Muhtarlar Toplantısı

Muhtarlar Toplantısı

Son dakika muhtarlar toplantısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muhtarlar toplantısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muhtarlar toplantısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhtarlar Toplantısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhtarlar toplantısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 117 muhtarlar toplantısı haberi bulunmuştur. Tüm muhtarlar toplantısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyonla mücadele mesajı: Sözümüze bir kez daha sadık kaldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyonla mücadele mesajı: Sözümüze bir kez daha sadık kaldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda Muhtarlar Toplantısı'nda açıklamalarda bulunarak, "Buradan İçişleri Bakanımıza talimat veriyorum; muhtarlıklarımızın günümüz şartlarına göre yeniden yapılandırılası çalışmalarını gündeme alın. Vatandaşlarımızın, muhtarlarımızın, belediye başkanlarımızın, kaymakamlarımızın, valililerimizin görüşlerini alarak çalışmayı süratle hayata geçirelim. Meclis tatile girmeden, yetişmezse önümüzdeki yasama yılında çözüme kavuşturalım." dedi. Asgari ücret ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Yeni asgari ücretle çalışanları enflasyona ezdirmeme sözümüze bir kez daha sadık kaldık. Yeni asgari ücretin işverenlere, çalışanlara ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
28.12.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu: Kadının rolünü, misyonunu birlikte güçlendireceğiz
Bakan Kasapoğlu: Kadının rolünü, misyonunu birlikte güçlendireceğiz Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmirli kadınlarla bir araya geldiği, 'Kadın Sivil Toplum Kuruluşları, Kooperatifler ve Muhtarlar Toplantısı'nda, "Sporuyla, siyasetiyle, sanatı ve iş dünyasıyla kadının rolünü, misyonunu birlikte artıracağız, birlikte güçlendireceğiz. Son 21 yıllık çabamız, bu anlamdaki liderimizin ortaya koyduğu performans, bizim en büyük referansımızdır" dedi.
23.05.2023 Gündem
Muhtar maaşları yükseldi mi? Muhtar maaşları ne kadar, kaç para oldu? Muhtar maaşı 2022 zammı
Muhtar maaşları yükseldi mi? Muhtar maaşları ne kadar, kaç para oldu? Muhtar maaşı 2022 zammı Muhtar maaşları ne kadar, yükseldi mi? Muhtar maaşları yükseliyor. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş muhtar maaşlarını asgari ücret seviyesine çeken Vergi Usul Kanunuyla kaçakçılık suçunun zincirleme suç kapsamına alınmasını da içeren Eminevim şirketleri mağdurlarını koruyacak düzenlemeleri de içeren torba yasa teklifinin bugün Meclis'e sunulacağını açıkladı. İşte Muhtar maaşı 2022 zammı ile ilgili son durum…
25.03.2022 Çalışan Hakları
Muhtar maaşlarına zam var mı? 2022 Muhtar maaşı ne kadar oldu? Muhtar maaş zammı!
Muhtar maaşlarına zam var mı? 2022 Muhtar maaşı ne kadar oldu? Muhtar maaş zammı! 2022 muhtar maaşları ne kadar oldu? 2022 muhtar maaş zammı aramaları enflasyon oranlarının açıklanmasıyla merak edilen konulardan biri oldu. TÜİK Aralık ayına ilişkin enflasyon verilerini açıkladı. Buna göre yıllık tüketici enflasyonu yüzde 36,08 ile Eylül 2002'den bu yana en yüksek seviyeye çıktı. Üretici enflasyonu da yüzde 79,89 ile Şubat 2002'den bu yana en yüksek seviyeyi gördü. Öte yandan Cumhurbaşkanı muhtar maaşlarına yönelik müjde verdi. Peki, muhtar maaşı 2022 ne kadar oldu?
19.01.2022 Çalışan Hakları
Muhtar maaşları ne kadar oldu 2022? Muhtarlar Toplantısı'na katılan Cumhurbaşkanı açıkladı! muhtar maaşlarına ne kadar zam geldi?
