Narcos

Narcos

Son dakika narcos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan narcos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını narcos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Narcos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan narcos gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 narcos haberi bulunmuştur. Tüm narcos haberleri aşağıda listelenmiştir.
İkinci pilot havadayken itiraf etti kokpit buz kesti! 300 yolculu uçak geri döndü...
İkinci pilot havadayken itiraf etti kokpit buz kesti! 300 yolculu uçak geri döndü... İngiltere'nin Heathrow havalimanından kalkıp New York'a giden Virgin Atlantic Havayolları’na bağlı Airbus A330 tipi uçak yolculuğun ortasında Londra'ya geri dönmek zorunda kaldı. Uçağın zorunlu dönüşünün arkasında ise herkesi şaşkına çeviren bir hikaye çıktı...
5.05.2022 Dünya
Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski ölümünü dünyaya duyurdu: Rusya bedelini ödeyecek...
Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski ölümünü dünyaya duyurdu: Rusya bedelini ödeyecek... Rus ordusunun işgal ettiği Ukrayna'nın Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, Rusya’nın Ukrayna’ya saldırmasının ardından mesleğini bırakarak orduya katılan gazeteci Oleksandr Makhov’un hayatını kaybettiğini açıkladı. Zelenski 'kahraman' ilan ettiği gazetecinin 'en cesurlar arasında her zaman ilk sırada' olduğunu vurguladı.
5.05.2022 Dünya
Kolombiya'da narcos operasyonu! "Otoniel" lakaplı Dairo Antonio Usuga ABD'ye iade edildi
Kolombiya'da narcos operasyonu! "Otoniel" lakaplı Dairo Antonio Usuga ABD'ye iade edildi Güney Amerikda ülkesi Kolombiya, uyuşturucu kaçakçısı "Otoniel" lakaplı Dairo Antonio Usuga'nu ABD'ye iade etti.
5.05.2022 Dünya
Nusret Hollywood'a transfer oldu
Nusret Hollywood'a transfer oldu Et lokantaları ve ‘Saltbea’ (Tuz serpme) hareketiyle dünya çapında şöhrete kavuşan Nusret Gökçe, ABD-Los Angeles’ta yapımcılarla görüşmeye başladı
20.02.2019 Magazin
Türkiye’nin ‘Narcos’ operasyonu
Türkiye’nin ‘Narcos’ operasyonu Hürriyet yazarı Fatih Çekirge polisin Erzurum'da gerçekleştirdiği dev uyuşturucu operasyonunun detaylarını yazdı.
28.01.2019 Gündem
Zorlu PSM’de müziğin sesi yükseliyor
Zorlu PSM’de müziğin sesi yükseliyor Şehrin canlı müzik mekanları birer birer yeni sezon haberlerini duyurmaya başladı. Müzikseverlere güçlü müzik ve unutulmaz anılar sunacaklar. Zorlu PSM’nin de merakla beklenen sezon programı ortaya çıktı. İşte kaçırmamanız gereken performanslar...
5.08.2018 Magazin
Nusret, dünyaca ünlü dizide rol aldı
Nusret, dünyaca ünlü dizide rol aldı Tuz serpme hareketiyle dünya çapında üne kavuşan sosyete kasabı, Billions dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı.
5.06.2018 Magazin
Denizler altında  69 milyar dolar!
Denizler altında 69 milyar dolar! Narcos dizisine de konu olan Kolombiyalı kokain kaçakçısı Pablo Escobar’ın uyuşturucu imparatorluğundan kalma kayıp 69 milyar doları şimdi de deniz altında aranıyor
24.01.2018 Dünya
Teknolojiyi duygular ile birleştirdik
Teknolojiyi duygular ile birleştirdik Netflix’in en çarpıcı yapımı kuşkusuz, Black Mirror... 29 Aralık’ta dizinin 4. sezonu başlayacak. Öncesinde senaristleri Charlie Brooker ve Annabel Jones ile konuştuk
17.12.2017 Magazin
'Tecrübe kazanmak için 3 sezon o diziyi izledim'
'Tecrübe kazanmak için 3 sezon o diziyi izledim' Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, gittiği İspanya'da Türk vatandaşlarıyla buluştu.
