Nakdi Destek

Nakdi Destek

Son dakika nakdi destek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nakdi destek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nakdi destek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nakdi Destek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nakdi destek gelişmeleri de dahil olmak üzere 795 nakdi destek haberi bulunmuştur. Tüm nakdi destek haberleri aşağıda listelenmiştir.
10 bin TL pazar desteği verilecek mi, hane başına 10 bin TL Pazar desteği ne zaman yatacak?
10 bin TL pazar desteği verilecek mi, hane başına 10 bin TL Pazar desteği ne zaman yatacak? Seçim öncesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Tek maaşla geçinen emekli vatandaşımıza hane başına yıllık 10 bin lira pazar desteği sağlayacağız. Tek emekli maaşı ile geçinen hanelere Halk Ekmek büfelerinden ücretsiz olarak günde 1 ekmek alma hakkı getireceğiz" ifadelerini kullanmıştı. Yerel seçimlerin sona ermesinin ardından emekliler hane başına verilecek 10 bin TL Pazar desteğinin verilip verilmeyeceğini sorgulamaya başladı. Peki, 10 bin TL pazar desteği verilecek mi, hane başına 10 bin TL Pazar desteği ne zaman yatacak?
14.04.2024 Ekonomi
Nakdi destek kararı! Ödeme miktarı değişti, paralar banka hesaplarına yatırılacak
Nakdi destek kararı! Ödeme miktarı değişti, paralar banka hesaplarına yatırılacak Binlerce kişi bekliyordu. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Çiftçilere yapılacak tarımsal desteklerle ilgili tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buğday, arpa, çavdar, tritikale ve yulaf için dekar başına 149 TL mazot ve gübre desteği ödenecek.
26.11.2023 Ekonomi
Take Off Girişim Zirvesi için son başvuru tarihi 15 Ağustos
Take Off Girişim Zirvesi için son başvuru tarihi 15 Ağustos Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ana yürütücülüğünde gerçekleştirilen Take Off Girişim Zirvesi için başvurularının süresi 15 Ağustos tarihine kadar uzatıldı.
14.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Bakan Göktaş: Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahipleri için 450,8 milyon TL ek kaynak aktardık
Bakan Göktaş: Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahipleri için 450,8 milyon TL ek kaynak aktardık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi hanelerin temel gıda gereksinimlerini karşılayabilmesi için 973 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına (SYDV) toplam 450,8 milyon TL ek kaynak aktardıklarını açıkladı.
21.06.2023 Gündem
Senet borcu olan herkesi ilgilendiren karar! İmzalarken dikkat: Tamamen geçersiz sayılıyor
Senet borcu olan herkesi ilgilendiren karar! İmzalarken dikkat: Tamamen geçersiz sayılıyor Senet borcu olan milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, ticari hayatın tartışılan konularından olan teminat senedine dair emsal nitelikte bir karara imza attı. Yüksek Mahkeme’den senette yazılı “teminattır” kelimesi ile ilgili dikkat çeken bir karar geldi.
29.05.2023 Gündem
Çalışanlara nakdi destek ve kısa çalışma ödeneği! Rakam belli oldu
Çalışanlara nakdi destek ve kısa çalışma ödeneği! Rakam belli oldu İŞKUR, son verileri açıkladı, deprem bölgesinde nakdi ücret desteği ve kısa çalışma ödeneğinden yararlananların sayısı, ödenen rakam belli oldu.
17.05.2023 Çalışma Hayatı
Kiracılar dikkat, deprem bölgesinde fırsatçılar harekete geçti! Parayı alamazlar
Kiracılar dikkat, deprem bölgesinde fırsatçılar harekete geçti! Parayı alamazlar Deprem sonrasında kiracılara ödenmesi kararlaştırılan desteklerin ardından bazı fırsatçı ev sahipleri de harekete geçti. 'Kira bedeli' haricinde kiracılara ödenecek 2 bin lirayı ve 10 bin lira hane başı desteği isteyen bazı ev sahipleri, kiracıları arayarak ya da emlakçılar vasıtasıyla taciz ediyorlar. Ancak bu durum suç teşkil ediyor.
