Mülteci Anlaşması

Mülteci Anlaşması

Son dakika mülteci anlaşması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mülteci anlaşması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mülteci anlaşması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mülteci Anlaşması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mülteci anlaşması gelişmeleri de dahil olmak üzere 266 mülteci anlaşması haberi bulunmuştur. Tüm mülteci anlaşması haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Kalın: Hiçbir hükmü yok
İbrahim Kalın: Hiçbir hükmü yok Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı.
4.03.2020 Siyaset
ABD ile Honduras arasında mülteci anlaşması imzalandı
ABD ile Honduras arasında mülteci anlaşması imzalandı ABD, Honduras ile bu ülke üzerinden ABD'ye iltica başvurusunda bulunan Orta Amerikalı göçmenlerin Honduras'a geri gönderilmesini öngören anlaşma imzaladı.
26.09.2019 Dünya
Çavuşoğlu, Alman gazetesine konuştu!
Çavuşoğlu, Alman gazetesine konuştu! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suudi gazeteci Cemal  Kaşıkçı cinayetine ilişkin, ''Türkiye'ye gelen kişilerin kendi başlarına hareket  ettiklerine inanmıyoruz. Bu kadarına eminiz. Buna cesaret edemezlerdi. Ama tabii  ki delilsiz bir şey söyleyemem.'' dedi.
27.11.2018 Siyaset
Bedelli erken çıkabilir
Bedelli erken çıkabilir Başkan Erdoğan, merakla beklenen paralı askerlik konusunda müjde verdi. Erdoğan; “Bedelli askerlikle ilgili olarak Milli Savunma Bakanımız çalışmalarını, hazırlıklarını yapacaklar. Zannediyorum en kötü ihtimalle yeni yasama döneminde açıklamış oluruz. Belki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile çıkarmayı da deneyebiliriz. O zaman daha erkene çekmiş oluruz” dedi.
13.07.2018 Gündem
AB’den nihayet  mülteci yardımı
AB’den nihayet mülteci yardımı Avrupa Birliği’nin yürütme organı Avrupa Komisyonu, Türkiye’ye 3 milyar euro değerindeki sığınmacı yardımını onayladı.
14.03.2018 Gündem
AB, Türkiye'ye verilecek 3 milyar euroyu onayladı
AB, Türkiye'ye verilecek 3 milyar euroyu onayladı Avrupa Birliği’nin Türkiye’ye sığınmacılara yardımlarından dolayı vermeyi taahhüt ettiği, ancak uzun süredir bekletilen 3 milyar euro hakkındaki onay sonunda geldi.
14.03.2018 Ekonomi
Merkel'den AB'ye Türkiye eleştirisi!
Merkel'den AB'ye Türkiye eleştirisi! Almanya Başbakanı Angela Merkel ile Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz'un görüşmesinde Merkel, AB üzerinden Avusturya'yı, Türkiye konusundaki tavırları nedeniyle eleştirdi.
18.01.2018 Dünya
‘Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok!’
‘Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok!’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan gezisi dönüşü gazetecilerle yaptığı sohbette, “(Lozan konusu nedeniyle) Yunanistan’ın toprak bütünlüğünde sanki Türkiye’nin gözü varmış gibi yanlış çıkarımlarda bulunanlar olmuş. Halbuki benim ağzımdan öyle bir şey çıkmış değil. Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok” dedi
9.12.2017 Siyaset
AB Komisyonu'ndan "Türkiye’ye ödemeleri artırın" çağrısı
AB Komisyonu'ndan "Türkiye’ye ödemeleri artırın" çağrısı AB Komisyonu'nun Alman yetkilisi Oettinger, mülteci anlaşması kapsamında Türkiye’ye ödenecek mali yardımları tamamlamak için AB ülkelerinin daha fazla para ödemesini talep etti.
25.08.2017 Dünya
Kalın:  Türk-Alman ilişkilerini koparmak makul değil
Kalın: Türk-Alman ilişkilerini koparmak makul değil Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, Türk-Alman ilişkilerinin uzun bir geçmişe dayandığını ve bu ilişkileri şimdi koparmanın makul bir yaklaşım olmadığını bildirdi.
29.09.2021 Gündem
Hollanda Başbakanı'ndan itiraf: Problem Türkiye'de değil...
Hollanda Başbakanı'ndan itiraf: Problem Türkiye'de değil... Hollanda Başbakanı Mark Rutte, AB liderler zirvesinde mülteci anlaşmasıyla ilgili problemin Türkiye'den kaynaklanmadığını, Yunanistan'dan kaynaklandığını söyledi
22.06.2017 Dünya
Türkiye sayesinde yüzde 97 azaldı!
