Müşteri

Müşteri

Son dakika müşteri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan müşteri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını müşteri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müşteri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müşteri gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.121 müşteri haberi bulunmuştur. Tüm müşteri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
Bayramın 3. günü marketler açık mı? BİM, A101, ŞOK, Migros, Snowy bayramın 3. Günü kapalı mı, bayramda marketler saat kaçta açılıyor?
Bayramın 3. günü marketler açık mı? BİM, A101, ŞOK, Migros, Snowy bayramın 3. Günü kapalı mı, bayramda marketler saat kaçta açılıyor? Bayramda marketlerin çalışma saatleri ile ilgili aramalar devam ediyor. Bayramın 3. günü Migros, A101, ŞOK, BİM marketler açık mı? Sorusuna alışveriş yapacak vatandaşlar yanıt arıyor. Bayram nedeniyle birçok yerin kapalı olmadı marketlerin çalışma durumunun araştırılmasına neden oldu. Bugün Ramazan Bayramı'nın ikinci günü idrak edilirken gözler "Bayramın 3. Günü BİM, A101, ŞOK, Migros marketler açık mı, kaçta açılıyor, kapalı mı?" sorularının yanıtı merak ediliyor. İşte, 12 Nisan 2024 Ramazan Bayramı'nın 3. Günü marketlerin çalışma saatleri…
15.04.2024 Yaşam
Promosyon yarışı hızlandı, ödeme miktarı 15 bin TL'yi aştı! Başvuru için son gün açıklandı
Promosyon yarışı hızlandı, ödeme miktarı 15 bin TL'yi aştı! Başvuru için son gün açıklandı Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Emeklilere 15 bin TL üzerinde emekli promosyonu fırsatı sunuluyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Nisan ayı ile birlikte güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. Bankaların emekli promosyonu kampanyaları 20 bin TL'ye dayandı. İşte en yüksek promosyon veren bankalar listesi...
15.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye promosyon müjdesi! Bankalar yeni kampanyaları açıkladı, ödeme miktarı 20 bin TL'ye dayandı
Emekliye promosyon müjdesi! Bankalar yeni kampanyaları açıkladı, ödeme miktarı 20 bin TL'ye dayandı Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kalması gerekiyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Nisan ayı ile birlikte güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. Bankaların emekli promosyonu kampanyaları 20 bin TL'ye dayandı. İşte en yüksek promosyon veren bankalar listesi...
12.04.2024 Ekonomi
Promosyon müjdesi! Ödeme miktarı 20 bin TL'ye dayandı! Bankalardan son gün hatırlatması geldi
Promosyon müjdesi! Ödeme miktarı 20 bin TL'ye dayandı! Bankalardan son gün hatırlatması geldi Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Nisan ayı ile birlikte güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. Bankaların emekli promosyonu kampanyaları 20 bin TL'ye dayandı. İşte en yüksek promosyon veren bankalar listesi...
9.04.2024 Çalışma Hayatı
Devlet bankaları pazartesi açık mı, kapalı mı, 8 Nisan Pazartesi bankalar tatil mi? Arefe günü bankalar işlem yapacak mı?
Devlet bankaları pazartesi açık mı, kapalı mı, 8 Nisan Pazartesi bankalar tatil mi? Arefe günü bankalar işlem yapacak mı? Bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla vatandaşlar bankaların çalışma günleri ile bayram tatili günlerini sorgulamaya başladı. Ramazan Bayramı sabırsızlıkla beklenirken, banka işlemleri olanlar 10 Nisan’da başlayacak bayramın öncesinde “Pazartesi (8 Nisan) bankalar açık mı, bankalar arefe günü çalışıyor mu, kapalı mı?” sorularına yanıt aramaya başladı.
5.04.2024 Yaşam
Milliyet Executive ile teknoloji liderleri
Milliyet Executive ile teknoloji liderleri İş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 28. sayısı, 5 Nisan tarihinde çıktı.
5.04.2024 Ekonomi
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek İnternet fiyatlarına son aylarda yüzde 50'leri aşan zam geldi. Aydın'da internet abonesi olan bir tüketici vergileri bahane ederek fiyat yükselten şirketle anlaşmazlık yaşadı. Soluğu mahkemede alan tüketiciye mahkemeden emsal bir karar çıktı. İşte mahkemenin internet fiyatlarıyla ilgili verdiği emsal karar...
5.04.2024 Ekonomi
Arefe günü kargolar çalışıyor mu, kaça kadar, bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları kaç gün kapalı 2024? Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat, PTT, UPS kargo dağıtım yapacak mı?
