Nazan Öncel

Nazan Öncel

Son dakika Nazan Öncel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nazan Öncel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nazan Öncel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nazan Öncel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nazan öncel gelişmeleri de dahil olmak üzere 211 nazan öncel haberi bulunmuştur. Tüm nazan öncel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nazan Öncel, Gurur Çıkmazı'nın hikayesini anlattı: Bir gün Sezen Aksu'dan konum istedim...
Nazan Öncel, Gurur Çıkmazı'nın hikayesini anlattı: Bir gün Sezen Aksu'dan konum istedim... Nazan Öncel, beş yıl aradan sonra 13'üncü stüdyo albümünü yayımladı. Usta müzisyen, Ali Necati Kumcuoğlu’nun yönetmenliğinde klibi çekilen 'Gurur Çıkmazı' şarkısının hikayesini paylaştı.
11.02.2024 Magazin
Nazan Öncel Covid oldu konserini erteledi
Nazan Öncel Covid oldu konserini erteledi Türk pop müziğinin usta ismi Nazan Öncel, koronavirüse yakalandı.
17.01.2024 Magazin
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
Selahattin Taşdöğen'in Filistin yorumu tartışma yarattı
Selahattin Taşdöğen'in Filistin yorumu tartışma yarattı Selahattin Taşdöğen’in Hamas-İsrail savaşı hakkındaki sözleri tartışma yarattı.
22.10.2023 Magazin
Teoman'dan evlilik açıklaması! Yaş şartını değiştirdi
Teoman'dan evlilik açıklaması! Yaş şartını değiştirdi Rockçı Teoman, 12 yıllık arkadaşlığın ardından fotoğrafçı Ayşe Kaya ile 2012'de nikâh masasına oturmuş, 2015'te anlaşmalı olarak boşanmıştı. Daha önce "Yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna verdiği cevap şaşırtan sanatçı, özel hayatı hakkında çarpcı bir açıklamaya daha imza attı.
22.10.2023 Magazin
Nazan Öncel hastane odasından paylaştı! Sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi
Nazan Öncel hastane odasından paylaştı! Sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi Türk pop müziğinin duayen isimlerinden Nazan Öncel son paylaşımıyla gündem oldu. Hastane odasından fotoğraf paylaşan Öncel, sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Öncel, Nükhet Duru'nun 'kurşun döktürelim nazar bu' dediğini de notuna ekledi.
22.10.2023 Magazin
Nazan Öncel ölümden döndü! 'Hayat pamuk ipliğine bağlı'
Nazan Öncel ölümden döndü! 'Hayat pamuk ipliğine bağlı' Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Nazan Öncel'in başına görünmez kaza geldi. Ünlü sanatçı, başına gelen olayı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
21.09.2023 Magazin
Diyarbakır'da düğünde damada kurşun yağdırmıştı! Saldırının sebebi ortaya çıktı
Diyarbakır'da düğünde damada kurşun yağdırmıştı! Saldırının sebebi ortaya çıktı Diyarbakır'da bir kişi düğünü basarak damada kurşun yağdırdı. Damada sıkılan kurşunların sekmesiyle 10 yaşındaki bir çocuk da yaralandı. Kaçan şüpheli 5 saat sonra özel ekip tarafından yakalanırken saldırıyla ilgili detaylar da ortaya çıktı.
6.09.2023 Yaşam
Nazan Öncel'den sevenlerini üzen haber: Apar topar hastaneye kaldırıldı
Nazan Öncel'den sevenlerini üzen haber: Apar topar hastaneye kaldırıldı Ünlü şarkıcı Nazan Öncel, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hastaneye kaldırıldığını duyurdu. Yaşadıklarından sonra sigarayı bıraktığını aktaran Öncel'e, takipçilerinden mesaj yağdı.
6.09.2023 Magazin
Nazan Öncel takipçilerini eskiye götürdü!  'Çok severiz şarkılarını'
Nazan Öncel takipçilerini eskiye götürdü! 'Çok severiz şarkılarını' Şarkıcı ve söz yazarı Nazan Öncel (67), 'efsane' diye bahsettiği Türk rock müziğine damga vuran Erkin Koray (82) ile nostaljik bir fotoğrafını yayınladı.
17.07.2023 Magazin
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yoğun bakıma alınan sanatçı Özkan Uğur'un sağlığı hakkında açıklama yaptı. Koca, paylaşımında "Tedavisi, bulunduğu hastanede halen yoğun bakımda devam ediyor" dedi.
25.06.2023 Gündem
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum'
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum' Beyazıt Öztürk, ekrana geri dönüyor. 'Beyaz Show'un ardından yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' adlı müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmıştı. Öztürk, katıldığı bir canlı yayında 'Beyaz Show'un yazın yeniden yayınlanacağını duyurdu.
20.06.2023 Magazin
Nazan Öncel'den şaşırtan itiraf: 7 senedir kendime hiçbir şey almıyorum
Nazan Öncel'den şaşırtan itiraf: 7 senedir kendime hiçbir şey almıyorum Nazan Öncel, sosyal medya hesabından samimi açıklamalarda bulundu. Öncel yaptığı paylaşımda 7 senedir kendisine hiçbir şey almadığını söyleyen ünlü sanatçı Nazan Öncel, "Hafifledikçe rahatladım" dedi. Öncel, "Sırada evi 2+1’e indirmek var" açıklamasıyla dikkat çekti.
