Murat Erkan

Murat Erkan

Son dakika murat erkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan murat erkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını murat erkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Erkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat erkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 996 murat erkan haberi bulunmuştur. Tüm murat erkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turkcell'den elektrik enerjisi yatırımı için yeni strateji
Turkcell'den elektrik enerjisi yatırımı için yeni strateji Turkcell’den elektrik enerjisi yatırımı için yeni strateji
19.08.2023 Ekonomi
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi şampiyonu belli oldu! Fenerbahçe - Fomget maçında 6 gol
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi şampiyonu belli oldu! Fenerbahçe - Fomget maçında 6 gol Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi Finalinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget ile Fenerbahçe’nin karşılaştığı mücadelenin normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlandı. Uzatma dakikalarında skoru 4-2’ye getiren Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget şampiyon oldu.
2.06.2023 Süper Lig
Yardım seferberliğinde yeni adım: ‘Gönül Bağı Projeleri’
Yardım seferberliğinde yeni adım: ‘Gönül Bağı Projeleri’ Ülkemizde geçtiğimiz 6 Şubat’ta meydana gelen ve büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin yaraları sarılmaya devam ediyor. Depremlerin ardından milyonlar harekete geçmiş ve büyük bir yardım seferberliği başlamıştı. Devlet, özel sektör ve STK’lar el ele vererek deprem bölgesine yardıma koşmuştu. Turkcell de hayata geçirdiği ‘Gönül Bağı Projeleri’ ile deprem bölgesine yeni bir yardım çalışması başlattı.
11.04.2023 Ekonomi
Bakan Varank, TOGG Dijital Mobilite Bahçesi'ni ziyaret etti! Vegas'a damga vurdu
Bakan Varank, TOGG Dijital Mobilite Bahçesi'ni ziyaret etti! Vegas'a damga vurdu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023'te kurulan Togg Dijital Mobilite Bahçesi’ni ziyaret etti. Varank, 29 Ekim 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı tören ile seri üretim bandından indirilen Togg’un mart ayının sonuna doğru yollara çıkacağını söyledi.
9.01.2023 Ekonomi
TÜBİTAK destekli Ar-Ge projesi ile tersine beyin göçüne katkı hedefi
TÜBİTAK destekli Ar-Ge projesi ile tersine beyin göçüne katkı hedefi TÜBİTAK 1515 kodlu Öncül Ar-Ge Laboratuvarları Destekleme Programı desteğine hak kazanan ‘Turkcell 6GEN LAB’ projesi, geleceğe yönelik 6G şebekelerin yapay zeka tabanlı otonom yetenekler ile geliştirilmesine odaklanacak. Ayrıca proje sayesinde şirket, yerli teknolojiler alanında nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesine ve tersine beyin göçüne katkı sağlamayı hedefliyor.
22.12.2022 Ekonomi
Karbon Saydamlık Projesinde Türk şirketleri başarısını devam ettiriyor
Karbon Saydamlık Projesinde Türk şirketleri başarısını devam ettiriyor İklim değişikliğiyle mücadele alanında sürdürdüğü çalışmalar ve tüm operasyonel faaliyetleriyle önemli çevre girişimlerinden biri olan Karbon Saydamlık Projesi’nin (CDP) İklim Değişikliği Programı’nda Türk Şirketleri notunu yükseltmeye devam ediyor.
14.12.2022 Ekonomi
Girişimcilik ve yatırım ekosistemi bir araya geldi
Girişimcilik ve yatırım ekosistemi bir araya geldi “Corporate & Ventures Day” etkinliğinde teknoloji girişimcileri, kurumsal dünyanın liderleri ve girişim sermayesi temsilcileri bir araya gelerek yeni teknolojileri, yatırım ekosisteminin gelişimini ve girişim sermayesi yatırım fonlarını güncel konu başlıkları ile değerlendirdi.
