Nakit Avans

Nakit Avans

Son dakika Nakit avans haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nakit avans ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nakit avans haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nakit Avans

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nakit avans gelişmeleri de dahil olmak üzere 223 nakit avans haberi bulunmuştur. Tüm nakit avans haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faizsiz kredi bekleyenlere müjde! Bankalar kampanyalarını açıkladı
Faizsiz kredi bekleyenlere müjde! Bankalar kampanyalarını açıkladı Faizsiz kredilerde son dakika gelişmesi. Faiz kredi çekmek isteyenlere müjdeli haber geldi. Bankalar müşteri kazanabilmek adına kampanyalar yapıyor. 9 banka 0 faizli kredi imkanı sunuyor. Vatandaşlar ise sıfır faizli kredi alabilmek için kampanyaları araştıyor. Faizsiz kredi ve nakit avans tutarı 25.000 TL'ye dayanıyor. İşte bankaların faizsiz kredi imkanları ve tüm detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Kredi kartı sonradan taksitlendirme kalktı mı? Sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu, 1 Nisan sonrası kreşin kartına sonradan taksitlendirme var mı?
Kredi kartı sonradan taksitlendirme kalktı mı? Sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu, 1 Nisan sonrası kreşin kartına sonradan taksitlendirme var mı? Sonradan kredi kartına taksitlendirme kalktı mı? Kamu bankalarının 1 Nisan'dan itibaren bireysel kredi kartları ile giyim, market, elektronik ve benzeri alışverişlerde sonradan taksitlendirme kullanılamayacağı iddiaları sonrası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden ardından da Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten peş peşe açıklamalar geldi. 
11.04.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullananlara faiz uyarısı! Asgari ödeme sarmalının maliyeti arttı
Kredi kartı kullananlara faiz uyarısı! Asgari ödeme sarmalının maliyeti arttı Kredi kartı harcamalarını frenlemek için peş peşe düzenlemeler geliyor. Mart başında nakit avans limiti 12’den 3’e indirilmiş, ardından nakit avans kullanımı ile kredili mevduat hesabından (KMH) para çekiminde aylık yüzde 4.42 olan faiz yüzde 5’e yükseltilmişti. Öte yandan kredi kartı kullanan pek çok tüketici kredi kartlarının asgari ödeme tutarını ödeyerek kalan borcu bir sonraki aya bırakıyor. Bu durum ise asgari ödeme sarmalına dönüşüyor ve banka müşterisi için içinden çıkılamaz bir hal alabiliyor.
7.04.2024 Ekonomi
Kredi kartı borcu olan ve kart kullanan herkesi kapsıyor! Büyük avantaj sağlıyor
Kredi kartı borcu olan ve kart kullanan herkesi kapsıyor! Büyük avantaj sağlıyor Kredi kartı borcu olan, kredi kartı kullanan ya da kart kullanmayı düşünen herkesi yakından ilgilendiriyor. Zorda kalındığında ya da gelirlerin yeterli olmadığı durumda çoğu kişinin imdadına kredi kartı yetişiyor. Kartlar çoğu zaman kişilere büyük ölçüde kolaylık sağlasa da, yönetme kısmında problem yaşandığı takdirde, ileride taksitler adeta bir borç dağına dönebiliyor. Vatandaşlar kara kara borcunu kapatmanın yollarını arıyor. Peki kredi kartı borcunu kapatmak için kredi çekmek doğru mu? Karttaki borcu kapatmak için, başka bir karttan nakit avans çekmek mantıklı mı? Kredi kartı borcunun devamlı olarak asgari tutarını ödeyerek borcun tamamından kurtulmak mümkün olur mu? Uzman isim kart borçlarına ilişkin çok kritik detaylara yer verdi...
