Nazife Aksoy

Nazife Aksoy

Son dakika nazife aksoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nazife aksoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nazife aksoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nazife Aksoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nazife aksoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 nazife aksoy haberi bulunmuştur. Tüm nazife aksoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bekir Aksoy'un eşi Nazife Aksoy'un taciz davası sonuçlandı! 'Allah kimsenin başına vermesin!'
Bekir Aksoy'un eşi Nazife Aksoy'un taciz davası sonuçlandı! 'Allah kimsenin başına vermesin!' ‘Top Model Of Universe’ Kainat Modellik Yarışması bu yıl İstanbul’da görkemli organizasyon ile önceki akşam düzenlendi. Yarışmanın sunuculuğunu üstlenen isimlerden biri olan Bekir Aksoy, kendisi gibi oyuncu eşi Nazife Aksoy’un geçmişte kuliste uğradığı taciz olayı ile ilgili sessizliğini bozdu. Aksoy, davanın sonuçlanmasından ilk kez bahsetti.
18.10.2022 Magazin
Uğur Arda Aydın kimdir? Oyuncu ve yönetmen Uğur Arda Aydın’ın biyografisi…
Uğur Arda Aydın kimdir? Oyuncu ve yönetmen Uğur Arda Aydın’ın biyografisi… Oyuncu ve yönetmen Uğur Arda Aydın’ın, meslektaşları Nazife Aksoy ile Mana Alkoy'a karşı, ‘cinsel taciz’ suçlamasıyla yargılandığı davada Aydın 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Söz konusu gelişmelerin ardından Uğur Arda Aydın kimdir sorularına yanıt aranamaya başlandı. Peki, Uğur Arda Aydın kimdir?
22.09.2021 Gündem
Bekir Aksoy eski eşine ateş püskürdü! 'Herkes kendi işine baksın'
Bekir Aksoy eski eşine ateş püskürdü! 'Herkes kendi işine baksın' Eşi Nazife Aksoy'la Nişantaşı’nda kameralara yansıyan oyuncu Bekir Aksoy, oğulları Emir'le ilgili paylaşımı gündem olan eski eşi Derya Çavuşoğlu'na tepki gösterdi.
24.04.2021 Magazin
Şehir Tiyatroları'nda iğrenç olay! Oyuncuyu istismar etti
Şehir Tiyatroları'nda iğrenç olay! Oyuncuyu istismar etti Meslektaşları Mana Alkoy ve Nazife Aksoy'u taciz ettiği iddia edilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda oyucu Uğur Arda Aydın, cinsel taciz suçundan hakim karşısına çıktı. Aksoy mahkemede Aydın hakkında, ''bana 'hişt hişt' diye seslendi. Bana doğru yürüdü ve el hareketiyle kendisine doğru yürümemi istedi. Yönetmen yardımcısı olduğu için oyunla ilgili bir şey söyleyecek sandım. İki eliyle başımdan tutup, dudağımın kenarından öptü. Neye uğradığımı şaşırdım, etrafıma baktım, çok sinirlendim, oradan ayrıldım.'' ifadelerini kullandı.
4.03.2021 Gündem
Bekir Aksoy ve ailesi koronavirüse yakalandı
Bekir Aksoy ve ailesi koronavirüse yakalandı 'Doktorlar' dizisinin yıldız oyuncusu Bekir Aksoy, eşi Nazife Aksoy ve sekiz aylık bebekleri Asil, koronavirüse yakalandı.
26.11.2020 Magazin
Şehir Tiyatroları’nda taciz skandalı!
Şehir Tiyatroları’nda taciz skandalı! Oyuncu Uğur Arda Aydın hakkında arka arkaya şok suçlamalar var. Aydın’ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’ndan meslektaşları olan Nazife Aksoy ve Mana Alkoy’u defalarca taciz ettiği ortaya çıktı.
26.11.2020 Magazin
Fatma Girik’in çocuğu var mı? Fatma Girik hiç evlendi mi, eşi Memduh Ün mü, manevi kızı kim, mirasını kime bıraktı?
Fatma Girik’in çocuğu var mı? Fatma Girik hiç evlendi mi, eşi Memduh Ün mü, manevi kızı kim, mirasını kime bıraktı? Türk sinemasının usta oyuncularından Fatma Girik hayatını kaybetti. Fatma Girik'in ölüm haberini Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin duyurdu. Yeşilçam'ın dev oyuncusu Fatma Girik 79 yaşında hayata gözlerini yumdu. Fatma Girik uzun süredir hastalıkla mücadele ediyordu. Peki, Fatma Girik kimdir, kaç yaşındaydı ve nereli? Fatma Girik evli mi, çocuğu var mı, eşi kim?
29.01.2022 Gündem
"Bebeğin adına daha karar vermedik"
"Bebeğin adına daha karar vermedik" Nazife Oğlakçıoğlu’yla nikah masasına oturan ve ikinci kez baba olmaya hazırlanan Bekir Aksoy, eşiyle yürüyüş yaparken görüntülendi.
23.02.2020 Magazin
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Başbağlar katliamında çarpıcı ABD iddiası!
Başbağlar katliamında çarpıcı ABD iddiası! Erzincan’da 33 vatandaşın kurşuna dizilip yakıldığı katliamda ABD parmağı. Sanıkları serbest kalan katliamda, vahşetin yaşandığı gün Başbağlar semalarında ABD helikopterlerinin uçtuğu iddia edildi.
5.07.2018 Gündem
CHP'nin milletvekili adayları belli oldu!
CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! CHP'nin, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için hazırlanan aday listesi YSK'ye sunuldu. CHP'de listede olmadığı açıklanan Ali Şeker yeniden milletvekili aday listesine girdi.
21.05.2018 Siyaset
Bakanlıkta deprem!
Bakanlıkta deprem! Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
29.09.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı'nda atamalar
İçişleri Bakanlığı'nda atamalar İçişleri Bakanlığının atama kararnamesiyle, bakanlık merkezinde görevli 2 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi, 12 kaymakam ve 5 vali yardımcısı bakanlık merkezindeki değişik görevlere getirildi...
29.09.2021 Gündem
Kanlı arife
Kanlı arife Trafik terörü: 15 ölü, 58 yaralı
19.09.2009 Yaşam
'  Selvi boylum   manken kızım güle güle...'
' Selvi boylum manken kızım güle güle...' Düşen Atlasjet uçağında can veren 57 kişinin defnedilmesine dün devam edildi. Törenlerde yaşananlar Türkiye'yi ağlattı
29.09.2021 Gündem
TKP'nin tam aday listesi
TKP'nin tam aday listesi Aday listesini YSK'ya bildiren ilk parti Türkiye Komünist Partisi oldu. İşte TKP'nin tüm Türkiye'deki aday listesi...
14.06.2007 Siyaset
Genç Parti'nin   TAM ADAY LİSTESİ
Genç Parti'nin TAM ADAY LİSTESİ Genç Parti'nin, 22 Temmuzda yapılacak milletvekili seçimine ilişkin Yüksek Seçim Kuruluna verdiği aday listesi belli oldu...
21.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nazife Aksoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nazife aksoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.