Naaş

Naaş

Son dakika naaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan naaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını naaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Naaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan naaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 69 naaş haberi bulunmuştur. Tüm naaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ata’yı mutlu eden madalyanın gerekçesi: Milletine neşe içinde yaşama yolu açtı
Ata’yı mutlu eden madalyanın gerekçesi: Milletine neşe içinde yaşama yolu açtıUluslararası kurumların üyelik daveti, ödül ve madalyalarına karşı seçici olan Atatürk, vefatından bir yıl önce Mark Twain Cemiyeti’nce verilen madalyayı kabul edince çevresindekiler şaşırmıştı. Atatürk’ün sürpriz tavrının nedeni madalyanın gerekçesinde gizliydi.
10.11.2023Gündem
Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Takipsizlik kararına itiraz edildi!
Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Takipsizlik kararına itiraz edildi!İstanbul’da 13 sene önce öldürülen Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut’un kızı Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu'nun ölmediği iddiası ile mezarının açılması için başlattığı takipsizlik kararı verilmişti. Münevver Karabulut'un ailesi avukatları Dr. Rezan Epözdemir aracılığıyla karara itirazda bulundu. Peki, Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı?
29.12.2022Gündem
Cem Garipoğlu öldü mü firar mı etti? Mezarının açılmasına verilen takipsizlik kararına itiraz
Cem Garipoğlu öldü mü firar mı etti? Mezarının açılmasına verilen takipsizlik kararına itiraz İstanbul'da 13 yıl önce vahşice öldürülen Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulutun kızının katili Cem Garipoğlu'nun ölmediği iddiası üzerine mezarının açılması için başlatılan soruşturmaya takipsizlik kararı verilmişti. Karabulut ailesi avukatları Dr. Rezan Epözdemir aracılığıyla karara itiraz etti.
29.12.2022Yaşam
Türkiye Ata’sını anıyor! 84 yıldır bitmeyen özlem
Türkiye Ata’sını anıyor! 84 yıldır bitmeyen özlemTürkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım 1938'de hayata gözlerini yumdu. İşte az bilinen fotoğraflarıyla ölümünün 84. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk...
10.11.2022Gündem
Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda öldürülen Ece Erken'in ilk sözleri!
Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda öldürülen Ece Erken'in ilk sözleri!Sunucu Ece Erken'in Avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bircan Bali, yorumcusu olduğu magazin programında, yakın arkadaşı Ece Erken'in ilk sözlerini izleyicilerle paylaştı.
27.01.2022Magazin
Refiye Yılmaz son durumu! İlik nakli bekleyen Refiye yaşıyor mu?
Refiye Yılmaz son durumu! İlik nakli bekleyen Refiye yaşıyor mu?ABD'de gerçekleşen çoklu organ nakli ile 5 organı birden değiştirilerek yeniden doğan Refiye Yılmaz’dan acı haber geldi. Tedavi gördüğü Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi hayatını kaybeden Yılmaz, Elmalı Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi. Milyonda bir görülen Gardner Sendromu'na yakalanan Refiye, Sağlık Bakanlığınca 14 Nisan 2013'te tedavi için ABD'ye gönderilmişti.
6.12.2021Yaşam
Gerçeği cenaze namazında öğrendiler! Tabutu açar açmaz...
Gerçeği cenaze namazında öğrendiler! Tabutu açar açmaz...İstanbul'da böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Gurbet Daban'ın (61) cenazesinin, içinde 4 cenazenin daha bulunduğu nakil aracıyla memleketi Siirte getirilirken, yolda karıştığı öne sürüldü. Daban'ın oğlu Ercan Daban, "İstanbul'dan farklı illerde toprağa verilmek için nakil aracıyla 5 cenaze gönderildi. Siirt'e getirilen cenazesinin anneme ait olmadığını gördük. Şu an annemim cenazesi kayıp" dedi.
1.05.2021Yaşam
Mezarı görenler şaştı kaldı! 'İlk taşındığında su gece kendi kendine açılmış'
Mezarı görenler şaştı kaldı! 'İlk taşındığında su gece kendi kendine açılmış'İstanbul Fatih'te Şeyhülislam Müftü Hüseyin Efendi'nin mezarı iki binanın arasında kaldı. Mahallede yaşayan Senanur Baytur, "Mahalleden alışılan bir durum. Kimseye tuhaf gelmiyor artık. Bizim yan tarafa yeni bir gelin taşınmıştı. O ilk taşındığı zaman su kendi kendine açılmış bir gece. O da onun geldiğini düşünmüştü. Yere havlu sermiş abdest alması için. Öyle korkmuştu ama sonradan o da alıştı." dedi. Tarihçi yazar Mehmet Dilbaz ise, "Bir mezarın üzerine 2 tane birden bina inşa edilmiş. Bina inşa edilirken de mezara lütfedip bir parça bırakmışlar. Mezar binanın altına girmiş" ifadelerini kullandı.
21.04.2021Yaşam
Nazar duası nasıl okunur? Nazar duasının Türkçe- Arapça okunuşu ve tefsiri...
Nazar duası nasıl okunur? Nazar duasının Türkçe- Arapça okunuşu ve tefsiri...Tıp dünyası bunu yeni keşfetti ancak İslam 1400 yıl önce Kuran’da nazarın hak olduğunu buyurmuştur. Kuran'da kesin bir ifade ile nazarın hak olduğu ve Rasulullah aleyhisselamın ‘nazar gerçektir’ açıklaması bu konuya nokta koymaktadır. On bir ayın sultanı Ramazan ayında yapılan dualar diğer aylara nazaran kabul edilme olasılığı daha yüksektir. İşte Ramazan ayında okunması makbul olan nazar duası ve anlamları...
