşında? Naz Çağla Irmak Sarp Levendoğlu ile sevgili mi? İşte detaylar...
31.08.2021 Gündem
Naz Çağla Irmak, 'Demir Kadın Neslican' filmi için saçlarını kazıttı
Naz Çağla Irmak, 'Demir Kadın Neslican' filmi için saçlarını kazıttı Ölümüyle Türkiye'yi yasa boğan Neslican Tay’ın yaşam öyküsünü konu alan 'Demir Kadın Neslican' filminin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Filmde Neslican Tay'ı canlandıran Naz Çağla Irmak, rolü için saçlarını kazıttı.
15.07.2021 Televizyon
Kanserle savaşın simge olmuştu! İşte Neslican Tay'ı canlandıracak oyuncu
Kanserle savaşın simge olmuştu! İşte Neslican Tay'ı canlandıracak oyuncu Kansere karşı mücadelenin simge ismi Neslican Tay'ın hayat hikayesi beyazperdeye taşınıyor. Çok sayıda ünlü ismin rol alacağı filmde, Neslican Tay'ı canlandıracak oyuncu belli oldu.
3.07.2021 Magazin
Tövbeler Olsun final mi yapıyor? Tövbeler Olsun neden final yapıyor?
Tövbeler Olsun final mi yapıyor? Tövbeler Olsun neden final yapıyor? Ekranların sevilen dizisi Tövbeler Olsun ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Usta oyunculardan oluşan oyuncu kadrosu ve konusu ile TRT'nin dikkat çeken yapımlarından olan Tövbeler Olsun 9 Ağustos 2020'de izleyici ile buluşmuştu. Son gelen bilgilere göre Tövbeler Olsun dizisinin final yapacağı iddia edildi. Dizinin takipçileri, 'Tövbeler Olsun ne zaman bitiyor? Neden bitiyor? Tövbeler Olsun final mi yapıyor? Tövbeler Olsun neden final yapıyor?' sorularını araştırıyor. İşte Tövbeler Olsun dizisi ile ilgili son gelişmeler...
1.03.2021 Gündem
FBİAD'da 'Çakallarla Dans 5' galası
FBİAD'da 'Çakallarla Dans 5' galası Yapımcılığını Sugarworkz&TAFF Pictures’ın yaptığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği 'Çakallarla Dans 5' filminin galası, FBİAD (Fenerbahçeli İş Adamları) ev sahipliğinde Watergarden İstanbul’da gerçekleşti. Gala öncesi düzenlenen kokteyle filmin yönetmeni Murat Şeker, oyuncular Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hande Katipoğlu ve Naz Çağla Irmak katıldı.
10.11.2018 Kültür Sanat
Çakallarla Dans 5 filminin ardından 6’ncısı da yolda
Çakallarla Dans 5 filminin ardından 6’ncısı da yolda Bodrum Türk Filmleri Haftası kapsamından düzenlenen CineBodrum etkinliğine katılan “Çakallarla Dans 5” filminin yönetmeni ve oyuncuları, sinema salonu sahipleriyle buluştu.
15.09.2018 Magazin
Genç yaşta aşkı kaçırmamalı insan
Genç yaşta aşkı kaçırmamalı insan Yetiştirme yurdunda kalan beş arkadaşın hikayesini izlediğimiz “Kırgın Çiçekler”de Kader karakteri ile yıldızı parlayan Naz Çağla Irmak, üniversitede tiyatro eğitimi alıyor, oyunculuğu tek hayali olarak tanımlıyor.
2.02.2018 Arşiv
Kırgın Çiçekler’in Songül’ü Gökçe Akyıldız, hamile kalınca...
Kırgın Çiçekler’in Songül’ü Gökçe Akyıldız, hamile kalınca... Kırgın Çiçekler'in Songül’ü Gökçe Akyıldız, geçen temmuz ayında yaşamını Mustafa Özyurt’la birleştirmişti.
6.11.2017 Magazin
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak İstanbul'un çoğu ilçesinde 20 Mart Cuma ve 21 Mart Cumartesi günleri 9 saate varan elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ, planlı elektik kesintilerinin listesini vatandaşlarla paylaştı.
19.03.2020 Gündem
İstanbul'da elektrik kesintisi
İstanbul'da elektrik kesintisi Anadolu Yakası'ndaki bazı ilçelere yarın elektrik verilemeyecek
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Naz Çağla Irmak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki naz çağla ırmak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.