Muğla Deprem

Muğla Deprem

Son dakika Muğla deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Muğla deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Muğla deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muğla Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muğla deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 691 muğla deprem haberi bulunmuştur. Tüm muğla deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muğla'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Muğla'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi Muğla'nın Fethiye ilçesinde 4.0'lık bir deprem meydana geldi. Deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Yerin 29 km altında meydana gelen depremi AFAD duyurdu.
16.12.2023 Gündem
Muğla’da 4.1 büyüklüğünde deprem
Muğla’da 4.1 büyüklüğünde deprem Muğla’nın Ula ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
18.11.2022 Gündem
Muğla’da deprem mi oldu 18 Kasım 2022? Muğla deprem son dakika haberleri ve 18 Kasım son depremler listesi
Muğla’da deprem mi oldu 18 Kasım 2022? Muğla deprem son dakika haberleri ve 18 Kasım son depremler listesi Muğla’da deprem mi oldu? Muğla'nın Ula ilçesi 4 büyüklüğünde bir depremle sallandı. İşte Muğla deprem son dakika haberleri ve 18 Kasım son depremler listesi…
18.11.2022 Gündem
Muğla'da 3,7 büyüklüğünde deprem!
Muğla'da 3,7 büyüklüğünde deprem! Muğla’nın ortaca ilçesinde 3,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem saat 00:49’da kayıtlara geçti.
15.05.2022 Gündem
Akdeniz'de korkutan deprem! Muğla fena sallandı
Akdeniz'de korkutan deprem! Muğla fena sallandı Akdeniz’de, Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında, Richter ölçeğine göre, 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
13.05.2022 Yaşam
En son deprem ne zaman, nerede oldu? AFAD ve Kandilli son depremler listesi
En son deprem ne zaman, nerede oldu? AFAD ve Kandilli son depremler listesi Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ege Denizinde, Muğlanın Datça açıklarında Richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Korkutan depremin ardından pek çok kişi de 'Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu?' sorularını araştırıyor. Peki, En son deprem ne zaman oldu? İşte Kandilli Rasathanesi ve AFAD bilgilerine göre yaşanan son depremler...
20.04.2021 Gündem
Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem!
Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem! Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında, Richter ölçeğine göre 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi.
13.04.2021 Gündem
Son dakika... Datça'da deprem! Büyüklüğü...
Son dakika... Datça'da deprem! Büyüklüğü... Gelen son dakika bilgisine göre; Muğla'nın Datça ilçesinde bir deprem meydana geldi. Depremim büyüklüğünün 4.1 olduğu açıklandı.
21.10.2020 Gündem
En son deprem nerede oldu? Güncel Kandilli ve AFAD son depremler listesi
En son deprem nerede oldu? Güncel Kandilli ve AFAD son depremler listesi AFAD ve Kandilli'den gelen bilgilere göre, dün 5,2 şiddetinde deprem ile sarsılan Muğla'da, sabahın erken saatlerinde bir deprem daha oldu. Pek çok kişi, Muğla'da yaşanan deprem sonrası kısa süreli panik yaşadı. Muğla'da meydana gelen deprem nedeniyle herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmadı. Son günlerde yaşanan depremler ile ilgili pek çok kişi Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından kaydedilen son depremleri araştırıyor. Peki, En son deprem nerede oldu? İşte Kandilli ve AFAD tarafından kaydedilen son depremler listesi...
29.06.2020 Gündem
Muğla'da 4.6 büyüklüğünde deprem!
Muğla'da 4.6 büyüklüğünde deprem! Muğla'nın Bodrum ilçesi yakınlarında, merkez üssü Gökova Körfezi olan 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
28.05.2019 Gündem
Muğla'da 4 büyüklüğünde deprem
Muğla'da 4 büyüklüğünde deprem Muğla'nın Milas ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
9.09.2017 Yaşam
Muğla'da 4,7 büyüklüğünde deprem
Muğla'da 4,7 büyüklüğünde deprem Muğla'nın Milas ilçesinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
14.08.2017 Yaşam
Akdeniz açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem!
Akdeniz açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem! AFAD, Akdeniz açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
15.04.2024 Gündem
Muğla Datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Muğla Datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi Ege Denizi'nde, Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında Richter ölçeğine göre 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Datça'nın yanı sıra Bodrum'da da hissedildi.
