Nagihan

Nagihan

Son dakika nagihan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nagihan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nagihan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nagihan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nagihan gelişmeleri de dahil olmak üzere 568 nagihan haberi bulunmuştur. Tüm nagihan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da şoke eden ayrılık! Yarışmaya Nagihan'ın duygusal anları damga vurdu
Survivor'da şoke eden ayrılık! Yarışmaya Nagihan'ın duygusal anları damga vurdu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Sercan Yıldırım, üçüncü eleme adayı Yiğit Poyraz, dördüncü ve son eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
5.04.2024 Magazin
Survivor'da senaryo atışması: Yunus Emre Nagihan'ı fırçaladı, son eleme adayı belli oldu
Survivor'da senaryo atışması: Yunus Emre Nagihan'ı fırçaladı, son eleme adayı belli oldu Survivor'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin, Üçüncü eleme adayı Berna Canbeldek olmuştu. Dokunulmazlık oyunu sonrasında Hakan Hatipoğlu ile Sercan Yıldırım arasında gerginlik yaşandı. Mavi ve kırmızı takım dokunulmazlığı kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Kazanan takım sadece dokunulmazlığın değil ödülün de sahibi oluyor. İşte Survivor haftanın eleme adayları ve dokunulmazlığı kazanan takım...
27.03.2024 Gündem
Survivor'da jet ski kazası: Yunus Emre ve Nagihan ölümden döndü! Üçüncü eleme adayı açıklandı
Survivor'da jet ski kazası: Yunus Emre ve Nagihan ölümden döndü! Üçüncü eleme adayı açıklandı Survivor All Star'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin olmuştu. Survivor'da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu için kıyasıya bir rekabet gerçekleşti. Survivor son bölüm gelişmeleri merak edilirken "Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 25 Mart Survivor All Star ikinci eleme adayı kim oldu?" sorularının yanıtı araştırılmaya başladı. Nagihan ile Yunus Emre kaza yaptı. Nagihan ölümle burun buruna geldiğini ifade etti.
26.03.2024 Magazin
Survivor'da Nagihan'ın günü: All Star'da haftanın son eleme adayı belli oldu
Survivor'da Nagihan'ın günü: All Star'da haftanın son eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da Aleyna takım arkadaşlarının arasında geçen konuşmaları anlatırsa tüm adanın sarsılacağını iddia etti. Nagihan Karadere gözyaşlarını tutamadı. Dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Kazanana tavuklu makarna ve kola ödülünün de verileceği Survivor dokunulmazlık oyununda, mavi takım galibiyet elde ederken; kırmızı takımda ise bir erkek yarışmacı Survivor eleme potasına girdi. Survivor 4. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, Survivor All Star 4. ve son eleme adayı
20.03.2024 Magazin
Survivor'da Yunus Emre ve Yaman kavgası: İleitşim ödülünü kim kazandı? Haftanının eleme adayları belli oldu
Survivor'da Yunus Emre ve Yaman kavgası: İleitşim ödülünü kim kazandı? Haftanının eleme adayları belli oldu Survivor All Star'da Berna konseyde adının çıkmasına şaşırmadığını ifade etti. Nagihan Karadere geri döndü. Yunus Emre ile Yaman arasında tansiyon yükseldi. Haftanın iletişim ödülü oyunu için karşı karşıya gelen yarışmacılar nefes kesen bir performans sergiledi. Peki, Survivor iletişim ödülü oyununu kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 eleme adayları kim oldu?
14.03.2024 Magazin
Survivor kaos adasına dönüştü: Nagihan gözyaşlarını tutamazken Yunus Emre sinir krizi geçirdi! İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor kaos adasına dönüştü: Nagihan gözyaşlarını tutamazken Yunus Emre sinir krizi geçirdi! İkinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star 2024'te talihsiz bir sakatlık yaşamıştı. Bir süredir tedavi gören Karadere'nin sağlık durumunu Acun Ilıcalı açıkladı. haftanın 2. dokunulmazlık oyunu için kırmızı ve mavi takım karşı karşıya geldi.Peki, dün akşam Survivor eleme potasına kim girdi? Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, Survivor haftanın 2. eleme adayı ve yeni bölüm fragmanı.