22.02.2023 Ekonomi
Prefabrik ev yapana 200 bin TL'ye varan devlet desteği
Prefabrik ev yapana 200 bin TL'ye varan devlet desteği 'Yüzyılın afeti' olarak adlandırılan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ilde can kaybına neden oldu. Deprem felaketinde 41 binden fazla kişi hayatını kaybetti, 100 binin üzerinde bina ise kullanılamaz hale geldi. Deprem sonrasında özellikle yüksek katlı ve eski yapılarda oturan vatandaşlar ev değiştirme telaşı yaşamaya başladı. Evinin sağlam olup olmadığı konusunda şüpheye düşenler prefabrik ev araştırması yapıyor. Peki prefabrik evler yeterince güvenli mi? İşte prefabrik ev yapımı ile ilgili merak edilen detaylar.
24.02.2023 Gündem
10 bin TL yardım başvurusu nasıl yapılır? Deprem yardımı nasıl alınır, depremzedelere 10 bin TL nakdi destek hesaplara yattı mı? Afetzedelere 10 bin TL yardım
10 bin TL yardım başvurusu nasıl yapılır? Deprem yardımı nasıl alınır, depremzedelere 10 bin TL nakdi destek hesaplara yattı mı? Afetzedelere 10 bin TL yardım Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki iki deprem 10 ilimizde büyük bir yıkıma neden oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremzedelere 10 bin TL yardım parası verileceğini duyurmasının ardından 10 TL deprem yardım parasının nasıl alınacağı merak konusu olmuştu, vatandaşlar “deprem yardımı nasıl alabilirim?” sorusuna yanıt aramaya başlamıştı. Beklenen açıklama AFAD’tan geldi. Peki, 10 bin TL deprem yardım başvurusu nasıl yapılır, depremzedelere 10 bin TL nakdi yardım ne zaman ödenecek, deprem yardımı nasıl alınır, 10 bin TL yardım hesaplara yattı mı?
17.02.2023 Gündem
Yakınını kaybeden depremzedelere 100 bin TL yardım ödemesi geliyor!
Yakınını kaybeden depremzedelere 100 bin TL yardım ödemesi geliyor! Kahramanmaraş depreminden sonra depremzedelere yardım destekleri birer birer açıklanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabine toplantısı sonrası bir ödeme desteği daha duyuruldu. 10 ilde yıkıma neden olan deprem sonrası yüzbinlerce insan evsiz kaldı. Geçtiğimiz günlerde 15 bin TL kira ve taşınma desteği açıklanmıştı. Depremde yakınını kaybedenlere verilecek 100 bin TL destek için de araştırmalar başladı. Peki 100 bin TL nakdi destek başvurusu ne zaman başlayacak, şartlar neler? İşte detaylar...
16.02.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'da son durumu açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'da son durumu açıkladı Kahramanmaraş'tan Hatay'a geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Can kaybının 9 bin 57'ye yükseldiğini bildiren Erdoğan, 52 bin 979 yaralı olduğunu söyledi.
8.02.2023 Gündem
Devlet destekleri ile ilgili son dakika gelişmesi! İşte zamlı yardım ödemeleri
Devlet destekleri ile ilgili son dakika gelişmesi! İşte zamlı yardım ödemeleri İhtiyaç sahibi vatandaşara devlet desteği 2023'te artarak devam ediyor. Yaşlı,engelli, hasta ve toplumun pek çok kesimini kapsıyor. Evlenene, doğum yapanan, yakınını kaybedene nakdi destek sağlanıyor.