29.09.2021 Gündem
Nusret Google'a da tuz döktü!
Nusret Google'a da tuz döktü! Nusret Gökçe, Google'ın son telefonu Pixel 2 için hazırlanan reklam filminde rol aldı. Gökçe tuz dökme hareketini yaptı.
8.11.2017 Magazin
Narcos 4. sezon ne zaman yayınlanacak?
Narcos 4. sezon ne zaman yayınlanacak? Narcos 4. sezon için geri sayım başladı. Netflix'in dünyayı kasıp kavuran dizi Narcos 3. sezonu geçtiğimiz haftalarda izleyici ile buluştu. Peki Narcos 4. sezon ne zaman yayınlanacak?
29.09.2021 Gündem
Escobor’a benzetiyorlar
Escobor’a benzetiyorlar Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak önceki akşam Etiler’deydi.
26.09.2017 Magazin
Narcos'a Meksika'da çekim lokasyonu araştıran görevli öldürüldü
Narcos'a Meksika'da çekim lokasyonu araştıran görevli öldürüldü Narcos dizisinin 4. sezonu için Meksika'da çekim lokasyonu araştıran prodüksiyon çalışanı Carlos Muoz Portal, vurularak öldürüldü
16.09.2017 Dünya
Nusret'le ilgili gerçek ortaya çıktı!
Nusret'le ilgili gerçek ortaya çıktı! Geçtiğimiz aylarda dünyaca ünlü dizi 'Narcos'un üçüncü sezonunda rol aldığı haberleriyle sıkça gündeme gelen sosyete etçisi Nusret Gökçe ile ilgili gerçek ortaya çıktı.
7.09.2017 Magazin
Nusret herkesi kandırmış!
Nusret herkesi kandırmış! Narcos'un üçüncü sezonunda Nusret'in de yer aldığı haberleri yapılmıştı. İşin aslı ortaya çıktı. Nusret, Narcos'ta oynuyor mu? İşte cevabı...
5.09.2017 Televizyon
'Narcos'un yeni sezonunda Nusret bombası!
'Narcos'un yeni sezonunda Nusret bombası! Dünyaca ünlü ‘Narcos’ dizisinin 3. sezon tanıtımı sosyal medya hesabından yayınlandı.
1.09.2017 Magazin
'Narcos'un yeni sezonunda Nusret bombası!
'Narcos'un yeni sezonunda Nusret bombası! 'Narcos'un yeni sezonunda Nusret bombası!
21.01.2022 Magazin
'Narcos' 1 Eylül'de başlıyor!
'Narcos' 1 Eylül'de başlıyor! Üçüncü sezonu için geri sayım başlayan ‘Narcos’ dizisi, Türkiye’deki izleyicilerine özel bir video hazırladı.
25.08.2017 Televizyon
Türkleri unutmadı!
Türkleri unutmadı! 3. sezonu için geri sayım başlayan ‘Narcos’ Türkiye’deki izleyicilerine özel bir video hazırladı.
24.08.2017 Magazin
Narcos 3. sezon tarihi belli oldu!
Narcos 3. sezon tarihi belli oldu! Narcos 3. sezon tarihi nihayet belli oldu! Merakla beklenen Narcos'un yeni sezonun ne zaman başlayacağı bugün Netflix tarafından yapılan açıklama ile resmi olarak onaylandı!
28.07.2017 Televizyon
Nusret, ünlü dizide oynamak için 1 milyon TL ödedi!
Nusret, ünlü dizide oynamak için 1 milyon TL ödedi! İddialara göre Nusret, dünyaca ünlü bir dizide oynamak için 1 milyon TL ödedi.
2.07.2017 Magazin
Nusret'le ilgili bomba iddia! 2 milyon dolar verdi
Nusret'le ilgili bomba iddia! 2 milyon dolar verdi 'Tuzlama' hareketiyle fenomen olan Nusret'in, şöhretini dünya çapında bir PR çalışmasına dönüştürmek için 2 milyon dolar harcadığı iddia edildi.
26.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Narcos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki narcos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.