Müjdeli Haber

Müjdeli Haber

Son dakika müjdeli haber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan müjdeli haber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını müjdeli haber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müjdeli Haber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müjdeli haber gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.736 müjdeli haber haberi bulunmuştur. Tüm müjdeli haber haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor'a müjdeli haber! Yıldız futbolcu geri dönüyor
Trabzonspor'a müjdeli haber! Yıldız futbolcu geri dönüyor Trabzonspor'un golcü oyuncusu Paul Onuachu, 50 günlük aranın ardından yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor. Takımla çalışmalara başlayan oyuncunun, Kayserispor maçında sahada olması bekleniyor
17.04.2024 Trabzonspor
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'ye yıldızlarından müjdeli haber!
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'ye yıldızlarından müjdeli haber! UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürürken yıldızlarından müjdeli haber geldi.
6.04.2024 Fenerbahçe
Emeklilere müjdeli haber! Yeni düzenleme geliyor, AK Partili Akbaşoğlu tarih verdi
Emeklilere müjdeli haber! Yeni düzenleme geliyor, AK Partili Akbaşoğlu tarih verdi AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu CNN Türk'te önemli açıklamalarda bulundu. Akbaşoğlu "Başta emekliler olmak üzere çalışanlar için olumlu dokunuşlara devam edeceğiz. Promosyonun ardından yeni adımlar atacağız. Başta emekliler olmak üzere giderleri azaltıcı gelirleri artırıcı adımları yerine getireceğiz. Haziran sonu Temmuz başı olmak üzere tüm emekli ve çalışanların durumunu iyileştirecek adımlar atacağız" dedi.
23.03.2024 Çalışma Hayatı
Ay Yengeç burcunda: Astrolog Aygül Aydın, 25 Mart Ay Tutulması'nda 3 burç için hazır olun mesajı verdi!
Ay Yengeç burcunda: Astrolog Aygül Aydın, 25 Mart Ay Tutulması'nda 3 burç için hazır olun mesajı verdi! Ay Yengeç burcunda başladığımız 18 Mart haftasında 3 burç için müjdeli haber geldi. Astrolog Aygül Aydın, 12 burç için 18-24 Mart haftasını yorumladı. İşte Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
18.03.2024 Astroloji
150 bin TL faizsiz kredi, 24 ek maaş! Yaş şartı yok, hesap açan herkese yatıyor
150 bin TL faizsiz kredi, 24 ek maaş! Yaş şartı yok, hesap açan herkese yatıyor Evlenen kadına müjdeli haber geldi. Evlilik öncesi ve sonrasında kadınlar için 4 ayrı destek söz konusu. Çeyiz parası ile 24 maaş verilirken, evlilik desteği 150 bin TL olarak ödeniyor. Ayrıca hesap açanlara da destek var. Bir de tazminat hakkı geliyor. İşte detaylar...
1.03.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'de Fred gelişmesi! Son durumu belli oldu, işte çıkacağı maç...
Fenerbahçe'de Fred gelişmesi! Son durumu belli oldu, işte çıkacağı maç... Brezilyalı oyuncu 21 Ocak’taki Samsunpor maçında sakatlanmış ve tendonunda kopma tespit edilmişti. Fred, 6 Şubat’ta çekilen MR’ın ardından bireysel çalışmalara başlamıştı. Yıldız futbolcunun son durumu belli oldu.
20.02.2024 Fenerbahçe
Gençlere 150 bin lira kredi desteği! Detaylar belli oldu, yaş ve gelir şartı
Gençlere 150 bin lira kredi desteği! Detaylar belli oldu, yaş ve gelir şartı Gençlere müjdeli haber verildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlenecek gençlere 150 bin lira kredi desteği verecek Aile ve Gençlik Fonu'na başvuru şartlarını açıkladı. Buna göre fona başvurabilmek için yaş ve gelir şartı getirildi. İşte detaylar...
13.02.2024 Ekonomi
Beşiktaş'a müjdeli haber: Aboubakar geri döndü!
Beşiktaş'a müjdeli haber: Aboubakar geri döndü! Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Vincent Aboubakar, tedavi süreciyle beraber saha çalışmalarına başladı. Oyuncunun istekli hali, teknik ekibi memnun etti.