Arefe günü kargolar çalışıyor mu, kaça kadar, bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları kaç gün kapalı 2024? Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat, PTT, UPS kargo dağıtım yapacak mı? 9 günlük idari izin kapsamında kamu kurumları ve kuruluşları 8 Nisan Pazartesi kapalı olacak. Kamu kurum ve kuruluşların kapalı olması nedeniyle vatandaşlar kargoların arefe günü ve bayramdaki mesailerini sorgulamaya başladı. Kargo işlemleri olanlar “Bayramda kargolar çalışır mı, arefe günü kargolar açık mı 2024, bayramda kargolar kaç gün kapalı 2024?” sorularına yanıt arıyor.
4.04.2024 Yaşam
İlk üç ayın e-ihracat şampiyonu tekstil ürünleri ve mutfak eşyaları oldu
İlk üç ayın e-ihracat şampiyonu tekstil ürünleri ve mutfak eşyaları oldu Bir e-ticaret platformunun açıkladığı verilere göre 2024’ün ilk çeyreğinde Türk üreticiler en çok Suudi Arabistan, Azerbaycan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satış yaptı. En çok ihracat gerçekleştiren iller İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra; Bursa, Adana, Gaziantep, Denizli ve Mersin oldu. Tekstil ve mutfak eşyaları ise, ihracatı en fazla yapılan ürün grupları olarak dikkat çekti.
4.04.2024 Ekonomi
20.000 TL'ye varan sıfır faizli kredi imkanı! Kampanyalar güncellendi
20.000 TL'ye varan sıfır faizli kredi imkanı! Kampanyalar güncellendi Sıfır faizli kredi kampanyaları vatandaşların ilgisini çekiyor. Bankalar Nisan ayına girilmesiyle müşteri çekebilmek adına faizsiz kredi kampanyanlarını yeniledi. Yeni müşterilere özel 20.000 TL'ye varan 0 faizli kredi fırsatı öne çıkıyor. İhtiyacını gidermek isteyen vatandaşlar faizsiz kredi veren bankaları yakın takibe aldı. İşte tüm detaylar...
3.04.2024 Ekonomi
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre önde götüren CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen, her zaman yanımızda olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yönetim kademesinden tüm gönüllülerimize kadar herkese, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
1.04.2024 Gündem
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı Fatih'te iddiaya göre telefon kılıfı iadesi nedeniyle esnaf ile kadın arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada darbedilen kadın yere düştü. Olay sonrası polis, bir kişiyi gözaltına aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından "gereği yapıldı" diyerek açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024 Gündem
İşletim sistemlerinde yeni karar! Ürün kullanmak suçtur
İşletim sistemlerinde yeni karar! Ürün kullanmak suçtur Siber saldırıların önüne geçmek için lisanslı ürünler kullanılması gerektiğini söyleyen PintiPin'in kurucusu Bahadır Düzgün, "İşletim sistemlerinde lisanssız ürün kullanmak suçtur" ve şöyle devam etti, "İşletim sistemlerinde lisanssız ürün kullanmak suçtur. Biz de bilgisayarlarda kullanılan son sürüm Windows 10 Pro işletim sistemi" dedi.
22.03.2024 Gündem
Emanet lüks araçla çiğ köfteciye daldı, ‘uykuluydum’ dedi! "O an çok korktum"
Emanet lüks araçla çiğ köfteciye daldı, ‘uykuluydum’ dedi! "O an çok korktum" Adana’da bir kişi, tamirdeki lüks otomobille gezmeye çıktığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybedip çiğ köfteci ve markete daldı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, dehşeti yaşayan çiğ köfteci, “Çok korktuk, Allah’a şükür bize bir şey olmadı. Sürücü de iyiydi, sadece uykulu olduğunu söyledi” dedi.
22.03.2024 Adana
Kuyumcuyu soymaya çalıştı! Silahı ateş almayınca kaçtı
Kuyumcuyu soymaya çalıştı! Silahı ateş almayınca kaçtı Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde Ömer Tombuloğlu’na ait kuyumcu dükkanı silahlı bir şahıs tarafından soyulmak istendi. Şüpheli şahsın silahı ateş almayınca kaçarak kayıplara karıştı.
21.03.2024 Gündem
Müşterini dolandıran kuyumcuyu şikayet edenlerin sayısı 106'ya yükseldi
Müşterini dolandıran kuyumcuyu şikayet edenlerin sayısı 106'ya yükseldi Bursa'da, kar payı vaadiyle müşterilerinin altınlarını ve dövizlerini emanet alarak dükkanı boşaltıp kaçan kuyumcu İbrahim K.'ye şikayetçi olanların sayısı 106'ya yükseldi.