2.04.2024 Gündem
AK Parti'nin İBB Başkan adayı Kurum: Bu millet, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak
AK Parti'nin İBB Başkan adayı Kurum: Bu millet, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, partisinin Sultanbeyli mitinginde yaptığı açıklamada, "Biz onların savurduğu paraları, İstanbul’un projelerinde kullanacağız. Onların siyasi kariyeri için ayırdıkları kaynakları biz İstanbul’a harcayacağız. İstanbul’un hakkını, İstanbul’a teslim edeceğiz. Bu millet kendini unutanlara, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak. Sandık milletin mahkemesidir. Sandık günü hesap günüdür. İşte o gün, 31 Mart’ta sandık gelecek, hesap kesilecek" ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli ve Bursa mitinglerinde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz ne yaptıysak CHP'nin sabotaj siyasetine rağmen yaptık. Ne yaptıysak bu zihniyete rağmen yaptık. Engelleri tek tek aşarak bugünlere kadar geldik" ifadelerini kullanırken, "Avrupa'sından, ABD'sine herkesin kontrol altına almaya çalıştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Ayrıca 5 bin lira ödemede bulunduk. Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız. Memurlara ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafların prim gün sayısı için de çalışıyoruz." dedi.
28.03.2024 Gündem
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye mitinginde ‘’Şimdi rezervasyon yapıyorlar; hangi tatil beldesine gitsek diye. Uzun bir süre tatile göndereceğiz’’ dedi. Kurum ayrıca, "Biz deprem bölgesinde afetzede kardeşlerimiz için kat kat sağlam konutlar yaparken, bunlar dört saat boyunca saya saya bitiremedikleri, balya balya para kuleleri yaptılar. Devlete, millete mal beyanlarını açıkladılar, sonra bir baktık, bir süre sonra 1 buçuk milyar liralık yepyeni mallar ortaya çıktı. Sen mal beyanında 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın" ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Muğla’da 4 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu
Muğla’da 4 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
25.03.2024 Gündem
Akdeniz'de 4.3 büyüklüğünde deprem
Akdeniz'de 4.3 büyüklüğünde deprem Akdeniz'de Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
23.03.2024 Gündem
Akdeniz'de 4.4 büyüklüğünde deprem
Akdeniz'de 4.4 büyüklüğünde deprem Akdeniz'de, Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4.4 büyüklüğünde deprem oldu.
8.03.2024 Gündem
Muğla’da 3.4 şiddetinde deprem meydana geldi
Muğla’da 3.4 şiddetinde deprem meydana geldi Muğla’nın Köyceğiz ilçesine bağlı Denizli sınırındaki Otmanlar Mahallesi merkez üslü saat 15.49’da 3.4 şiddetinde deprem meydana geldi.
6.03.2024 Gündem
Muğla'da 4.0 büyüklüğünde deprem!
Muğla'da 4.0 büyüklüğünde deprem! AFAD'ın açıklamasına göre; Muğla'nın Datça ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
5.03.2024 Gündem
Murat Kurum: İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz
Murat Kurum: İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz Bağcılar’da gençlerle bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, “Gençlerimize ilişkin projelerimizi açıkladık. İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz. Kaynağı doğru yönetirseniz, çalışırsanız, liyakatli ekiplerle kadrolarla çalışırsanız, kaynak bulunur. İstanbul gerçekten kendi kendine yeten, hatta kendisinin dışında 81 ilde de izi olan bir şehrimiz. O yüzden biz kaynaklarımızı doğru kullanmaya çalışacağız. Doğru insanlarla, liyakatli kadrolarla çalışarak bu hizmetleri yapmak istiyoruz” dedi.
29.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir ayrım yapmadan bölgeyi ayağa kaldırıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir ayrım yapmadan bölgeyi ayağa kaldırıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da Harran Üniversitesi Spor Salonu'nda düzenlenen Deprem Konutları Kura ve Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletçe yüreğimizin yandığı tüm bu afetlerde birileri sadece şov peşinde, sadece siyasi istismar peşinde koşarken biz bir an önce dertlere derman olabilmek için gecemizi gündüzümüze kattık" dedi. Erdoğan, "Deprem gibi hepimizi derinden sarsan ve yaralayan bir meseleyi günlük tartışmaların mezesi halinde getirmek son derece yanlış bir tutumdur. İlk günden itibaren bizim deprem bölgesiyle ilgili tavrımız hep böyle oldu. Hiçbir ayrım yapmadan deprem bölgesini yeniden hızla ayağa kaldırmaya çalıştık" ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Muğla Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muğla deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.