Müslüm Baba

Müslüm Baba

Son dakika Müslüm baba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Müslüm baba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Müslüm baba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müslüm Baba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müslüm baba gelişmeleri de dahil olmak üzere 231 müslüm baba haberi bulunmuştur. Tüm müslüm baba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müslüm Gürses ölümünün 11. yıldönümünde mezarı başında anıldı
Müslüm Gürses ölümünün 11. yıldönümünde mezarı başında anıldı Sanatçı Müslüm Gürses, ölümünün 11. yıldönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Sabahın erken saatlerinde mezarlığa gelen sevenleri Müslüm Gürses için Kuran-ı Kerim okuyup dua etti.Gürses için lokma ve tost dağıtıldı.
3.03.2024 Magazin
Sefo, Müslüm Gürses’i andı! 'Hemen onu hatırladınız değil mi?'
Sefo, Müslüm Gürses’i andı! 'Hemen onu hatırladınız değil mi?' Sefo, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında sahne aldı.
30.07.2023 Magazin
Millet İttifakı'nda adaylık krizi! HDP detayı hesapları karıştırdı!
Millet İttifakı'nda adaylık krizi! HDP detayı hesapları karıştırdı! Millet İttifakı'nda adaylık sürece iyice kızıştı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu gerilemişten adaylığı ilan etmek istiyor. Ancak 6’lı ittifakın cumhurbaşkanı adayı henüz belirlenemedi. Öte yandan İmamoğlu'ndan adaylık için peş peşe hamleler geliyor. Bunun yanında yarışa yeni bir isim de dahil olduğunu açıkladı. İşte Millet İttifakı'nda adaylık krizi ile ilgili son dakika tüm detaylar...
30.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya'ya ilk tepki: Bu kararını kabul edilemez olarak değerlendiriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya'ya ilk tepki: Bu kararını kabul edilemez olarak değerlendiriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya’nın sözde Donetsk ve Luhansk'ı tanımasıyla ilgili "Biz Rusya’nın bu kararını kabul edilemez olarak değerlendiriyoruz. Taraflara sağduyu ve uluslararası hukuka riayet çağrımızı yineliyoruz." dedi.
22.02.2022 Siyaset
Fenerbahçe'de 6 yıldızın ismini açıkladı! 'Taraftarları Müslüm Baba'cı yaptınız'
Fenerbahçe'de 6 yıldızın ismini açıkladı! 'Taraftarları Müslüm Baba'cı yaptınız' Dün akşam Başakşehir karşısında kötü futbol oynayan ve mücadeleyi 1-0 kaybeden Fenerbahçe'de spor yazarları İrfan Can Kahveci haricinde 5 yıldızı daha topa tuttu. İşte duayen kalemlerin o ifadeleri...
6.02.2022 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan Çanakkale'de gençlerle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Çanakkale'de gençlerle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ezineli Yahya Çavuş” belgeseli galasında gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün 18 Mart'tan önce açılabileceğinin müjdesini de canlı yayında duyurdu.
14.11.2021 Siyaset
Müslüm Gürses'in yıllar sonra askerlik fotoğrafı ortaya çıktı
Müslüm Gürses'in yıllar sonra askerlik fotoğrafı ortaya çıktı 2013 yılında aramızdan ayrılan Türk arabesk ve halk müziğinin usta ismi Müslüm Gürses'in vefatının üzerinden 8 yıl geçti. Usta sanatçının askerlik günlerinde çekilen bir fotoğrafı ise sosyal medyada gündem oldu.
