Süheyl Uygur

Süheyl Uygur

Son dakika Süheyl Uygur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Süheyl Uygur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Süheyl Uygur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süheyl Uygur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süheyl uygur gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 süheyl uygur haberi bulunmuştur. Tüm süheyl uygur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler babalarının doğum gününü kutladı
Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler babalarının doğum gününü kutladı Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, babaları Nejat Uygur'un doğum gününü sahnede kutladı.
10.08.2023 Magazin
Filiz Akın'dan üzen haber geldi: Yeniden ameliyat olabilirim
Filiz Akın'dan üzen haber geldi: Yeniden ameliyat olabilirim Yeşilçam’ın usta isimlerinden Filiz Akın, geçen ay kanser şüphesiyle kulağının üst kısmından ameliyat olmuştu. Akın'dan hayranlarını endişelendiren haber geldi.
30.01.2023 Magazin
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama! Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023 Magazin
Nejat Uygur'un oğlu 17 yıl sonra imzayı attı
Nejat Uygur'un oğlu 17 yıl sonra imzayı attı Usta oyuncu Nejat Uygur'un oğlu Süha Uygur hayat arkadaşı Filiz Senger ile 17 yıl sonra nikah masasına oturdu. Süha Uygur sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, "17 yıl sonra imzayı attık… Darısı bekar arkadaşlarımızın başına…" notunu düştü. Nikahın ardından çift, aile pozu verdi.
Burçin Orhon'dan romantik paylaşım!
Burçin Orhon'dan romantik paylaşım! Oyuncu Süheyl Uygur ve dans eğitmeni Burçin Orhon, evliliklerinde 26'ncı yılı geride bıraktı. Sosyal medya hesabında fotoğraf yayınlayan Orhon, "Hep beraber 26 sene. Altın sene-i devriye bizi bekler" notunu yazdı.
23.12.2021 Magazin
'Kimse heveslenmesin! Sen benimsin'
'Kimse heveslenmesin! Sen benimsin' Burçin Orhon Kuşadası'nda, eşi Süheyl Uygur ise İstanbul'da. Dün Süheyl Uygur'un doğum günüydü, 62 yaşına bastı.
3.12.2020 Magazin
Şans Kapıyı Çalınca başvuru formu! Şans Kapıyı Çalınca başvurusu nasıl ve nereden yapılır?
Şans Kapıyı Çalınca başvuru formu! Şans Kapıyı Çalınca başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Şans Kapıyı Çalınca' ekranlara dönüyor. Yıllar önce Seray Sever ile Kayra Şenocak'ın sunuculuğunu yaptığı eğlence programı Şans Kapıyı Çalınca' yeniden izleyici karşısına çıkacak. Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği, ATVde izleyiciyle buluşacak yarışma programının sunuculuğunu ise oyuncu Ferit Aktuğ yapacak. Yarışma programının yeniden başlayacağının duyurulmasının ardından Şans Kapıyı Çalınca başvuru nasıl yapılır? Şans Kapıyı Şalınca başvuru formu nasıl doldurulur? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
17.07.2020 Gündem
Haluk Levent: Şişkin ego bazılarımızı sürüngen yaptı
Haluk Levent: Şişkin ego bazılarımızı sürüngen yaptı Haluk Levent ile Cem Yılmaz arasındaki söz düellosu büyüyor. Ünlü Rock’çı isim vermeden ağır sözler söyledi.
17.11.2019 Magazin
Burhan İnce hayatını kaybetti!
Burhan İnce hayatını kaybetti! Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’dan yine acı haber geldi. Onur Akay, usta tiyatrocu Burhan İnce’nin vefat ettiğini duyurdu
8.01.2019 Magazin
Yeni tiyatro oyunu geliyor
Yeni tiyatro oyunu geliyor Süheyl Uygur önceki akşam Nişantaşı Reüsürans Çarşısı’ndaydı.
11.08.2018 Magazin
Kardeşim benden yaşlı
Kardeşim benden yaşlı Babaları Nejat Uygur’un izinden giderek Türkiye’de tiyatroyu ayakta tutan isimlerin başında gelen Sühely Uygur, kardeşi Kemal ve annesi Necla Uygur önceki akşam Nişantaşı’ndaydı.
