Murat Kazancıoğlu

Murat Kazancıoğlu

Son dakika Murat Kazancıoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Murat Kazancıoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Murat Kazancıoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Kazancıoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat kazancıoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 murat kazancıoğlu haberi bulunmuştur. Tüm murat kazancıoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şevval Şahin'i hızlı unuttu! Murat Kazancıoğlu yeni sevgilisiyle gecelerde eğleniyor
Şevval Şahin'i hızlı unuttu! Murat Kazancıoğlu yeni sevgilisiyle gecelerde eğleniyor Şevval Şahin ile işletmeci Murat Kazancıoğlu, geçtiğimiz ekim ayında ilişkilerini bitirme karar almıştı. Kazancıoğlu, üç ay önce ayrıldığı Şevval Şahin'i hızlı unuttu. Yeni sevgilisiyle gecelerde eğleniyor.
14.01.2024 Televizyon
Şevval Şahin'den 'yeni hobi' pozu! Yorum ve beğeni yağdı
Şevval Şahin'den 'yeni hobi' pozu! Yorum ve beğeni yağdı 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla sık sık magazin gündemini meşgul ediyor. Son olarak 24 yaşına giren Şahin’e sevgilisi Murat Kazancıoğlu'ndan gelen doğum günü hediyesi magazin gündemine düştü. Sevgilisinin gönderdiği devasa çiçekleri sosyal medya hesabında paylaşan Sahin’in bacak boyu kadar olan gülleri görenlere şaşırttı. Şahin, son olarak tenise başladı ve pozlarıyla olay oldu.
18.09.2023 Magazin
Şevval Şahin doğum gününde transparan kıyafet giydi! 'Şehri kırmızıya boyayacağım'
Şevval Şahin doğum gününde transparan kıyafet giydi! 'Şehri kırmızıya boyayacağım' 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla sık sık magazin gündemini meşgul ediyor. Son olarak 24 yaşına giren Şahin’e sevgilisi Murat Kazancıoğlu'ndan gelen doğum günü hediyesi magazin gündemine düştü. Sevgilisinin gönderdiği devasa çiçekleri sosyal medya hesabında paylaşan Sahin’in bacak boyu kadar olan gülleri görenlere şaşırttı.
15.09.2023 Magazin
Şevval Şahin'e sevgilisinden devasa hediye! Görenler şaşırdı!
Şevval Şahin'e sevgilisinden devasa hediye! Görenler şaşırdı! 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla sık sık magazin gündemini meşgul ediyor. Son olarak 24 yaşına giren Şahin’e sevgilisi Murat Kazancıoğlu'ndan gelen doğum günü hediyesi magazin gündemine düştü. Sevgilisinin gönderdiği devasa çiçekleri sosyal medya hesabında paylaşan Sahin’in bacak boyu kadar olan gülleri görenlere şaşırttı.
14.09.2023 Magazin
Şevval Şahin-Murat Kazancıoğlu, Bodrum'da aşka geldi! Denizde romantik dakikalar
Şevval Şahin-Murat Kazancıoğlu, Bodrum'da aşka geldi! Denizde romantik dakikalar 2018 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen Şevval Şahin (23) ile işletmeci Murat Kazancıoğlu'nun (30) aşkı doludizgin devam ediyor. Bodrum Yalıkavak'ta deniz ve güneşin tadını çıkaran ikili, romantik görüntüler sergiledi.
29.07.2023 Magazin
Şevval Şahin'den cesur pozlar! Sırt ve göğüs dekoltesiyle olay oldu
Şevval Şahin'den cesur pozlar! Sırt ve göğüs dekoltesiyle olay oldu Son olarak Murat Kazancıoğlu ile aşk yaşamaya başlayan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, sosyal medya hesabından cesur paylaşımlar yapıyor. Sırt ve göğüs dekoltesini gözler önüne seren Şahin, dövmesini göstermeyi ihmal etmedi.
24.07.2023 Magazin
Şevval Şahin'in yeni rotası İspanya!
Şevval Şahin'in yeni rotası İspanya! Sosyal medya sayfasından sık sık paylaştığı cesur gönderilerle gündeme gelen Şevval Şahin, tatil için İspanya’ya uçtu.
18.06.2023 Magazin
Şevval Şahin lüks otelleri bırakıp çadır kampına geçti!
