Devrim Muhafızları

Devrim Muhafızları

Son dakika devrim muhafızları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan devrim muhafızları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını devrim muhafızları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Devrim Muhafızları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan devrim muhafızları gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.086 devrim muhafızları haberi bulunmuştur. Tüm devrim muhafızları haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail'in İran planı ortaya çıktı! İlk önce orayı vuracaklar, Devrim Muhafızları videoyla duyurdu
İsrail'in İran planı ortaya çıktı! İlk önce orayı vuracaklar, Devrim Muhafızları videoyla duyurdu İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Dünya ise İsrail'in İran'a yanıt verip vermeyeceğine kilitlenmiş durumda. BM, nükleer sahalara yapılacak saldırılardan endişe duyduğunu duyurdu. ABD basını ise İsrail'in İran planı yazdı. ABD'li yetkililer ile görüşen NBC, Tel Aviv'in İran'ı nasıl hedef alacağını dünyaya duyurdu. Öte yandan İran'ın başkenti Tahran'da gece saatlerindeki askeri hareketlilik dikkat çekerken, Devrim Muhafızları'nın yayınladığı video ses getirdi. İşte detaylar...
16.04.2024 Dünya
İran askeri olarak güçlü mü? İRAN ASKERİ GÜCÜ VS TÜRKİYE! İşte Orduların dünya sıralaması ile İran askeri güç sıralaması 2024
İran askeri olarak güçlü mü? İRAN ASKERİ GÜCÜ VS TÜRKİYE! İşte Orduların dünya sıralaması ile İran askeri güç sıralaması 2024 İsrail devlet televizyonu, İran'ın İsrail'e İHA saldırısı başlattığını duyurdu. İran operasyonun adını "Gerçek Vaat Operasyonu" olarak ilan etti. İsrail, İran'ın Şam'daki büyükelçilik yerleşkesinde yer alan konsolosluk binasına 1 Nisan'da hava saldırısı düzenlemişti. Saldırıda, İran Devrim Muhafızları Ordusundan 2'si general rütbesinde toplam 7 kişi ölmüştü. Savaşın yankısı devam ederken “İran’ın askeri gücü” merak edilmeye başlandı. Peki, İran askeri olarak güçlü mü, İran askeri güç sıralaması nedir? İşte Orduların dünya sıralaması…
14.04.2024 Gündem
İran, İsrail'i vurdu! Piyasalar alt üst oldu, ABD'den tehdit gibi açıklama
İran, İsrail'i vurdu! Piyasalar alt üst oldu, ABD'den tehdit gibi açıklama Ortadoğu'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İran devlet televizyonu, İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun İsrail'deki hedeflere yönelik kapsamlı İHA operasyonunun başladığını duyurdu. İHA saldırıları sonrası İran medyası, İsrail'e ilk balistik füzelerin de fırlatıldığını açıkladı. IDF, İran'ın gece boyunca İsrail'e ateşlediği 300 kadar füzenin yüzde 99'u durdurulduğunu duyurdu. İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, İran'a 'ezici saldırı' çağrısında bulunurken, Gözler 15:00'daki savaş kabinesine çevrildi. Adı açıklanmayan yetkililer İsrail'in kararını bu toplantıdan sonra vereceğini duyurdu. Öte yandan bölgesel savaş riskinin artacağı beklentisi piyasaları hareketlendirdi.
14.04.2024 Dünya
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dünya ise nefesini tutmuş Ortadoğu'dan gelen haberleri takip ediyor. ABD Başkanı Biden'ın İran'ın 'intikam saldırısı'nın er ya da geç gerçekleşeceğini açıklamasının üzerine İsrail ordusu yüksek alarma geçti. Bölgedeki ABD unsurlarının olası İran saldırısında İsrail'i savunacağının ortaya çıkmasının ardından İran'dan Washington'a net bir mesaj geldi: Uzak durmazsanız vururuz
13.04.2024 Dünya
ABD basınından şok iddia! İran İsrail'e saldırmaya hazırlanıyor!