23.03.2024 Ekonomi
Kredi kartlarına yeni faiz ayarı! Bankada parası olan herkesi kapsayan ayrıntı
Kredi kartlarına yeni faiz ayarı! Bankada parası olan herkesi kapsayan ayrıntı Kredi kartlarında yeni dönem başladı. Kredi kartı ile ilgili düzenlemeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Son olarak kredi kartı nakit çekimi ve KMH hesapları ile ilgili faiz değişikliğine gidildi. Peki kredi kartlarına ilişkin atılan son adımlar vatandaşları nasıl etkiler? İşte detaylar...
18.03.2024 Ekonomi
Kredi kartı taksit sayısı neden düştü? Kredi kartı taksit sayısı kaç oldu?
Kredi kartı taksit sayısı neden düştü? Kredi kartı taksit sayısı kaç oldu? Kredi kartlarına düzenleme konusu gündemdeki yerini koruyor. Kamu ve özel bankalarda kredi kartı nakit avanslarına uygulanan taksit sayısı 12’den 3’e düşürüldü, bazı bankaların yeni müşterilerine sunduğu faizsiz kredilerde ise vadenin 6 aydan 3 aya düştüğü belirtildi. Peki, Kredi kartı taksit sayısı neden düştü?
16.03.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan faiz kararı! Kredi kartında oran değişti
Merkez Bankası'ndan faiz kararı! Kredi kartında oran değişti Merkez Bankası’nın (MB) Kredi Kartı İşlemlerinde Uygulanacak Azami Faiz Oranları Hakkında Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğe göre kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranı yükseldi.
16.03.2024 Ekonomi
Yeni aldığı telefon yarım milyona patladı! Sabah uyanınca gerçek ortaya çıktı
Yeni aldığı telefon yarım milyona patladı! Sabah uyanınca gerçek ortaya çıktı Erzurum'da mobilya pazarlamacısı Adem Kızıltaş'ın (43) satın aldığı yeni cep telefonuna sızan dolandırıcılar, hesabındaki 173 bin lira ile kredi kartlarından 336 bin lira para çekerek kendi hesaplarına aktardı. Yaklaşık yarım saat içerisinde 509 bin lirayı alan dolandırıcıların Türk Kızılay Kahramanmaraş Şubesi'ne de 50 lira bağış yaptıkları dikkat çekti.
14.03.2024 Gündem
Yeni telefon aldı! Dolandırıcılar hesabından para çekti, 50 Lira'da bağış yaptılar
Yeni telefon aldı! Dolandırıcılar hesabından para çekti, 50 Lira'da bağış yaptılar Erzurum'da toptan mobilya pazarlamacılığı yapan Adem Kızıltaş'ın telefonuna su kaçması sonucu bozuldu. Yeni telefon aldı, kurulumunu yaptı ve uykuya daldı. Dolandırıcılar 02.30 ile 03.00 saatleri arasında Kızıltaş'ın hesabından 509 bin lira çekti, 50 lira da Kızılay'a bağış yaptılar.
14.03.2024 Gündem
Bankalardan faizsiz ve masrafsız kredi fırsatı! İşte aylık ödeme tutarları
Bankalardan faizsiz ve masrafsız kredi fırsatı! İşte aylık ödeme tutarları Faizsiz kredi kampanyası yapan bankalar belli oldu. İhtiyaçlarını gidermek için 0 faizli kredi almak isteyen vatandaşlar araştırmaya girdi. Bankalar müşteri kazanabilmek adına yeni müşterilere özel sıfır faizli kredi ve faizsiz nakit avans imkanı sunuyor. İşte faizsiz kredi veren 9 banka...
14.03.2024 Çalışma Hayatı
Kredi kartı kullananları ilgilendiriyor! Taksit ve faiz detayı belli oldu,işte detaylar...
Kredi kartı kullananları ilgilendiriyor! Taksit ve faiz detayı belli oldu,işte detaylar... Kredi ve kredi kartı kullananlar yakından takip ediyor. Özellikle kartlarının nakit ya da taksitli avans özelliğini kullananları doğrudan ilgilendiriyor. Bankacılık kaynaklarından alınan bilgiye göre; bu hafta itibarıyla bazı bankaların kredi kartı nakit avans taksit sayısı 12 aydan 3 aya indi. Bazı bankaların ise, yeni müşterilerine sunduğu 10 bin TL’ye kadar olan faizsiz kredilerdeki vade sayısının 6 aydan 3 aya düştüğü belirtildi.
