Munzur Çayı

Munzur Çayı

Son dakika Munzur Çayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Munzur Çayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Munzur Çayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Munzur Çayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan munzur çayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 munzur çayı haberi bulunmuştur. Tüm munzur çayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tunceli'de kayıp 3 genç için baraj gölünden 35 milyon metreküp su boşaltılacak
Tunceli'de kayıp 3 genç için baraj gölünden 35 milyon metreküp su boşaltılacak Tunceli'de, Munzur Çayı'na uçan otomobildeki kayıp 3 kişiyi arama çalışmaları kapsamında Uzunçayır Baraj Gölü'nün kapakları açıldı. 3 gün sürecek tahliyede, 35 milyon metreküp suyun boşaltılacağı öğrenilirken, 14'üncü gündeki çalışmalarda suyun 1 metre düştüğü gözlendi.
4.05.2023 Gündem
Kayıp 3 kişi aranırken sudan başka araç çıktı
Kayıp 3 kişi aranırken sudan başka araç çıktı Tunceli'de Munzur Çayı'na uçan otomobildeki kayıp 3 kişi, 1073 kişilik ekip ile aranıyor. 7'nci günde de süren çalışmalar sırasında Pülümür Çayı'na düşen başka bir araç bulundu. Bulunan aracın, geçen ay kazada hayatını kaybeden Yusuf ile Öykü Yılmaz çiftine ait olduğu belirlendi.
27.04.2023 Yaşam
Munzur Çayı, 10 yılın en yüksek debisine ulaştı, 'uzak durun' uyarısı geldi
Munzur Çayı, 10 yılın en yüksek debisine ulaştı, 'uzak durun' uyarısı geldi Tunceli'de sert geçen kışın ardından Munzur Çayı'nın debisi, ani kar erimeleriyle Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü verilerine göre son 10 yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Arama Kurtarma Uzmanı Mehmet Bidav da Munzur Çayı'nın hiç bu kadar şiddetli akmadığını belirterek, "Lütfen vatandaşlarımız sudan uzak dursun. Çünkü azgın su baş dönmesi yaratıyor. Fotoğraf çekeyim derken suya düşüp yaşamlarını yitirebilirler. Yine piknik yapan arkadaşların vadi tabanlarından uzak durması lazım. Çünkü ani bir sel baskınıyla karşı karşıya gelebilirler" dedi.
17.04.2022 Yaşam
Tunceli'de kamyonet Munzur Çayı'na devrildi: 8 yaralı
Tunceli'de kamyonet Munzur Çayı'na devrildi: 8 yaralı Tunceli'de, TIR'ın sıkıştırdığı kamyonetin Munzur Çayı'na devrilmesi sonucu 2'si ağır 8 kişi yaralandı.
8.05.2021 Yaşam
Bakan Soylu: Şehitler tepesi boş kalmıyor
Bakan Soylu: Şehitler tepesi boş kalmıyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 17 Şubat 1993'te uçağının düşmesi sonucu hayatını kaybeden eski Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Eşref Bitlis için Cebeci Askeri Şehitliğindeki kabri başında düzenlenen anma törenine katıldı. Bakan Soylu, "Şehitler tepesi boş kalmıyor. Allah bizi onlara mahcup etmesin" dedi.
17.02.2021 Siyaset
Zorlu 2020'de gerçek haberciliğin adresi yine DHA oldu!
Zorlu 2020'de gerçek haberciliğin adresi yine DHA oldu! Türkiye'nin en güçlü haber ağına sahip kuruluşlardan DHA, 2020 yılında da doğru, tarafsız ve objektif yayıncılık ilkesiyle gerçek haberciliğin adresi oldu. Türkiye'nin dört bir köşesindeki canlı yayın ekipleriyle televizyon kanallarına bağlantılar gerçekleştiren DHA, yaşanan sıcak olayları anbean kamuoyuna aktardı. DHA muhabirlerinin çektiği çarpıcı fotoğraflar, sadece Türkiye'de değil dünya basınında da geniş yer buldu.
30.12.2020 Gündem
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş son yolculuğuna uğurlandı Tunceli'de, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timlerinin Munzur Çayı'ndaki tatbikatında botun devrilmesiyle akıntıya kapılarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.
30.04.2020 Gündem
Munzur Çayı'nda akıntıya kapılarak şehit olan Uzman Çavuş için  Elazığ'da tören
Munzur Çayı'nda akıntıya kapılarak şehit olan Uzman Çavuş için Elazığ'da tören Tunceli'de Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timlerinin Munzur Çayı'ndaki tatbikatında botun devrilmesiyle akıntıya kapılarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş'in (36) cenazesi Elazığ'da düzenlenen törenle Ankara'ya uğurlandı.
30.04.2020 Gündem
Munzur Çayı’nda kaybolan asker için başsağlığı mesajı
Munzur Çayı’nda kaybolan asker için başsağlığı mesajı Jandarma Genel Komutanlığı, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timlerinin Munzur Çayı'ndaki tatbikatında botun devrilmesiyle akıntıya kapılarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş için başsağlığı diledi.
29.04.2020 Gündem
Tunceli'de cansız beden bulundu
Tunceli'de cansız beden bulundu Tunceli'de Munzur Nehri'nin aktığı Uzunçayır baraj gölünde güvenlik güçlerince 1 cansız beden bulundu. Ekipler cesedi sudan çıkarmak için çalışma başlattı.
7.04.2020 Yaşam
Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timinin botu devrildi!
Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timinin botu devrildi! Tunceli'de eğitim sırasında bottan Munzur Çayı'na düşen arama kurtarma timindeki 4 askeri personelden 3'ü kurtuldu, akıntıya kapılan bir uzman çavuşun bulunması için çalışma başlatıldı.