Şevval Şahin lüks otelleri bırakıp çadır kampına geçti! 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin ve sevgilisi Murat Kazancıoğlu, arkadaşları 2016 Türkiye Güzeli Buse İskenderoğlu’nu da alarak Marmaris’e tatile gitti. Şevval Şahin ve Buse İskenderoğlu gündüzleri resim çizip yoga yapıyor. Ünlü isimler lüks otelleri bırakıp çadır kampı yaptılar.
30.04.2023 Magazin
Şevval Şahin ve Murat Kazancıoğlu denize açıldı! Romantik tatil
Şevval Şahin ve Murat Kazancıoğlu denize açıldı! Romantik tatil Instagram paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Şevval Şahin, sevgilisi Murat Kazancıoğlu ile keyifli anlarını sevenleriyle paylaştı.
27.01.2023 Magazin
Şevval Şahin'in sevgilisi paylaştı: İki şahin bir aslan
Şevval Şahin'in sevgilisi paylaştı: İki şahin bir aslan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, Yiğit Marcus Aral'ın ardından Murat Kazancıoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Şahin, Murat Kazancıoğlu ile de kasım ayında ayrılıp geçtiğimiz ay barışmıştı. Çift, Galatasaray-Hatay maçından bir paylaşım yaptı.
15.01.2023 Magazin
Güzel isim Şevval Şahin'in panik anları, şapkasıyla yüzünü kapattı
Güzel isim Şevval Şahin'in panik anları, şapkasıyla yüzünü kapattı Geçtiğimiz haftalarda ayrılan işletmeci Murat Kazancıoğlu ile 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, birbirlerinden uzak kalmaya dayanamayarak aşklarına bir şans daha vermişti. Geçtiğimiz gün Bebek Parkı'nda kameralara yansıyan ünlü çiftten Şahin, muhabirleri görünce panik oldu.
12.01.2023 Magazin
Şevval Şahin ile Murat Kazancıoğlu'nun biten ilişkisinde beklenmedik gelişme! Burcu Özberk kafaları karıştırmıştı
Şevval Şahin ile Murat Kazancıoğlu'nun biten ilişkisinde beklenmedik gelişme! Burcu Özberk kafaları karıştırmıştı 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, işletmeci Murat Kazancıoğlu ile ilişkisini geçtiğimiz haftalarda noktalamıştı. Kazancıoğlu, ayrılığın ardından Burcu Özberk ile görüntülenerek kafaları karıştırmıştı. İkilinin aşk yaşıyor olabileceği düşünülürken, beklenmedik bir gelişme yaşandı. Şahin ve Kazancıoğlu, ayrılığa dayanamadı.
27.12.2022 Magazin
Şevval Şahin yeni imajıyla gündemde! 'Sarışınlık dönemimdeyim'
Şevval Şahin yeni imajıyla gündemde! 'Sarışınlık dönemimdeyim' Yaşadığı ilişkilerle gündemden düşmeyen model Şevval Şahin şu sıralar Murat Kazancıoğlu ile aşk yaşıyor. Genç model son olarak imaj değişikliğine gitti. Yeni tarzını takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
5.12.2022 Magazin
Şevval Şahin eski sevgilisi Burak Ateş'le barıştı
Şevval Şahin eski sevgilisi Burak Ateş'le barıştı Murat Kazancıoğlu’ndan ayrılan Şevval Şahin eski sevgilisi Burak Ateş’e geri döndü. Yeniden birlikte olmaya başlayan sevgililer, hafta sonu Berlin’e giderek barışmalarını kutladı.
21.11.2022 Magazin
Olivia Wilde ve Harry Styles ayrılığı ile ilgili eski dadıdan şoke eden yorum: Çirkin yüzü ortaya çıktı!
Olivia Wilde ve Harry Styles ayrılığı ile ilgili eski dadıdan şoke eden yorum: Çirkin yüzü ortaya çıktı! Daha birkaç gün önce sevgilisinin konserine çocuklarını götürünce herkes “bu iş artık tamam” diyerek iki yıldır skandallarla anılan çiftin artık her şeyi rayına oturttuğuna kadar vermişti. Tam bunun üzerine gelen ayrılık haberi ise deyim yerindeyse magazin gündemine bomba gibi düşüverdi. Herkes ayrılığın nedenini tartışırken bir anda ortaya çıkan eski dadı ise ortalığı iyice karıştırdı.
