Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray-Alanyaspor (Maç özeti)

Galatasaray-Alanyaspor (Maç özeti)

Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, sahasında Alanyaspor'u konuk etti.

Galatasaray-Alanyaspor (Maç özeti)

Galatasaray ile Alanyaspor, Süper Lig'in 11. haftasında Nef Stadı'nda karşı karşıya geldi.

MAÇ ÖZETİ

Maç bitti.

90+4 Galatasaray'da Abdülkerim Bardakçı kırmızı kart gördü! 

90' GOL! Alanyaspor beraberlik golünü attı.

84' Sağdan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Balkovec yine doğrudan kaleyi düşündü, Muslera bu kez geçit vermedi.

80' Efkan Bekiroğlu'nun ceza sahası dışından attığı sert şutta top çerçeveyi bulmadı.

75' Alanyaspor'da Oğuz Aydın, Leo Dubois'e yaptığı müdahalenin ardından sarı kart gördü.

70' Galatasaray'da savunma arkasına sarkan Kerem, karşı karşıya pozisyonda kalecinin üzerinden aşırtma denedi ama Runarsson hata yapmadı.

64' GOL! Alanyaspor farkı 1'e indirdi.

61' Alanyaspor'da sol kanattan gelişen atakta Oğuz'un ceza sahasına ortasında Ahmed Hassan kale önünde vuruşunu gerçekleştirdi, top yandan dışarı çıktı.

56' Galatasaray'da sakatlık yaşayan Kazımcan Karataş oyuna devam edemeyecek gibi duruyor. Berkan oyuna girecek.

53' DİREKTEN DÖNDÜ! Alanyaspor gole çok yaklaştı. Konuk ekipte Oğuz Aydın topu önüne aldıktan sonra çok sert vurdu direk gole izin vermedi.

Haberin Devamı

49' Galatasaray orta sahasında Sergio Oliveira'nın savunma arkasına gönderdiği topa Kerem hareketlendi ama kaleci Runarsson tehlikeyi erken sezdi ve topu uzaklaştırdı.

İkinci yarı başladı.

İlk yarı bitti.

45' Galatasaray'da Milot Rashica itirazlarının ardından sarı kart gördü.

42' Galatasaray sağ kanattan Milot Rashica ile rakip ceza sahasına girmek istedi ancak savunmada Yusuf geçit vermedi.

35' Galatasaray'da Sacha Boey'nin kırmızı kartı sonrası sağ beke Kerem Aktürkoğlu, geçti.

33' Galatasaray'da Sacha Boey ikili mücadelede Candeias'a arkadan yaptığı müdahalenin ardından maçın hakemi Ali Palabıyık tarafından doğrudan kırmızı kart gördü.

24' GOL GEÇERSİZ! Galatasaray'da savunma arkasına hareketlenen Icardi, ceza sahasına girdikten sonra aşırtma vuruşla topu ağlara gönderdi ancak ofsayt gerekçesi ile ikinci kez gol geçerli sayılmadı.

18' Galatasaray'da hücuma destek veren Sacha Boey, sağ kanattan ceza sahasına yerden ortaladı, Mertens ceza sahası içinde vuruşunu yaptı ancak kaleci Runarsson gole izin vermedi.

Haberin Devamı

12' GOL! Galatasaray Mertens'le öne geçti. Sergio Oliveira'nın savunma arkasına gönderdiği topu Icardi, ceza sahasına koşu gösteren Mertens'e gönderdi. Belçikalı oyuncu rahat pozisyonda düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Dries Mertens, bu golle Galatasaray kariyerinin ilk golünü kaydetti.

6' Galatasaray baskılı oynamaya devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takımda orta alanda topla buluşan Sacha Boey, sol ayağıyla sert vurdu kaleci Runarsson topu güçlükle kurtardı.

3' Galatasaray maçın başında Kerem Aktürkoğlu ile etkili geldi. Kerem'in ceza sahasında rakibinden sıyrıldıktan sonra kale çizgisine gönderdiği topu Icardi istediği gibi tamamlayamadı ve top Mertens'te kaldı. Belçikalı oyuncunun sol çaprazdan yaptığı vuruş filelerle buluştu ancak kale çizgisinde Icardi'ye çarpan top ofsayt gerekçesi ile gol değeri kazanmadı.

Maç başladı.

İŞTE İLK 11'LER
Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Oliveira, Torreira, Rashica, Mertens, Kerem, Icardi

Haberin Devamı

Alanyaspor: Runarsson, Fatih Aksoy, Furkan, Rassoul, Yusuf Özdemir, Leroy Fer, Lusamba, Candeias, Efkan, Efecan, Ahmed Hassan