NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'in sözleri Yunanistan'da soğuk duş etkisi yarattı!
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'in sözleri Yunanistan'da soğuk duş etkisi yarattı! Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in ABD ve Almanya'da ağlayıp Türkiye'yi şikayet etmesi ve "gayri askeri" statüdeki adalarda provokatif ziyarette bulunması Ankara-Atina hattında tansiyonu yükseltmişti. Artan gerilim sonrası NATO'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.
14.06.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, " Kendi parlamentolarında bunlara konuşmalar yaptırıyorlar, imkanlar sağlıyorlar, silah, mühimmat temini yapıyorlar. Kimse kusura bakmasın bu terör örgütlerinin NATO'ya girmesine bir evet diyemeyiz." dedi.
20.05.2022 Siyaset
Milli Savunma Bakanlığı'ndan NATO açıklaması!
Milli Savunma Bakanlığı'ndan NATO açıklaması! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği, Plan, Koordinasyon ve Analiz Şube Müdürü Piyade Albay Olcay Denizer, "Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü (NATO), ülkemizin tam siyasi kontrole sahip olduğu önemli bir uluslararası siyasi-askeri örgüttür. NATO üyelerinin eşit üyelik ve söz hakları vardır. Dolayısıyla, Türkiye'nin veto hakkı bulunmaktadır. NATO, ülkemizin güvenliğinin temininde önemli bir role sahip olmuş; ülkemiz de her zaman üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmiş, getirmeye devam edecektir" dedi.
2.12.2019 Gündem
Rusya'ya göre NATO, Ukrayna'nın bölünmesini tahrik ediyor
Rusya'ya göre NATO, Ukrayna'nın bölünmesini tahrik ediyor Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, NATO'nun Ukrayna meselesi konusunda yıkıcı adımlar attığını belirterek, "Kiev'e yönelik NATO'ya girme çağrıları, ülkenin bölünmesini tahrik ediyor." dedi.
1.11.2019 Dünya