20.11.2022 Magazin
Burcu Özberk ve Murat Kazancıoğlu birlikte görüntülendi! 'Arkadaşız' demişlerdi
Burcu Özberk ve Murat Kazancıoğlu birlikte görüntülendi! 'Arkadaşız' demişlerdi Manken Şevval Şahin ile geçtiğimiz hafta ayrılan işletmeci Murat Kazancıoğlu, Burcu Özberk ile Bebek'te görüntülendi. Oyuncu ve işletmeci, soruları yanıtsız bırakmayı tercih etti. Kazancıoğlu, daha önce birçok kez oyuncuyla anılmış, fakat ikili, her defasında 'Arkadaşız' diyerek aşkı yalanlamıştı.
20.11.2022 Magazin
Şevval Şahin'e onay çıkmadı! Sevgilisinin ailesi istemiyor
Şevval Şahin'e onay çıkmadı! Sevgilisinin ailesi istemiyor Son dönemde magazin gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Şevval Şahin, Instagram paylaşımlarıyla ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Yiğit Marcus Aral'dan ayrılan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, yeni bir aşka yelken açtı. Murat Kazancıoğlu ile birlikte olan ünlü modele Kazancıoğlu'nun ailesinden onay çıkmadı.
24.08.2022 Magazin
Şevval Şahin ve Murat Kazancıoğlu ilk kez görüntülendi! Kameraları görünce elini bıraktı
Şevval Şahin ve Murat Kazancıoğlu ilk kez görüntülendi! Kameraları görünce elini bıraktı 2018 Türkiye Güzeli 22 yaşındaki Şevval Şahin, bir ayrılıp bir barıştığı kendisinden 11 yaş büyük yazılım mühendisi Yiğit Marcus Aral ile ilişkisinin altı ay önce bittiğini açıklamıştı. Şevval Şahin, sevgilisi Murat Kazancıoğlu’yla görüntülendi. El ele Bebek sokaklarında dolaşan ikili, muhabirlerin kendilerini fark ettiklerini görünce, gerildi.
19.08.2022 Magazin
Uğur Aslan, eşi Sema Ergenekon'un yeni yaşını böyle kutladı
Uğur Aslan, eşi Sema Ergenekon'un yeni yaşını böyle kutladı Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Yargı'da 'Komiser Eren' karakterine hayat veren Uğur Aslan'ın senarist eşi Sema Ergenekon ile mutlu evliliği devam ediyor. Zaman zaman eşiyle pozlarını yayınlayan Aslan, son olarak hayat arkadaşının yeni yaşını kutladı.
9.04.2022 Magazin
Burcu Özberk'ten Murat Kazancıoğlu açıklaması! 'Çok centilmen bir arkadaşımız'
Burcu Özberk'ten Murat Kazancıoğlu açıklaması! 'Çok centilmen bir arkadaşımız' Şimdilerde 'Aşk Mantık İntikam' adlı dizide başrol oynayan Burcu Özberk, geçtiğimiz gün Etiler'deki bir restoranda arkadaşlarıyla buluştu. Güzel oyuncu, Murat Kazancıoğlu ile birlikte olduğu iddialarına yanıt verdi. Hakkında sürekli aşk haberleri çıkan ünlü isim, bu durum isyan etti.
9.04.2022 Magazin
Burcu Özberk-Murat Kazancıoğlu aşkı belgelendi
Burcu Özberk-Murat Kazancıoğlu aşkı belgelendi Oyuncu Burcu Özberk, Bodrum'da tanıştığı işletmeci Murat Kazancıoğlu'yla ilk kez Belgrad Ormanı'nda yürüyüş yaparken görüntülendi.
10.12.2020 Magazin
Terim'in maaşı Gül'ün  8,5  Erdoğan'ın  15  katı
Terim'in maaşı Gül'ün 8,5 Erdoğan'ın 15 katı Spordan sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu , Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in maaşını açıkladı
29.01.2008 Futbol
MHP'nin   ADAY LİSTESİ
MHP'nin ADAY LİSTESİ MHP'nin, 22 Temmuz milletvekili genel seçimlerine ilişkin Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) verdiği aday listesi belli oldu...
29.09.2021 Gündem
Genç Parti'nin   TAM ADAY LİSTESİ
Genç Parti'nin TAM ADAY LİSTESİ Genç Parti'nin, 22 Temmuzda yapılacak milletvekili seçimine ilişkin Yüksek Seçim Kuruluna verdiği aday listesi belli oldu...
21.02.2018 Gündem
"Bıçakçı Türkiye'yi dünyaya rezil etti"
"Bıçakçı Türkiye'yi dünyaya rezil etti" Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, UEFA Başkanlık seçimlerinde federasyonlarının büyük rol oynadığını söyledi
9.02.2007 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Murat Kazancıoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat kazancıoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.