11.03.2024 Magazin
Nagihan'a ne oldu? Survivor Nagihan Karadere sağlık durumu nasıl? Nagihan diskalifiye mi olacak?
Nagihan'a ne oldu? Survivor Nagihan Karadere sağlık durumu nasıl? Nagihan diskalifiye mi olacak? Survivor All Star'a Nagihan Karadere'nin yaşadığı sakatlık damga vurdu. Acun Ilıcalı yarışmacının akıbetiyle ilgili konuştu. Survivor Nagihan diskalifiye mi olacak, elenecek mi?
7.03.2024 Magazin
Türkiye’nin başarılı kadın girişimcileri ödüllerine kavuştu
Türkiye’nin başarılı kadın girişimcileri ödüllerine kavuştu Bu yıl 17.sini gerçekleşen Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması sonuçlandı.
29.02.2024 Ekonomi
Survivor'da acil durum konseyi: Seda ve Pınar'ın kavgası sonrası ikinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da acil durum konseyi: Seda ve Pınar'ın kavgası sonrası ikinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Merve ile Nagihan arasındaki gerginlik devam etti. Atakan ile Ogeday arasında sözlü atışma yaşandı ve Yunus Emre de dahil oldu. Yeni yarışmacıyla birlikte dengeler değişecek, takımlar yeniden şekillenecek. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star 2024 ikinci eleme adayı kim oldu?
26.02.2024 Magazin
Survivor'da başrolde yine O var: Son eleme adayı belli oldu, Dominik'e Ronaldinho geliyor!
Survivor'da başrolde yine O var: Son eleme adayı belli oldu, Dominik'e Ronaldinho geliyor! Survivor All Star'da Mustafa Kemal ile Yunus Emre arasında 'Ne bakıyorsun' tartışması yaşandı. Nagihan'ın da tartışmaya katılması ile birlikte gerginlik büyüdü. Acun Ilıcalı canlı yayında Ronaldinho'nun Survivor All Star'a konuk olacağını açıkladı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ada konseyinde haftanın son eleme adayını belirledi. Peki, Survivor 4. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı?
21.02.2024 Magazin
Survivor'da Nagihan için karar çıktı! Ödül oyunu sonrası Turabi veda etti: Acun Ilıcalı yeni oyuncuları duyurdu!
Survivor'da Nagihan için karar çıktı! Ödül oyunu sonrası Turabi veda etti: Acun Ilıcalı yeni oyuncuları duyurdu! Survivor All Star'da dün yaşanan olaylar ve yaşanan son gelişmeler heyecan yaratıyor. Acun Ilıcalı resmen çıldırmış ve konseyi yarıda kesmişti. Yarıda kalan konsey bugün yapıldı ve dördüncü eleme adayı belli oldu. Ada'ya yeni yarışmacılar geldi. Peki Nagihan diskalifiye oldu mu? İşte merak edilen tüm detaylar...
8.02.2024 Magazin
Survivor Nagihan ve Mustafa Kemal diskalifiye mi oldu?  Nagihan ve Mustafa Kemal elendi mi?
Survivor Nagihan ve Mustafa Kemal diskalifiye mi oldu? Nagihan ve Mustafa Kemal elendi mi? Survivor All Star 2024 tüm hızıyla devam ediyor. Sosyal medyada Nagihan'ın diskalifiye olduğu iddiaları konuşulmaya başlandı. Öte yandan Mustafa Kemal'in konseyde yer almaması merak uyandırdı. Peki, Survivor Nagihan ve Mustafa Kemal diskalifiye mi oldu, elendi mi?