14.03.2024 Ekonomi
Kredi, kredi kartı ve nakit avans kullananlar dikkat! Tamamen değişti, taksit ve faiz detayı
Kredi, kredi kartı ve nakit avans kullananlar dikkat! Tamamen değişti, taksit ve faiz detayı Kredi ve kredi kartı kullananlar yakından takip ediyor. Özellikle kartlarının nakit ya da taksitli avans özelliğini kullananları doğrudan ilgilendiriyor. Bankacılık kaynaklarından alınan bilgiye göre; bu hafta itibarıyla bazı bankaların kredi kartı nakit avans taksit sayısı 12 aydan 3 aya indi. Bazı bankaların ise, yeni müşterilerine sunduğu 10 bin TL’ye kadar olan faizsiz kredilerdeki vade sayısının 6 aydan 3 aya düştüğü belirtildi. Ayrıca, bu hafta ticari kredi faizlerinde de sert artışlar yaşandı. Bazı özel bankaların ticari kredi yıllık faizi şubatta yüzde 48 iken martta yüzde 77’ye kadar ulaştı. İşte kredi ve kredi kartları ile ilgili yeni gelişmelerin ayrıntıları...
13.03.2024 Ekonomi
Faizsiz kredi fırsatı! Bankalar art arda duyurdu, üst limit belli oldu
Faizsiz kredi fırsatı! Bankalar art arda duyurdu, üst limit belli oldu Acil nakit ihtiyacı olan tüketicilere güzel haber geldi. Bankaların yüksek faiz oranlarından şikayetçi olanları çok yakından ilgilendiriyor. 10 banka birden faizsiz kredi veriyor. Sıfır faizli nakit avans ya da kredi kampanyaları devam ediyor. Bankaların müşteri çekmek için aldığı aksiyonları kullanmak yararlı olabiliyor. Enflasyonist ortamda sıfır faizli ve vadeli para bulmak küçük miktarlar da olsa bazı ihtiyaçları karşılayabilir.
15.02.2024 Ekonomi
Sıfır faizli kredi hamlesi! Bankalar tek tek duyurdu, paralar anında hesaplarda
Sıfır faizli kredi hamlesi! Bankalar tek tek duyurdu, paralar anında hesaplarda Acil nakit ihtiyacı olan tüketicilere güzel haber geldi. Bankaların yüksek faiz oranlarından şikayetçi olanları çok yakından ilgilendiriyor. 10 banka birden faizsiz kredi veriyor. Sıfır faizli nakit avans ya da kredi kampanyaları devam ediyor. Bankaların müşteri çekmek için aldığı aksiyonları kullanmak yararlı olabiliyor. Enflasyonist ortamda sıfır faizli ve vadeli para bulmak küçük miktarlar da olsa bazı ihtiyaçları karşılayabilir.
14.02.2024 Ekonomi
Kar vaadiyle 6 milyon lira dolandırıcılık iddiası! İş arkadaşlarını tek tek avladı
Kar vaadiyle 6 milyon lira dolandırıcılık iddiası! İş arkadaşlarını tek tek avladı Fatih'te tekstil atölyesinde işçi olarak çalışan Hülya Yıldırım 20 yıllık iş arkadaşı M.R.B tarafından kar vaadiyle 280 bin lira dolandırıldığını öne sürdü. Yıldırım "Kendini bize zengin olmuş gibi gösterdi. Tekstile her gün tomar tomar parayla gelirdi. 'Altın işine girdim, alım satım yapıyorum' diyordu. Bazen işe getirdiği altınları gösterip, 'Bunları karıma, kızıma hediye aldım' diye bize anlatıyordu. Onunla bu işe Eylül ayında girdik. İlk başlarda çektiği paraları kar payıyla birlikte geri veriyordu. Ben de onu 20 yıldır tanıyıp, güvendiğim için daha fazla kazanmak istedim. Toplam 30 kişi mağdur var ama 15 kişi şikayette bulunduk. Bu 30 kişi toplam 6 milyon liraya yakın dolandırıldık" dedi. Mağdurların şikayette bulunduğunu öğrenen M.R.B. cep telefonuyla Hülya Yıldırım'a ses kaydı atarak "İlk başlarda ne güzel her şeyi ödüyordum. Sonra yine oyuna döndüm, belki kazanırım diye. O iş, bu iş, altın işi hepsi yalan. Gidip birinden alıyordum, satıyordum. Oradan aldığımla başkasının parasını çıkartıyordum. Ben zaten kefenimi boynuma almışım. Ailem, çocuklarım, her şeyim gitti. Hiçbir şeyim kalmadı" dedi.