13.03.2021 Magazin
Arabesk müziğin babası Müslüm Gürses ölümünün 8. yılında anılıyor! İşte Müslüm Gürses'in hayatı, şarkıları ve filmleri
Arabesk müziğin babası Müslüm Gürses ölümünün 8. yılında anılıyor! İşte Müslüm Gürses'in hayatı, şarkıları ve filmleri Müslüm Gürses'in aramızdan ayrılışının 8. yılında anılıyor. Müslüm Gürses acılarla dolu 60 yıllık yaşamına, 78 albüm ve 38 film sığdırdı. Hayranlarının "Müslüm Baba" adını taktığı Müslüm Gürses arabesk müziğin efsane ismi olarak gönüllerde yaşamaya devam ediyor. Peki, Müslüm Gürses kimdir? Müslüm Gürses kaç yılında öldü? Müslüm Gürses kaç yaşında vefat etti? İşte Müslüm Gürses hayatı, şarkıları ve filmleri
3.03.2021 Gündem
Kanal D'de 'Şarkılar Bizi Söyledi'
Kanal D'de 'Şarkılar Bizi Söyledi' Kanal D’nin Türk müziğinin iki başarılı yorumcusu Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi aynı sahnede buluşturan müzik-eğlence programı “Şarkılar Bizi Söyler”, Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi.
26.02.2021 Televizyon
Müslüm Gürses'in unutulmaz eseri yeniden hayat buldu!
Müslüm Gürses'in unutulmaz eseri yeniden hayat buldu! Sunuculuğunu Sibel Can ve Hakan Altun’un üstlendiği, Hüsnü Şenlendirici’nin ise klarnetini konuşturduğu “Şarkılar Bizi Söyler”de Müslüm Gürses'in unutulmaz eseri "Tanrı İstemezse" yeniden seslendirildi.
25.02.2021 Televizyon
CHP Lideri Kılıçdaroğlu: Esnaf Bakanlığı kurulmalı
CHP Lideri Kılıçdaroğlu: Esnaf Bakanlığı kurulmalı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'da esnafla buluştu. Kılıçdaroğlu, "Türkiye genelinde baktığımızda bir esnaf bakanlığının kesinlikle kurulması lazım" dedi.
28.11.2020 Siyaset
Muhterem Nur’un avukatı harekete geçti
Muhterem Nur’un avukatı harekete geçti Oyuncu ve şarkıcı Yunus Bülbül'ün, bir televizyon kanalında Muhterem Nur hakkında söylediği sözler sonrası Nur'un avukatı harekete geçti ve 'kişinin hatırasına hakaret' suçlamasıyla dava açacağını açıkladı.
2.09.2020 Magazin
Beyaz takım elbise en çok ona yakışıyordu! Müslüm Gürses kimdir? Çocukluğu, sanat hayatı ve ölümü
Beyaz takım elbise en çok ona yakışıyordu! Müslüm Gürses kimdir? Çocukluğu, sanat hayatı ve ölümü Beyaz takım elbise deyince herkesin aklına ilk o gelir. Arabesk müziğin babası, halk müziği sanatçısı Müslüm Gürses, ölümünün 7. yılında anılıyor. Sanatçı, 7 Mayıs 1953'te Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bağlı Fıstıközü köyünde, tarım işçisi Mehmet ve Emine Akbaş çiftinin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. Zeyno ve Ahmet adında iki kardeşi olan Gürses'in ailesi, ekonomik sıkıntılar nedeniyle kendisi 3 yaşındayken Adana'ya göç etti. Müslüm Gürses, ilkokuldan sonra eğitime devam edemeyerek, bir süre ayakkabı tamircisi ve terzi olarak çalıştı. Babasının engellemesine rağmen, annesinin desteğiyle 1967'de henüz 14 yaşındayken Adana'da bir çay bahçesinde düzenlenen ses yarışmasına katılan sanatçı, birinci olarak dikkati çekti. Peki Müslüm Gürses kimdir? Müslüm Gürses kaç yaşında öldü? Müslüm Gürses'in hayatı...
3.03.2020 Gündem
Kendirci'ye teklif yağıyor!
Kendirci'ye teklif yağıyor! “Müslüm” filminde Müslüm Gürses’in gençliğini canlandıran Şahin Kendirci, önceki gece Karaköy Verde adlı gece kulübünde sahneye çıktı.
