Mülteci Akını

Mülteci Akını

Son dakika mülteci akını haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mülteci akını ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mülteci akını haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mülteci Akını

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mülteci akını gelişmeleri de dahil olmak üzere 159 mülteci akını haberi bulunmuştur. Tüm mülteci akını haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM Başkanı Şentop, Moldova Cumhurbaşkanı Sandu ile görüştü
TBMM Başkanı Şentop, Moldova Cumhurbaşkanı Sandu ile görüştü TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Moldova temaslarının ikinci günüde Moldova Cumhurbaşkanı Maia Sandu ile bir görüşme gerçekleştirdi.
16.09.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme...
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme... Ukrayna - Rusya savaşında 6'ncı günde de kan dökülmeye devam ediyor... 'Kağıtların gücü bitti, insanlar ölüyor' diyen Zelenski, AP'ye seslendi ve 'Artık siz Ukrayna'yı seçmelisiniz' dedi. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İsviçre'de düzenlenen 'Silahsızlanma Konferansı'nda önceden kaydedilmiş bir video mesajıyla katıldı. Lavrov'un konuşması başlar başlamaz büyükelçiler ve diplomatlar salonu terk etti. Rusya, Kiev'deki sivillere çağrıda bulundu. Açıklamada vurulacak alanlara ait bilgi verildi ve sivillerin bölgeden ayrılması istendi. Rus RIA haber ajansı ise Ukrayna ile Rusya arasındaki görüşmelerin ikinci turunun yarın yapılacağını duyurdu. Rusya, Kiev'deki TV kulesine yönelik füze saldırısı gerçekleştirdi. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, kulenin olduğu bölgenin 29-30 Eylül 1941'de Naziler'in 33 binden fazla Yahudi'yi katlettiği yer olduğunu belirterek, "80 yıl sonra bugün Rus Nazileri, Ukraynalıları yok etmek için aynı yeri vurdu" dedi. İşte dakika dakika bölgede yaşananlar...
1.03.2022 Dünya
Oligark ne demek? Oligark’in anlamı ne? Yaptırımların uygulandığı üç Rus oligark kimdir?
Oligark ne demek? Oligark’in anlamı ne? Yaptırımların uygulandığı üç Rus oligark kimdir? Rusya-Ukrayna krizine ilişkin gelişmeler gelmeye devam ediyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in açıklamaları sonrası gelen yaptırım kararları takip ediliyor. Avrupa Birliği (AB), İngiltere, Japonya ve ABD, Rusya'ya yönelik bir dizi yaptırım kararı aldı. ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'nın iki büyük finans kuruluşuna yaptırım uygulanacağını ve Rus hükümetinin Batı finansmanına erişiminin engelleneceğini, ayrıca, Putin'e yakın kişiler ile aile üyelerine de yaptırım getirileceğini bildirdi. Bunların içinde Rus ooligarklar da bulunuyor. Peki, Oligark ne demek? Oligark’in anlamı ne? İngiltere'nin yaptırım açıkladığı üç Rus oligark kimdir? İşte detaylar…
23.02.2022 Dünya
Ukrayna’dan mülteci akını olur mu? Ukraynalı mülteci akını bekleniyor mu?
Ukrayna’dan mülteci akını olur mu? Ukraynalı mülteci akını bekleniyor mu? Dünyanın gözü Rusya Ukrayna geriliminde! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın doğusundaki iki ayrılıkçı bölgenin bağımsızlığını tanıdı ve bölgeye barış gücü gönderdi. Bu gelişmenin ardından dünyadan tepkiler yükseldi. Olası bir savaş durumuna karşı ABD başta olmak üzere, AB ülkeleri, NATO ve AB bu kararı kınadı. Rusya’ya ekonomik yaptırımlar gündem olurken olası bir savaş durumunda Ukrayna’dan mülteci akını olup olmayacağı da merak konusu. Romanya’dan açıklama geldi. Ukrayna topraklarının işgal edilmesi halinde 500 binden fazla Ukraynalı mülteci alabileceklerini duyuran Romanya Savunma Bakanı Vasile Dincu, sınırlara yakın yerlerde ve büyükşehirlerde mülteci barındıracak birçok nokta belirlediklerini açıkladı. Peki, Ukrayna’dan mülteci akını olur mu? Ukraynalı mülteci akını bekleniyor mu? İşte detaylar…
23.02.2022 Gündem
Bakan Akar'dan Mısır açıklaması: Devamını bekliyoruz
Bakan Akar'dan Mısır açıklaması: Devamını bekliyoruz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Mısır'ın Doğu Akdeniz'deki arama faaliyetlerinde Türk kıta sahanlığına saygı göstermesine ilişkin, "Bu çok önemli bir gelişme, bunun devam etmesini bekliyoruz. Mısır'la tarihi, kültürel ortak değerlerimiz var. Bunların aktive olmasıyla gelecek günlerde farklı gelişmeler olabilir diye değerlendiriyoruz" dedi.
