Muslera Sakatlık

Muslera Sakatlık

Son dakika muslera sakatlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muslera sakatlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muslera sakatlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muslera Sakatlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muslera sakatlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 174 muslera sakatlık haberi bulunmuştur. Tüm muslera sakatlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muslera'nın sahalara dönüş tarihi belli oldu! Koltuk değneklerini daha atamadı
Muslera'nın sahalara dönüş tarihi belli oldu! Koltuk değneklerini daha atamadı Trabzonspor maçında Bartra'nın müdahalesiyle sakatlanan Muslera'nın 11 Mart'taki Kasımpaşa yetişebileceği ön görülüyor.
19.02.2023 Galatasaray
Muslera'nın son durumu belli oldu! İşte yıldız kalecinin kaçıracağı maç sayısı
Muslera'nın son durumu belli oldu! İşte yıldız kalecinin kaçıracağı maç sayısı Trabzonspor maçında Bartra'nın topa vurmasını engellemek için ayağını koyan ve sakatlanan Muslera'nın sahalardan en az 1 ay uzak kalacağı açıklandı.
7.02.2023 Galatasaray
Fernando Muslera'nın sakatlığı hakkında son dakika açıklaması! Sezonu kapatma ihtimali ve G.Saray'dan flaş kaleci hamlesi
Fernando Muslera'nın sakatlığı hakkında son dakika açıklaması! Sezonu kapatma ihtimali ve G.Saray'dan flaş kaleci hamlesi Dün akşam Sivasspor deplasmanında Luyindama ile çarpışan ve sahadan sedyeyle çıkmak zorunda kalan Fernando Muslera'nın sakatlık durumu belli oldu. Galatasaray Kulübü Uruguaylı eldiven için açıklama yaparken, Başkan Burak Elmas ve Fatih Terim'in ocak ayında '1' numara hamlesinde bulunacağı öğrenildi.
14.12.2021 Galatasaray
Galatasaray'dan flaş Fernando Muslera açıklaması! İç yan bağlarında...
Galatasaray'dan flaş Fernando Muslera açıklaması! İç yan bağlarında... Dün akşam Luyindama ile çarpışarak sakatlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan Muslera için Galatasaray'dan açıklama geldi.
14.12.2021 Galatasaray
Türkiye'nin penaltı dediği Diagne'nin pozisyonu olay oldu Muslera'yı sakatlayan Luyindama hedefe kondu! 'Neden Luyindama neden?'
Türkiye'nin penaltı dediği Diagne'nin pozisyonu olay oldu Muslera'yı sakatlayan Luyindama hedefe kondu! 'Neden Luyindama neden?' Dün akşam Sivasspor karşısında etkisiz bir futbol oynayan ve sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrılan Galatasaray'da mücadelenin hakemi Ümit Öztürk'e, Muslera'yı sakatlayan Luyindama'ya ve kenarda olmayan Fatih Terim'e sert eleştiriler yapıldı. İşte Sivasspor - Galatasaray maçının yazar yorumları...
14.12.2021 Galatasaray
Sakatlanan Muslera'nın son durumu netleşti! Yıldız kaleci sahalardan en az...
Sakatlanan Muslera'nın son durumu netleşti! Yıldız kaleci sahalardan en az... Sivasspor maçında takım arkadaşı Luyindama ile çarpışan ve ağır bir sakatlık yaşayan Fernando Muslera'nın son durumu belli oldu. Uruguaylı file bekçisinin sahalardan en az...
13.12.2021 Galatasaray
Galatasaray Muslera ile görüşmelere başladı
Galatasaray Muslera ile görüşmelere başladı Galatasaray kontratı sona erecek olan Fernando Muslera ile görüşmelere başladı.
23.02.2021 Galatasaray
Galatasaray, Kopenhag'a diş geçiremedi
Galatasaray, Kopenhag'a diş geçiremedi Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. maçında deplasmanda Kopenhag'a 1-0 kaybeden Galatasaray, grubunu 3. bitirdi. Sarı kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.
12.12.2023 Galatasaray
Kopenhag-Galatasaray (Maç özeti)
Kopenhag-Galatasaray (Maç özeti) Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. maçında deplasmanda Kopenhag'a 1-0 kaybeden Galatasaray, grubunu 3. bitirdi. Sarı kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.
12.12.2023 Galatasaray
Galatasaray evinde rekora gidiyor! Adana Demirspor karşısında 3 puan 3 golle geldi
Galatasaray evinde rekora gidiyor! Adana Demirspor karşısında 3 puan 3 golle geldi Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray sahasında Adana Demirspor'u 3-1 mağlup etti. Galatasaray alduğu bu galibiyetle sahasında yenilmezlik serisini 24 maça çıkardı.
8.12.2023 Galatasaray
Galatasaray Rams Park Stadyumu’nda Beşiktaş'ı Icardi ile geçti
Galatasaray Rams Park Stadyumu’nda Beşiktaş'ı Icardi ile geçti Süper Lig'in 9'uncu haftasında Galatasaray derbi maçta sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekibe galibiyeti getiren golleri 26 ve 82'nci dakikada Icardi kaydetti. Beşiktaş'ın mücadeledeki tek gol ise 69'uncu dakikada Chamberlain'den geldi.