5.02.2023 Magazin
İlhan İrem... Ardında büyük bir müzik mirası bıraktı! Ünlü isimlerden duygu dolu mesajlar yağdı
İlhan İrem... Ardında büyük bir müzik mirası bıraktı! Ünlü isimlerden duygu dolu mesajlar yağdı Türk müziğinin efsane isim İlhan İrem 67 yaşında hayatını kaybetti. İlhan İrem, yaklaşık 10 yıl önce Hürriyet'e verdiği röportajda hayatına dair ilgi çekici detaylar paylaşmıştı. 1980'de Doğu'da iki yıllık askerlik sonrası büyük değişim geçiren ünlü sanatçı, 90'lı yıllarda haksızlıklara tepki olarak içine kapandı ve yedi yıl inzivada yaşadı. Türk pop müziğinin usta isimlerinden İlhan İrem'in hayatını kaybetmesinin ardından sanatçı dostları hem üzüntülerini hem de İrem'i anlattı. Birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları yayınladı. Şarkıcı Yeliz, "Koca bir devir, bir defter sayfası kapandı. Ansiklopedinin yarısı gitti" dedi. Müzisyen Fuat Güner de "Genç öldü. Türkiye'ye verecekleri vardı. Güzel bir konser yapacağını bekliyordum" ifadelerini kullandı.
28.07.2022 Magazin
Nazan Öncel: Şarkı da yazarım, fistan da dikerim!
Nazan Öncel: Şarkı da yazarım, fistan da dikerim! Şarkıcı Nazan Öncel, hünerlerini sergiledi. Ünlü şarkıcı iğne ipliği eline alıp sahne kıyafetini kendisi dikti. Ev halini paylaşan ünlü şarkıcı, o anlarda çekilen videoyu da "Şarkı da yazarım, fistan da dikerim" notuyla paylaştı.
20.06.2022 Magazin
Melek Mosso: Sahnede olmayı yedi yaşında hayal ediyordum
Melek Mosso: Sahnede olmayı yedi yaşında hayal ediyordum 'Ceylan Ertem ile Duyuyor musun?' programının dokuzuncu bölüm konuğu Melek Mosso oldu. İkili, programın açılışında 90'ların unutulmaz şarkılarından Nazan Öncel bestesi olan ve Ayşegül Aldinç'in yorumladığı 'Beni Hatırla' şarkısını beraber seslendirdi.
19.04.2022 Magazin
Kuruçeşme'de Nazan Öncel'li final!
Kuruçeşme'de Nazan Öncel'li final! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri serisinin finalini önceki akşam Türk pop müziğinin kült ismi Nazan Öncel yaptı.
21.10.2021 Magazin
Yonca Evcimik yaşı kaç ve nereli? Yonca Evcimik’in biyografisi!
Yonca Evcimik yaşı kaç ve nereli? Yonca Evcimik’in biyografisi! Çılgın Bediş diziyle hafızalara kazınan Yonca Evcimik 90'lı yıllarda sayısız konserle bir anda Türkiye'nin en çok konuşulan pop müzik sanatçısı oldu. Yonca Evcimik’in hayatına ilişkin bilgiler, özellikle yaşı merak ediliyor. Peki, Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında?
6.06.2020 Gündem
Üvey oğluna dava açacak
Üvey oğluna dava açacak Nazan Öncel, eski eşi Akşit Togay’dan kalan villa yüzünden mahkemelik olduğu üvey oğlu Berdan Togay’a karşı dava açmaya hazırlanıyor.
3.05.2020 Magazin
'Covid 19’dan korunmanın Nazanca önlemleri'
'Covid 19’dan korunmanın Nazanca önlemleri' Nazan Öncel, corona virüs salgını nedeniyle ekmeği ocakta ısıtarak dezenfekte etti. Şarkıcı paylaşımının altına, "Covid 19’dan korunmanın Nazanca önlemleri. Güzel günlere uyanmak ümidiyle." notunu düştü.
19.04.2020 Magazin
Nazan Öncel'den 'yoğun bakımda' iddialarına yanıt
Nazan Öncel'den 'yoğun bakımda' iddialarına yanıt Nazan Öncel, “Corona virüs testi pozitif çıktı, yoğun bakımda” iddialarını, Instagram’dan yalanladı.
30.03.2020 Magazin
Berdan Tolgay, Nazan Öncel'e açtığı davayı kazandı!
Berdan Tolgay, Nazan Öncel'e açtığı davayı kazandı! 2017 yılında vefat eden iş insanı Akşit Togay’ın oğlu Berdan Togay, üvey annesi Nazan Öncel’e açtığı haksız işgal tazminatı davasını kazandı.
5.03.2020 Magazin
Miras davasından borç çıktı
Miras davasından borç çıktı İki yıl önce hayatını kaybeden Akşit Togay’ın Amerika’da yaşayan oğlu Berdan Togay, mirastan düşen payını alabilmek için üvey annesi Nazan Öncel’e dava açtı. Bilirkişi raporu ise Akşit Togay’ın 1 milyon 50 bin lira vergi ve SGK borcu olduğunu ortaya koydu.
26.10.2019 Gündem
Sezen Aksu, babasını son yolculuğuna uğurladı
Sezen Aksu, babasını son yolculuğuna uğurladı SANATÇI Sezen Aksu’nun, İzmir’de 91 yaşında vefat eden babası Sami Yıldırım’ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Sezen Aksu’yu, acılı gününde, Sibel Can, Gülben Ergen, Emel Müftüoğlu, Sıla, Müjde Ar ve Demet Akbağ’ın da aralarında bulunduğu ünlü isimler de yalnız bırakmadı.
24.08.2019 Magazin
Tarkan, Şehrazat'ın teklifini reddetti!
Tarkan, Şehrazat'ın teklifini reddetti! Şehrazat, bir 'tribute' albüm hazırlığında olduğunu açıkladı. Ünlü söz yazarı ve besteci, albümde yer alması için Tarkan'a da teklif götürdüğünü ancak...
11.03.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nazan Öncel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nazan öncel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.