Nejat Uygur

Nejat Uygur

Son dakika NEJAT UYGUR haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan NEJAT UYGUR ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını NEJAT UYGUR haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nejat Uygur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nejat uygur gelişmeleri de dahil olmak üzere 161 nejat uygur haberi bulunmuştur. Tüm nejat uygur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler babalarının doğum gününü kutladı
Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler babalarının doğum gününü kutladı Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, babaları Nejat Uygur'un doğum gününü sahnede kutladı.
10.08.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun evlilik yıl dönümünü nostaljik pozla kutladı!
Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun evlilik yıl dönümünü nostaljik pozla kutladı! 2006 yılında Enis Cergel ile nikah masasına oturan oyuncu Açelya Akkoyun, evlilik yıl dönümünü Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutladı.
5.07.2023 Magazin
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama! Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023 Magazin
Nejat Uygur'un oğlu 17 yıl sonra imzayı attı
Nejat Uygur'un oğlu 17 yıl sonra imzayı attı Usta oyuncu Nejat Uygur'un oğlu Süha Uygur hayat arkadaşı Filiz Senger ile 17 yıl sonra nikah masasına oturdu. Süha Uygur sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, "17 yıl sonra imzayı attık… Darısı bekar arkadaşlarımızın başına…" notunu düştü. Nikahın ardından çift, aile pozu verdi.
Behzat Uygur takipçisini ifşa etti!
Behzat Uygur takipçisini ifşa etti! Usta tiyatrocu Behzat Uygur, kendisinden sürekli kız arkadaşları için video çekmesini isteyen takipçisinin mesajlarını ifşa etti. Mesajları sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu, " 17 günde bir senin ilişkilerine prodüksiyon mu yapacağım" diyerek isyan etti.
21.04.2022 Magazin
Burçin Orhon'dan romantik paylaşım!
Burçin Orhon'dan romantik paylaşım! Oyuncu Süheyl Uygur ve dans eğitmeni Burçin Orhon, evliliklerinde 26'ncı yılı geride bıraktı. Sosyal medya hesabında fotoğraf yayınlayan Orhon, "Hep beraber 26 sene. Altın sene-i devriye bizi bekler" notunu yazdı.
23.12.2021 Magazin
Emine Ün koronavirüse yakalandı!
Emine Ün koronavirüse yakalandı! Oyuncu Behzat Uygur, meslektaşı Emine Ün'ün koronavirüse yakalandığı haberini sosyal medya hesabından duyurdu.
14.08.2021 Magazin
Süha Uygur ameliyat oldu! Durumu...
Süha Uygur ameliyat oldu! Durumu... Diz protezi takılan Süha Uygur'dan güzel haber geldi. Nejat Uygur'un oğlu Süha Uygur uzun zamandır devam eden diz ağrıları sonrası ameliyat masasına yattı. Uygur dün gerçekleşen operasyonla ameliyat edildi.
5.08.2021 Magazin
Behzat Uygur: Caner Cindoruk mendil satıyordu
Behzat Uygur: Caner Cindoruk mendil satıyordu Behzat Uygur, babası Nejat Uygur ile yaşadığı bir anısını anlattı.
28.03.2021 Magazin
Kağıt Ev dizisi oyuncuları kim? Kağıt Ev dizisi konusu ne? Kağıt Ev dizisi hangi kanalda?
Kağıt Ev dizisi oyuncuları kim? Kağıt Ev dizisi konusu ne? Kağıt Ev dizisi hangi kanalda? Ekranlara yeni bir dizi merhaba diyor. Kağıt Ev yakında seyirci karşısına çıkacak. Kağıt Ev, sürükleyici hikayesi ile herkesi ekran başına kilitleyecek. Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı Kağıt Ev dizisinin oyuncu kadrosu da netleşti. Peki, Kağıt Ev dizisi ne zaman başlıyor? Kağıt Ev dizisi oyuncuları kim? Kağıt Ev dizisi konusu ne? Kağıt Ev dizisi hangi kanalda? İşte Kağıt Ev dizisi oyuncu kadrosu!
21.03.2021 Gündem
Behzat Uygur: Babamla hasta yatağında bile ‘siz’li konuşuyorduk!
Behzat Uygur: Babamla hasta yatağında bile ‘siz’li konuşuyorduk! Hülya Koçyiğit, “Film Gibi Hayatlar” programında Behzat Uygur’u ağırladı.
7.02.2021 Magazin
Behzat Uygur'dan nostaljik paylaşım
Behzat Uygur'dan nostaljik paylaşım Usta tiyatrocu Behzat Uygur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, takipçilerini 70'li yıllara götürdü.
22.05.2020 Magazin
Oğlum babama çok benziyor
Oğlum babama çok benziyor Behzat Uygur, babasının isteği üzerine, oğluna babasının ismini verdiğini açıkladı.