ABD basınından şok iddia! İran İsrail'e saldırmaya hazırlanıyor! ABD basınında yer alan haberlere göre, İran'ın önümüzdeki 24 ila 48 saat içerisinde İsrail'e saldırması bekleniyor. İran devlet liderlere yakın kaynaklar, siyasi riskler nedeniyle saldırı planına ilişkin nihai karara varılamadığını kaydetti. ABD Büyükelçiliği perşembe günü bir güvenlik uyarısı yayınlayarak çalışanlarını ülkenin merkezi bölgelerinin dışına seyahat etmemeleri konusunda uyardı.
12.04.2024 Gündem
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu Pakistan Dışişleri Bakanlığı, İran'ın Sistan-Belucistan bölgesindeki "terör hedeflerine" saldırı gerçekleştirildiği duyurdu. İran tarafı ise saldırıda 3 kadın, 4 çocuk olmak üzere 9 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Geçtiğimiz gün İran, Pakistan’da saldırı düzenlemiş, 2 çocuk hayatını kaybetmiş, 3 çocuk da yaralanmıştı.
18.01.2024 Dünya
İran, ABD üssünü vurdu! Mossad'ın karargahı yok edildi
İran, ABD üssünü vurdu! Mossad'ın karargahı yok edildi İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Ortadoğu'da tansiyonu zirveye çıkaran hamle gece saatlerinde geldi. Suriye ve Irak'ta patlamalar meydana geldi. Kısa süre sonra İran önceden belirlenen hedeflere füze saldırısı düzenlediğini dünyaya duyurdu. Devlet kontrolündeki İRNA saldırıda Mossad'ın karargahının yok edildiğini duyurdu. Füze saldırıları sonrası ABD'den ilk açıklama geldi.
16.01.2024 Dünya
Papa Francis, İran’daki patlamaların kurbanları için dua etti
Papa Francis, İran’daki patlamaların kurbanları için dua etti Katolik dininin ruhani lideri Papa Francis, İran’da 3 Ocak bombalı saldırılarında ölen ve yaralananlar için dua etti.
6.01.2024 Dünya
İran’daki terör saldırısını DEAŞ üstlendi
İran’daki terör saldırısını DEAŞ üstlendi İran’ın Kirman kentinde dün düzenlenen terör saldırısını terör örgütü DEAŞ üstlenirken, terör saldırısıyla ilgili yapılan incelemelerde ilk patlamanın canlı bomba tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi.
4.01.2024 Dünya
Kasım Süleymani kimdir? İran Kasım Süleymani ne zaman öldü, Süleymani’yi kim öldürdü?
Kasım Süleymani kimdir? İran Kasım Süleymani ne zaman öldü, Süleymani’yi kim öldürdü? İran'da Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin dördüncü ölüm yıl dönümünde, mezarı yakınında düzenlenen tören sırasında art arda iki patlamanın meydana geldiği bildirildi. Patlamada ölü sayısı artarken vatandaşlar Kasım Süleymani’nin kim olduğunu sorguluyor.  Peki, Kasım Süleymani kimdir, ne zaman öldü, Kasım Süleymani’yi kim öldürdü, Süleymani’nin mezarı nerede?
3.01.2024 Gündem
İran'da Kasım Süleymani'nin mezarı yakınında art arda patlama: Çok sayıda ölü!
İran'da Kasım Süleymani'nin mezarı yakınında art arda patlama: Çok sayıda ölü! ABD'nin insansız hava aracı saldırısında öldürülen İslam Devrim Muhafızları Generali Kasım Süleymani'nin ölümünün dördüncü yıldönümü anma töreni sırasında İran'ın Kerman kentindeki mezarlık yakınında iki patlama meydana geldi. En az 103 kişi hayatını kaybetti, onlarca yaralı var. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran’da gerçekleştirilen terör saldırılarında hayatını kaybedenler için İran'a başsağlığı diledi.