Muhtar maaşları ne kadar oldu 2022? Muhtarlar Toplantısı'na katılan Cumhurbaşkanı açıkladı! muhtar maaşlarına ne kadar zam geldi? Muhtar maaş 2022 araştırması Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması sonrası arttı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Beştepe Sergi Salonu'nda düzenlenen Muhtarlar Toplantısı'na katıldı. “Muhtar maaşlarının asgari ücret altında kalmasına gönlümüz razı olmadık” diyen Erdoğan, muhtarlara müjde verdi. Peki, muhtar maaşları ne kadar oldu, kaç TL? İşte 2022 muhtar maaşı…
19.01.2022 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında muhtarlara maaş müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında muhtarlara maaş müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muhtarlar Toplantısı'nda konuşma yaptı. Muhtarlara maaş müjdesini veren Erdoğan, 'Muhtar maaşlarının asgari ücretinin altında kalmasına gönlümüz razı olmadı. Yaptığımız değerlendirme sonunda muhtar maaşlarını asgari ücret seviyesine yani 4 bin 250 liraya yükseltme kararı aldık. ' dedi.
19.01.2022 Siyaset
Bakan Soylu Eyüpsultan'da muhtarlarla bir araya geldi
Bakan Soylu Eyüpsultan'da muhtarlarla bir araya geldi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eyüpsultan’da gerçekleştirilen muhtarlar toplantısına katıldı.
18.12.2021 Siyaset
15 Temmuz resmî tatil mi 2020? Pazartesi 15 Temmuz 2020 tatil mi?
15 Temmuz resmî tatil mi 2020? Pazartesi 15 Temmuz 2020 tatil mi? 15 Temmuz tatil mi, 15 Temmuz 2020 hangi gün, sorularına cevap aranıyor. 15 Temmuz 2016’da yaşanan hain darbe girişiminin dördüncü yılına kısa bir süre kala, vatandaşlar arama motorları üzerinden 15 Temmuz ile araştırmalarını hızlandırdı.
8.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan muhtarlara seslendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan muhtarlara seslendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de muhtarlara seslendi. Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirerek, "Ana muhalefetin başındaki zat önceki gün çıkmış şahsımı bu göreve meşru bir şekilde gelmemekle itham ediyor ve 'benim cumhurbaşkanım değilsin' diyor. Senin cumhurbaşkanın olmaya meraklı değilim. Ben milletimin cumhurbaşkanı olarak seçildim. Yüzde 52.6 oyu kim verdi. 31 Mart’ta da olamayacaksın." dedi.
27.12.2018 Siyaset
Bursa'da stokçu baskınından 80 ton patates çıktı
Bursa'da stokçu baskınından 80 ton patates çıktı Bursa'da Büyükşehir Belediyesi tarafından patatesleri stokladığı öne sürülen işyerlerine yapılan baskında 80 ton patates bulundu.
22.11.2018 Ekonomi
Beştepe'ye gelmişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan fena yakaladı
Beştepe'ye gelmişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan fena yakaladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 48. Muhtarlar Toplantısı'na katılan bir muhtarın sigara paketini alarak, sigarayı bırakmasını istedi.
21.11.2018 Gündem
Validen maganda uyarısı: En mutlu günü zehir ediyorlar!
Validen maganda uyarısı: En mutlu günü zehir ediyorlar! Isparta Valisi Şehmus Günaydın Ekim Ayı Merkez Muhtarlar Toplantısı’nda muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Vali Günaydın, yetkililere sorunların çözümü konusunda talimat verdi. Vali Günaydın; "Mahallenizde bir düğün oluyorsa arkadaşlar mutlaka ve mutlaka bilginiz olacak. Magandalar insanlarımızın en mutlu gününü onlara zindan ediyorlar." diyerek uyarıda bulundu
26.10.2018 Gündem
Jandarmadan Afrin operasyonuna yeni marş
Jandarmadan Afrin operasyonuna yeni marş Jandarma Genel Komutanlığı, "Aslan Mehmetçik" şiirini Zeytin Dalı Harekatı için marş şeklinde yeniden besteledi.
15.03.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Akşama kadar düşer!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Akşama kadar düşer! Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin bilgi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Temmeni ederim ki Afrin akşama kadar düşmüş olur" dedi. Erdoğan ayrıca teröristlerin Afrin'den kaçmaya başladığını da açıkladı.