17.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Önümüzde 5 ay var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Önümüzde 5 ay var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kumluca'da açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Karşımızda kendimiz ve evlatlarımız için geleceğimize umutla bakabileceğimiz bir Türkiye tablosu olduğuna inanıyorum. İnşallah yeni dönemin adına da Türkiye Yüzyılı diyoruz. Kumluca Türkiye Yüzyılı'nın evelallah önemli bir adımı olacak, Finike, Manavgat öyle olacak. 19 ilçesiyle Antalya öyle olacak." diye konuştu. Antalya'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefeti eleştirerek, “Milletimizi vesayetin cenderesinden kurtarmış olmakla övünüyoruz. Bunlar kendi vesayetlerini inşa etmeye çalışıyorlar. Bu defaki vesayetin adı ne biliyor musunuz, 6'lı masadaki vesayetin adı, siyasi vesayet" dedi. "Türkiye'nin her meselesini çözdük, sadece işte bu muhalefet sorununu halledemedik" diyen Erdoğan, "Maşallah şu anda bugün karşımda gördüğüm muhteşem katılım Antalya'nın nereye doğru yürüdüğünü gösteriyor, fazla değil, 5 ayımız var. 5 ay durmak yok, sandıkları gümbür gümbür patlatmaya hazır mıyız?" diye konuştu.
7.01.2023 Gündem
Nakdi destek ödemeleri öne çekildi! Bakan Yanık açıkladı
Nakdi destek ödemeleri öne çekildi! Bakan Yanık açıkladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 'Türkiye Aile Destek Programı' ödemelerinin öne çekilerek bugün hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacağını açıkladı.
29.12.2022 Ekonomi
Zamlı ödenecek, en az 850 TL hesaplara yatırılıyor! Desteklerle ilgili yeni gelişme
Zamlı ödenecek, en az 850 TL hesaplara yatırılıyor! Desteklerle ilgili yeni gelişme Devlet destekleri ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Çeşitli başlıklar altında toplam yaklaşık 7 milyar TL nakdi destek ödemesi yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında kasım ayına ilişkin ödemelerin başladığını duyurdu. Öte yandan Bakan Yanık, Elektrik Tüketim Desteği, Doğal gaz Tüketim Desteği, yaşlı aylığı ve engelli aylıkları ile ilgili de açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
11.11.2022 Ekonomi
Elektrik, doğal gaz, ısınma ve nakdi yemek yardımında yeni dönem! Çalışan milyonları ilgilendiriyor
Elektrik, doğal gaz, ısınma ve nakdi yemek yardımında yeni dönem! Çalışan milyonları ilgilendiriyor Elektrik, doğalgaz, ısınma yardımları ve nakdi yemek yardımıyla ilgili son dakika gelişmesi. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım aylığı, alanları da ilgilendiriyor. Devletten aylık alanlar ve çalışanlarla ilgili yeni dönem başlıyor. İşverenlerin çalışanlarına sağlayacakları elektrik, doğalgaz ve ısınma yardımı için vergi ve prim muafiyeti sağlanacak. 2023 Haziran sonuna kadar işçilerine, şimdiki ücretlerine ek olarak 1000 TL doğalgaz, elektrik veya ısınma yardımı yapacak işverenler, bu tutar için vergi ya da sigorta primi ödemeyecekler. İşte işveren ve çalışan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
21.10.2022 Çalışan Hakları
İşsizlik maaşı, yemek parası ve nakdi destek ile ilgili son dakika gelişmesi! Düzenleme geliyor, borçlar da siliniyor
İşsizlik maaşı, yemek parası ve nakdi destek ile ilgili son dakika gelişmesi! Düzenleme geliyor, borçlar da siliniyor Elektrik, doğal gaz ve ısınma desteği ile ilgili son dakika gelişmesi Çalışan ve ihtiyaç sahibi milyonları ilgilendiren açıklama geldi. Borçlar siliniyor, işsizlik maaşı ve nakdi ücret desteğinde flaş değişiklik, tamamen değişiyor. Yeni düzenleme yolda, yemek ücretinden ısınma ve elektrik desteklerine; 65 yaş aylığından evde bakım yardımına kadar pek çok konuda çalışma yürütüldüğü ortaya çıktı. İşte milyonlarca vatandaşı ilgilendiren son dakika gelişmesinin detayları...
