N'doye

N'doye

Son dakika N'Doye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan N'Doye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını N'Doye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

N'doye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan n'doye gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 n'doye haberi bulunmuştur. Tüm n'doye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli’den günün süper tercihleri
Misli’den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
9.01.2024 İddaa
Cengiz Ünder, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Doğan Alemdar... Bizim çocuklar dün geceye damga vurdu
Cengiz Ünder, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Doğan Alemdar... Bizim çocuklar dün geceye damga vurdu UEFA Konferans Ligi son 16 turu rövanşında Basel ile karşı karşıya gelen Marsilya'da Cengiz Ünder, Bayer Leverkusen karşılaşmasında ise Merih Demiral oynadıkları futbolla göz doldurdular. Doğan Alemdar ile Çağlar Söyüncü'nün kapışmasında ise gülen taraf Leicester City oldu.
18.03.2022 UEFA Avrupa Ligi
Pajtim Kasami yeniden Fenerbahçe'nin gündeminde
Pajtim Kasami yeniden Fenerbahçe'nin gündeminde Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon ilgilendiği isimlerden Pajtim Kasami, corona virüs salgınının yarattığı ekonomik etkiler nedeniyle kulübü Sion ile sorunlar yaşarken yeniden sarı-lacivertlilerin gündemine geldiği belirtildi.
12.04.2020 Futbol
Trabzonspor'dan gitti, şov yapıyor!
Trabzonspor'dan gitti, şov yapıyor! Trabzonspor'dan Kopenhag'a transfer olan N'Doye gösterdiği performans ile göz doldurdu.
24.10.2018 Futbol
Trabzonspor'a sürpriz golcü! Bedava...
Trabzonspor'a sürpriz golcü! Bedava... Ndoye ile sözleşme yenilemeyen, Rodallega’yı göndermeye hazırlanan Trabzonspor, aradığı alternatif golcüyü buldu. Trabzonspor, bonservisi elinde olan Mehmet Batdal’ı renklerine bağlamaya hazırlanıyor.
13.06.2018 Trabzonspor
Senegal'in kadrosu açıklandı! Sow ve Gassama...
Senegal'in kadrosu açıklandı! Sow ve Gassama... Senegal Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek nihai kadrosu açıklandı.
17.05.2018 Arşiv
N'Doye'un Galatasaray karnesi: 4 maç 3 gol
N'Doye'un Galatasaray karnesi: 4 maç 3 gol Trabzonspor'un Senegalli forveti N'Doye, Galatasaray'ı boş geçmiyor. 33 yaşındaki oyuncu sarı-kırmızılı takıma karşı oynadığı 4 maçın 3'ünde gol atma başarası gösterdi.
23.03.2018 Trabzonspor
Trabzonspor 3 golle 3 puanı aldı
Trabzonspor 3 golle 3 puanı aldı Trabzonspor zorlu Akhisar deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı.
12.03.2018 Trabzonspor
Deprem! 11 futbolcunun bileti kesildi
Deprem! 11 futbolcunun bileti kesildi Gelecek sezon için çalışmalara şimdiden başlayan Trabzonspor'da Rıza Çalımbay'ın transfer listesi Muharrem Usta'ya gitti.
8.03.2018 Trabzonspor
Trabzonspor kan kaybediyor
Trabzonspor kan kaybediyor TRABZONSPOR'un mevcut takım kadrosu 1.9 milyon Euro değer kaybederken, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür ve Okay Yokuşlu gibi genç isimler değerlerini katladı.
13.02.2018 Trabzonspor
Demba Ba için tek yol Beşiktaş
Demba Ba için tek yol Beşiktaş Shanghai Shenhua ile İspanya kampında olan Demba Ba adeta yeniden doğdu. Rusya’da düzenlenecek Dünya Kupası’nda mutlaka Senegal forması giymek isteyen tecrübeli forvet, hocası Aliou Cisse’nin Avrupa kriterini yerine getirmek zorunda.
16.01.2018 Beşiktaş
Trabzonspor'da N'Doye da sakatlandı!