19.03.2019 Magazin
Şahin Kendirci'den anne itirafı!
Şahin Kendirci'den anne itirafı! 'Müslüm' filminde oyunculuk performansıyla göz dolduran Şahin Kendirci, film sahneleri ve hayalleriyle ilgili müzik yazarı Pop Bizde'ye konuştu.
11.01.2019 Magazin
'Bizde Noel Baba yok, Müslüm Baba var'
'Bizde Noel Baba yok, Müslüm Baba var' Şarkıcı Ferhat Göçer, yeni yıl için seslendirdiği bir parçayı sosyal medya hesabından paylaştı.
30.12.2018 Magazin
İşte karşınızda Müslüm Gürses futbol takımı: Garipler
İşte karşınızda Müslüm Gürses futbol takımı: Garipler İzmir Torbalı'da yaşayan bir grup, ünlü sanatçı Müslüm Gürses anısına futbol kulübü kurdu. Tamamı üniversite mezunlarından oluşan "Garipler" isimli futbol kulübü, önümüzdeki yıldan itibaren amatör ligde mücadele etmeyi hedefliyor.
27.11.2018 Futbol
Şahin Kendirci'den 'Müslüm' itirafı
Şahin Kendirci'den 'Müslüm' itirafı Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu 'Hadi Be' adlı talk show programına, 'Müslüm' filminde rol alan Şahin Kendirci konuk oldu.
23.11.2018 Magazin
Orhan Gencebay, Buket Aydın ile 40 programında konuştu
Orhan Gencebay, Buket Aydın ile 40 programında konuştu Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu 40 programına konuk oldu. Gencebay, 'Sizin filminiz çekilsin ister miydiniz?' sorusuna verdiği yanıtla izleyenleri şaşırttı.
14.11.2018 Televizyon
'Müslüm' filminin yıldızı açıkladı! "Ağlama sahnelerinde..."
'Müslüm' filminin yıldızı açıkladı! "Ağlama sahnelerinde..." 'Müslüm' filminde Müslüm Gürses'in çocukluğunu canlandıran Şahin Kendirci, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu.
30.10.2018 Magazin
Muhterem Nur: Müslüm Gürses koyu bir Sibel Can hayranıydı
Muhterem Nur: Müslüm Gürses koyu bir Sibel Can hayranıydı Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, Ali Kırca'nın moderatörlüğünü üstlendiği 'Hayat Meydanı' etkinliğine katıldı. Muhterem Nur, gecede ''Kimse bilmez ama Müslüm Bey koyu bir Sibel Can hayranıydı'' dedi
27.03.2018 Magazin
Müslüm Baba yıllar önce böyle krize girmişti!
Müslüm Baba yıllar önce böyle krize girmişti! Yıllar önce katıldığı Beyaz Show programında dakikalarca gülme krizine giren Müslüm Gürses'in o görüntüleri sosyal medyada en sık paylaşılanlar arasına girdi.
18.01.2018 Magazin
Müslüm Baba yıllar önce böyle krize girmişti!
Müslüm Baba yıllar önce böyle krize girmişti! Müslüm Baba yıllar önce böyle krize girmişti!
21.01.2022 Magazin
Müslüm Gürses’in hayatı beyaz perdeye aktarılıyor
Müslüm Gürses’in hayatı beyaz perdeye aktarılıyor Geçtiğimiz yıllarda hayata veda eden ünlü sanatçı Müslüm hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Çekimleri Adana’da devam eden ‘Müslüm’ filminin ilk görüntüleri düzenlenen basın toplantısında kamuoyu ile paylaşıldı.
3.01.2018 Yaşam
Müslüm  Baba’yı andılar
Müslüm Baba’yı andılar Bu yıl altıncısı düzenlenen Uluslararası Klarnet Festivali’nin gelenekselleşmiş etkinliklerinden olan ‘Ustaya Saygı Konseri’, Müslüm Gürses anısına Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi.
14.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Müslüm Baba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müslüm baba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.