21.10.2023 Galatasaray
Tete lisansı çıktı mı? Tete’nin lisansı ne oldu, çıktı mı 2023?
Tete lisansı çıktı mı? Tete’nin lisansı ne oldu, çıktı mı 2023? Tete’nin lisansı çıktı mı? Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi play off turunda Molde ile oynayacağı maçın kamp kadrosunda değişiklik oldu. Sarı-kırmızılılarda Tete kafileye eklendi. Söz konusu kadro değişikliği sonrası Tete lisansı çıktı mı? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
23.08.2023 Galatasaray
Galatasaray: 3 Fenerbahçe: 0
Galatasaray: 3 Fenerbahçe: 0 Spor Toto Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Zaniolo (2) ve İcardi'nin golleriyle 3-0 yendi.
4.06.2023 Galatasaray
Beşiktaş: 3 Galatasaray: 1
Beşiktaş: 3 Galatasaray: 1 Süper Lig'in 32.haftasında Beşiktaş ezeli rakibi Galatasaray'ı Vodafone Park'ta Saiss, Amir ve Aboubakar'ın attığı gollerle 3-1 yendi ve Galatasaray'la olan puan farkını (1 maç fazla) 5'e düşürdü.
30.04.2023 Beşiktaş
Kasımpaşa maçı öncesi Galatasaray'ın sakatlık raporu ve Zaniolo...
Kasımpaşa maçı öncesi Galatasaray'ın sakatlık raporu ve Zaniolo... Cumartesi günü NEF Stadı'nda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da Muslera, Mertens, İcardi, Mitdjsö ve Torreira'nın son durumları belli oldu. Yeni transfer Zaniolo'da ise herhangi bir sorun yok.
8.03.2023 Galatasaray
Fernando Muslera sakatlandı!
Fernando Muslera sakatlandı! Galatasaray Trabzonspor maçında sakatlanan Muslera'nın sağlık durumu sarı kırmızılı taraftarların merak konusu oldu. Son dakikalarda girdiği mücadele sonucu sakatlanan Fernando Muslera'nın sakatlığı ne, kaç hafta yok? İşte detaylar...
5.02.2023 Futbol
Galatasaray: 2 Trabzonspor: 1
Galatasaray: 2 Trabzonspor: 1 Süper Lig'in 23.hafta maçında Galatasaray NEF Stadı'nda ezeli rakibi Trabzonspor'u Mertens ve İcardi'nin attığı gollerle 2-1 yendi ve üst üste 12.galibiyetini aldı.
5.02.2023 Galatasaray
Galatasaray: 2 Beşiktaş: 1
Galatasaray: 2 Beşiktaş: 1 Süper Lig'in 13.hafta karşılaşmasında Galatasaray NEF Stadı'nda ezeli rakibi Beşiktaş'ı İcardi'nin golleriyle 2-1 mağlup etti.
5.11.2022 Galatasaray
Galatasaray-Alanyaspor (Maç özeti)
Galatasaray-Alanyaspor (Maç özeti) Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, sahasında Alanyaspor'u konuk etti.
23.10.2022 Galatasaray
Galatasaray-Konyaspor (Maç özeti)
Galatasaray-Konyaspor (Maç özeti) Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, sahasında Konyaspor'u ağırladı.
16.09.2022 Galatasaray
İşte Galatasaray'ın yeni sol beki! Daha önce Saracchi olmamıştı bir Uruguaylı futbolcu daha...
İşte Galatasaray'ın yeni sol beki! Daha önce Saracchi olmamıştı bir Uruguaylı futbolcu daha... Uzun yıllardır sol bek problemi yaşayan Galatasaray aradığı sol beki İtalya'da buldu. Spinazzola'nın sakatlık sorununu çözmesinin ardından Roma'da gözden düşen ve Jose Mourinho'nun kadrosunda düşünmediği Uruguaylı yıldız için Sarı Kırmızılı yönetimin harekete geçtiği öğrenilirken, transferde Muslera ve Torreira'nın da araya girdiği bildirildi.
16.09.2022 Galatasaray
Galatasaray - Bitexen Giresunspor (Maç özeti)
Galatasaray - Bitexen Giresunspor (Maç özeti) Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray, sahasında Giresunspor'u ağırladı. 77. dakikada Borja Sainz'ın attığı golle Giresunspor, Galatasaray'ı mağlup etti.
13.08.2022 Galatasaray
Galatasaray 'Yerli kalitesi' dedi Muslera'ya talip çıktı!
Galatasaray 'Yerli kalitesi' dedi Muslera'ya talip çıktı! Yerli futbolcu kalitesi konusunda sıkıntıları yaşayan ve buna göre kadro mühendisliği yaşayan Galatasaray'da Muslera'ya talip çıkması sarı kırmızılı camiada şaşkınlık yarattı.
26.06.2022 Galatasaray
Antalyaspor: 1 Galatasaray: 1
Antalyaspor: 1 Galatasaray: 1 Spor Toto Süper Lig'in 38. ve son haftasında Galatasaray, deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor ile1-1 berabere kaldı.
20.05.2022 Galatasaray
Altay: 1 -Galatasaray: 0
Altay: 1 -Galatasaray: 0 Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle Altay'ı 1-0 mağlup etti.
24.04.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Muslera Sakatlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muslera sakatlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.