21.03.2024 Gündem
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi Esenyurt'ta müşteri sipariş verdiği yemeği döküldüğünü öne sürerek teslim almadı. Bunun üzerine restorana geri giden kurye siparişlerin düzgünce paketlenmesi gerektiğini söyleyince kavga çıktı. Çevredeki esnaf ve kuryelerin de kavgaya dahil olmasıyla ortalık savaş alanına döndü. Çekiç ve sopaların kullanıldığı, 4 esnafın da yaralandığı kavga cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
21.03.2024 Gündem
Facebook’tan beyaz eşya almak isterken parasını kaptırdı! Savcılıktan ilginç karar geldi
Facebook’tan beyaz eşya almak isterken parasını kaptırdı! Savcılıktan ilginç karar geldi Facebook’ta gördüğü ilandan ikinci el çamaşır kurutma makinesi almak isteyen Selma Özmen dolandırıldı. Özmen’in şikâyetine savcılık ilginç gerekçelerle takipsizlik kararı verdi. Kararda, olayın basit yalan niteliğinde olduğu belirtilerek “Müştekinin internet gibi güvenli olmayan ortamda bulduğu ilan üzerine, ürün bedelini, kaparo bedelini hiç tanımadığı bir kişinin banka hesabına gönderdikten sonra, satıcının edimin ifa etmeme ihtimali olduğunun objektif bir değerlendirmede anlaşılabileceği” vurgulandı.
20.03.2024 Gündem
Bankalardan 30.000 TL'ye varan faizsiz kredi fırsatı! Tek tek açıklandı
Bankalardan 30.000 TL'ye varan faizsiz kredi fırsatı! Tek tek açıklandı Faizsiz kredi veren bankalar 2024 listesi yayımlandı. Müşteri kazanabilmek adına bankalar 30.000 TL'ye varan faizsiz kredi kampanyası düzenledi. İhtiyaçlarını gidermek isteyen vatandaşlar 0 faizli kredi almak için kampanyaları yakın takibe aldı. İşte bankaların vatandaşlara sunduğu faizsiz kredi kampanyalarıyla ilgili tüm detaylar...
19.03.2024 Ekonomi
Taksici ile yolcular birbirine girdi, gerçek güvenlik kamerası görüntüleri ile ortaya çıktı
Taksici ile yolcular birbirine girdi, gerçek güvenlik kamerası görüntüleri ile ortaya çıktı Küçükçekmece'de taksi uygulamasından hizmet alan kadın yolcu ve şoför arasında tartışma çıktı. Araç içinde başlayan tartışma yolcuların araçtan inmesiyle devam etti. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde araçtan inen kadın yolcunun aracı tekmelediği ve aynasını kırdığı görülürken, taksi şoförünün ise elindeki ingiliz anahtarıyla yolcuya saldırdığı görülüyor.
19.03.2024 Gündem
Emekliye mart ayı için flaş promosyon uyarısı! Dikkat etmeyen mağdur oluyor
Emekliye mart ayı için flaş promosyon uyarısı! Dikkat etmeyen mağdur oluyor Emekliler için hayati açıklama geldi. Emekli promosyon tutarları ne kadar olduğuna dair sorular gündemdeki yerini koruyor. Emekliye ek gelir fırsatı sunan emekli promosyon kampanyaları kızıştı. 11 banka promosyonu açıklanması sonrası emekliler, en yüksek promosyon veren bankalar için arayışa girdi. Öte yandan banka promosyon anlaşması sırasındaki ödeme taahhütleri emeklilerde mağduriyet yaratıyor. İşte bankaların müşteri kazanabilmek adına yaptığı kampanyalar ve dikkat etmesi gereken detaylar...
18.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye geri ödemesiz 15 bin TL! Başvuru işlemi biter bitmez paralar hesaplara aktarılıyor
Emekliye geri ödemesiz 15 bin TL! Başvuru işlemi biter bitmez paralar hesaplara aktarılıyor Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Mart ayına girilmesiyle güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. 15 bin liraya varan emekli promosyon tutarları ise dikkat çekti. İşte en yüksek banka promosyonu...
17.03.2024 Çalışma Hayatı
Deprem bölgesinde istihdama destek
Deprem bölgesinde istihdama destek 6 Şubat depremlerinin ardından Turkcell tarafından başlatılan ‘Gönül Bağı Projeleri’ kapsamında Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde Global Bilgi Çağrı ve Mesleki Eğitim Merkezi hizmete açıldı. Bugüne kadar depremden etkilenen 855 kişiyi istihdam eden şirket, proje kapsamında 7 bin kişiye de eğitim verdiğini açıkladı.
16.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Müşteri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müşteri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.