23.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Turkcell üçüncü çeyrekte yüzde 57 büyüdü
Turkcell üçüncü çeyrekte yüzde 57 büyüdü Turkcell Grubu, 2022 yılının üçüncü çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 57 artışla 14,7 milyar TL gelir elde etti. FAVÖK ise üçüncü çeyrekte Grup bazında yüzde 49 artışla 6,0 milyar TL olarak gerçekleşti ve FAVÖK marjı yüzde 41 oldu.
4.11.2022 Ekonomi
Zirve 23, Türkiye’nin dört bir yanından gençlerle buluşuyor
Zirve 23, Türkiye’nin dört bir yanından gençlerle buluşuyor 23 Yetenek Derneği tarafından bu sene ikincisi organize edilecek Zirve 23, 15 Ekim Cumartesi günü 2 bini aşkın üniversite öğrencisi gencin katılımıyla gerçekleşecek. Türkiye’nin dört tarafından Zirve 23 için gelecek olan gençler, Volkswagen Arena’da buluşacak.
14.10.2022 Ekonomi
Murat Erkan’dan BM’de sürdürülebilirlik mesajı
Murat Erkan’dan BM’de sürdürülebilirlik mesajı Dünyanın önde gelen iş liderleri, Birleşmiş Milletler’in 77’nci Genel Kurul Haftası kapsamında düzenlenen “Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’nı Kurtarmak İçin İş Liderliği” konulu özel yuvarlak masa toplantısında BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir araya geldi.
20.09.2022 Ekonomi
Dijital operatörden son 14 yılın rekoru
Dijital operatörden son 14 yılın rekoru Turkcell Grubu’nun 2021 yılı üçüncü çeyrek net karı yüzde 18 artarak 1,4 milyar TL’ye ulaştı ve tüm zamanların en yüksek çeyreklik seviyesine erişti.
5.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Bakan Karaismailoğlu'ndan 5G açıklaması
Bakan Karaismailoğlu'ndan 5G açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 5G'nin, ileri teknolojilerin ve veri güvenliğinin kilit noktası olması nedeniyle tüm gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeler tarafından yakından takip edildiğini belirterek "Şunu net olarak söyleyebilirim; 5G teknolojisine yerli ve milli imkanlarla geçmeye emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.
13.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Borsa İstanbul'da gong "Turkcell" için çaldı
Borsa İstanbul'da gong "Turkcell" için çaldı Turkcell'in Borsa İstanbul'da işlem göremeye başlamasının 21. yıldönümü nedeniyle gong töreni gerçekleştirildi. Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aksu, "Yeni teknolojileri ülkemize kazandırmak ve Türkiye'nin teknoloji üreten ülkeler arasındaki konumunu daha da güçlendirmek için Ar-Ge çalışmalarımız 1.300'ü aşkın mühendisimizle devam ediyor." dedi. Öte yandan Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan da 2021 yılı ikinci çeyreğine ilişkin finansal sonuçları açıkladı.
13.08.2021 Ekonomi
Turkcell GranFondo yarışında kazananlar belli oldu
Turkcell GranFondo yarışında kazananlar belli oldu Turkcell GranFondo İstanbul Yol Bisiklet Yarışı'nda Muhammed Erkan birinci oldu. Uzun parkur kadınlarda ise Esra Kürkçü Akgönül 1'inciliği aldı.
13.06.2021 Şampiy10
Şirketler dijital dönüşümle hız kazanıyor
Şirketler dijital dönüşümle hız kazanıyor Capital ve Ekonomist dergilerinin Turkcell ana sponsorluğunda düzenlediği The Tech Room panelinin ikincisi ‘Hızlanma Zamanı’ temasıyla gerçekleşti. Panelin açılış konuşmasını yapan Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, “Turkcell olarak sektörlerin dönüşümüne öncülük ediyor, Türkiye’yi dijitalleştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
27.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone'dan flaş karar!
Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone'dan flaş karar! Turkcell, Türk Telekom müşterileri ve Vodafone İletişim Pass kullanıcıları BiP ve Yaay'ı internet kotalarından harcama yapmadan kullanabilecek.