12.10.2022 Ekonomi
Son dakika destek kararı! Ödeme miktarı arttı, aylık 1.250 lira
Son dakika destek kararı! Ödeme miktarı arttı, aylık 1.250 lira Nakdi destek ile ilgili son dakika açıklaması! Şartlar belli oldu, bakan detayları ve miktarı tek tek açıkladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı’nın kapsamını genişlettiklerini belirterek, “Programımızdan daha fazla vatandaşımızın istifade etmesi için mevcut bütçemiz 15 milyar TL’ye 25 milyar TL ilave ederek programımızı genişletiyoruz. Bu doğrultuda 450 TL - 600 TL olan destek tutarımızı 850 - 1.250 TL’ye yükseltiyoruz” dedi.
28.09.2022 Ekonomi
Sen Oku Diye başvuruları nasıl yapılır, İBB Sen Oku Diye tablet bilgisayar başvuru şartları nelerdir?
Sen Oku Diye başvuruları nasıl yapılır, İBB Sen Oku Diye tablet bilgisayar başvuru şartları nelerdir? İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) eğitimde fırsat eşitliği sunmak için şehit çocuğu, yetim, öksüz ve engelli öğrencilere yönelik gerçekleştirdiği "Sen Oku Diye" Projesi'ne başvurular 9 Ekim'e kadar yapılabilecek. İBB ''Sen Oku Diye'' kampanyasının devamında tablet dağıtımına başladı. Başvuruların ne zaman, nereye yapılacağını hangi şartların taşınması gerektiği merak konusu oldu. İşte, İBB Sen Oku Diye tablet yardım başvuruları hakkında merak edilenler…
14.09.2022 Eğitim
Sen Oku Diye projesi başvurusu nasıl yapılır? 500 TL yardım başvurusu nereden yapılır?  İBB’den 100 bin kişiye 500 TL maddi destek!
Sen Oku Diye projesi başvurusu nasıl yapılır? 500 TL yardım başvurusu nereden yapılır? İBB’den 100 bin kişiye 500 TL maddi destek! 500 TL yardım başvurusu başladı! İBB’nin hayata geçirdiği ‘Sen Oku Diye’ projesine başvurular başladı. Şehit çocuğu, yetim, öksüz ve engelli öğrencilerin eğitimleri için sağlanan destek ile 100 bin kişiye 500 TL maddi katkı sağlanacak. ‘Sen Oku Diye’nin başvuruları 9 Ekim’e kadar yapılabilecek. Peki, Sen Oku Diye projesi başvurusu nasıl yapılır? 500 TL yardım başvurusu nereden yapılır? İBB eğitim yardımı başvurusu şartları ne? İşte detaylar…
13.09.2022 Eğitim
SGK resmen duyurdu! Tamamından vazgeçildi, yıllık 15 bin 918,72 TL
SGK resmen duyurdu! Tamamından vazgeçildi, yıllık 15 bin 918,72 TL Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan resmi açıklama geldi. Devlet yardımı alan yüz binlerce vatandaşı ilgilendiriyor. En az bir kez nakdi destek alanlar için geçerli. SGK 15 bin 918,72 TL'lik ödemeden vazgeçti.