18.05.2020 Magazin
Yılmaz Morgül kimdir, kaç yaşında ve nereli? Yılmaz Morgül'ün annesi ve ablası kim?
Yılmaz Morgül kimdir, kaç yaşında ve nereli? Yılmaz Morgül'ün annesi ve ablası kim? Yılmaz Morgül Kanal D'nin sevilen programı Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Evini ilk kez bir televizyon programına açan Yılmaz Morgül annesi ve ablasıyla ekranların karşısına çıktı. Peki, Yılmaz Morgül kimdir, kaç yaşında ve nereli? Yılmaz Morgül'ün annesi ve ablası kim? İşte Yılmaz Morgül'ün ailesi hakkında merak edilenler...
10.05.2020 Gündem
'FETÖ'nün siyasi ayağı' tartışması nasıl başladı? İşte maddeler halinde FETÖ'nün siyasi ayağı...
'FETÖ'nün siyasi ayağı' tartışması nasıl başladı? İşte maddeler halinde FETÖ'nün siyasi ayağı... FETÖ'nün siyasi ayağı meselesinin fitilini eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un ateşlediğini ve tartışmanın kısa sürede siyasetin en önemli gündem maddesi olduğunu söyleyen Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşesinde 'FETÖ'nün siyasi ayağı'nı konu alan bir yazı kaleme aldı.
13.02.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her yerden vuracağımızı ilan ediyorum!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her yerden vuracağımızı ilan ediyorum! AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şubat sonuna kadar rejimi Soçi muhtırası sınırları dışına, gözlem noktalarının gerisine çıkartmakta kararlı olduklarını bildirerek "Bunun için karada ve havada her ne gerekiyorsa çekinmeden, tereddüt etmeden, hiçbir oyalamaya meydan vermeden bunu yapacağız. Bugün itibariyle İdlib'de Soçi anlaşmasına bağlı kalmadan Rejim güçlerini her yerden vuracağımızı buradan ilan ediyorum" dedi.
12.02.2020 Siyaset
Nejat Uygur mezarı başında anıldı
Nejat Uygur mezarı başında anıldı Usta sanatçı Nejat Uygur, vefatından altı yıl sonra Zincirlikuyu'daki kabri başında anıldı.
18.11.2019 Magazin
Haluk Levent: Şişkin ego bazılarımızı sürüngen yaptı
Haluk Levent: Şişkin ego bazılarımızı sürüngen yaptı Haluk Levent ile Cem Yılmaz arasındaki söz düellosu büyüyor. Ünlü Rock’çı isim vermeden ağır sözler söyledi.
17.11.2019 Magazin
Burhan İnce hayatını kaybetti!
Burhan İnce hayatını kaybetti! Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’dan yine acı haber geldi. Onur Akay, usta tiyatrocu Burhan İnce’nin vefat ettiğini duyurdu
8.01.2019 Magazin
Ünlü oyuncu hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu hayatını kaybetti 'Avrupa Yakası' dizisinde canlandırdığı 'Sadettin Yerebakan' karakteri ile hafızalara kazınan Yıldırım Öcek'in akşam saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.
4.10.2018 Magazin
Mide ameliyatı olan Yıldırım Öcek yoğun bakımda
Mide ameliyatı olan Yıldırım Öcek yoğun bakımda Avrupa Yakası adlı dizide dergi patronu Sadettin Yerebakan karakteriyle milyonların beğenisini kazanan Yıldırım Öcek hayat mücadelesi veriyor
3.10.2018 Magazin
Kardeşim benden yaşlı
Kardeşim benden yaşlı Babaları Nejat Uygur’un izinden giderek Türkiye’de tiyatroyu ayakta tutan isimlerin başında gelen Sühely Uygur, kardeşi Kemal ve annesi Necla Uygur önceki akşam Nişantaşı’ndaydı.
2.06.2018 Magazin
Nejat Uygur’u anlatacağız
Nejat Uygur’u anlatacağız Behzat Uygur, önceki gece eşi Çiğdem Uygur’la Arnavutköy’deydi.
20.04.2018 Magazin
Melek Baykal kimdir? Melek Baykal boşanıyor mu?
Melek Baykal kimdir? Melek Baykal boşanıyor mu? Melek Baykal kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Gündemde çok fazla araştırılan Melek Baykal hakkındaki bilgileri haberimizde derledik. Peki Melek Baykal 34 yıllık eşi Alman Warner Striening'ten boşanıyor mu?
27.03.2018 Gündem
Bizim Hikaye 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Bizim Hikaye 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye dizisi ilk bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Fox'un yeni dizisi Bizim Hikaye 2. bölümüyle izleyicilerden oldukça ilgi topladı. Bizim Hikaye dizisinin merakla beklenen 2. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nejat Uygur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nejat uygur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.