Muhammed Ali Caferi

Muhammed Ali Caferi

Son dakika Muhammed Ali Caferi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Muhammed Ali Caferi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Muhammed Ali Caferi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhammed Ali Caferi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhammed ali caferi gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 muhammed ali caferi haberi bulunmuştur. Tüm muhammed ali caferi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İran Devrim Muhafızları Komutanı'ndan BAE'yi kızdıracak ziyaret
İran Devrim Muhafızları Komutanı'ndan BAE'yi kızdıracak ziyaret Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı Muhammed Ali Caferi, Birleşik Arap Emirlikleri ve İran'ın egemenlik iddiasında bulunduğu Basra Körfezi'ndeki Ebu Musa Adası'nı ziyaret etti.
30.01.2019 Dünya
Pakistan'a kaçırılan İran askerlerinden 5'i serbest bırakıldı
Pakistan'a kaçırılan İran askerlerinden 5'i serbest bırakıldı İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı Muhammed Ali Caferi: "Serbest bırakılan sınır muhafızları yakında ülkeye getirilecekler"
15.11.2018 Dünya
'Halkımız büyük şeytanla görüşmeye izin vermeyecektir!'
'Halkımız büyük şeytanla görüşmeye izin vermeyecektir!' İran Devrim Muhafızları Komutanı Muhammed Ali Caferi, İran halkının ABD'yle görüşmelere izin vermeyeceğini belirterek, İran halkının ABD'nin yaptırımlarına dayanabileceğini söyledi.
1.08.2018 Dünya
Son dakika... 'Düşmanın hedefi 2 bin kilometre içinde!'
Son dakika... 'Düşmanın hedefi 2 bin kilometre içinde!' İran Devrim Muhafızları Komutanı Caferi yaptığı açıklamada, İran'ın füze menzilini arttırma planının olmadığını belirtti ve düşmanların hedeflediği alanı söyledi.
19.06.2018 Dünya
Devrim Muhafızları sokağa indi!
Devrim Muhafızları sokağa indi! İran’da Devrim Muhafızları, onlarca kişinin öldüğü gösterileri bastırmak için harekete geçti. Üç kente askeri birlikler konuşlandı
4.01.2018 Dünya
Macron'dan ABD, İsrail ve Suudi Arabistan'a 'İran' eleştirisi
Macron'dan ABD, İsrail ve Suudi Arabistan'a 'İran' eleştirisi Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, birçok bakımdan müttefikleri olan ABD, İsrail ve Suudi Arabistan'ın resmi açıklamalarının neredeyse İran'da kendilerini savaşa götürecek açıklamalar olduğunu söyledi.
3.01.2018 Dünya
İran Devrim Muhafızları Komutanı Caferi: Gösteriler sona erdi
İran Devrim Muhafızları Komutanı Caferi: Gösteriler sona erdi İran Devrim Muhafızları Komutanı Muhammed Ali Caferi, ülkede Perşembe gününden bugüne süren eylemlerin sona erdirildiğini söyledi.
3.01.2018 Dünya
Son dakika... İran 5 Avrupa vatandaşını gözaltına aldı
Son dakika... İran 5 Avrupa vatandaşını gözaltına aldı İran perşembe gününden bu yana ülkede yaşanan protestolar sırasında 5 Avrupa vatandaşının gözaltına alındığını açıkladı. Diğer taraftan İran Devrim Muhafızları'ndan flaş bir açıklama geldi. İddiaya göre ülkedeki gösteriler bugün itibariyle sona erdi.
3.01.2018 Dünya
Son dakika haberi: 'Birleşip İsrail'i yok ederiz!'
Son dakika haberi: 'Birleşip İsrail'i yok ederiz!' İran Devrim Muhafızları Komutanı Muhammed Ali Caferi yaptığı açıklamada bölgede yeni bir olası savaşın 'İsrail yok edilmesi' ile sonuçlanacağını söyledi. Caferi, böyle bir durumda Filistinli Hamas örgütü ile Lübnan Hizbullah'ının İsrail'e karşı 'direniş cephesi' ile birlikte hareket edeceğini belirtti.
24.11.2017 Dünya
Son dakika... İran'dan rest geldi!
Son dakika... İran'dan rest geldi! İran Devrim Muhafızları Ordusu komutanı Muhammed Ali Caferi, "Suriye'de Haşdi Şabi olmasaydı, kesinlikle bölünmüş olurdu" diye konuştu. Macron'un füze programı talebini genç ve deneyimsizlik olarak nitelendiren Caferi Hizbullah'ı silahsızlandırmanın pazarlık konusu olmadığını söyledi.
24.11.2017 Dünya
İran'dan açıklama: Sınırlı tutacağız!
İran'dan açıklama: Sınırlı tutacağız! İran Devrim Muhafızları Komutanı Tümgeneral Muhammed Ali Caferi, son günlerde ABD ile tartışma konusu olan ülkesinin füze kapasitesini iki bin kilometre menzille sınırlı tutacaklarını açıkladı.
31.10.2017 Dünya
İran'dan ABD'ye: Sert ve yıkıcı oluruz
İran'dan ABD'ye: Sert ve yıkıcı oluruz İran'dan ABD'ye tehdit dolu bir açıklama daha geldi. İran yönetimi ABD'nin ülkenin silahlı birliği İran Devrim Muhafızları'nı terörist grup olarak nitelendirmeye devam etmesi durumunda yanıtlarının 'sert ve yıkıcı' olacağını açıkladı.
