Gazete Vatan Logo
İddaa Misli’den günün süper tercihleri

Misli’den günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli’den günün süper tercihleri

Alanyaspor - Ankaragücü: Maç Sonucu 1 (1.96 yerine 2.01)                                               

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Alanyaspor - Ankaragücü karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever’in tahmini ev sahibinin sahadan 3 puanla ayrılacağı yönünde.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Alanyaspor'da Augusto, Ankaragücü'nde ise Ali Sowe ve Garry Rodrigues Afrika Kupası'nda. Konuk takımda Cephas da cezalı. Önemli isimlerin eksikliği elbette Başkent ekibi açısından handikap. Alanyaspor ise oyun olarak çok daha derli toplu bir görüntüde. Nitekim son 5 lig maçından 11 puan çıkardılar. Terazide ağır bastıklarını söyleyebilirim. Ev sahibinin kaybetmezi, bence banko. Ancak oranı artırmak adına direkt Alanyaspor galibiyeti de denenebilir.

Fiorentina - Bologna: Maç Sonucu X (2.81 yerine 2.86)                       

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçeneği bulunan Fiorentina - Bologna karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, skorda dengenin bozulmayacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Fiorentina ve Bologna, Stadio Artemio Franchi’de zorlu bir mücadele verecek. Fiorentina, Sassuolo karşısında aldığı 1-0’lık mağlubiyette oyun üstünlüğünü gole çeviremedi ancak kupa lig gibi önemli bir kulvar. Christian Kouame, milli takımda. Riccardo Sottil, Nicolas Gonzalez ve Dodo ise sakat. Gaetano Castrovilli’nin durumu ise maç saatinde netlik kazanacak. Bologna, Genoa ile 1-1 berabere kalarak beklentilerin gerisinde kaldı. Bologna, Udinese yenilgisi sonrası iç sahada Genoa ile berabere kalarak sonuç etkinliğinde zayıf kaldı. Lewis Ferguson cezadan dönerken, Dan Ndoye ve Adama Soumaoro ise sakat olan isimler. Kupa randevusu tek ayaklı ve her iki takımın oyun performansı birbirine yakın. Maçın uzatmalarda gitme ihtimalini yüksek görüyorum.

Middlesbrough - Chelsea: Maç Sonucu 2 (1.34 yerine 1.36)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Midddlesbrough - Chelsea karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, deplasman ekibinin kazanmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Lig Kupası’nda yarı final maçları iki ayaklı oynanıyor. Son 3 maçını kazanan Chelsea, evinde oynadığı son 2 maçı da kaybeden Middlesbrough deplasmanında. Pochettino bu sene Avrupa’ya gitmenin önemini ve bunun da kupa kazanmaktan geçtiğini çok iyi bildiği için mümkün olduğu kadar en güçlü kadro ile çıkıyor sahaya. Hafta sonu iki ekip de FA Cup maçı yaptı. Boro evinde Aston Villa’ya 1-0 kaybetti. Chelsea’de ilk yarısı golsüz biten maçta Preston’ı ikinci yarıda attığı 4 golle geçti. Nkunku bu maçta yok, idmanlara başlayan Chilwell de forma giyemeyecek. Eldeki kadro ve maçın ciddiyeti turu ilk maçta deplasmanda söküp almaya yeterli. Chelsea’nin bu zorlu deplasmandan kazanarak döneceğini düşünüyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Haberin Devamı

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 Misli’den günün süper tercihleri