Muhterem İnce

Muhterem İnce

Son dakika Muhterem İnce haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Muhterem İnce ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Muhterem İnce haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhterem İnce

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhterem ince gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 muhterem ince haberi bulunmuştur. Tüm muhterem ince haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anayasa 24. ve 41. madde nedir, içeriği ne? 24. ve 41 madde anayasa teklifi!
Anayasa 24. ve 41. madde nedir, içeriği ne? 24. ve 41 madde anayasa teklifi! Başörtüsü için hazırlanan anayasa teklifi hakkında açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ "24. ve 41. madde çalışması tamamlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak aşamaya gelindi" dedi. Peki, Anayasa 24. ve 41 madde nedir, içeriği ne? 24. ve 41 madde anayasa teklifi…
17.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Üyesi İnce’nin yemin törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Üyesi İnce’nin yemin törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçilen Muhterem İnce’nin yemin törenine katıldı.
17.10.2022 Siyaset
Başörtüsü için anayasa çalışması! 24. ve 41. madde çalışması tamamlandı
Başörtüsü için anayasa çalışması! 24. ve 41. madde çalışması tamamlandı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "24. ve 41. madde üzerindeki çalışmalarımız tamamlandı, sunulacak aşamaya geldi, Cumhurbaşkanımız 'sunun' derse bugün MKYK'da sunarız" ifadelerini kullandı.
17.10.2022 Gündem
TBMM'de Sayıştay üyeleri belirlendi
TBMM'de Sayıştay üyeleri belirlendi TBMM Genel Kurulunda beş Sayıştay üyesi belirlendi.
29.06.2022 Gündem
Şiddet uygulayan 580 kişi elektronik kelepçeyle izleniyor
Şiddet uygulayan 580 kişi elektronik kelepçeyle izleniyor İçişleri Bakanlığı'nca aile içi ve kadına şiddetin önlenmesi amacıyla kurulan Elektronik Kelepçe İzleme Merkezi'nde bugüne kadar mahkeme kararı doğrultusunda elektronik kelepçe takmakla yükümlü 1200 kişinin takibi yapıldı, hala 580 kişi takip ediliyor. Elektronik kelepçeyle izlenen vakalarda şu ana kadar şiddet olayı yaşanmadığı belirtildi.
26.05.2022 Gündem
Bakan Soylu, Katar heyeti ile görüştü
Bakan Soylu, Katar heyeti ile görüştü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Katar 2022 FIFA Dünya Kupası'nda alınacak güvenlik önlemleri için videokonferans yöntemiyle Katar heyetiyle görüştü.
15.05.2022 Siyaset
Trafik Medya ödülleri sahiplerini buldu! Demirören Medya'ya dört ödül birden...
Trafik Medya ödülleri sahiplerini buldu! Demirören Medya'ya dört ödül birden... Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen 'Trafik Medya Ödülleri' sahiplerini buldu. Trafik kurallarına verilen önemin değinildiği törene, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ile medya ve sanat camiasından çok sayıda isim katıldı.
13.05.2022 Magazin
Bakan Soylu: Vizyon sıfır anlayışıyla hedefimiz sıfır can kaybı
Bakan Soylu: Vizyon sıfır anlayışıyla hedefimiz sıfır can kaybı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trafik Medya Ödül Töreni'ne katıldı. Soylu, "Trafik kazaları nedeniyle hiç kimsenin ölmediği, kalıcı hasar görecek şekilde yaralanmadığı bir Türkiye'yi vizyon olarak belirledik" dedi.
13.05.2022 Siyaset
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kaymakamlarla bir araya geldi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kaymakamlarla bir araya geldi Düzensiz Göç, Uyuşturucu ve Terör Değerlendirme Toplantısı'na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ilçe emniyet müdürleriyle görüşmesinin ardından kaymakamlarla bir araya geldi.
7.05.2022 Siyaset
İçişleri Bakan Yardımcısı İnce: Bayramda 208 bin 900 personelimiz sahada olacak
İçişleri Bakan Yardımcısı İnce: Bayramda 208 bin 900 personelimiz sahada olacak İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Ankara'da trafik denetimine katılıp, bayram tatili için yola çıkan sürücüleri kurallara uymaları konusunda uyardı. İnce, bayram boyunca 208 bin 900 personelin sahada olacağını belirtti.
30.04.2022 Yaşam
Bakan Soylu: PKK’ya karşı en güçlü olduğumuz dönemdeyiz
Bakan Soylu: PKK’ya karşı en güçlü olduğumuz dönemdeyiz Bingöl’de güvenlik korucularının iftar programında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Dünyada PKK’ya en çok desteğin verildiği ama PKK’ya karşı en güçlü olduğumuz dönemdeyiz. Güya bizim müttefiklerimizin PKK’ya en çok desteği verdikleri ama bizim de PKK’ya karşı en güçlü olduğumuz ve onları silmeye en yakın olduğumuz dönemdeyiz” dedi.
27.04.2022 Siyaset
Şehit İli'nin 3 yaşındaki oğlundan acı sözler: Babamın tabutu açılmıyor
Şehit İli'nin 3 yaşındaki oğlundan acı sözler: Babamın tabutu açılmıyor Bingöl Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde dün mühimmat sevki esnasında meydana gelen patlamada şehit olan Özel Harekat Polisi Birol İli memleketi Erzurum’da son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede şehit İli'nin eşi Merve İli'nin sözleri yürekleri dağladı. İli dün evlilik yıldönümü olduklarını belirterek, "Dün benim evlilik yıl dönümümdü, kocam şehadetiyle hediye verdi. Çocuğumuz bana emanet, bende Allah'a emanetim" diyerek gözyaşı döktü.
