Müezzinoğlu

Müezzinoğlu

Son dakika müezzinoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan müezzinoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını müezzinoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müezzinoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müezzinoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 997 müezzinoğlu haberi bulunmuştur. Tüm müezzinoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hadise itiraz etmişti! Bircan Bali yeniden yargılanıyor
Hadise itiraz etmişti! Bircan Bali yeniden yargılanıyor Hadise ve Bircan Bali arasında sular durulmuyor.Ünlü şarkıcı Hadise'nin, Reza Zarrab’la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla şikayetçi olduğu sunucu Bircan Bali’ye beraat kararı verilmesine itiraz etti. İtirazı kabul eden üst mahkeme, Bali’nin yeniden yargılanmasına hükmetti.
26.07.2023 Magazin
Kıbrıs’taki otele dava!
Kıbrıs’taki otele dava! Bülent Ersoy’un KKTC’deki konseri öncesi sahte PCR testi nedeniyle tutuklanan 17 kişi ile menajer Haluk Şentürk, Nuh’un Gemisi Otel’e 918 bin liralık tazminat davası açtı.
14.06.2023 Magazin
Şarkıcı Hadise’den 3 sunucuya tazminat davası!
Şarkıcı Hadise’den 3 sunucuya tazminat davası! Şarkıcı Hadise, Reza Zarrab’la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla 3 program sunucusuna ve televizyon programına 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
1.06.2023 Magazin
3 sunucuya Gülşen hakkında 1 ay konuşma yasağı
3 sunucuya Gülşen hakkında 1 ay konuşma yasağı Konserinde imam hatiplilere yönelik sözlerinden dolayı tutuklanan ardından adli kontrol şartıyla tahliye edilen Gülşen, bir televizyon programında kendisini hedef göstererek hakaret eden 3 sunucu hakkında tedbir talep etti. Mahkeme 3 sunucu hakkında Gülşen’in hakkında 1 ay süreyle konuşmama kararı verdi.
1.09.2022 Magazin
Seren Serengil ve Yaşar İpek'e ceza! Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit...
Seren Serengil ve Yaşar İpek'e ceza! Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit... Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit ve hakaret ettiği iddia edilen sanıklar Seren Serengil ve Yaşar İpek'in yargılandığı davada mahkeme, Serengil'i 3 bin 700 lira adli para cezasına, İpek'i ise 3 ay hapis cezasına çarptırdı.
14.04.2022 Magazin
Dawkins 25 bıraktı Türk Telekom Afyon Belediyespor'u  50 sayı fark attı
Dawkins 25 bıraktı Türk Telekom Afyon Belediyespor'u 50 sayı fark attı ING Basketbol Süper Ligi'nin 17. haftasında Türk Telekom, HDI Sigorta Afyon Belediyespor'u 135-85 yendi.
16.01.2022 TBL
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Sağlık Bakanlığı ve 5 kurumdan belge istedi
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Sağlık Bakanlığı ve 5 kurumdan belge istedi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ABD’li ilaç firmasının Türkiye’de sağlık bürokratlarına rüşvet verdiği iddiasıyla ilgili başlattığı soruşturmada, Sağlık Bakanlığı ve 5 kuruma yazı gönderdi. Başsavcılık, ‘Alexion adlı ABD’li firmanın Soliris adlı ilaç için onay almakta zorlandığı, bu nedenle Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle bağlantıları olan bir danışmanla anlaştığı, 2010-2015 yılları arasında firmanın Türkiye’deki bu danışmana 1,3 milyon doların üzerinde ödeme yaptığı, kamu görevlilerine usulsüz ödemelerde bulunularak Alexion isimli ilaç şirketinin 6.6 milyon doların üzerinde kazanç sağladığı, haksız kazançta Türk yasalarına göre suç işleyerek katkıda bulunan kamu görevlileri ve diğer kişilerin bulunduğu’ iddialarına ilişkin belgeler istedi.
