Musk

Musk

Son dakika musk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan musk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını musk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Musk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan musk gelişmeleri de dahil olmak üzere 718 musk haberi bulunmuştur. Tüm musk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Neuralink beyin çipi nedir? Neuralink ne işe yarar, Neuralink çipi nasıl çalışıyor? Elon Musk Neuralink projesi
Neuralink beyin çipi nedir? Neuralink ne işe yarar, Neuralink çipi nasıl çalışıyor? Elon Musk Neuralink projesi Neuralink, ilk kez bir insanın beynine çip yerleştirdi. Elon Musk, Neuralink çiplerinden birinin, ilk kez bir insanın beynine başarıyla yerleştirildiğini açıkladı. Neuralink, geçtiğimiz yılın mayıs ayında insanlı testler için FDA'den onay almıştı. Peki, Neuralink beyin çipi nedir? Neuralink ne işe yarar, Neuralink çipi nasıl çalışıyor? İşte Elon Musk Neuralink projesi hakkında merak edilenler…
30.01.2024 Gündem
Sahte araç kiralama sitesiyle 111 bin 400 liralık vurgun! Çok sayıda gözaltı var
Sahte araç kiralama sitesiyle 111 bin 400 liralık vurgun! Çok sayıda gözaltı var İzmir merkezli 10 ilde, eş zamanlı operasyonda, sahte araç kiralama siteleri hazırlayıp 111 bin 400 TL dolandırıcılık yaptıkları öne sürülen 28 şüpheli gözaltına alındı.
26.01.2024 Gündem
Elon Musk'a şok! Serveti bir gecede 18 milyar dolar eridi
Elon Musk'a şok! Serveti bir gecede 18 milyar dolar eridi Tesla'nın son çeyrek bilançosunun beklentileri vermemesi üzerine hisse yüzde 12 düştü. Şirketin CEO'su Elon Musk'ın serveti de bir gecede 18 milyar dolar eridi.
26.01.2024 Dünya
Elon Musk, Tesla'nın insansı robotun tişört katladığı anları paylaştı
Elon Musk, Tesla'nın insansı robotun tişört katladığı anları paylaştı Elon Musk, CEO'su olduğu Tesla şirketinin geliştirdiği Optimus isimli insansı robotun tişört katladığı anları paylaştı.
15.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli oldu
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli oldu Tesla CEO'su Elon Musk'ın "radikal" bir ürün diye nitelediği Cybertruck adlı elektrikli pikabın satışları Perşembe günü başlayacak.
2.12.2023 Dünya
Tesla fiyatlarında büyük indirim! 400 bin liralık düşüş, işte o modeller...
Tesla fiyatlarında büyük indirim! 400 bin liralık düşüş, işte o modeller... ABD'li elektrikli otomobil devi Tesla fiyat indirimine karar verdi. Dünyanın farklı ülkelerinde fiyat indirimleri gerçekleştiren marka bu sefer de Türkiye'de indirim yaptı. Model Y'lerde yaşanan indirim 400 bin liraya kadar vardı.
4.11.2023 Otomobil
Starlink nedir, Starlink uydu ne iş yarar?
Starlink nedir, Starlink uydu ne iş yarar? Elon Musk, sahibi olduğu uydu internet sistemi Starlink'in Gazze'deki uluslararası tanınmış yardım kuruluşlarına bağlantı hizmeti sunacağını açıkladı. Peki, Starlink nedir, Starlink uydu ne iş yarar?
28.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Elon Musk'tan 'Gazze' için internet kararı
Elon Musk'tan 'Gazze' için internet kararı Elon Musk, Starlink uydularının Gazze'de Birleşmiş Milletler ve uluslararası diğer yardım kuruluşları için hale getirileceğini duyurdu.
28.10.2023 Dünya
Tesla fiyatlarına zam! 5 bin dolar birden yükseldi
Tesla fiyatlarına zam! 5 bin dolar birden yükseldi Tesla, ABD'de satışa sunduğu Model X Plaid dört çeker modelinin fiyatını 5 bin dolar yükseltti.