9.10.2017 Dünya
‘ABD’yi DEAŞ’la bir tutarız’
‘ABD’yi DEAŞ’la bir tutarız’ ABD’nin İran Devrim Muhafızları’nı terör örgütü listesine alacağı iddialarına Tahran’dan sert bir yanıt geldi.
8.10.2017 Dünya
İran'dan ABD'ye sert uyarı! "IŞİD ile bir tutarız"
İran'dan ABD'ye sert uyarı! "IŞİD ile bir tutarız" İran Devrim Muhafızları Ordusu komutanı Muhammed Ali Caferi, ABD'nin Devrim Muhafızlarını hala bir terör örgütü olarak kabul etmesinin 'aptallık' olduğunu söyledi. Caferi ABD'nin bu tutumu karşısında İran'ın ABD askerlerini IŞİD teröristlerinden farksız göreceğini de belirtti.
8.10.2017 Dünya
İran'dan ABD'ye flaş cevap! 'Çekin yoksa bedel ödetiriz!'
İran'dan ABD'ye flaş cevap! 'Çekin yoksa bedel ödetiriz!' ABD'nin yeni yaptırım kararıyla gerilen İran ve ABD arasında bu kez 'sınır' krizi çıktı. İran'ın tehdit dolu açıklamasına ABD yönetimi anında cevap verdi.
20.07.2017 Dünya
İran devrim muhafızlarından Ruhani'ye eleştiri
İran devrim muhafızlarından Ruhani'ye eleştiri İran Devrim Muhafızları Komutanı Caferi, Cumhurbaşkanı Ruhani'yi, halkın ekonomik sorunlarıyla ilgilenmediği gerekçesiyle eleştirdi.
27.06.2017 Dünya
İran Devrim Muhafızları Komutanı Caferi: Devrim ihraç ediyoruz
İran Devrim Muhafızları Komutanı Caferi: Devrim ihraç ediyoruz İran Devrim Muhafızları Komutanı Caferi, Halep'in İran için ileri uç cephe olduğunu, "bölge ve dünyaya" devrim ihracının ülke için büyük bir kazanç olduğunu değerlendirdi
17.06.2021 Dünya
İranlı komutandan katliam emri
İranlı komutandan katliam emri Doğu Halep’te kuşatma altındaki sivillerin tahliye edilmesini sabote eden İranlı komutan Caferi, terörist gruplara, “Herkesi öldürün” diyerek katliam emri verdi.
17.06.2021 Dünya
"İran'ın askeri desteğe ihtiyacı yok"
"İran'ın askeri desteğe ihtiyacı yok" İran Devrim Muhafızları Komutanı Tümgeneral Caferi, Irak'taki milis gücü Haşdi Şabi'nin Suriye'ye gönderilebileceğini ve İran'ın desteğine ihtiyacı olmadığını söyledi
17.06.2021 Dünya
Ruhani'nin kardeşine yolsuzluk suçlaması
Ruhani'nin kardeşine yolsuzluk suçlaması Tahran Devrim Mahkemesi Başkanı Musa Gazanferabadi, ülkede soruşturması devam eden yolsuzluk dosyasına adı karıştığı iddia edilen Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin kardeşi ve özel danışmanı Feridun'un en az müebbet hapisle yargılanabileceğini belirtti.
17.06.2021 Dünya
İran Cumhurbaşkanı Ruhani: 'Bu bizim için fırsattır'
İran Cumhurbaşkanı Ruhani: 'Bu bizim için fırsattır' İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, "Nükleer anlaşma şu an bizim için, teknolojinin ülkemize gelmesi, ekonomik konular ve dünyayla iş birliği, yabancı sermayenin girişi için bir fırsattır. Allah etmesin, bir grup, bu konudaki karşı çabalarında başarılı olursa bu fırsatı kaçırabiliriz." dedi.
7.04.2016 Dünya
İran: Arabistan’ın Suriye’ye girecek ne gücü var ne cesareti
İran: Arabistan’ın Suriye’ye girecek ne gücü var ne cesareti Suudi Arabistan’ın Suriye’de kara harekatı yapacağı iddialarını değerlendiren İran Devrim Muhafızları Komutanı Tümgeneral Muhammed Ali Caferi, "Suudi Arabistan’ın bunu yapacak ne gücü var ne de cesareti " dedi...
17.02.2016 Dünya
'İran'da eylem yapamazlar!'
'İran'da eylem yapamazlar!' İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı Tümgeneral Muhammed Ali Caferi, terör örgütü IŞİD'in İran'da geniş çaplı bir eylem yapmasının uzak bir ihtimal olduğunu söyledi.
23.11.2015 Dünya
Devrim Muhafızları'ndan anlaşma yorumu
Devrim Muhafızları'ndan anlaşma yorumu İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı Tümgeneral Caferi, nükleer müzakerelerde varılan anlaşmanın bazı kısımlarının ülkesinin kırmızı çizgileriyle çeliştiğini söyledi.
21.07.2015 Dünya
İran'dan Suudi Arabistan'a şok
İran'dan Suudi Arabistan'a şok İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı Tümgeneral Muhammed Ali Caferi, Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin Yemen'deki Husi hedeflerine yönelik düzenlediği Kararlılık Fırtınası Operasyonu'na tepki göstererek, "Suudi Arabistan utanmazca bütün İslami kuralları çiğneyerek, bağımsızlık isteyen ve hegemonyacı sisteme karşı duran Müslüman bir ülkeye saldırdı" dedi.
27.04.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Muhammed Ali Caferi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhammed ali caferi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.