Bekir Aksoy

Bekir Aksoy

Son dakika Bekir Aksoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bekir Aksoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bekir Aksoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bekir Aksoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bekir aksoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 275 bekir aksoy haberi bulunmuştur. Tüm bekir aksoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnci Taneleri’ne iki yeni isim geliyor
İnci Taneleri’ne iki yeni isim geliyor Kanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri” bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor.
28.03.2024 Magazin
Bekir Aksoy'dan şaşırtan Yasak Elma itirafı: O sahne çok saçmaydı
Bekir Aksoy'dan şaşırtan Yasak Elma itirafı: O sahne çok saçmaydı Oyuncuları arasında Eda Ece, Şevval Sam, Barış Aytaç gibi ünlü isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisinde Bekir Aksoy, Engin karakterine hayat veriyordu. Diziden ayrılan ünlü oyuncu sosyal medyada gündem olan akrep sokma sahnesi ile ilgili şaşırtan bir açıklama yaptı.
16.03.2023 Magazin
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor Rafadan Tayfa’nın son sinema filmi Galaktik Tayfa, görücüye çıktı. Filmin Atatürk Kültür Merkezi’ndeki (AKM) galasına 2 bini aşkın sinemasever katıldı. Galaktik Tayfa’nın ön gösterimi her yaştan izleyiciden tam not aldı. Dünya’da mahsur kalan uzaylı Zobi’nin Rafadan Tayfa ile macerasını konu edinen film, bugün 81 ilde gösterime giriyor.
6.01.2023 Kültür Sanat
Bekir Aksoy'un eşi Nazife Aksoy'un taciz davası sonuçlandı! 'Allah kimsenin başına vermesin!'
Bekir Aksoy'un eşi Nazife Aksoy'un taciz davası sonuçlandı! 'Allah kimsenin başına vermesin!' ‘Top Model Of Universe’ Kainat Modellik Yarışması bu yıl İstanbul’da görkemli organizasyon ile önceki akşam düzenlendi. Yarışmanın sunuculuğunu üstlenen isimlerden biri olan Bekir Aksoy, kendisi gibi oyuncu eşi Nazife Aksoy’un geçmişte kuliste uğradığı taciz olayı ile ilgili sessizliğini bozdu. Aksoy, davanın sonuçlanmasından ilk kez bahsetti.
18.10.2022 Magazin
Bekir Aksoy'dan 'Doktorlar' açıklaması!
Bekir Aksoy'dan 'Doktorlar' açıklaması! Doktorlar dizisiyle hafızalara kazınan oyuncu Bekir Aksoy, Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar’a konuk oldu. Ünlü oyuncu Bekir Aksoy, 'Suat Birtan' karakterini canlandırdığı Doktorlar' dizisi hakkında konuştu.
11.09.2022 Magazin
Siyasetçilere kaset kumpası! Eski polisler...
Siyasetçilere kaset kumpası! Eski polisler... VIP dinleme davasında ceza alan, bazı siyasetçilere yönelik kaset kumpasında da yargılamaları süren iki eski polis, Yunanistan’a kaçmak isterken yakalandı. Tutuklanan sanıklar “Kaçmaktan vazgeçip İstanbul’a dönüyorduk” diye savunma yaptı.
14.04.2022 Gündem
Kanal D'ye ödül yağmuru!
Kanal D'ye ödül yağmuru! Uluslararası Kristal Ödülleri önceki akşam sahiplerini buldu. İş, sanat ve spor dünyasından birçok kişiyi bir araya getiren törende ödüller, Dünyada ve Türkiye’de ilk kez robotlar eşliğinde sahiplerini buldu.
17.02.2022 Televizyon
Bekir Aksoy eski eşine ateş püskürdü! 'Herkes kendi işine baksın'
Bekir Aksoy eski eşine ateş püskürdü! 'Herkes kendi işine baksın' Eşi Nazife Aksoy'la Nişantaşı’nda kameralara yansıyan oyuncu Bekir Aksoy, oğulları Emir'le ilgili paylaşımı gündem olan eski eşi Derya Çavuşoğlu'na tepki gösterdi.
24.04.2021 Magazin
Derya Çavuşoğlu'ndan şoke eden Bekir Aksoy iddiası!
Derya Çavuşoğlu'ndan şoke eden Bekir Aksoy iddiası! Derya Çavuşoğlu, eski eşi Bekir Aksoy'un oğlunu sekiz aydır arayıp sormadığını iddia etti; ünlü oyuncunun, bir yıl önceki fotoğrafını paylaştığı Emir'in duymak istediklerini sadece Instagram'dan yazdığını belirtti.
26.03.2021 Magazin
Bertan Asllani kimdir? Akrep dizisinin Efesi Bertan Asllani kaç yaşında, nereli, evli mi?