20.10.2023 Ekonomi
Elon Musk'a gönderdiği mesajlar ortaya çıktı! Kanye West, hayatıyla ilgili 'sansasyonel açıklamalar' yaptı
Elon Musk'a gönderdiği mesajlar ortaya çıktı! Kanye West, hayatıyla ilgili 'sansasyonel açıklamalar' yaptı Kim Kardashian'dan boşanmasının ardından sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenen Kanye West, yakın arkadaşı Ian Connor'dan Elon Musk'a attığı mesajları paylaşmasını istedi. Connor’ın ekran görüntüleri paylaşımında Kim Kardashian'dan bahseden rapçi, kısa sürede magazin gündemine oturdu.
19.10.2023 Magazin
Missy Cummings nasıl Elon Musk'ın korkulu rüyası oldu
Missy Cummings nasıl Elon Musk'ın korkulu rüyası oldu 2021 yılında Missy Cummings adlı bir mühendis, o dönem Twitter olarak adlandırılan sosyal mecrada Elon Musk'ın öfkesini üzerine çekti. Duke Üniversitesi'nde profesör olan Cummings, sürücüsüz araçların güvenliği üzerine bir araştırma yapmış ve elde ettiği bulgular, Tesla'nın sürücü destek teknolojisi hakkında bazı sert uyarılarda bulunmasına yol açmıştı.
16.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Ücretsiz internet müjdesi! Tarih belli oldu
Ücretsiz internet müjdesi! Tarih belli oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, A Haber'de gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Uraloğlu "Ücretsiz internet projesi için 10 gb interneti hak eden kişilerin kullanmasını sağlamış olacağız. Gerek cep telefonundan gerek IMEI numarasından örtüşmesini sağlayacağız. Başkası kullanamayacak. BTK ile bunu sağlama yeteneğine sahibiz. Bu ay 10 gb internet başlar. En ihtiyaç olan nokta bu ay. Gençler hangi operatörü kullanıyorlarsa o operatörü kullanabilecekler" dedi.
2.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Musk'a cevap: Büyük katkılar sunacağımıza inanıyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Musk'a cevap: Büyük katkılar sunacağımıza inanıyorum Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tesla ve SpaceX'in üst yöneticisi Elon Musk'a cevap verdi. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kazan-kazan anlayışıyla gerçekleştireceğimiz iş birlikleriyle, ülkemize ve insanlığa birçok alanda büyük katkılar sunacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.
29.09.2023 Gündem
Elon Musk Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek paylaştı: Gelecek yıl bizzat katılmayı sabırsızlıkla bekliyorum
Elon Musk Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek paylaştı: Gelecek yıl bizzat katılmayı sabırsızlıkla bekliyorum Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk, kendisini Teknofest’e davet eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.
29.09.2023 Gündem
"Senin maaşını kim veriyor" dediği polisten tokat gibi cevap!
"Senin maaşını kim veriyor" dediği polisten tokat gibi cevap! Taksim’de trafik denetiminde 4 bin 64 TL ceza yiyen adam, polis memuruna hakaret etti. "Abimi alıp geleceğim" diyen adam, memurlara, “Senin maaşını kim veriyor?” dedi.
29.09.2023 Yaşam
Bakan Kacır’dan ‘Elon Musk Türkiye’ye gelecek mi?’ sorusuna yanıt!
Bakan Kacır’dan ‘Elon Musk Türkiye’ye gelecek mi?’ sorusuna yanıt! Sanayi ve Teknoloji Bakanı TEKNOFEST kapsamında CNN Türk’e özel açıklamalarda bulundu. Bakan Kacır, 'Elon Musk, Türkiye'ye gelecek mi?' sorusuna yanıt verirken, Musk'ın Türkiye'nin başarılarını yakından takip ettiğini söyledi.
29.09.2023 Ekonomi
Elon Musk Türkçe bilen personel arıyor! İşte aylık vereceği maaş
Elon Musk Türkçe bilen personel arıyor! İşte aylık vereceği maaş Elon Musk’ın uydu internet hizmeti Starlink, Türkiye’de faaliyette bulunmak için resmi başvuru yaptı. Şirket şimdi saati 24 dolara Türkçe bilen personel arıyor.
