Müsilaj Operasyonu

Müsilaj Operasyonu

Son dakika Müsilaj operasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Müsilaj operasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Müsilaj operasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müsilaj Operasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müsilaj operasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 müsilaj operasyonu haberi bulunmuştur. Tüm müsilaj operasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müsilaj operasyonunda gözaltına alınan 36 kişi adliyeye sevk edildi
Müsilaj operasyonunda gözaltına alınan 36 kişi adliyeye sevk edildi 16 ilde eş zamanlı yapılan Müsilaj Operasyonu’nda İstanbul’da gözaltına alınan 41 kişiden 36’sı adliyeye sevk edildi.
2.06.2022 Gündem
Zorla fuhuş yaptırdıkları kadınlara düşük yaptırdılar! Müsilaj operasyonunda iğrenç detaylar...
Zorla fuhuş yaptırdıkları kadınlara düşük yaptırdılar! Müsilaj operasyonunda iğrenç detaylar... Müsilaj operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerin, yabancı uyruklu kadınları iş vaadiyle Türkiye'ye getirip fuhşa zorladıkları, hamile kalanların bebeklerini düşürtüp, ceninleri sahipli mezarlara gömdükleri ortaya çıktı.
1.06.2022 Gündem
Müsilaj operasyonları ile suç örgütlerine darbe!
Müsilaj operasyonları ile suç örgütlerine darbe! Çok sayıda organize suç örgütünün çökertildiği Müsilaj operasyonundan sonra suç örgütlerine yönelik operasyonlar aralıksız devam ediyor. 3 ilde 3 ayrı suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. 27 kişi gözaltına alındı. Çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
31.05.2022 Gündem
‘Müsilaj’dan skandal çıktı! Adana'da Hollywood yapımı ‘Sıkıysa Yakala'yı aratmayacak yöntem...
‘Müsilaj’dan skandal çıktı! Adana'da Hollywood yapımı ‘Sıkıysa Yakala'yı aratmayacak yöntem... Adana'daki 'müsilaj' kod adlı operasyonun detayları ortaya çıktı! Hollywood yapımı “Sıkıysa Yakala” filmini aratmayacak vurgunda polis, kendisini Cumhurbaşkanı danışmanı, basın danışmanı, savcı, avukat, doktor ve ekonomist olarak tanıtarak vatandaşları 3 milyon lira dolandırdığı öne sürülen 1'i kadın 4 kişiyi gözaltına aldı. İşte akılalmaz olayın detayları...
28.05.2022 Gündem
Kod adı: Müsilaj! 16 ilde düğmeye basıldı, çok sayıda gözaltı var
Kod adı: Müsilaj! 16 ilde düğmeye basıldı, çok sayıda gözaltı var EGM Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı ekiplerince 16 ilde eş zamanlı yapılan Müsilaj Operasyonu'nda 263 şüpheli gözaltına alındı.
27.05.2022 Gündem
'Müsilaj' operasyonu kapsamında Adana'da 4 kişiye gözaltı
'Müsilaj' operasyonu kapsamında Adana'da 4 kişiye gözaltı Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Müsilaj' adı verilen operasyon kapsamında Adana'da 'nitelikli dolandırıcılık' suçu işledikleri belirlenen 1'i kadın, 4 kişi gözaltına alındı.
27.05.2022 Gündem
Üç kritik bölgede 7 terörist etkisiz hâle getirildi!
Üç kritik bölgede 7 terörist etkisiz hâle getirildi! Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerine taciz ateşi açan 7 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
27.05.2022 Gündem
Sahil şeridindeki 16 ilde suç örgütlerine 'Müsilaj' operasyonu!
Sahil şeridindeki 16 ilde suç örgütlerine 'Müsilaj' operasyonu! Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı ekiplerince baskı, cebir, tehdit ve şiddet yöntemlerini kullanarak turizmi olumsuz yönde etkileyen mafya tipi organize suç örgütleri ve bu örgütlere silah temini sağlayan suç gruplarına yönelik sahil şeridindeki 16 ilde eş zamanlı 'Müsilaj' operasyonu başlatıldı.
26.05.2022 Gündem
KOM ekiplerince suç örgütlerine yönelik sahil şeridindeki illerde “Müsilaj” operasyonu
KOM ekiplerince suç örgütlerine yönelik sahil şeridindeki illerde “Müsilaj” operasyonu Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı, ekiplerince sahil şeridindeki illerde baskı, cebir, tehdit ve şiddet yöntemlerini kullanarak turizmi olumsuz yönde etkileyen mafya tipi organize suç örgütleri ve bu örgütlere silah temini sağlayan suç gruplarına yönelik 16 ilde eş zamanlı “Müsilaj” operasyonu başlatıldı.
26.05.2022 Gündem
Balıkesir’de Müsilaj-2 operasyonunda 21 şüpheli gözaltına alındı
Balıkesir’de Müsilaj-2 operasyonunda 21 şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı koordinasyonunda Balıkesir'de gerçekleştirilen 'Müsilaj-2' operasyonunda 21 şüpheli gözaltına alındı.
2.10.2022 Gündem
'Müsilaj 2 Operasyonu; İzmir'de 18 gözaltı
'Müsilaj 2 Operasyonu; İzmir'de 18 gözaltı İzmir'de, Müsilaj-2 Operasyonu kapsamında, 'Camgöz' ve 'Beldekler' çetelerine yönelik operasyonlar düzenlendi. Toplamda 18 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 5 pompalı tüfek ve 3 tabanca ile uyuşturucu maddeler ele geçirildi.
30.09.2022 Yaşam
Müsilaj 2 operasyonu nedir? Müsilaj 2 operasyonu hangi illerde yapıldı?
Müsilaj 2 operasyonu nedir? Müsilaj 2 operasyonu hangi illerde yapıldı? İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı koordinasyonunda, organize suç örgütü üyesi oldukları gerekçesiyle 20 ilde, 233 şüphelinin yakalanması yönelik “Müsilaj-2 Operasyonu" başlatıldı. Peki, Müsilaj 2 operasyonu nedir?
30.09.2022 Gündem
20 ilde düğmeye basıldı! 'Müsilaj-2 Operasyonu' başlatıldı
20 ilde düğmeye basıldı! 'Müsilaj-2 Operasyonu' başlatıldı İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı koordinasyonunda 20 ilde organize suç örgütü üyesi 233 şüphelinin yakalanmasına yönelik “Müsilaj-2 Operasyonu" başlatıldı.
30.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Müsilaj Operasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müsilaj operasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.