23.03.2022 Gündem
Bakan Soylu Eyüpsultan'da muhtarlarla bir araya geldi
Bakan Soylu Eyüpsultan'da muhtarlarla bir araya geldi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eyüpsultan’da gerçekleştirilen muhtarlar toplantısına katıldı.
18.12.2021 Siyaset
Bakan Soylu: 3 bin 250 polisimiz Katar'daki Dünya Kupası'nda görev alacak
Bakan Soylu: 3 bin 250 polisimiz Katar'daki Dünya Kupası'nda görev alacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "3 bini çevik kuvvet olmak üzere toplam 3 bin 250 polisimiz Katar'daki FIFA 2022 Dünya Kupası'nda görev alacak" dedi.
9.12.2021 Siyaset
Eski Bakan Hasan Fehmi Güneş, son yolculuğuna uğurlandı
Eski Bakan Hasan Fehmi Güneş, son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da yaşamını yitiren eski İçişleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş (87), Sakarya'da düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.
25.11.2021 Gündem
Bakan Soylu, AGİTPA Başkanı Cederfelt ile görüştü
Bakan Soylu, AGİTPA Başkanı Cederfelt ile görüştü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Avrupa Güvenlik ve İş Birliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (AGİTPA) Başkanı Margareta Cederfelt ile bir araya geldi. 
10.11.2021 Siyaset
Avrupa Birliği’nden kritik Türkiye açıklaması: Görüşmeler başlıyor
Avrupa Birliği’nden kritik Türkiye açıklaması: Görüşmeler başlıyor Avrupa Birliği Komisyonu'nun içişlerinden sorumlu üyesi Ylva Johansson, AB ile Türkiye'nin göçmen kaçakçılığıyla mücadele için iş birliğini artıracağını, kendisinin Ankara ziyaretinden sonra teknik görüşmelerin başlayacağını bildirdi.
12.10.2021 Gündem
Bakan Soylu, AB Komisyonu İçişleri Komiseri Johansson'ı kabul etti
Bakan Soylu, AB Komisyonu İçişleri Komiseri Johansson'ı kabul etti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu İçişleri Komiseri Ylva Johansson'ı kabul etti.
12.10.2021 Siyaset
Evlat nöbeti 3'üncü yılında: Yürüyüşe Bakan Yanık da katıldı, teröre lanet sloganları atıldı
Evlat nöbeti 3'üncü yılında: Yürüyüşe Bakan Yanık da katıldı, teröre lanet sloganları atıldı Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 233 ailenin HDP il binası önündeki eylemi 3'üncü yılına girdi. Aileler tarafından 'Türkiye 3 Eylül'de nöbette' sloganıyla yapılan yürüyüşe Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık da katıldı. Yürüyüşle teröre lanet sloganları atıldı.
3.09.2021 Gündem
Bozkurt Kaymakamı değişti mi? Okan Yenidünya kimdir, kaç yaşında?
Bozkurt Kaymakamı değişti mi? Okan Yenidünya kimdir, kaç yaşında? Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi kaymakamı Yenidünya ile Giresun'un Dereli ilçesi kaymakamı Atıcı yer değiştirildi. Daha önceden sel tecrübesi olan Atıcı, ilçenin yeniden ayağa kaldırılma sürecinde görev üstlenecek. Peki, Okan Yenidünya kimdir?
17.08.2021 Gündem
Kastamonu, Bartın ve Sinop'ta sel felaketi! Acı haber geldi!
Kastamonu, Bartın ve Sinop'ta sel felaketi! Acı haber geldi! AFAD, sel felaketi nedeniyle Kastamonu’da 10, Sinop’ta 1 vatandaşın hayatını kaybettiğini duyurdu. Bartın’da kaybolan 1 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. Felakete ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise bazı bölgelerde su yüksekliğinin 4 metreye ulaştığını söyledi. İçişleri Bakanlığı, vatandaşların güvenli bölgelerden ayrılmamaları gerektiği konusunda uyardı.
25.05.2022 Gündem
İçişleri Bakan Yardımcısı İnce: Personelimiz 13 gün boyunca görev yapacak!
İçişleri Bakan Yardımcısı İnce: Personelimiz 13 gün boyunca görev yapacak! İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Bursa'nın İnegöl ilçesinde kurulan polis uygulama noktasını ziyaret etti. Araçlarda bulunanların bayramını kutlayan İnce, alınan önlemler hakkında da bilgi vererek, "226 bin 586 personelimiz 13 gün boyunca görev yapacak dedi.
19.07.2021 Siyaset
Bakan Soylu açıkladı: 135 bin 916 FETÖ operasyonu yapıldı
Bakan Soylu açıkladı: 135 bin 916 FETÖ operasyonu yapıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "15 Temmuz'dan bu yana bakanlık olarak 135 bin 916 FETÖ operasyonunda 312 bin 121 gözaltı yaptık. Şehit verdiğimiz pırıl pırıl çocuklarımız hesabını bunlardan soruyoruz." dedi.
15.07.2021 Gündem
Bakan Soylu: Mağaralardan çıkaramıyorlar, telsizle konuşamıyorlar
Bakan Soylu: Mağaralardan çıkaramıyorlar, telsizle konuşamıyorlar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'de var olan terörist sayısının 240'a düştüğünü belirterek, "Başlarını mağaralardan çıkaramıyorlar. Telsizle konuşamıyorlar. Bir yerlere gidemiyorlar." dedi.
24.06.2021 Gündem
Sağlık çalışanlarına ceza kesildiği iddiasına yalanlama
Sağlık çalışanlarına ceza kesildiği iddiasına yalanlama İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, tam kapanma sürecinde "sağlık çalışanlarına ceza kesildiği" iddiasının doğru olmadığını bildirdi.
1.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Muhterem İnce ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhterem ince haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.