12.04.2021Ramazan
Ölen yaşlı kadını gelini dövmüş! Video ortaya çıkınca mezarı açıldı
Ölen yaşlı kadını gelini dövmüş! Video ortaya çıkınca mezarı açıldıManisa'da, 24 gün önce hayatını kaybeden Fadime Arslan'ın (88) mezarı, gelini F.A. (61) tarafından öldüresiye dövüldüğüne dair videoların ortaya çıkması nedeniyle açıldı. Arslan'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, görüntüler üzerine gözaltına alınan gelin F.A., jandarmadaki ifadesinin ardından savcılık talimatın üzerine serbest bırakıldı.
5.04.2021Gündem
Lübnan Ordusu: Kayıpları arama çalışmaları devam ediyor
Lübnan Ordusu: Kayıpları arama çalışmaları devam ediyorLübnan ordusu, yerel ve yabancı kurtarma ekipleriyle Beyrut Limanı'ndaki patlama sonucu kayıp durumundaki kişileri arama çalışmalarının sürdüğünü duyurdu.
11.08.2020Dünya
Berlin Konferansı sonra Libya'da Hafter ateşkesi ihlal etti!
Berlin Konferansı sonra Libya'da Hafter ateşkesi ihlal etti!Libya'nın doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'e bağlı milisler, Berlin Konferansı sonrasın başkentin güneyindeki Selahaddin bölgesinde havan saldırısıyla ateşkesi ihlal etti.
20.01.2020Dünya
Bakan Akar ve TSK'nin komuta kademesinden eski komutana veda
Bakan Akar ve TSK'nin komuta kademesinden eski komutana vedaBir süredir devam eden rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden 36. Kara Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Mehmet Hikmet Bayar, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanlarının da katıldığı törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı
13.07.2019Gündem
Altınlar içinde son veda
Altınlar içinde son veda‘Soul müziğin kraliçesi’ olarak adlandırılan Aretha Franklin, son yolculuğuna kırmızı elbisesi, topuklu ayakkabıları ve altın rengi tabutuyla uğurlandı
29.08.2018Magazin
Rus General'in naaşı sahipsiz kaldı
Rus General'in naaşı sahipsiz kaldıİnşaat kazısı sırasında bir tabuta rastlanması sonucu ortaya çıkan ve daha sonra Kars Müzesi'ne götürülerek koruma altına alınan Rus General'in naaşı ile ilgili bugüne kadar henüz karar verilemedi
2.04.2018Gündem
Talabani'nin naaşı Süleymaniye'ye getirildi!
Talabani'nin naaşı Süleymaniye'ye getirildi!Eski Irak Cumhurbaşkanı ve Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) Genel Sekreteri Celal Talabani'nin naaşı, salı günü hayatını kaybettiği Almanya'dan uçakla Süleymaniye'ye getirildi. Barzani'nin yanında Irak Cumhurbaşkanı Fuat Masum ve onun yanında İran Dışişleri Bakanı Cevat Zarif'in oturduğu görüldü. Talabani'nin tabutuna IKBY bayrağının örtülmesi, Irak merkezi hükümetinin tepkisini çekti.
6.10.2017Dünya
Halisdemir davasında ara karar açıklandı
Halisdemir davasında ara karar açıklandıHalisdemir davasında açıklanan ara kararda, tüm sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verildi
29.09.2021Gündem
İsrail'in naaşını alıkoyduğu Filistinli defnedildi
İsrail'in naaşını alıkoyduğu Filistinli defnedildiİsrail askerleri tarafından geçen yıl öldürülen Filistinli genç kız Hudur'un cenazesi, Batı Şeria'nın güneyindeki El-Halil kentinde toprağa verildi
17.06.2021Dünya
Tabutu açan aile neye uğradığını şaşırdı
Tabutu açan aile neye uğradığını şaşırdıAdana'da aynı gün vefat eden avukat ile kimliği açıklanmayan bir kadının cenazeleri karıştı.
4.01.2017Yaşam
Türbe yanına kumarhane tartışması
Türbe yanına kumarhane tartışmasıKıbrıs’ta Hz. Ömer Türbesinin yanı başına kumarhane yapılmasına karar verilmesi tartışma yarattı. Vakıflar Genel Müdürlüğü karara tepki gösterdi.
29.09.2021Gündem
Cenazeleri de kullandılar
Cenazeleri de kullandılarDiyanet, Güneydoğu’da sürdürülen operasyonlar sırasında PKK’nın ‘Sokaklarda cesetler var...
29.09.2021Gündem
Kahreden haber ulaştı...
Kahreden haber ulaştı...Diyarbakır Sur'da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş 28 yaşındaki Recep Aslan’ın Mersin’deki baba ocağına ateş düştü. 3 ay önce evlenen şehit uzman çavuşun kardeşi Mehmet Aslan’ın da dün askerlik görevi için aynı evden ayrılıp bugün birliğine teslim olması, hasret ile acıyı birlikte yaşattı.
29.09.2021Gündem
‘Acil’ gündemleri Öcalan’a özgürlük
‘Acil’ gündemleri Öcalan’a özgürlükÇözüm sürecinde İmralı ile görüşmeler yürüten HDP heyeti, “Gelişmeler sayın Öcalan’ın özgürlüğünü acil bir gündem olarak önümüze koymuş bulunmaktadır” dedi.
29.09.2021Gündem
O güzel insan uğurlanıyor!
O güzel insan uğurlanıyor!Otyam, bugün Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesindeki Çilehane’de yapılacak törenin ardından, İz Bırakan Aydınlar Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
10.08.2015Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Naaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki naaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.