25.12.2023 Gündem
Kredi faizleriyle ilgili dikkat çeken gelişme! Avantajlı hale geldi
Kredi faizleriyle ilgili dikkat çeken gelişme! Avantajlı hale geldi Kredi kartından nakit avans veya kredili mevduat hesabından (KMH) artı para kullanmanın maliyeti haziranda aylık yüzde 1.36’ya kadar inmiş ve krediye göre oldukça avantajlı hale gelmişti. 1 Kasım itibarıyla bu oran yüzde 4.42’ye çıktı. Bu günlerde miktarına ve taksit sayısına göre değişmekle birlikte yüzde 2.49-3.49 faizle kredi bulmak mümkün. Bir başka deyişle acil nakit ihtiyacında, avantaj krediden yana dönmeye başladı.
3.11.2023 Ekonomi
Ev ve araba kredilerinde son durum ne? Kredilerde faiz artışı sonrası flaş oran
Ev ve araba kredilerinde son durum ne? Kredilerde faiz artışı sonrası flaş oran Ev ve araba kredileriyle ilgili flaş açıklama geldi. Merkez Bankası'nın faiz artışı sonrası kredi faizleri yükselişe geçti. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 30 seviyesine çıkardı. Son artışla birlikte TCMB yeni yönetimi altında dördüncü faiz artışını gerçekleştirmiş oldu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ekonomist Muhammet Bayram, "1 Eylül itibarıyla oluşan nakit avans gecikme faiz oranı 3.87, kredi kartı gecikme faiz oran 3.11, 2 milyonluk konut kredisi çekilirse 120 ay vade ile aylık 65 bin TL ödemesi var aylık faiz 3.89 bu revize edilecektir." ifadelerinin kullandı. İşte faiz oranlarıyla ilgili tüm detaylar...
21.09.2023 Ekonomi
Kredi kartı taksitleriyle ilgili flaş detay
Kredi kartı taksitleriyle ilgili flaş detay Kredi kartlarında yeni dönem başlıyor. OVP’de “Kredi kartı kullanımı parasal istikrarı etkilemeyecek ve tüketim talebini dengeleyecek şekilde uluslararası standartlarda yeniden düzenlenecektir” ifadeleri kullanılmıştı. Ekonomistlere göre; kredi kartı kullanımını sınırlamaya dönük yapılacak düzenlemeler arasında ilk sırada taksit sayılarını düşürülmesi maddesi yer alıyor.
8.09.2023 Ekonomi
Merkez Bankası'nın yeni faiz kararına uzmanlardan ilk yorum: 'Yeni düzenlemeler gelebilir'
Merkez Bankası'nın yeni faiz kararına uzmanlardan ilk yorum: 'Yeni düzenlemeler gelebilir' Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, yeni faiz kararını açıkladı. Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 8.5’den yüzde 15’e çıkarılmasına karar verdi. Merkez Bankası'nın yeni faiz kararına uzmanlar ne dedi? İşte ilk değerlendirmeler...