1.09.2022 Çalışma Hayatı
Hibe kararı! Aylık net 5.500 TL, toplam 110.000 TL karşılıksız para... Başvurular e-Devlet'ten alınıyor
Hibe kararı! Aylık net 5.500 TL, toplam 110.000 TL karşılıksız para... Başvurular e-Devlet'ten alınıyor Karşılıksız para desteği! Başvurana aylık net asgari ücret kadar ödeme yapılacak. Nakdi destek 20 ay boyunca devam edecek. Hibe desteği ile ilgili detaylar belli oldu. Toplam 110.000 bin TL ödeme yapılacak. Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor. Kadın işçi alana 110 bin lira hibe veriliyor. Kadın işçi alacak olan kadın işverenlere Avrupa Birliği (AB) destekli proje kapsamında her ay 5 bin 500 liralık net asgari ücret tutarında hibe verilecek. Ödeme 20 ay boyunca devam edecek. Yani toplam ödeme şu anki hesaba göre 110 bin lirayı bulacak.
24.07.2022 Ekonomi
Hane başı 3 bin TL destek ödemesi! Bakan Yanık resmen açıkladı
Hane başı 3 bin TL destek ödemesi! Bakan Yanık resmen açıkladı Datça'daki yangın sonrası harekete geçildi. Hane başı 3 bin TL nakit destek ödemesi yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yangından etkilenen bölgedeki vatandaşların acil ve temel ihtiyaçlarının karşılanması için Datça Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza 500.000 TL kaynak gönderildiğini açıkladı. Öte yandan Bakan Yanık yangın sebebiyle tahliye edilen hanelere 3.000 TL nakdi destek ödemesinin yapılacağını belirtti. İşte son dakika haberinin detayları...
13.07.2022 Ekonomi
Yeni kredi fırsatı! ING Türkiye resmen duyurdu, bankada hesabı olan müşterilere...
Yeni kredi fırsatı! ING Türkiye resmen duyurdu, bankada hesabı olan müşterilere... Kredi açıklaması! ING Türkiye resmen duyurdu. Banka müşterilerini çok yakından ilgilendiriyor. Dev bankadan açıklama geldi, yeni bir program hayata geçirildi. ING'den yapılan açıklamaya göre tüzel müşterilerine yönelik Sürdürülebilir İş Kredisi geliştirildi. Belirlenen sürdürülebilirlik kriterlerini sağlayan ticari işletmeler, taksitli ticari kredi ve spot krediler için uygun kredi oranlarından faydalanabilecek. Kriterlerin kapsamı ve belge sunulması gereken alanlar tek tek açıklandı. Banka şubelerinden ya da müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alınabilecek.
13.07.2022 Ekonomi
7.200 TL karşılıksız veriliyor! Nakdi destek ödemelerinde şartlar değişti, çok sayıda kişi dahil oldu, başvurular e-Devlet'ten alınıyor, 12 ay boyunca...
7.200 TL karşılıksız veriliyor! Nakdi destek ödemelerinde şartlar değişti, çok sayıda kişi dahil oldu, başvurular e-Devlet'ten alınıyor, 12 ay boyunca... Asgari ücrete gelen ara zam sonrası devlet destekleri ile ilgili dikkat çekici bir fark ortaya çıktı. Artık daha fazla kişi nakdi destek ödemelerinden yararlanacak. Toplam ödeme miktarı 7.200 lirayı buluyor. Daha önce başvuru yapmış ancak para desteği alma hakkı olmadığı için başvurusu reddedilmiş kişiler de yeniden müracaatta bulunabiliyor. Hükümet geçtiğimiz günlerde ‘Aile Destek Programı’ olarak tanımladığı yeni bir yardım kampanyası başlatmıştı. 4 milyon haneyi kapsayacak destekle ihtiyaç sahibi ailelere 12 ay boyunca düzenli ödeme yapılacak. Peki destek ödemelerinden kimler yararlanabilecek? Para desteği sağlanırken hane geliri dikkate alınıyor. Burada asgari ücret esas alınarak kişi başına düşen gelir hesaplanıyor. Asgari ücretin artması ile birlikte hane halkı gelir sınırı da yükselmiş oldu. Böylece daha önce devlet desteği almamış vatandaşlar da destek kapsamına girmiş oldu.
11.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Nakdi Destek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nakdi destek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.