3.01.2024 Dünya
İran'da Kasım Süleymani'nin mezarı yakınında art arda patlama: Çok sayıda ölü var
İran'da Kasım Süleymani'nin mezarı yakınında art arda patlama: Çok sayıda ölü var İran'da Kasım Süleymani'nin mezarı yakınında art arda patlamalar meydana geldi. İlk belirlemelere göre, 20 kişi hayatını kaybetti
3.01.2024 Dünya
Gazze'den son dakika haberleri... Rehinelerden Netanyahu'ya tepki! İsrail'den çok sert İran açıklaması
Gazze'den son dakika haberleri... Rehinelerden Netanyahu'ya tepki! İsrail'den çok sert İran açıklaması Hamas-İsrail çatışmaları devam ederken kritik Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İsrail'in BM elçisinin sözleri tansiyonu zirveye çıkardı. İran'ı hedef alan elçi 'Ayetullah rejimi Nazi rejimidir' dedi. Hamas tarafından kaçırılan İsrail askeri gece operasyonu ile kurtarıldı. Gazze'yi hedef almayı sürdüren İsrail'in savaşın başından beri 18 bin ton bomba attığı, bunun İkinci Dünya Savaşı'nda Hiroşima'ya atılan bombanın bir buçuk katı gücünde olduğu belirtildi. Gazze Şeridi’nde rehin tutulan 3 İsrailli kadının, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya gönderdiği mesajları içeren bir video yayınladı. Hamas ise kara operasyonuna girişen İsrail'e ait bir Merkava tankının vurulduğu anları yayınladı.
31.10.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! Türk Kızılay: Gazze'de görev yapan yerel ekibimizle iletişim kuramıyoruz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! Türk Kızılay: Gazze'de görev yapan yerel ekibimizle iletişim kuramıyoruz İsrail ablukasındaki Gazze hala yoğun bir bombardıman altında. Saldırılarda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 7.000'in üzerine çıktı. ABD ordusu Suriye’nin doğusunda İran Devrim Muhafızları tarafından kullanılan ait tesislere hava saldırısı düzenlendiğini duyurdu. Türk Kızılay, Gazze'deki sabit hat, mobil telefon ve internet iletişiminin kesilmesi nedeniyle "Üzülerek belirtmeliyiz ki, Gazze'de görev yapan yerel ekibimizle iletişim kuramıyoruz. Maalesef hiçbir iletişim kanalı çalışmıyor ve tüm insani yardım çalışanları ile ilgili büyük bir endişe içindeyiz" açıklamasında bulundu.
27.10.2023 Dünya
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurdu
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurdu Mısır'ın Kızıldeniz kıyısındaki tatil şehri Taba'ya düşen roket çok sayıda insanın yaralanmasına yol açtı, ABD'ye ait savaş uçakları ise gece yarısı 04.30'da bombardımana girişti.
27.10.2023 Gündem
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti...
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti... İsrail Gazze'deki sivillere bomba yağdırmaya devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times (NYT) ve Wall Street Journal'dan (WSJ) gündeme adeta bomba gibi düşen iki haber geldi. NYT İsrail'in ABD'den talebini yazdı, WSJ ABD'nin İsrail planını deşifre etti. Hamas ise İsrailli esir bir kadının ilk görüntülerini yayınladı. İsrail ordu sözcüsünün röportajdaki sözleri ise şok etkisi yarattı. İsrail hükümetinden yapılan açıklamaya göre Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti.
17.10.2023 Dünya
İran'dan ABD'ye tehdit: Suriye'deki üslere yönelik saldırılara derhal yanıt verilecek
İran'dan ABD'ye tehdit: Suriye'deki üslere yönelik saldırılara derhal yanıt verilecek İran Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Sözcüsü Keyvan Hüsrevi, Suriye'deki İran bağlantılı üslere yönelik gerçekleştirilen saldırılara derhal yanıt verileceğini söyledi.