3.02.2024 Beşiktaş
Emekliye ek zam müjdesi geldi! Hesaba yatıyor, işte yeni zamlı emekli maşaları
Emekliye ek zam müjdesi geldi! Hesaba yatıyor, işte yeni zamlı emekli maşaları Emeklilere müjdeli haber geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SSK ve Bağkur emeklilerine yapılan yüzde 42,6'lık zam oranına ek bir zam daha yapılacağını duyurdu. Yeni zam oranını paylaşan Bakan Işıkhan, "SSK ve Bağkur emeklilerinin maaş artışını yüzde 49,25'e yükseltiyoruz" dedi. Peki ek zamdan kaynaklı maaş farkları ne zaman yatacak? Emekli maaşları ve emekli ek zammı ne kadar oldu? İşte son dakika emekli zammı haberinin ayrıntıları...
24.01.2024 Emekli
Fenerbahçe için sevindiren gelişme! Djiku takıma geri dönüyor
Fenerbahçe için sevindiren gelişme! Djiku takıma geri dönüyor Afrika Uluslar Kupası B Grubu'nda üçüncü maçlar oynandı. Adını üst tura yazdırmayı başaran takımlar belli olurken Fenerbahçe'ye müjdeli haber geldi.
23.01.2024 Fenerbahçe
Rüyada Bardak Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Bardak Kırmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Bardak Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Bardak Kırmak Nasıl Yorumlanır? Rüyada bardak görmek genellikle müjdeli bir haber olarak kabul edilir. Bu haberlerin sosyal yaşam ya da kariyer ile ilgili olduğunu rivayet edilir.
8.01.2024 Eğitim
Rüyada Altın Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Altın Saymak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Altın Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Altın Saymak Nasıl Yorumlanır? Rüyada altın görmek, pek çok kişi tarafından çok sık araştırılan rüya tabirlerinden bir tanesidir. Kişilerin her gece rüyalarında gördükleri şeyler sürekli olarak değişir. Rüyalarda genellikle de kişinin bilinçaltı zihin ile günlük hayatında yaşadığı olaylar yer alır. Bu nedenle de kişiler birbirinden farklı farklı rüyalar da görebilir. Rüyasında altın gören bir kişi genellikle bu rüyayı maddiyat olarak tabir eder.
8.01.2024 Eğitim
Rüyada Altın Bileklik Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Altın Bileklik Takmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Altın Bileklik Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Altın Bileklik Takmak Nasıl Yorumlanır? Miras ya da büyük satıştan kar elde etmek üzerine rüyada altın bileklik görmek yorumlanır. Genel çerçevede rüya sahibi için maddi açıdan iyi bir noktaya gelmek biçiminde ifade edilmektedir. Kısmetin açılacağı, iş ya da özel hayatında istediklerini elde edeceği üzerine rivayet edilir.
8.01.2024 Eğitim
Beklenen an geldi! Arda Güler, Real Madrid formasını giyiyor, işte ilk maç tarihi
Beklenen an geldi! Arda Güler, Real Madrid formasını giyiyor, işte ilk maç tarihi Fenerbahçe'den rekor bedelle dünya devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in İspanya'daki kariyeri yaşadığı sakatlıklar sebebiyle iyi başlamadı. Genç yetenek, dizinden ameliyat olmuş yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalmıştı. Takımla birlikte antrenmanlara başlayan Arda Güler'den müjdeli haber geldi ve forma giyebileceği maç belli oldu. İşte detaylar...
2.01.2024 Fenerbahçe
Real Madrid'de Arda Güler'den sevindiren haber! Ve sahaya çıktı, işte ilk maç tarihi
Real Madrid'de Arda Güler'den sevindiren haber! Ve sahaya çıktı, işte ilk maç tarihi Real Madrid'in Türk yıldızı Arda Güler'den müjdeli haber geldi. Yıldız oyuncu, yaşanan son gelişmelerin ardından kendisinden olumlu bir haber bekleyen herkesi heyecanlandırdı.
30.12.2023 Fenerbahçe
Emekli memur maaşlarına yüzde 50 zam! 3600 ek gösterge müjdesi, maaş hesabı değişti
Emekli memur maaşlarına yüzde 50 zam! 3600 ek gösterge müjdesi, maaş hesabı değişti Emekli ve memura müjdeli haber geldi. Maaşlara zam geliyor. Bakan Vedat Işıkhan, memur maaşlarının ocakta yüzde 50 civarında artacağını söyledi. Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiyenin yatırılacağını belirten Işıkhan, asgari ücrette ortak bir rakamın belirleneceğini söyledi. İşte detaylar...
