Yunan

Yunan

Son dakika yunan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yunan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yunan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yunan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yunan gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.009 yunan haberi bulunmuştur. Tüm yunan haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsmail Kartal Olympiakos'u yenmeyi istemedi! Aklı tek bir şeyde, maç sonu itiraf etti
İsmail Kartal Olympiakos'u yenmeyi istemedi! Aklı tek bir şeyde, maç sonu itiraf etti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. UEFA Konferans Ligi'nde yarı finale yükselmek için sahaya çıkan temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda 3-2 kaybettiği ilk maçın rövanşında Olympiakos ile karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu'nda oynanan zorlu mücadelenin normal süresini sarı - lacivertliler 1-0 önde kapatarak maçı uzatmalara götürdü. Uzatma dakikalarında da 1-0'lık skor bozulmayınca penaltılara geçildi. Penaltı atışları sonucunda Yunan ekibi yarı finale yükseldi. Maç sonu İsmail Kartal ile ilgili kritik detay ortaya çıktı.
19.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Avrupa'ya veda etti
Fenerbahçe, Avrupa'ya veda etti UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Finali ikinci maçında Yunan temsilcisi Olympiakos'u normal süresi 1-0 biten maçta penaltı atışlarında 3-2 kaybederek turnuvaya veda etti.
18.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda!
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiacos ile Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Misli, merakla beklenen karşılaşmanın heyecanına “Şampiyon Oranlar” ile ortak oluyor. Dev maçta “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli üyelerini bekliyor.
18.04.2024 İddaa
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
18.04.2024 İddaa
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
18.04.2024 İddaa
Fenerbahçe'yi yakmıştı! Olympiakos maçı öncesi Krunic, Çağlar Söyüncü'yü değil, sadece onu uyardı
Fenerbahçe'yi yakmıştı! Olympiakos maçı öncesi Krunic, Çağlar Söyüncü'yü değil, sadece onu uyardı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, çeyrek final rövanş maçında Olympiakos'u konuk edecek. Yunanistan'da oynanan ilk karşılaşmayı 3-2 kaybeden sarı-lacivertliler, taraftarı önünde rakibini devirerek adını yarı finale yazdırmayı hedefliyor. Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal, Yunan ekibi karşısında sahaya süreceği 11'i büyük ölçüde belirledi. Öte yandan yıldız oyuncuya kritik uyarı geldi.
18.04.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor Dünya olası İsrail-İran savaşı için adeta alarma geçmiş durumda. Bölgedeki tansiyonun düşürülmesi için girişimler son sürat devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar geldi. Erdoğan'ın bölgedeki son durum ile ilgili yaptığı değerlendirmeler dünya basınında geniş yankı bulurken Yunan basınından dikkat çeken bir analiz geldi.
17.04.2024 Gündem
Yunan basını haddini aştı! İsmail Kartal'ı bu ifadelerle yerden yere vurdular
Yunan basını haddini aştı! İsmail Kartal'ı bu ifadelerle yerden yere vurdular UEFA Koferans Ligi Çeyrek Final ilk mücadelesinde, Yunanistan ekibi Olympiakos'a deplasmanda 3-2 mağlup olan temsilcimiz Fenerbahçe, rövanşta tur için sahaya çıkacak. Karşılaşma öncesi Yunan basını çarpıcı olaya imza atarken, Teknik Direktör İsmail Kartal için skandal ifadelerin kullanıldığı bir yazı yayınlandı. İşte detaylar...
16.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe - Olympiakos maçının hakemi belli oldu!
Fenerbahçe - Olympiakos maçının hakemi belli oldu! Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Olympiakos ile karşılaşmaya hazırlanırken kritik mücadelenin hakemi belli oldu.
16.04.2024 Fenerbahçe
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı Yunan adalarına kapıda vize uygulaması sonucunda binlerce Türk, Adaya çıkartma yaptı. Turizmciler adalara giden Türk turistlerin memnun olduğunu ve yoğunluğun sezonda da devam etmesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
Yunan adaları bayramda Türk turistlerle dolup taştı
Yunan adaları bayramda Türk turistlerle dolup taştı Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı. Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyenlerden adalara büyük ilgi var. Turizmci Recep Yavuz, Ramazan Bayramı tatilinde Marmaris ve Fethiye'den Rodos Adası'na 1 haftada 5 binin üzerinde Türk turistin geçiş yaptığını söyledi. Yavuz, “Hazırlıklar tamamen Türk misafirlere göre yapılmış" dedi.
12.04.2024 Ekonomi
Yunanlılar olay hareket sonrası çılgına döndü: Dzeko Türk vatandaşlığına geçsin
Yunanlılar olay hareket sonrası çılgına döndü: Dzeko Türk vatandaşlığına geçsin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek final eşleşmesinin ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın geniş yer bulduğu Yunan basınında dikkat çeken konuların başında, Fenerbahçe'nin yıldızlarından Edin Dzeko'nun tribünlere formasındaki Türk bayrağını göstermesi geldi.
12.04.2024 Fenerbahçe
Felaket patladı! Çağlar Söyüncü, Tadic her şeyi berbat etti! Ferdi Kadıoğlu neden yedek?
Felaket patladı! Çağlar Söyüncü, Tadic her şeyi berbat etti! Ferdi Kadıoğlu neden yedek? UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos’la karşılaştı. Karaiskakis Stadı’nda oynanan maçta 3-2 yenilen sarı-lacivertli temsilcimiz turu İstanbul’a bıraktı. Spor yazarları da Fenerbahçe’nin dün akşamki yenilgisini değerlendirdi.