Bertan Asllani kimdir? Akrep dizisinin Efesi Bertan Asllani kaç yaşında, nereli, evli mi? Akrep dizisinin oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerin yer aldığı Akrep dizisine oyunculuğu kadar müzisyen kimliği ile tanınan Bertan Asllani katıldı. Asllani dizide ‘Efe’ karakterini canlandıracak. Bertan Asllani kimdir? Akrep dizisinin Efesi Bertan Asllani kaç yaşında, nereli, evli mi?
25.02.2021 Gündem
Bekir Aksoy ve ailesi koronavirüse yakalandı
Bekir Aksoy ve ailesi koronavirüse yakalandı 'Doktorlar' dizisinin yıldız oyuncusu Bekir Aksoy, eşi Nazife Aksoy ve sekiz aylık bebekleri Asil, koronavirüse yakalandı.
26.11.2020 Magazin
Bekir Aksoy: Asil ile hava almaya çıktık
Bekir Aksoy: Asil ile hava almaya çıktık Oyuncu Bekir Aksoy, yedi aylık oğlu Asil ile Nişantaşı’nda bir kafede görüntülendi.
27.10.2020 Magazin
Şahmeran dizisi hangi kanalda, ne zaman yayınlanacak? Şahmeran dizisi konusu, oyuncu kadrosu ve yönetmeni
Şahmeran dizisi hangi kanalda, ne zaman yayınlanacak? Şahmeran dizisi konusu, oyuncu kadrosu ve yönetmeni Şahmeran dizisi hangi kanalda, ne zaman yayınlanacak? Şahmeran dizisi konusu, oyuncu kadrosu ve yönetmeni
24.10.2020 Gündem
Doktorlar yıllar sonra bir araya geldi
Doktorlar yıllar sonra bir araya geldi Yayınlandığı döneme damga vuran 'Doktorlar' dizisinin oyuncuları Devrim Nas ile Bekir Aksoy yıllar sonra bir araya geldi. Yakışıklı oyuncu, Aksoy ile çekildiği kareyi sosyal medyadan paylaştı.
21.07.2020 Magazin
Necdet Tosun'un eşi Sevim Tosun hayatını kaybetti!
Necdet Tosun'un eşi Sevim Tosun hayatını kaybetti! Yeşilçam'ın usta oyuncularından Necdet Tosun'un eşi, Erdal ve Gürdal Tosun'un anneleri Sevim Tosun yaşamını yitirdi
26.02.2020 Magazin
"Bebeğin adına daha karar vermedik"
"Bebeğin adına daha karar vermedik" Nazife Oğlakçıoğlu’yla nikah masasına oturan ve ikinci kez baba olmaya hazırlanan Bekir Aksoy, eşiyle yürüyüş yaparken görüntülendi.
23.02.2020 Magazin
“Bavul” tiyatro oyunu seyircisiyle buluşuyor!
“Bavul” tiyatro oyunu seyircisiyle buluşuyor! İstanbul, sahneye koyulan oyun çeşitliliği ile tiyatroseverler için adeta bir cennet.
10.01.2020 Kültür Sanat
Sivasspor'da futbolcular, öğrencilerle buluştu
Sivasspor'da futbolcular, öğrencilerle buluştu Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un Brezilyalı futbolcuları Robinho ve David Braz ile takım kaptanı Ziya Erdal, Vali Bekir Aksoy İlkokulunda oluşturulan "Sivasspor Köşesi"nin açılışını yaptı.
20.12.2018 Sivas Spor
Omzunda taşıdı
Omzunda taşıdı Oyuncu Bekir Aksoy’un geçtiğimiz yıl boşandığı eşi Derya Çavuşoğlu önceki gün oğlu Emir ile Nişantaşı’ndaydı.
7.09.2018 Magazin
Oğlu en yakın arkadaşı
Oğlu en yakın arkadaşı Ünlü oyuncu Bekir Aksoy önceki gün oğlu Emir Berk ile birlikte Türkbükü’ndeydi.
3.08.2018 Magazin
Flaşlar güldürdü
Flaşlar güldürdü Oyuncu Bekir Aksoy’dan geçtiğimiz yıl boşanan Derya Çavuşoğlu, oyuncu arkadaşı Çağla Demir’le önceki akşam Nişantaşı’ndaydı.
25.07.2018 Magazin
Miras değil alın teri
Miras değil alın teri Bodrum’da tatil yapan Bekir Aksoy, önceki gün üç tekerlekli bisikletiyle Türkbükü’nde tur attı.
18.07.2018 Magazin
Sürprizler  olacak
Sürprizler olacak Derya Çavuşoğlu’ndan geçtiğimiz yıl boşanan Bekir Aksoy, önceki gün oğlu Emir ile Nişantaşı’nda görüntülendi.
10.07.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bekir Aksoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bekir aksoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.