2.06.2018 Magazin
Ercan Yazgan son yolculuğuna uğurlandı
Ercan Yazgan son yolculuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ercan Yazgan son yolculuğuna uğurlandı. Üsküdar Şakirin Camii'nde düzenlenen cenaze törenine usta sanatçının çok sayıda meslektaşı katıldı.
10.03.2018 Gündem
Estetik değil sağlık
Estetik değil sağlık Mide küçültme ameliyatı olan Burçin Orhon, kontrollerinin ardından dün taburcu oldu
26.07.2017 Magazin
Süheyl Uygur: Dizi izlemiyorum; çünkü...
Süheyl Uygur: Dizi izlemiyorum; çünkü... Türk Tiyatrosu'nun usta isimlerinden Süheyl Uygur, dizi izlemediğini söyledi. İşte nedeni...
20.06.2017 Magazin
2017 Altın Palmiye Ödülleri belli oldu!
2017 Altın Palmiye Ödülleri belli oldu! Müzik, sinema ve televizyon dünyasının en iyilerinin belirlendiği 2017 Altın Palmiye Ödülleri'nde halk oylaması sonucunda ödülleri hak edenler belli oldu.
23.04.2017 Kültür Sanat
Antibiyotik gibiyiz
Antibiyotik gibiyiz Behzat ve Süheyl Uygur kardeşler, 12 Şubat’ta Metroport AVM’de hayranlarıyla buluşacak
6.02.2017 Magazin
'Marko Paşa' heyecanı
'Marko Paşa' heyecanı Süheyl Behzat Uygur Tiyatrosu’nun ilgiyle izlenen 'Marko Paşa Müzikali' adlı oyunu, yeni sezonu 16 Ekim’de Caddebostan Kültür Merkezi’nde açacak.
14.10.2016 Magazin
İşte Erhan Yazıcıoğlu yerine gelen isim
İşte Erhan Yazıcıoğlu yerine gelen isim Erhan Yazıcıoğlu’nun sahnede istifasını açıklamasının ardından boşalan İBB Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği görevine Süha Uygur atandı. Süha Uygur, Süheyl Uygur'un da ikizi...
31.12.2015 Magazin
‘Sezen ve Tarkan samimi değil’
‘Sezen ve Tarkan samimi değil’ ‘İpek Tuzcuoğlu ile Yüzleşme’ programına tiyatro oyuncusu Behzat Uygur konuk oldu...
13.01.2015 Magazin
Coface Türkiye'ye Uygur Kardeşler'den destek!
Coface Türkiye'ye Uygur Kardeşler'den destek! Coface Türkiye çalışanları 8 yıldır, her yıl farklı bir oyunla sahneye çıkıyor ve bu yıl Leyla Zerger Sidal'ın yazdığı “Katil, Uşak'tır Uşak” adlı oyun ile Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) yararına perde açtılar.
29.12.2014 Kültür Sanat
‘Aklımdaki kağıda yazana kadar gidiyor’
‘Aklımdaki kağıda yazana kadar gidiyor’ ‘Her Şey Dahil’ programına eşi Süheyl Uygur’la konuk olan Alzheimer hastası Burçin Orhon, “Doktorum bana 70 yaşındaki birinin beynine sahip olduğumu söyledi...
19.12.2014 Magazin
Bol kahkahalı kardeşler
Bol kahkahalı kardeşler Tiyatro dünyasının duayen ismi rahmetli Nejat Uygur’un kendisi gibi tiyatrocu oğullları Behzat ve Süheyl Uygur kardeşler önceki akşam yeni oyunları ‘Dünya’nın Sonu...
2.11.2014 Magazin
Çolpan İlhan son yolculuğuna uğurlanıyor!
Çolpan İlhan son yolculuğuna uğurlanıyor! GEÇİRDİĞİ kalp krizi sonucu 78 yaşında hayatını kaybeden Tiyatro ve sinema sanatçısı Çolpan İlhan gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı...
27.07.2014 Magazin
Nejat Uygur artık ölümsüzdür!
Nejat Uygur artık ölümsüzdür! Vefat eden tiyatro sanatçısı Nejat Uygur'un doktoru Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Süheyl Uygur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süheyl uygur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.