Naomi Campbell

Naomi Campbell

Son dakika naomi campbell haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan naomi campbell ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını naomi campbell haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Naomi Campbell

haberleri sayfasında son dakika yaşanan naomi campbell gelişmeleri de dahil olmak üzere 210 naomi campbell haberi bulunmuştur. Tüm naomi campbell haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı. Söz konusu gelişmenin ardından Jeffrey Epstein kimdir, sorusunun yanıtı sorgulanırken Jeffrey Epstein listesi için aramalar da arttı. Peki, Jeffrey Epstein olayı nedir? İşte Jeffrey Epstein listesi
4.01.2024 Gündem
Dünyaca ünlü model Tatjana Patitz hayatını kaybetti
Dünyaca ünlü model Tatjana Patitz hayatını kaybetti 90’lı yıllarda ün kazanan Alman süpermodel Tatjana Patitz 56 yaşında hayatını kaybetti.
12.01.2023 Magazin
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Naomi Campbell ismini sır gibi saklıyordu! "O evlatlık değil, benim kızım!"
Naomi Campbell ismini sır gibi saklıyordu! "O evlatlık değil, benim kızım!" 50 yaşında anne olan ve herkesi şaşırtan Naomi Campbell, kızıyla ilgili ilk kez konuştu. Model, kızının adını bir sır gibi saklamaya devam etti. Ancak çok konuşulan bir konuya da açıklık getirdi. Ünlü model kızının evlatlık olup olmamasıyla ilgili konuştu.
15.02.2022 Magazin
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
İstismar yarışı! Skandal olay ortaya çıktı
İstismar yarışı! Skandal olay ortaya çıktı Ünlü mankenlik ajansı Elite’in eski başkanı Gerald Marie hakkında cinsel saldırı soruşturması yürütülüyor. O dönemde bu ajansta çalışan iş insanı Omar Harfouch, Marie’nin suç ortaklarıyla istismarlarını yarıştırdığı bir panosu olduğunu iddia etti.
11.05.2021 Dünya
'Hava sıcak olduğu için bir havuzu soğutuyoruz'
'Hava sıcak olduğu için bir havuzu soğutuyoruz' Naomi Campbell, Kenya’daki evinin kapılarını Architectural Digest dergisine açtı.
18.04.2021 Magazin
Bağışıklığı güçlendirmede yeni trend: Detoks tatili
Bağışıklığı güçlendirmede yeni trend: Detoks tatili Küresel salgınla birlikte sağlık tatilleri öne çıkmaya başladı. Özellikle bağışıklıklarını güçlendirmek isteyenlerin sağlıklı yaşam merkezleri ve detoks otellerine yöneldiğine dikkat çeken TheLifeCo Wellbeing Program Koordinatörü Mirey Yuhay, “‘Detoks evde de yapılamaz mı?’ diyenler olabilir. Kişiye özel ve doktor kontrolünde bir programla, birkaç günde tüm bedeninizi arındırabilirsiniz. Bunu da ancak uzman desteğiyle yapabilirsiniz” dedi.
16.04.2021 Sağlık
Adele hızlı çıktı! Boşandıktan sonra...
Adele hızlı çıktı! Boşandıktan sonra... Eşinden geçtiğimiz ay boşanan Adele, aradığı aşkı rapçi Skepta’da buldu
2.10.2019 Magazin
Ünlü fotoğrafçıdan acı haber geldi!
Ünlü fotoğrafçıdan acı haber geldi! Fotoğraf dünyası bir büyük ustasını kaybetti. Pirelli takvimleri başta olmak üzere birçok ünlü moda firmasının kampanya fotoğraflarını çeken Peter Lindbergh hayatını kaybetti.
4.09.2019 Dünya
Leonardo DiCaprio 44 oldu... Ünlüler partiye akın etti
Leonardo DiCaprio 44 oldu... Ünlüler partiye akın etti Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio’nun doğum günü partisinde ünlüler akın etti. Beyonce’den Jennifer Aniston’a, Robert De Niro’dan Al Pacino’ya pek çok ünlü isim DiCaprio’nun 44’üncü doğum günü partisinde buluştu.
11.11.2018 Magazin
Çıplak pozlarını tıklayanın başı beladan kurtulmuyor!
Çıplak pozlarını tıklayanın başı beladan kurtulmuyor! Siber güvenlik şirketi McAfee, Kim Kardashian'ın internette ismi aranırken zararlı sitelere en çok yönlendiren ünlü olduğunu açıkladı.
2.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Yılın en dikkat çekici isimleri seçildi
Yılın en dikkat çekici isimleri seçildi GQ Men of the Year (Yılın Erkekleri) 2018 ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl 21’inci kez verilen GQ Men of the Year ödülleri; moda, siyaset, eğlence ve spor alanında başarılı kadın ve erkeklere takdim edildi. İngiltere’nin başkenti Londra’daki Tate Modern’de gerçekleşen törene ise kadınlar damga vurdu
6.09.2018 Magazin
70 yaşında podyumda!
70 yaşında podyumda! Tesla’nın kurucusu Elon Musk’ın annesi Maye Musk (70), Dolce & Gabbana defilesinde Naomi Campbell ve Eva Herzigova gibi top modellerle beraber podyumda yürüdü
7.07.2018 Magazin
Kendisine tecavüz eden kocasını öldürmüştü! Kurtuldu
Kendisine tecavüz eden kocasını öldürmüştü! Kurtuldu Kendisine tecavüz eden kocasını öldüren Sudanlı kadın idam cezasından kurtuldu.
27.06.2018 Dünya
Jackson’ı böyle andı
Jackson’ı böyle andı 90’ların top modeli modeli Naomi Campbell (48), ‘Pop’un Kralı’ Michael Jackson’ı ölümünün 9’uncu yılında andı.
26.06.2018 Magazin
Tartıl, kaybettiğin  kiloya göre öde
Tartıl, kaybettiğin kiloya göre öde Sağlıklı yaşam farkındalığı ile detoks ve zayıflama merkezlerine ilgi arttı. Yılın her ayı yüzde 100’e yakın doluluğa ulaşan merkezlerin kilo verdirme programları 1.500 eurodan başlıyor verilecek kiloya göre 9 bin euroya kadar çıkıyor.
23.06.2018 Ekonomi
48’lik Naomi ikon seçildi!
48’lik Naomi ikon seçildi! Moda dünyasının Oscar’ları olarak bilinen CFDA Moda Ödülleri önceki gece dağıtıldı. Yılın Moda İkonu ödülünün Naomi Campbell’a (48) verildiği gecede şıklık yarışı yaşandı
5.06.2018 Magazin
48’lik Naomi
48’lik Naomi 90’lı yılların efsane süper modellerinden Naomi Campbell, önceki gün 48 yaşına girdi.
23.05.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Naomi Campbell ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki naomi campbell haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.