7.02.2024 Magazin
Depremde kaybolanların aileleri dernek kurdu! Hukuki süreç başladı
Depremde kaybolanların aileleri dernek kurdu! Hukuki süreç başladı İki depremde kaybolanların aileleri ‘Deprem Mağdurları ve Kayıp Yakınlarıyla Dayanışma Derneği’ni kurdu. Şu ana kadar 38’i çocuk 145 kişi için derneğe kayıp başvurusu yapıldı. Dernek üyeleri Meclis’ten de yardım istedi.
6.02.2024 Gündem
Survivor All Star'da 3.eleme adayı belli oldu: Nagihan kendi takımına patladı!
Survivor All Star'da 3.eleme adayı belli oldu: Nagihan kendi takımına patladı! Survivor All Star'da üçüncü dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Kıran kırana mücadelenin heyecan dolu anları ekranlara taşıdığı Survivor'da haftalar sonra kırmızı takım Survivor dokunulmazlık oyununu kazanırken, mavi takımda da bir kadın yarışmacı eleme adayı olarak potaya girdi. Ada konseyinde Nagihan'ın Poyraz ve Ogeday'la tartışma yaşaması tansiyonu yükseltti. 3.eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
30.01.2024 Magazin
Survivor All Star Sahra'ya ne oldu, neden yok? Sahra diskalifiye mi oldu?
Survivor All Star Sahra'ya ne oldu, neden yok? Sahra diskalifiye mi oldu? Survivor All Star'a Nagihan ve Sahra arasındaki gerilim özel hayat atışmasına dönüştü, ikili arasında gerilim o kadar büyüdü ki görüntüler ekrana verilmedi. Oyun alanında ve konseyde ise Sahra Işık yer almayınca "Sahra diskalifiye mi oldu?"
28.01.2024 Magazin
Survivor'da Nagihan ve Sahra kavgası: Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte ilk eleme adayı
Survivor'da Nagihan ve Sahra kavgası: Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte ilk eleme adayı Survivor All Star yarışmasında haftanın ilk dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Elemesiz geçen haftanın ardından takımlar 27 Ocak Cumartesi günü yeni haftanın ilk dokunulmazlık yarışına çıktı. Peki, dün akşam ilk eleme adayı kim oldu? Konseyde Acun Ilıcalı, kavga eden Nagihan ve Sahra ikilisine ne dedi?
28.01.2024 Magazin
Survivor'da gözyaşları: Dokunulmazlıkta ipler gerildi, Nagihan ile Gizem tartıştı! 3. eleme adayı kim oldu?
Survivor'da gözyaşları: Dokunulmazlıkta ipler gerildi, Nagihan ile Gizem tartıştı! 3. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda Nagihan ile Gizem arasında tartışma çıktı. Nagihan Karadere konseyde yaşadıklarını anlatırken göz yaşlarını tutamayarak ağladı. Peki haftanın 3. eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...
23.01.2024 Televizyon
Survivor All Star'da maskeler düştü: SMS yok, kavga var! Nagihan ile Sercan bağır çağır tartıştı. Son sözü Acun Ilıcalı söyledi!
Survivor All Star'da maskeler düştü: SMS yok, kavga var! Nagihan ile Sercan bağır çağır tartıştı. Son sözü Acun Ilıcalı söyledi! Yeni sezonunda SMS oylamasının olmadığı Survivor All Star'da performans bekleyen seyirci, her bölümde kavga ve tartışma izliyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanında parkurda bağır çağır tartışyan Nagihan ve Sercan Yıldırım'ın arasına Turabi de girince savaş alanına döndü. Konseyde yüz yüze gelen ikiliye son ihtarı Acun Ilıcalı çekti. İşte Survivor'da yaşanan son gelişmeler...