22.06.2023 Ekonomi
İstanbul'da banka bilgilerini ele geçirip ek kart çıkardılar! Büyük vurgun
 İstanbul'da banka bilgilerini ele geçirip ek kart çıkardılar! Büyük vurgun İstanbul'da banka müşterilerine ait kart bilgilerini ele geçirerek çıkarttıkları ek kartlarla nakit avans çeken 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin bu yolla 2 milyon liralık vurgun yaptıkları belirlendi. Biri telefoncu, diğeri tekstilci iki şüpheli adliyeye sevk edildi.
21.06.2023 Yaşam
'Bankacıyım' diyen sahtekarlara tüm bilgilerini verince üstüne kredi çektiler
'Bankacıyım' diyen sahtekarlara tüm bilgilerini verince üstüne kredi çektiler Ordu'nun Altınordu ilçesinde Onur Tıkıç (43), bir bankanın müşteri hizmetleri görevlisi olarak tanıtanların, kendisinden kişisel bilgilerini alıp, adına 60 bin TL kredi çektiğini belirterek, dolandırıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Tıkıç, dolandırıcıların parayı aldıktan sonra kendisine ‘Abi seni yorduk' dediklerini söyledi.
26.05.2023 Yaşam
Nakit avans limiti kalktı mı, açıldı mı, nakit avans limitini kullanamıyorum neden? Kredi kartı nakit avans açıldı mı?
Nakit avans limiti kalktı mı, açıldı mı, nakit avans limitini kullanamıyorum neden? Kredi kartı nakit avans açıldı mı? Merkez Bankası kredi kartlarıyla belirli bir limitin üzerinde yapılan nakit avans ve kuyum harcamalarının büyük kısmının yüzde 30 oranında menkul kıymet tesisine tabi olmasına karar vermişti. Karar tepkiler üzerine kaldırıldı ancak bilmece devam ediyor. Bankalar nakit avans sınırlamasını sürdürüyor. Kafaları karışık olan vatandaşlar arama motorlarına yönelerek “Nakit avans limiti kalktı mı, nakit avans limitini kullanamıyorum neden?” sorularına yanıt arıyor. Peki, Kredi kartı nakit avans açıldı mı?
25.05.2023 Ekonomi
Kuyumcu ile Alman turist arasında altın krizi! 5 gram yerine 50 gram alınca ortalık karıştı
Kuyumcu ile Alman turist arasında altın krizi! 5 gram yerine 50 gram alınca ortalık karıştı Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kuyum mağazasından parasını ödedikleri 5 gram altının yerine 50 gram altın alarak ayrıldıkları iddiasıyla yakalanan Alman karı-koca, Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakıldı. Alman karı-kocayı uzun zamandır tanıdıklarını belirten kuyumcu Mustafa Metin, olayı fark ettiğinde geri çağırdığını, almadıklarını belirterek mağazadan ayrıldıklarını, dost bildiği ailenin bunu yapmasına anlam veremediğini söyledi.
24.05.2023 Yaşam
Nakit avans açıldı mı, kredi kartı nakit avans ne zaman açılacak? Taksitli nakit avans limiti ne kadar, nakit avans kaldırıldı mı?
Nakit avans açıldı mı, kredi kartı nakit avans ne zaman açılacak? Taksitli nakit avans limiti ne kadar, nakit avans kaldırıldı mı? TCMB'nin kuyum kararı sonrasında Vakıfbank, Garanti, Ziraat ve Akbank gibi bankalar kredi kartı nakit avans işlemlerini durdurmuştu. Nakit avans kararına yönelik tartışmalar artınca Merkez Bankası kararı iptal etti. Kredi kartına nakit avansı kaldıran bankalar TCMB kararının ardından yeniden maaş ve vadesiz hesap üzerinden nakit avans vermeye başladı. Peki, Banka kredi kartı nakit avans kararı iptal mi edildi, nakit avans iptal mi? Nakit avans kararı kalktı mı? Kredi kartı nakit avans açıldı mı?
23.05.2023 Ekonomi
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var?
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var? 14 Mayıs seçimleriyle ilgili konuşan Bakan Soylu, 'Oy ve Ötesi' derneğinin sandıklarda anarşizme yol açtığını belirterek İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı.
19.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nakit Avans ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nakit avans haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.