15.01.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp, uygulama mağazalarında kan kaybediyor
WhatsApp, uygulama mağazalarında kan kaybediyor WhatsApp'ın kullanıcılarına yönelik "zorunlu güncelleme" kararının ardından, uygulama mağazalarında alternatif mesajlaşma uygulamaları ilgi görmeye başladı.
9.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Yerli ve milli e-SIM kart geliyor!
Yerli ve milli e-SIM kart geliyor! eSIM altyapısının uluslararası standartlara uygun olarak geliştirildiğini söyleyen Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, “Bu teknolojiyle SIM kartlarının sağladığının üzerinde güvenlik ve koruma seviyesi sağlanabilecek. Acil uyarı sistemlerinin gelişiminin de önü açılacak” diye konuştu.
25.12.2020 Bilim ve Teknoloji
'Dijital dönüşümün ivmesiyle 3. çeyrekte güçlü büyüdük'
'Dijital dönüşümün ivmesiyle 3. çeyrekte güçlü büyüdük' Dijitalleşme sürecinde çok önemli bir oyuncu olduklarını ortaya koyduklarını vurgulayan Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, "Dijital dönüşümün ivme kazandığı 3. çeyrekte Turkcell olarak bütün metriklerde güçlü bir büyüme gösterdik" dedi.
7.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Samsun Tabip Odasında genel kurul heyecanı
Samsun Tabip Odasında genel kurul heyecanı Samsun Tabip Odası 2020 Yılı Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Atakum Kültür Sanat Merkezi’nde başladı.
15.08.2020 Sağlık
Corona virüs iş hayatında çok şeyi değiştirdi!
Corona virüs iş hayatında çok şeyi değiştirdi! Corona virüs salgını iş hayatındaki kuralları değiştirdi. Önceden ulaşım, yemek, sağlık sigortası gibi uygulamalar ön plana çıkarken salgın günlerinde psikolojik danışma hattı, diyetisyen desteği, spor dersleri önem kazandı.
21.05.2020 Çalışma Hayatı
Türk Telekom ve Turkcell, abonelerine duyurdu!
Türk Telekom ve Turkcell, abonelerine duyurdu! Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan corona virüs nedeniyle çok sayıda vatandaş kendini evlerinde karantinaya aldı. Hal böyle olunca Kovid-19 salgını nedeniyle evden çalışan, uzaktan eğitimlerine devam eden kullanıcılar, internet kullanımı da çok fazla arttı. Buna göre GSM şirketleri harekete geçerek vatandaşların daha rahat internete erişim sağlamaları için hızını 2 katına çıkardı.
17.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan: "Evde hayat var' dedik, ne  gerekiyorsa yaptık"
Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan: "Evde hayat var' dedik, ne gerekiyorsa yaptık" Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, corona virüs günlerinde devam eden evde eğitim ve evde iş hayatı için verdikleri destekleri sürdürdüklerin belirterek, "Bizlerin sağlığı için büyük bir özveri ile mücadele eden sağlık çalışanlarına destek vermek amacıyla kendilerine ek data ve konuşma hediye edeceğiz. Sağlık sektöründe görevli Turkcelllilerin hatlarına mevcut paketlerine ek olarak ücretsiz 5GB internet ve 500 dakika konuşma tanımlamak için çalışmalarımıza başladık." açıklamasında bulundu.
24.03.2020 Bilim ve Teknoloji
5G teknolojileri 2020'nin ana gündemi olacak
5G teknolojileri 2020'nin ana gündemi olacak Turkcell Genel Müdürü Erkan, "Sektörde 2020 yılında en çok konuşulacak konuların başında ortak fiber altyapı ve 5G teknolojileri gelecek." dedi.
30.12.2019 Bilim ve Teknoloji
fizy Müzik Ödülleri’nde Türkçe müziğin en çok dinlenen isimleri belli oldu
fizy Müzik Ödülleri’nde Türkçe müziğin en çok dinlenen isimleri belli oldu Müzik ve kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında düzenlenen fizy Müzik Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yılın En Çok Dinlenen Kadın Sanatçısı Sıla, En Çok Dinlenen Erkek Sanatçısı ise Ben Fero oldu.
6.11.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Murat Erkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat erkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.