Türkiye sayesinde yüzde 97 azaldı! AB ile Türkiye arasında varılan "mülteci" anlaşması Yunanistan'a gelen mülteci sayısını yüzde 97 oranında azalttı
2.05.2017 Dünya
"Her ay 15 bin mülteciyi gönderelim de akılları şaşırsın"
"Her ay 15 bin mülteciyi gönderelim de akılları şaşırsın" İçişleri Bakanı Soylu, Hollanda'nın skandal tavrı sonrası gündeme gelen "mülteci anlaşmasını hatırlattı, "Avrupa'ya her ay 15 bin mülteciyi gönderelim de akılları şaşırsın" dedi
16.03.2017 Siyaset
AB'den flaş açıklama: Türkiye'den...
AB'den flaş açıklama: Türkiye'den... Avrupa Birliği, Türkiye'nin imzaladığı mülteci anlaşmasına sadık kalmasını beklediğini açıkladı.
16.03.2017 Dünya
Çavuşoğlu'ndan flaş "mülteci anlaşması" açıklaması!
Çavuşoğlu'ndan flaş "mülteci anlaşması" açıklaması! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: AB ile mülteci anlaşmasını iptal edebiliriz.
15.03.2017 Siyaset
Donald Trump: Biraz sert olmanın zamanı geldi
Donald Trump: Biraz sert olmanın zamanı geldi ABD Başkanı Donald Trump, Avustralya Başbakanı ile sert telefon görüşmesini savunarak "Biraz sert olmanın zamanı geldi" açıklamasında bulundu.
17.06.2021 Dünya
ABD-Avustralya mülteci anlaşması Trump döneminde de geçerli
ABD-Avustralya mülteci anlaşması Trump döneminde de geçerli Avustralya Başbakanı Malcolm Turnbull, eski ABD Başkanı Barack Obama yönetimi ile imzalanan, Avustralya yönetimindeki gözaltı merkezlerinde tutulan mülteci ve sığınmacıların ABD’ye yerleştirilmesi anlaşmasının Trump döneminde de geçerli olduğunu söyledi.
17.06.2021 Dünya
Merkel: Mülteci anlaşması umduğum gibi değil
Merkel: Mülteci anlaşması umduğum gibi değil Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye ile AB arasında imzalanan mülteci anlaşmasının uygulamasının, umduğu gibi olmadığını söyledi.
17.06.2021 Dünya
Yunanistan'dan Kardak açıklaması!
Yunanistan'dan Kardak açıklaması! CHP milletvekilleri Fikri Sağlar ve Niyazi Nefi Kara’nın Ege Denizi’nde egmenliği devredilmemiş 18 adada Yunanistan bayrağı dalgalandığı yönündeki iddialarla ilgili soru önergesine, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun verdiği yanıt ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kıbrıs ile ilgili sözleri Yunanistan'da gündem yarattı.
1.12.2016 Dünya
Başbakan: Devlet destek verecek
Başbakan: Devlet destek verecek Başbakan Binali Yıldırım İstanbul'da konuştu. Yıldırım devlet desteği gibi güzel haberler verdi ve AP'nin kararını bir kez daha sert bir dille eleştirdi.
29.09.2021 Gündem
Almanya - Ankara gerilimini azaltacak üst düzey ziyaret
Almanya - Ankara gerilimini azaltacak üst düzey ziyaret Alman Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier Türkiye ile ilişkilerin PKK, Gülen örgütü, vize muafiyeti gibi konular üzerinden gergin olduğu ve karşılıklı sert açıklamaların yapıldığı bir dönemde ilişkileri düzeltmek için Ankara’da Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile görüştü. İki taraftan da ilk açıklamalar geldi.
29.09.2021 Gündem
Türkiye ile mülteci anlaşması çökerse kaos yaşanacak
Türkiye ile mülteci anlaşması çökerse kaos yaşanacak Ankara'dan Türk vatandaşlarına vize muafiyetinin tanınmaması durumunda Türkiye'nin AB ile yaptığı mülteci anlaşmasından çekileceği uyarıları yapılıyor
17.06.2021 Dünya
‘Mülteci anlaşması bozulabilir’ uyarısı
‘Mülteci anlaşması bozulabilir’ uyarısı Avrupa İstikrar Girişimi (ESI) Başkanı Gerald Knaus, mülteci anlaşmasının bozulabileceği uyarısında bulunarak “Eğer göçmenlerin Yunan adalarından Türkiye’ye gönderilmesi başarılamazsa Türkiye - AB anlaşması çöker...
29.09.2021 Gündem
Büyükelçi: Vize tartışmasında çözüm yakın
Büyükelçi: Vize tartışmasında çözüm yakın Alman ARD televizyonuna konuşan Türkiye'nin AB nezdindeki büyükelçisi Selim Yenel, AB ve Türkiye arasındaki vize muafiyeti tartışmasında hızlı bir çözüme ulaşılabileceğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Ankara'da sıcak gündem: Üst düzey temaslar başladı
Ankara'da sıcak gündem: Üst düzey temaslar başladı Türkiye’deki darbe girişimi sonrasında Ankara ile Brüksel arasında gerginlik yaşanıyor. Son günlerde yapılan üst düzey temaslarla ilişkilerin yeniden normalleşmesi hedefleniyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mülteci Anlaşması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mülteci anlaşması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.