12.04.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal'ın yüzüne karşı söyledi: Düşünceleriniz kibirli olabilir mi?
İsmail Kartal'ın yüzüne karşı söyledi: Düşünceleriniz kibirli olabilir mi? Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos’a 3-2 mağlup oldu. Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör İsmail Kartal, ikinci maç öncesinde umutlu konuştu. Öte yandan maç sonu Yunanlı gazeteci İsmail Kartal'ın yüzüne karşı skandal sözler sarf etti.
12.04.2024 Fenerbahçe
Yunan taraftarlara Edin Dzeko'dan Türk bayraklı cevap! Dikkat çeken tepki
Yunan taraftarlara Edin Dzeko'dan Türk bayraklı cevap! Dikkat çeken tepki Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Yunan temsilcisi Olympiakos'a konuk oldu. İlk yarısı Olympiakos'un 2-0 üstünlüğü ile biten maçta itirazından dolayı tepki gören Edin Dzeko, Yunan taraftarlara formasındaki Türk bayrağı ile cevap verdi.
11.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Atina'da Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu
Fenerbahçe Atina'da Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadelesinde Fenerbahçe Yunanistan ekibi Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu
11.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı!
Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı! Hem Süper Lig’de hem de Konferans Ligi’nde şampiyonluk adına yoluna devam eden Fenerbahçe, bugün Georgios Karaiskakis Stadı'nda saat 19.45’te Yunan temsilcisi Olympiacos ile karşı karşıya gelecek. Sarı – Lacivertliler, Union Saint Gilloise maçında olduğu gibi deplasmandaki ilk maçta avantajlı skoru kapmaya çalışacak.
11.04.2024 İddaa
Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, Konferans Ligi Fenerbahçe maçı saat kaçta? UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe maçı şifresiz mi?
Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, Konferans Ligi Fenerbahçe maçı saat kaçta? UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe maçı şifresiz mi? UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, çeyrek final ilk maçında Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Nikola Dabanovic, Olympiakos - Fenerbahçe maçında düdük çalacak. Maçın yayın saati, kanalı şifresiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, Olympiakos - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?
11.04.2024 Şampiy10
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti!
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti! Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı.Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından kapıda vize uygulaması ilgiyle karşılandı. Midilli Adası’na gitmek isteyenler de Ayvalık’ta uzun kuyruklar oluşturdu. İDO İzmir de Seferihisar ve Kuşadası’ndan Samos’a sefer başlattı.
9.04.2024 Gündem
Yunan adalarına Türk akını başladı! Kuyruklar oluştu
Yunan adalarına Türk akını başladı! Kuyruklar oluştu Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı. Kapıda vize uygulaması, Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatili Yunanistan’ın Ege’deki adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
8.04.2024 Ekonomi
Fatih Terim komşuda yine gündem oldu
Fatih Terim komşuda yine gündem oldu Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, Aris'i deplasmanda 2-0 mağlup etti ve Yunanistan'da şampiyonluk iddiası sürdürdü. Yunan medyasının birçok kez eleştirisine maruz kalan Terim bu kez övgü aldı. Panathinaikos forması giyen Bakasetas da Fatih Terim hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.
8.04.2024 Şampiy10
Kapıda vize uygulamasına yoğun ilgi!
Kapıda vize uygulamasına yoğun ilgi! Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı.Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından kapıda vize uygulaması ilgiyle karşılandığını belirten acente yetkilisi Kadir İnandı, "Bayram yoğunluğunu karşılanmak için gerek buradaki acente yetkililerimiz gerek karşıdaki acente yetkililerimiz ile hummalı bir çalışmanın içerisine girdik" ifadelerini kullandı.
7.04.2024 Gündem
Olympiakos'a İstanbul'da seyirci yasağı!
Olympiakos'a İstanbul'da seyirci yasağı! İstanbul'da oynanacak Fenerbahçe-Olympiakos Konferans Ligi çeyrek final maçına seyirci götüremeyeceği, UEFA tarafından Olympiakos Kulübü'ne iletildi.
6.04.2024 Fenerbahçe
Kapıda vizeye hizmet bedeli sürprizi! Yunan adalarına girişin maliyeti 90 Euro oldu
Kapıda vizeye hizmet bedeli sürprizi! Yunan adalarına girişin maliyeti 90 Euro oldu Yunan adalarına kapıda vize uygulaması sürprizli başladı. Adaya gitmek için 60 Euro vize ücreti isteniyor. Ancak bu para yetmiyor, feribot firmaları da Yunan gümrük tarafı da ekstra ücret talep ediyor, yoksa evraklar işleme alınmıyor. Bazı firmalar 20 Euro hizmet bedeli alıyor. 30 Euro ve daha üzerinde isteyenler de var. Örneğin Ayvalık’taki bir feribot firması, “10 Euro’sunu biz 10 Euro’sunu da Midilli tarafı alıyor” diyor. İşin içine tur firmaları da girince fiyat değişiyor.
6.04.2024 Gündem
Tatilcilerin bayram göçü başladı, 20 milyon kişi şehir değiştirecek
Tatilcilerin bayram göçü başladı, 20 milyon kişi şehir değiştirecek Tatilcilerin bayram hazırlığı tamamlandı. Bu bayramda 30 milyondan fazla kişinin seyahat edeceği tahmin ediliyor. Antalya ve Bodrum otelleri ile Sapanca tesisleri için talep yüksek. Yunan adaları da ilgi görüyor.
5.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yunan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yunan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.