6.03.2021 Gündem
İbrahim Kalın: Hiçbir hükmü yok
İbrahim Kalın: Hiçbir hükmü yok Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı.
4.03.2020 Siyaset
Yunan güvenlik güçleri ateş açtı : 1 ölü, 5 yaralı
Yunan güvenlik güçleri ateş açtı : 1 ölü, 5 yaralı Avrupa'ya gitmek için sınırda bekleyen düzensiz göçmenlere Yunan güvenlik güçleri ateş açtı : 1 ölü, 5 yaralı
4.03.2020 Gündem
İletişim Başkanı Altun'dan göçmenlere ilişkin açıklama
İletişim Başkanı Altun'dan göçmenlere ilişkin açıklama İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Benzeri görülmemiş boyuttaki göçmen kriziyle ilgili olarak AB'nin Türkiye ile hareket etmemesi bugünlere gelinmesine neden oldu. AB, 2015 tarihli anlaşmayı tamamen yerine getirmeyerek, Türkiye'yi tek başına bıraktı ve mültecilerin Avrupa'ya yönelmesini önleyeceğimizi umdu. Biz artık bunu yapmayacağız." ifadelerini kullandı.
2.03.2020 Gündem
Bulgaristan, Türkiye sınırında güvenlik önlemlerini arttırdı
Bulgaristan, Türkiye sınırında güvenlik önlemlerini arttırdı Türkiye'nin Avrupa'ya gitmek isteyen mültecileri durdurmama kararı aldığı yönündeki açıklamalardan sonra Bulgaristan, Türkiye sınırında ek güvenlik önlemleri aldı.
28.02.2020 Dünya
BM'de Esed rejimine 'Türkiye' çağrısı
BM'de Esed rejimine 'Türkiye' çağrısı ABD, İngiltere ve Almanya, Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyinde, Suriye rejimini Türkiye'nin İdlib'deki gözlem noktalarına saldırılarına son vermeye çağırdı.
19.02.2020 Dünya
Fahrettin Altun: Esed'in yeri Uluslararası Adalet Divanı'dır!
Fahrettin Altun: Esed'in yeri Uluslararası Adalet Divanı'dır! İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye-Suriye Medya Forumu açılışında konuştu. Altun, "İdlib'de yaşananları sineye çekmemiz asla mümkün değildir, şehitlerimizin hesabı sorulacak. Bayrağımıza el uzatan Esed'in yeri Uluslararası Adalet Divanı'dır" dedi.
8.02.2020 Siyaset
Dünyanın gözü Berlin'de! Libya zirvesi başladı
Dünyanın gözü Berlin'de! Libya zirvesi başladı Libya'da kalıcı ateşkesi ve barışı tesis etmeyi amaçlayan zirve Almanya'nın başkenti Berlin'de başladı. Zirve Libya krizinde söz sahibi olan aktörleri Berlin'de bir araya getirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı görüşmenin ardından zirvenin yapılacağı Şansölyelik Makamı’na geldi. Erdoğan burada Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres tarafından karşılandı.
19.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Barış Pınarı Harekatı ile koyduğumuz hedeflere ulaştık
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Barış Pınarı Harekatı ile koyduğumuz hedeflere ulaştık Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın CNNTÜRK'e verdiği özel röportajda, "Barış Pınarı Harekatı ile en başta koyduğumuz hedeflere ulaştık" ifadelerini kullandı.
24.10.2019 Gündem
Almanya İçişleri Bakanı'ndan Türkiye ile iş birliğini güçlendirme mesajı
Almanya İçişleri Bakanı'ndan Türkiye ile iş birliğini güçlendirme mesajı Almanya İçişleri Bakanı Seehofer "Geçmişin araçlarıyla geleceğin üstesinden gelemeyeceğimiz açıktır. Bundan dolayı Türkiye ile iş birliğini daha da güçlendirmek istiyorum." dedi.
6.10.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Reuters'a konuştu: AB verdiği sözleri yerine getirmeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Reuters'a konuştu: AB verdiği sözleri yerine getirmeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'dan alınan S-400 hava savunma sistemine ilişkin, "Biz bütün bunlara rağmen bölgedeki barış için bu adımı atmak zorundaydık. Zira biliyorsunuz bu taarruz sistemi değil, savunma sistemi. Bizim de böyle bir savunma sistemine ihtiyacımız vardı." dedi.
