Murat Uzun

Murat Uzun

Son dakika Murat Uzun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Murat Uzun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Murat Uzun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Uzun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat uzun gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.716 murat uzun haberi bulunmuştur. Tüm murat uzun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlusu etkisiz hale getirildi
Terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlusu etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Suriye'nin kuzeyindeki Aynularap bölgesinde düzenlediği operasyonla, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde Kobani eyalet genel sorumlusu Hasan Demirtaş'ı etkisiz hale getirdi.
6.10.2022 Gündem
Bakan Gül: Yargının, yargısız infazını asla kabul etmiyoruz
Bakan Gül: Yargının, yargısız infazını asla kabul etmiyoruz Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Hepimizin müşterek duygularına, ortak vicdanına hitap eden olayların soruşturma veya davalarını, bağımsız ve tarafsız yargıyı yıpratma kampanyasına dönüştürme girişimlerini asla kabul etmeyiz." dedi.
20.09.2021 Siyaset
İstanbul emniyetinde atamalar! istanbul emniyeti yeni atamalar listesi (İl emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe müdürleri)
İstanbul emniyetinde atamalar! istanbul emniyeti yeni atamalar listesi (İl emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe müdürleri) İstanbul Valiliği, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki görev değişimlerini açıkladı. Yapılan açıklamada; 13 il emniyet müdür yardımcısı, 19 şube müdürü, 18 ilçe emniyet müdürünün görevlerinin değiştiği bildirildi. İşte İstanbul emniyetinde atamalar…
2.09.2021 Gündem
Binlerce sözleşmeli personele kadro müjdesi...
Binlerce sözleşmeli personele kadro müjdesi... Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den sözleşmeli personele müjde geldi. Bakan Gül, "İnşallah sözleşmeli arkadaşlarımızın hepsinin kadroya geçmesi hususunda biz de çabalarımızı sürdüreceğiz. Hem çalışma barışı hem yapılan iş itibarıyla hem de bazı hususlarda adımlar atmak istediğimizde sözleşmeli mevzuatı karşımıza çıkıyor ama biz bu konuda da bir farklılığın olmaması gerektiğini düşünüyoruz bakanlık olarak" dedi.
20.09.2019 Çalışma Hayatı
O teröristler de listeden düştü
O teröristler de listeden düştü Tunceli kırsalında terör örgütü PKK ile birlikte 2015 yılında silahlı eyleme başlayan Marksist Leninist Komünist Parti'nin (MLKP) silahlı kanadı, güvenlik güçlerince düzenlenen kapsamlı operasyonlarla ortadan kaldırıldı. 20 kişilik terörist gruptan 9'u ölü, 2'si sağ ele geçirilirken, 3'ü teslim oldu, 6 teröristin ise örgütten kaçtıkları bildirildi.
9.08.2019 Gündem
15 askerin şehit olduğu saldırının firari sanığı Almanya'da yakalandı
15 askerin şehit olduğu saldırının firari sanığı Almanya'da yakalandı Kayseri’de 15 askerin şehit, 54 askerin gazi olduğu 17 Aralık 2016’da düzenlenen canlı bomba saldırısı ile ilgili görülen davada firari sanığın Almanya’da yakalandığı öğrenildi. Saldırının 2 numaralı tutuklu sanığı da duruşmaya Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi ile katılmayacağına dair dilekçe vererek duruşmaya katılmadı.
27.12.2018 Gündem
İçişleri Bakanlığı: İbrahim Çoban öldürüldü
İçişleri Bakanlığı: İbrahim Çoban öldürüldü Tunceli’de dün düzenlenen operasyonda kırmızı kategoride bulunan terör örgütü üyesi İbrahim Çoban etkisiz hale getirildi. Teröristin çok sayıda hain saldırıyla bağlantılı olduğu açıklandı.
12.08.2018 Gündem
PKK şüphelisi çift sınırda yakalandı
PKK şüphelisi çift sınırda yakalandı Edirne'de, Yunanistan'a kaçma girişimindeyken yakalanan 2 PKK şüphelisinden biri tutuklandı.
1.05.2018 Gündem
Tunceli'de Savcı Murat Uzun'u şehit eden terörist tutuklandı
Tunceli'de Savcı Murat Uzun'u şehit eden terörist tutuklandı Tunceli Ovacık'ta Cumhuriyet Savcısı Murat Uzun şehit eden, aranırken Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesi'nde yaralı olarak yakalanan (Azad Cüngüş) kod adlı Gürbüz Topçu bugün çıkarıldığı savcılık sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi
29.09.2021 Gündem
'Hepsinin yalan olduğunu anladım'
'Hepsinin yalan olduğunu anladım' Tunceli'den Kahramanmaraş'a kadar süren 414 kilometrelik takibin sonunda yaralı yakalanan, Ovacık Başsavcısı Murat Uzun'u şehit eden PKK'lı terörist Gürbüz Topçu, hayati tehlikeyi atlattı.
29.09.2021 Gündem
Bir haftada 99 terörist etkisiz hale getirildi
Bir haftada 99 terörist etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri, son bir haftada 99 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
29.09.2021 Gündem
Cep telefonunda korkunç Karayılan talimatı!