23.09.2023 Dünya
Spacex iş başvurusu | Spacex Türkçe bilen temsilci arıyor! Spacex nedir, Spacex iş başvuru şartları nelerdir?
Spacex iş başvurusu | Spacex Türkçe bilen temsilci arıyor! Spacex nedir, Spacex iş başvuru şartları nelerdir? SpaceX, Türkiye'de Starlink internet hizmetini başlatmaya hazırlanıyor. ABD merkezli firma, Türkçe bilen Starlink temsilcisi arıyor. İşte Spacex iş başvurusu ile ilgili merak edilen detaylar…
22.09.2023 Gündem
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ücretlerinde ne zaman artış olacağıyla ilgili olarak, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Gündem
Twitter paralı mı oluyor?  Elon Musk açıkladı
Twitter paralı mı oluyor? Elon Musk açıkladı Elon Musk, daha önce Twitter olarak bilinen sosyal medya platformu X'in tüm kullanıcılar için ücretli olabileceğini açıkladı.
19.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin kritik hamleleri dünya basınında! Carnegie Europe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024 hedefini yazdı...
Türkiye'nin kritik hamleleri dünya basınında! Carnegie Europe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024 hedefini yazdı... Türkiye ve Türk dış politikası dünya basınında yer almaya devam ediyor. Carnegie Europe, son dönemde dünya siyasetinde oynadığı rol ile dikkatleri üzerine çeken Türkiye'yi mercek altına alarak çarpıcı bir analiz yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın attığı adımlar için 'cesurca' diyen Carnegie Europe, Türk dış politikası için ise 'Türkiye, sağlam ve bağımsız bir dış politika izleme konusundaki güçlü isteğini ilan etti' değerlendirmesinde bulundu.
18.09.2023 Dünya
İstanbul’dan gelen baba masaj salonunu savaş alanına çevirdi
İstanbul’dan gelen baba masaj salonunu savaş alanına çevirdi İstanbul’da yaşayan bir baba, Malatya’da bir masaj salonunda çalışan eski eşinin 5 yaşındaki oğlunu yanında getirdiği haberini alınca deliye döndü. İstanbul’dan yola çıkan öfkeli baba çocuğunun taciz edildiği iddiasıyla Malatya’daki masaj salonunu bastı. Camı ve çerçeveyi yerle bir eden adam, salonu adeta savaş alanına çevirdi. O anlar kameralara anbean yansıdı.
18.09.2023 Yaşam
Yeni anayasanın ismi ne olacak? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akış'tan kritik açıklama geldi
Yeni anayasanın ismi ne olacak? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akış'tan kritik açıklama geldi CNN Türk canlı yayınında konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, yeni anayasa çalışmalarına ilişkin son durumu aktardı.
18.09.2023 Gündem
Bakan Ersoy 'UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne 20'inci varlığımızı da kaydettirdik' diyerek duyurdu! Gordion Antik Kenti listede...
Bakan Ersoy 'UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne 20'inci varlığımızı da kaydettirdik' diyerek duyurdu! Gordion Antik Kenti listede... Ankara'nın Polatlı ilçesindeki en önemli tarihi bölge Gordion Antik Kenti, UNESCO tarafından 'Dünya Mirası' ilan edildi. Kararı sosyal medya hesabından duyuran Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ""Bir müjdemiz var! UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne 20'inci varlığımızı da kaydettirdik. Ankara'mızın eşsiz kültür varlıklarından biri olan Gordion Antik Kenti 'Dünya Mirası' oldu." dedi.
18.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elon Musk'a teklifi dünyada manşet oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elon Musk'a teklifi dünyada manşet oldu Kritik BM zirvesi için nefesler tutuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı ve pek çok diplomatik temasta bulunacağı zirve öncesi Türkevi'nde gerçekleşen görüşme ise dünyanın dört bir yanında manşetleri süsledi. 'Dünya liderleri bir araya gelirken izlenecek ilişkiler' başlığını atan Politico ise kritik buluşmaya işaret etti.
18.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Musk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki musk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.