13.09.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz açıklaması: Perşembe günü daha da düşecek!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz açıklaması: Perşembe günü daha da düşecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin önünde güvenlikten ekonomiye acil mesafe alması gereken kritik konular var. Perşembe günü faizlerin daha da düşeceğine inanıyorum. Göreceksiniz Cumhurbaşkanımız demişti diyeceksiniz." dedi.
7.09.2019 Siyaset
Çavuşoğlu: İdlib'e saldırılar durmazsa Avrupa'ya yeni bir göçmen akını başlayabilir!
Çavuşoğlu: İdlib'e saldırılar durmazsa Avrupa'ya yeni bir göçmen akını başlayabilir! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Suriye'de siyasi bir çözüm bulunduğunda askeri birlikler ayrılabilir ancak şu an Şam rejimi siyasi bir çözüme inanmıyor. İdlib'de saldırıların devam etmesi halinde Avrupa'ya yeni bir mülteci akını başlatabilir. İran petrol tankeri Lübnan'a gidiyor, Türkiye'ye değil.
30.08.2019 Dünya
Erdoğan: Ticaret savaşının durdurulması tüm dünyanın hayrınadır
Erdoğan: Ticaret savaşının durdurulması tüm dünyanın hayrınadır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alman Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesine makale yazdı. Amerika'nın ticarette attığı sorumsuz adımlara vurgu yapan Erdoğan, "Bir ticaret devleti olan Almanya ve ihracata dayalı bir büyüme modeli benimsemiş olan Türkiye’nin diğer sağduyulu devletlerle birlikte çok taraflı diplomatik adımlarla herkesin zarar göreceği böyle bir ticaret savaşını durdurmaları tüm dünyanın hayrınadır." ifadelerini kullandı.
27.09.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tek taraflı alınan her karar mukabili ile karşılık bulur
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tek taraflı alınan her karar mukabili ile karşılık bulur Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-ABD İş Konseyi'nin yatırım konferansında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: "Savaşın, bilhassa ticaret savaşlarının kazananı yoktur. Tek taraflı alınan her karar mukabili ile karşılık bulur." dedi.
27.09.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya'ya çağrı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya'ya çağrı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya ziyareti öncesi Alman basınına yazdı. Erdoğan, yazısında Almanya'ya çağrıda bulunarak, "Almanya'nın FETÖ'yü terörist organizasyonu kabul etmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.
26.09.2018 Siyaset
Türkiye'den BM Güvenlik Konseyi'nde İdlib'de ateşkes çağrısı
Türkiye'den BM Güvenlik Konseyi'nde İdlib'de ateşkes çağrısı Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu, BM Güvenlik Konseyinde (BMGK) İdlib'de bütün askeri operasyonlara son verilmesi ve ateşkes çağrısında bulundu.
11.09.2018 Gündem
İsveç’te ‘sağ’ rüzgarı
İsveç’te ‘sağ’ rüzgarı İsveç’te hafta sonu yapılan seçimlerde hiçbir parti hükümet kuracak çoğunluğu elde edemedi. Mülteci tartışmaları üzerinden seçim kampanyası yürüten sağ popülistler ise gücünü artırdı
10.09.2018 Dünya
Vücudunu satarak hayatta kalabiliyor
Vücudunu satarak hayatta kalabiliyor Yunanistan Atina'daki Omonia Meydanı'nda 20 euro karşılığında erkeklerle birlikte olan 19 yaşındaki genç göçmen, Almanya'ya gitmeyi başaramazsa hayatına son vereceğini söylüyor.
28.06.2018 Dünya
Valiler Trump’a kazan kaldırdı
Valiler Trump’a kazan kaldırdı ABD’de 9 eyaletin valileri, Başkan Trump’ın kaçak göçmenlerin çocuklarından ayrı tutulmalarına neden olan ‘sıfır hoşgörü’ politikasını protesto için, Meksika sınırına Ulusal Muhafız gücü gönderme emrine uymayacaklarını açıkladı
20.06.2018 Dünya
Macaristan'da 'mülteci vergisi' geliyor
Macaristan'da 'mülteci vergisi' geliyor Macaristan'da hükümetin parlamentoya sunduğu vergi paketi, "mülteci vergisi" gibi yeni bir kalem de içeriyor.
20.06.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mülteci Akını ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mülteci akını haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.