Cep telefonunda korkunç Karayılan talimatı! Kahramanmaraş’ta 2’si ölü 5 teröristin ele geçirildiği operasyonda güvenlik güçleri PKK’lıları Munzur’dan Nurhak’a kadar İHA’larla takip etti. Teröristler kırsal alana geçmeye kalkınca da operasyon için düğmeye basıldı. Ölü olarak ele geçen Hüseyin Akçiçek'in üzerindeki cep telefonunda bulunan mesaj ise PKK'nın gerçek yüzünü ortaya koydu.
29.09.2021 Gündem
Suç dosyası kabarık
Suç dosyası kabarık Savcı Murat Uzun’u şehit eden terörist olduğu ortaya çıkan PKK’lı Gürbüz Topçu’nun suç dosyasından detaylar ortaya çıktı. ‘Azad Çüngüş’ kod adlı teröristin bölgedeki birçok suikastın arkasında olduğu anlaşıldı
29.09.2021 Gündem
Başsavcının katili PKK'lı, Afrin'e giderken yakalandı
Başsavcının katili PKK'lı, Afrin'e giderken yakalandı Tunceli'nin Ovacık İlçesi Başsavcı Murat Uzun'u şehit edip, CHP eski Milletvekili Hüseyin Aygün'ü kaçıran PKK'lı terörist 'Azat Çüngüş' kod adlı Gürbüz Topçu'nun yaralı ele geçirildiği operasyonun detayları belli oldu.
29.09.2021 Gündem
İstek şarkının şifresi çözüldü ve operasyon yapıldı
İstek şarkının şifresi çözüldü ve operasyon yapıldı Başsavcı Uzun’u şehit eden teröristin de yakalandığı operasyon, örgüt radyosundan istek şarkıyla verilen şifrenin çözülmesiyle düzenlendi. Özel timler de o hainleri vurdu
29.09.2021 Gündem
Savcı Uzun’u şehit eden PKK’lı yakalandı
Savcı Uzun’u şehit eden PKK’lı yakalandı Tunceli’de Ovacık Cumhuriyet Savcısı Murat Uzun’u şehit eden terörist kıskıvrak yakalandı
29.09.2021 Gündem
Zekeriya Öz'ün 6 günlük otel faturası yaklaşık 34 bin lira
Zekeriya Öz'ün 6 günlük otel faturası yaklaşık 34 bin lira Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının Koza-İpek Holding yöneticileri hakkında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) kapsamında hazırladığı iddianamede, İpek ailesinin "sahibi oldukları şirketlerin imkanlarını FETÖ üyelerine kullandırdıkları" belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Amerika rüyası
Amerika rüyası Konut yatırımcısı yurt dışında rotasını ABD’ye çevirdi. ABD’deki projelerin Türkiye’de tanıtımları artarken, Miami’den sonra Fort Lauderdale ve Orlando ilgi çekmeye başladı.
15.04.2017 Ekonomi
Tunceli'de can kaybı nasıl önlendi?
Tunceli'de can kaybı nasıl önlendi? Ovacık ilçesinde teröristlerce dün adliye lojmanlarına bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda can kaybı yaşanmasını, aynı yerde 2012'de yaşanan terör saldırısı sonrası alınan önlemler önledi
29.09.2021 Gündem
Türkler konut avına çıktı
Türkler konut avına çıktı Çocuklarının eğitimi için ileriye dönük plan yapan Türkler, rotayı yurtdışına kırdı. Mortgage krizinden sonra düşüşe geçen gayrimenkul fiyatlarını fırsat bilen Türk aileler, özellikle ABD ve Avrupa ülkelerinden konut satın alıyor
30.03.2016 Ekonomi
O filmde oynayan PKK'lılar öldürüldü
O filmde oynayan PKK'lılar öldürüldü İstanbul Film Festivali'nde yayımlanmayınca tartışmalara neden olan Bakur belgeselinde rol alan PKK'lı iki terörist Tunceli kırsalında güvenlik güçlerine pusu kurdu...
29.09.2021 Gündem
Körfez’den talep azaldı yerli müşteri hedefte!
Körfez’den talep azaldı yerli müşteri hedefte! Ramazan nedeniyle Körfez’den gelen yabancı talebi azalınca sektör iç piyasaya yoğunlaştı. Firmalar, yerli müşteriler için kampanyalara yüklendi, faiz oranlarını piyasanın altına çekti.
27.06.2015 Arşiv
Yatırımcıların dikkatine! Kira garantili konutlar geliyor
Yatırımcıların dikkatine! Kira garantili konutlar geliyor Kira garantili konut projeleri yatırımcılara göz kırpıyor.
23.06.2015 Arşiv
CHP listesini yayınladı
CHP listesini yayınladı Cumhuriyet Halk Partisi, 7 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek 25'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde aday gösterilenlerin listesini açıkladı...
29.09.2021 Gündem
Bahçeli: Berkin Elvan bir kez daha...
Bahçeli: Berkin Elvan bir kez daha... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, elektrik kesintileri ve İstanbul Çağlayan Adalet Sarayı’nda saldırı sonucu şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz olayını değerlendirirken, "Bu hain saldırı yalnızca merhum şehidimize yönelmemiştir...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Murat Uzun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat uzun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.