14.03.2018 Gündem
Asıl büyük hamleler daha sonra yapılacak
Asıl büyük hamleler daha sonra yapılacak Afrin operasyonu için “Şu ana kadar yaptıklarımız ısınma turları bile sayılmaz” diyen Cumhurbaşkanı, İdlib’in de çözüleceğini ve Suriyeli göçmenlerin döneceğini söyledi: 3,5 milyonu burada ilanihaye saklayacak halimiz yok
8.02.2018 Siyaset
Erdoğan kürsüden resti çekti: Durmam, çekilirim!
Erdoğan kürsüden resti çekti: Durmam, çekilirim! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 45. Muhtarlar Toplantısında konuştu.
8.02.2018 Gündem
Erdoğan'ın sözleri salonu ayağa kaldırdı
Erdoğan'ın sözleri salonu ayağa kaldırdı 44. Muhtarlar Toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili "Bölgeyi teröristlerden temizlemek boynumuzun borcu. Bu teröristler barbar, katil, hırsız, ırz düşmanı, Post modern haçlı seferinin yeni işbirlikçileri" dedi. Öte yandan Erdoğan'ın, operasyon sırasında F-16 pilotunun yaptığı kahramanlığı anlatması salonu ağaya kaldırdı.
24.01.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhtarlara müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhtarlara müjde Külliye'de düzenlenen 43. Muhtarlar Toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün size yeni bir müjdem var. Ülkemizin her yerinde ihtiyaç duyulan yerlerde muhtarlık binası yapılması kararı aldık. Kaymakamlar toplantısının ardından bunu görüştük ve kararını aldık." dedi.
11.01.2018 Siyaset
‘Senin ceddin neredeydi?’
‘Senin ceddin neredeydi?’ BAE Dışişleri Bakanı’nın Türkleri Medine’den kutsal emanetleri çalmakla suçlamasına Cumhurbaşkanı Erdoğan çok sert tepki gösterdi: Medine korumasını yaparken Fahreddin Paşa, ey bize bühtanda bulunan zavallı, senin ceddin neredeydi? Önce haddini bil
20.12.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Er veya geç, hak yerini bulacaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Er veya geç, hak yerini bulacaktır Muhtarlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "FETÖ denilen alçağın arkasından giden kulları neredeler. Bir kısmı cezaevinde bir kısmı yurt dışına kaçtı ama Pensilvanya'daki oradan ayrılamıyor. Amerika'ya sığındı. 400 dönümlük arazide adeta köleleri ile beraber yaşıyor. Er veya geç, hak yerini bulacaktır." dedi.
9.11.2017 Siyaset
İstifa etmezlerse neticesi ağır olur!
İstifa etmezlerse neticesi ağır olur! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek’e isitfa etmesinin söylendiğini açıkladı, “Bursa aynı şekilde...” dedi. Erdoğan, istifası istenenlerin buna yanaşmaması halinde en son ne olacağı sorulunca, “Neticesi ağır olur” ifadesini kullandı
18.10.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ellerinden gelse
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ellerinden gelse Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 40. muhtarlar toplantısında katılımcılara seslenen Erdoğan, "Milli iradeye saygı duymayanlar Cumhurbaşkanına yaptıkları saygısızlığı aynısını muhtarlarımıza da yapıyorlar. Ellerinden gelse bizleri 1 dakika bu hizmet makamlarında tutmazlar" dedi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafına ilk yorum!
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafına ilk yorum! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 39. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sözde adalet yürüyüşü yapıyor birisi, arada sırada karavanda oturuyor, atletle bir yemek yiyor, bir gazete başlık atmış, "vatandaş filanca". Bu benim vatandaşıma hakarettir" dedi.
29.09.2021 Gündem
Müjdeyi verdi! Her ay 613 TL
Müjdeyi verdi! Her ay 613 TL 50 bin 243 muhtarın tamamı 4B statüsüne geçirildi Muhtarların 613 liralık primlerini devlet ödeyecek.
6.06.2017 Ekonomi
Erdoğan: Topraklarımıza saldırı olursa...
Erdoğan: Topraklarımıza saldırı olursa... Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da muhtarlarla gerçekleştirdiği buluşmada gündeme dair önemli mesajlar verdi.
1.06.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Muhtarlar Toplantısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhtarlar toplantısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.