12.01.2024 Televizyon
Bodrum'da devre tatil vaadiyle dolandırıldıklarını iddia ettiler
Bodrum'da devre tatil vaadiyle dolandırıldıklarını iddia ettiler Muğla'nın Bodrum ilçesinde 49 yıllığına satın aldıkları devre tatilde dolandırıldıklarını iddia eden vatandaşlar, basın açıklaması yaparak haklarının verilmesini istedi.
21.12.2023 Gündem
Nagihan Karadere, Survivor öncesi kına yaktı! 'Kıskanılan kraliçe Dominik'i sallasın'
Nagihan Karadere, Survivor öncesi kına yaktı! 'Kıskanılan kraliçe Dominik'i sallasın' Survivor'da 3 kez yarışan Nagihan Karadere programın yeni sezonunda da yer alacak. Nagihan Karadere, 1 Ocak'ta başlaması beklenen yarışma öncesi ellerine kına yaktığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. "Kınamızı yaktık, şimdi sıra Dominik’te!" diyen Nagihan'a, takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.
12.12.2023 Magazin
Nagihan Karadere’den kardeşine sert sözler! “Kardeşimin istekleri beni aşıyordu”
Nagihan Karadere’den kardeşine sert sözler! “Kardeşimin istekleri beni aşıyordu” Fenomen yarışma programı Survivor'ın 2016, 2018 ve 2022 sezonlarında yarışan ve Survivor All Star 2024 için gün sayan eski milli atlet şu an özel hayatıyla gündemde. Kardeşi Fehmi Karadere'nin olay açıklamaları ve ailesinin kendisini evlatlıktan reddettiği iddiasına bir kez daha açıklık getirdi.
6.12.2023 Magazin
Asuman Krause kiracısı ile davalık oldu! İşte istediği bedel...
Asuman Krause kiracısı ile davalık oldu! İşte istediği bedel... Son günlerde ünlüler dünyasında yaşanan ev sahibi kiracı krizine bir yenisi daha eklendi. Asuman Krause de Etiler’deki evinde oturan kiracısına dava açtı. Krause kiracısının evini boşaltmasını ya da kira bedelini 25 bin TL’ye yükseltmesini istedi.
5.12.2023 Magazin
Kardeşi evlatlıktan reddedildiğini duyurmuştu! Nagihan Karadere babasını aradı
Kardeşi evlatlıktan reddedildiğini duyurmuştu! Nagihan Karadere babasını aradı 'Survivor All Star 2024'e hazırlanan eski milli atlet Nagihan Karadere hakkında kardeşi Fehmi Karadere'den olay yaratan paylaşımlar geldi. Fehmi Karadere, ailesinin 38 yaşındaki ünlü sporcuyu evlatlıktan reddettiğini duyurdu. Karadere ise, kameralar önünde babasını aradı.
5.12.2023 Magazin
Survivor Nagihan Karadere'nin kardeşinden şoke eden iddia! Anne ve babası evlatlıktan reddetti
Survivor Nagihan Karadere'nin kardeşinden şoke eden iddia! Anne ve babası evlatlıktan reddetti 'Survivor All Star 2024' için gün sayan eski milli atlet Nagihan Karadere hakkında kardeşi Fehmi Karadere'den olay yaratan paylaşımlar geldi. Fehmi Karadere, ailesinin 38 yaşındaki ünlü sporcuyu evlatlıktan reddettiğini duyurdu.
4.12.2023 Magazin
Nagihan Karadere'ye ölüm tehdidi! KADES’e başvurdu
Nagihan Karadere'ye ölüm tehdidi! KADES’e başvurdu Milli atlet Nagihan Karadere Survivor yarışmasına hazırlandığı anları paylaşırken, en son tatsız bir olayı takipçileriyle paylaştı. Tehdit edildiğini aktaran Nagihan Karadere kısa adı KADES olan Kadın Destek Uygulamasının ekran görüntüsünü paylaşarak “Muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz, geleceğin varsa göreceğin de var’ notunu düştü.
2.12.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nagihan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nagihan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.