17.03.2020 Gündem
'Sıfır Atık Mavi Projesi'ne 20 ülkenin sporcularından destek
'Sıfır Atık Mavi Projesi'ne 20 ülkenin sporcularından destek Brezilya, Hindistan, Kostarika, Çin, Fransa, İran ve Bulgaristan'ın da aralarında bulunduğu 20 ülkeden sporcu ve teknik sorumlular, Sıfır Atık Mavi Projesi'ne destek için Munzur Çayı kıyısını, çöp ve atıklardan temizledi.
13.06.2019 Gündem
Süleyman Soylu'dan flaş açıklamalar!
Süleyman Soylu'dan flaş açıklamalar! Tunceli'de hipotermi nedeniyle şehit düşen iki askerle ilgili açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bu hadiseye ilişkin tamamen art niyetli açıklamalara şahit olduk. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar ve videolar yanlış " dedi.
30.10.2018 Gündem
Türkiye'nin ilk rafting eğitim merkezi Tunceli'de açıldı
Türkiye'nin ilk rafting eğitim merkezi Tunceli'de açıldı Türkiye'nin ilk rafting eğitim merkezi Tunceli'de açıldı. Moğultay Mahallesi Munzur Çayı kenarında kurulan ve Tunceli Valiliği tarafından desteklenen merkeze, Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı ve Dünya Rafting Federasyonu İkinci Başkanı Fikret Yardımcı'nın talebi üzerine ve alınan yönetim kurulu kararıyla "Vali Tuncay Sonel Rafting Eğitim Merkezi" adı verildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tunceli'de doğa sporları ve turizmi için 2 milyon liralık proje
Tunceli'de doğa sporları ve turizmi için 2 milyon liralık proje TÜRKİYE'de doğa sporları ile doğa turizmi için en önemli coğrafyaya sahip olan Tunceli'de, bu sektörün gelişmesi için Tunceli Valiliği ile Fırat Kalkınma Ajansının, ortak hazırladığı proje ile kentin bu alanda önemli bir merkez haline gelmesi hedefleniyor.
30.06.2018 Gündem
Ömür boyu hapsi  ‘istinaf’ bozdu
Ömür boyu hapsi ‘istinaf’ bozdu Tunceli’de evlilik dışı doğan kız bebeğini boğduktan sonra Munzur Çayı’na atan Senem Yıldırım’a verilen ömür boyu hapis Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi tarafından son savunmasının yaptırılmadığı gerekçesiyle bozuldu
29.09.2021 Gündem
Munzur'da çatışmaların gölgesinde plaj keyfi
Munzur'da çatışmaların gölgesinde plaj keyfi Tunceli'deki Munzur, Pülümür ve Kutuderesi bölgelerinde terör örgütlerine yönelik operasyonlar aralıksız sürerken, Munzur Çayı kenarındaki plajlar her şeye rağmen sıcak havada serinlemek isteyenlerin akınına uğradı.
29.09.2021 Gündem
Komiser ile öğretmen eşini şehit eden terörist ölü ele geçti
Komiser ile öğretmen eşini şehit eden terörist ölü ele geçti Ölü ele geçirilen terörist 'Bahoz Serhat' kod adlı PKK'lı Özkan Özmen'in, İçişleri Bakanlığı'nca gri listeyle arandığı belirlendi.
29.09.2021 Gündem
Munzur Çayı'na düşen otomobildeki 2 öğretmen öldü
Munzur Çayı'na düşen otomobildeki 2 öğretmen öldü Tunceli'nin Ovacık ilçesinde Munzur Çayı'na düşen otomobilde bulunan 2 öğretmen yaşamını yitirdi.
8.05.2016 Yaşam
Kepçeye roket!
Kepçeye roket! Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde önceki gün saat 12...
29.09.2021 Gündem
Uzman çavuş mayına bastı! Ağır yaralı
Uzman çavuş mayına bastı! Ağır yaralı Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde mayına basan bir uzman çavuş ağır yaralanırken, arazide ise 4 PKK’lının cesedi bulundu...
29.09.2021 Gündem
Zırhlı geçerken köprü patlatıldı
Zırhlı geçerken köprü patlatıldı Tunceli’nin Ovacık ile Hozat İlçesi arasında ulaşımı sağlayan Munzur Çayı üzerindeki köprü dün saat 10...
29.09.2021 Gündem
Tunceli’de zırhlı polis aracının üzerinden geçtiği köprü tahrip edildi
Tunceli’de zırhlı polis aracının üzerinden geçtiği köprü tahrip edildi TUNCELİ’de zırhlı polis aracının üzerinden geçtiği köprü uzaktan kumandalı patlayıcı ile havaya tahrip edildi. Yıkılan köprü üzerinde bulunan ve Munzur Çayı’na düşen zırhlı araçtaki polisler hafif yaralandı.
29.09.2021 Gündem
'Bebek karnımdan çıkar çıkmaz boğdum'
'Bebek karnımdan çıkar çıkmaz boğdum' Tunceli'nin Munzur çayı üzerinde yüzen bir çantanın balıkçılar tarafından bulunması ile ortaya çıkan bebek cinayeti aydınlatıldı
23.07.2015 Yaşam
Tunceli'de yeni doğmuş bebek cesedi bulundu!
Tunceli'de yeni doğmuş bebek cesedi bulundu! Tunceli-Ovacık Karayolu’nun Anafatma mevkisinde Munzur Çayı kıyısında kadın çantası içine konulmuş yeni doğmuş bebek cesedi bulundu...
21.07.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Munzur Çayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki munzur çayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.