25.03.2023 Dünya
ABD’den Suriye’deki İranlı milislere ait tesislere hava saldırısı
ABD’den Suriye’deki İranlı milislere ait tesislere hava saldırısı ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), İran'a ait bir intihar İHA'sının Haseke’de terör örgütü DEAŞ ile mücadele koalisyonuna ait tesise saldırı gerçekleştirdiğini, 1 sözleşmeli personelin öldüğünü, 1 sözleşmeli personel ile 5 ABD askerinin yaralandığını açıkladı. ABD’nin saldırıya yanıt olarak Suriye'nin doğusunda İran Devrim Muhafızları Ordusuna bağlı grupların kullandığı tesislere hava saldırısı düzenlediği bildirildi.
24.03.2023 Dünya
İran, BM Kadının Statüsü Komisyonu'ndan oy birliğiyle çıkartıldı
İran, BM Kadının Statüsü Komisyonu'ndan oy birliğiyle çıkartıldı Birleşmiş Milletler Ekonomik ve Sosyal Konseyi (ECOSOC) tarafından yapılan oylama sonucunda İran, oy birliğiyle Kadının Statüsü Komisyonu'ndan çıkartıldı.
14.12.2022 Dünya
İran’da Devrim Muhafızları Sehne kenti İstihbarat Şefi öldürüldü
İran’da Devrim Muhafızları Sehne kenti İstihbarat Şefi öldürüldü İran’ın Kirmanşah eyaletine bağlı Sehne kentinin Devrim Muhafızları İstihbarat Şefi Albay Nadir Birami, şehirdeki rejim karşıtı gösterilerde protestocular tarafından öldürüldü.
18.11.2022 Dünya
AB'den flaş İran adımı! İnceleme yapılıyor
AB'den flaş İran adımı! İnceleme yapılıyor Almanya Dışişleri Bakanı Baerbock, Almanya ve Avrupa Birliği'nin (AB) İran Devrim Muhafızlarını terör örgütü olarak sınıflandırmayı değerlendirdiğini açıkladı.
30.10.2022 Dünya
İran’dan İngiltere’ye yaptırım kararı
İran’dan İngiltere’ye yaptırım kararı İran Dışişleri Bakanlığı, terör örgütlerine destek vermek, insan hakları ihlalinde bulunmak ve İran’da kaos çıkartma suçlamasıyla aralarında İranlı komutan Kasım Süleymani suikastı sırasında İngiltere Genelkurmay Başkanı olan General Mark Carleton-Smith gibi isimlerin yer aldığı İngiliz 4 kurum ve 9 yetkili ismi yaptırım listesine aldı.
19.10.2022 Dünya
İran'da Mahsa Amini'nin ölümü sonrası korkunç olay! Nika Şakarami'nin başı ezildi, cesedi çalındı
İran'da Mahsa Amini'nin ölümü sonrası korkunç olay! Nika Şakarami'nin başı ezildi, cesedi çalındı İran’da Mahsa Amini'nin işkence sonucu yaşamını yitirmesiyle tüm İran'a yayılan rejim karşıtı protestolara lise öğrencileri de dahil oldu. Öğrenciler, sansasyonel paylaşımlarda bulunurken, 10 gündür kayıp olan Nika Şakarami'nin cesedinin başına gelenler ise ülkeyi iyice karıştırdı.
5.10.2022 Dünya
İran’ın Irak’ın kuzeyine düzenlediği saldırılarda can kaybı 13’e yükseldi
İran’ın Irak’ın kuzeyine düzenlediği saldırılarda can kaybı 13’e yükseldi Irak’ın kuzeyindeki Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun düzenlediği saldırılarda can kaybının 13’e, yaralı sayısının ise 58’e yükseldiğini açıklayarak, İran’ın saldırılarda 70’ten fazla balistik füze ve İHA kullandığını açıkladı.
28.09.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Devrim Muhafızları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki devrim muhafızları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.