Trabzonspor'da N'Doye da sakatlandı! Trabzonspor, Süper Lig’in 10. haftasında 29 Ekim Pazar günü sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına devam etti. Sakat Burak Yılmaz, cezalı Rodallega'nın ardından, takımdaki tek forvet Dame N'Doye da, sakatlığı sebebiyle bugünkü antrenmanda yer almadı.
27.10.2017 Galatasaray
N’Doye Trabzonspor ile yol ayrımında
N’Doye Trabzonspor ile yol ayrımında TRABZONSPOR’un, forvet oyuncusu Dame N’Doye ile yol ayrımında olduğu öğrenildi.
2.09.2017 Trabzonspor
N'Doye yıldı, ayrılıyor!
N'Doye yıldı, ayrılıyor! F.Bahçe derbisinde Burak Yılmaz'ın yerine oyuna dahil olan Senegalli forvet N'Doye'un, gelen tepkilerden ötürü üzgün olduğu ve gitmek için izin istediği iddia edildi.
25.08.2017 Trabzonspor
Trabzonspor'da N'Doye şoku
Trabzonspor'da N'Doye şoku Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Macaristan'da kamp yapan Trabzonspor, hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.
10.07.2017 Trabzonspor
Trabzonspor'da forvette foma rekabeti
Trabzonspor'da forvette foma rekabeti Bordo-mavililerin 2 forvet oyuncusu Rodallega ile N'Doye arasındaki forma rekabeti kızıştı. İki oyuncu ilk 11 içinde yer almak için birbiriyle yarışa girdi.
14.04.2017 Trabzonspor
Ersun Yanal: Aslansın N'Doye!
Ersun Yanal: Aslansın N'Doye! Ersun Yanal, N’Doye'a idmanda “Aslansın” şeklinde seslendi. Senegalli yıldız da tercümenin ardından etrafına gülücükler dağıttı
26.03.2017 Trabzonspor
Trabzonspor'da nargile krizi!
Trabzonspor'da nargile krizi! Spor Toto Süper Lig'in 20.haftasında Ankara'da Osmanlıspor'la karşılacak olan Trabzonspor'da golcü oyuncu N'Doye'un 'nargile' görüntülerini paylaşması büyük tepkiler çekti.
24.09.2021 Trabzonspor
Ersun Yanal o iddiaları doğruladı
Ersun Yanal o iddiaları doğruladı Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Mehmet Ekici'nin kadro dışı kaldığı iddialarının yalan olmadığını söyledi.
24.09.2021 Trabzonspor
Süper Lig'i karıştıracak transfer!
Süper Lig'i karıştıracak transfer! Porto'dan kiraladığı Jun Suk'tan istediği verimi alamayan, Muhammet Demir ve N'Doye'un da etkisiz kalmasıyla iyice sıkıntıya düşen Trabzonspor, devre arasında mutlaka iyi bir golcüyü kadrosuna katacak.
24.09.2021 Trabzonspor
En sonunda fırtına
En sonunda fırtına Yeni evi Akyazı Stadı’na geçmeden önceki son maçında bordo-mavililer istekli futboluyla dikkat çekti. 20’de Yusuf Erdoğan direğe takılırken 36’da Bero ile golü bulan Fırtına, Kayseri’den 3 puanla döndü
24.09.2021 Trabzonspor
Ersun Yanal: 'Yaptık, yine yaparız'
Ersun Yanal: 'Yaptık, yine yaparız' Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş maçı öncesinde futbolcularıyla toplantı gerçekleştirdi.
24.09.2021 Trabzonspor
12 Dev yarı finalde
12 Dev yarı finalde Olimpiyat Elemeleri A Grubu 2. maçında Senegal’i Deviren Türkiye adını son 4 takım arasına yazdırdı
7.07.2016 Basketbol
Erdoğan için özel karşılama töreni
Erdoğan için özel karşılama töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Amerika’ya giderken yakıt ikmali için uğradığı Batı Afrika ülkesi Senegal'e Türkiye'ye dönerken de uğradı...
29.09.2021 Gündem
Trabzonspor’dan Premier Lig’e…
Trabzonspor’dan Premier Lig’e… Trabzonspor'da ilk yarıyı sadece kupada tek golle kapatan N'Doye, Premier Lig'den Sunderland'e kiralandı.
14.01.2016 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

N'doye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki n'doye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.