23.12.2023 Emekli
Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiyede yeni gelişme! Ödeme tarihi belli oldu
Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiyede yeni gelişme! Ödeme tarihi belli oldu Çalışan emeklilere müjdeli haber geldi. Uzun bir süredir gündemde olan ve Meclis'te görüşmeleri devam eden emeklilere 5 bin TL ikramiye ödemesine ilişkin, ikramiyelerin yatacağı tarih belirlendi
20.12.2023 Çalışma Hayatı
İpek Açar anne oldu!
İpek Açar anne oldu! Merhum sanatçı Kayahan'la evliliğinden 23 yaşında bir kızı olan İpek Açar, ikinci kez anne oldu. 2019'da evlenen İpek Açar ile Alper Kömürcü, 3 yıl önce evlat edinmek için başvuruda bulunmuştu. Çift, kendilerine sıra gelmesini beklerken İpek Açar, bu sırada hamile olduğunu öğrenmişti.
19.12.2023 Magazin
Bakan Göktaş açıkladı! Engelli atamaları için müjdeli haber
Bakan Göktaş açıkladı! Engelli atamaları için müjdeli haber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Son 21 yılda kamuda engelli memur sayısını tam 12 kat artırdık. 68 bin 108 engelli vatandaşımızı kendileri için uygun olan kadrolara atadık. Bu yıl Şubat ayında 2 bin 323 engelli vatandaşımızın atamalarını gerçekleştirmiştik. Yeni yılın ilk ayında 2 bin 392 engelli atamasını da gerçekleştireceğimizin müjdesini milletimizle paylaşmak isterim." dedi.
17.12.2023 Çalışma Hayatı
Petrol keşifleri sonrası Şırnak'tan müjdeli haber: Günlük tam 30 bin varil petrol
Petrol keşifleri sonrası Şırnak'tan müjdeli haber: Günlük tam 30 bin varil petrol Şırnak’ın dağlarında sağlanan huzur ve güven ortamıyla birlikte petrol keşifleri de hızlandı. Bölgede yapılan sismik ve sondaj çalışmaları sonrasında günlük 30 bin varil petrol üretimine ulaşıldı.
16.12.2023 Ekonomi
Kopenhag maçı öncesi Galatasaray'da Davinson Sanchez gelişmesi
Kopenhag maçı öncesi Galatasaray'da Davinson Sanchez gelişmesi Adana Demirspor galibiyeti sonrası Şampiyonlar Ligi'ne yönelen Galatasaray'da hazırlıklar başladı. Sarı-kırmızılı ekibe bir süredir sakatlığı bulunan yıldız futbolcudan da müjdeli haber geldi.
9.12.2023 Galatasaray
Aslı Enver ve kızı uçakta! Berkin Gökbudak'ın yorumu hayran bıraktı
Aslı Enver ve kızı uçakta! Berkin Gökbudak'ın yorumu hayran bıraktı Aslı Enver kızının uçağa bindiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Aslı Enver'in paylaşımı beğeni toplarken, eşi Berkin Gökbudak'tan da hem kızına hem de karısına yorum gecikmedi.
3.12.2023 Magazin
Alanyaspor ve Manchester United maçları öncesi Galatasaray'a Icardi müjdesi!
Alanyaspor ve Manchester United maçları öncesi Galatasaray'a Icardi müjdesi! Galatasaray'ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Icardi son haftalarda iğneyle sahaya çıkmış ve performansında düşüş yaşanmıştı. Galatasaray taraftarlarının beklediği müjdeli haber geldi. Yıldız oyuncu Alanya ve United maçları öncesi tamamen iyileşmek üzere...
22.11.2023 Galatasaray
Ahmet Kural baba oluyor!
Ahmet Kural baba oluyor! Ünlü oyuncu Ahmet Kural ile avukat eşi Çağla Gizem Şahin'den hayranlarını sevindiren haber geldi.
17.11.2023 Magazin
Fahiş kira balonu patladı! Evler emlakçıların elinde kaldı, fiyatlar düştükçe düşüyor
Fahiş kira balonu patladı! Evler emlakçıların elinde kaldı, fiyatlar düştükçe düşüyor Antalya’da Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaşın ardından oluşan göç dalgasıyla kira fiyatlarının arttığına dikkat çeken Antalya Emlakçılar, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar, "Kira fiyatları çok yükselmişti, adeta bir balondu, o balon patladı" dedi.
1.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Müjdeli Haber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müjdeli haber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.