3.12.2021 Gündem
Eski bakan duyurdu! Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı
Eski bakan duyurdu! Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı ABD'li bir ilaç firmasının Türkiye'de Sağlık Bakanlığı bürokratlarına rüşvet verdiği iddiasıyla ilgili Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı. Eski Sağlık Bakanları Mehmet Müezzinoğlu ve Recep Akdağ, kendi dönemlerinde gerçekleştiği iddia edilen rüşvet iddialarıyla ilgili geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç ihbarında bulunmuş, idari soruşturma için de Sağlık Bakanlığı'na başvurmuştu. DHA muhabirinin edindiği bilgilere göre, iddialarla ilgili Sağlık Bakanlığı'nda idari soruşturma başlattı.
4.09.2021 Gündem
Ünlü isimleri kullanıp hayali karakterle vurgun yaptı...
Ünlü isimleri kullanıp hayali karakterle vurgun yaptı... Sosyal medyada sahte ve kurgu hesapları deşifre ederek hızla popüler olan ‘rulling’ (@atavrattroll) adlı hesap başta olmak üzere üç hesap üzerinden burs ve yardım bahanesiyle toplanan para ile yasadışı bahis oynandığı iddia ediliyor. Suçlanan S.Ç., 10 gün önce ortadan kaybolurken, hakkında 4 ayrı suç duyurusunda bulunuldu.
19.02.2020 Gündem
AK Parti'de 'Ağır Abiler' devreye girdi! Davutoğlu ve Babacan için son hamle...
AK Parti'de 'Ağır Abiler' devreye girdi! Davutoğlu ve Babacan için son hamle... Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın parti çalışmaları devam ederken eski AK Partili 14 kişilik bir heyetin başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere Abdullah Gül, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'yla görüştüğü ortaya çıktı. Hürriyet yazarları Hande Fırat ve Abdulkadir Selvi, bugünkü yazılarında görüşmeye ilişkin detaylar aktardı.
13.12.2019 Siyaset
Türk halkına hakaret eden Tuna Bekleviç dikkat çeken yazı!
Türk halkına hakaret eden Tuna Bekleviç dikkat çeken yazı! Sosyal medyada attığı mesajlarla Türk halkını aşağılayan Tuna Bekleviç isimli şahsın baş döndürücü macerası...
29.11.2019 Gündem
FETÖ, ihanete böyle hazırlandı!
FETÖ, ihanete böyle hazırlandı! Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in talimatının ardından İstanbul'da işgal edilecek yerler ve buralara gidecek askerlerden sorumlu olan darbeci rütbelilerin görevleri, üst düzey FETÖ'cü askerlerin katıldığı 3 farklı darbeye hazırlık toplantısıyla planlandı.
20.04.2019 Gündem
Üsküdar'da Ahmet Çetinsaya Camii ibadete açıldı
Üsküdar'da Ahmet Çetinsaya Camii ibadete açıldı Üsküdar'da yapılan Ahmet Çetinsaya Camii cuma namazıyla ibadete açıldı.
15.03.2019 Gündem
Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan’a veda gecesi
Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan’a veda gecesi Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a verdiği hizmetler nedeniyle veda yemeği düzenlendi. ‘Hoş Bir Sadâ’ adlı veda yemeğine çok sayıda ünlü isim katıldı. Gecede konuşan Demircan, “Beyoğlu’nda en uzun süre görev alan Belediye Başkanı oldum. 15 yılda nasibim kubbede hoş bir sadâ bırakmak oldu” dedi.
15.03.2019 Gündem
Siyaset dünyasını buluşturan davet
Siyaset dünyasını buluşturan davet Fatih eski belediye başkanı, Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir’in diş doktoru kızı Beyza ve damadı Melih Yıldız, Nişantaşı’nda Dentavenue Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ni hizmete sundu.
18.01.2019 Magazin
Karlov suikastı sanığı itiraf etti: Orada gördüm
Karlov suikastı sanığı itiraf etti: Orada gördüm Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov suikastine ilişkin 9'u tutuklu 28 sanık hakkında açılan davanın görülmesine başlandı. Suikastçı Mevlüt Mert Altıntaş'ın polis okulundan sınıf arkadaşı sanık Kadir Şamlı, FETÖ'nün "sohbet" adı altında düzenlediği toplantılarda Altıntaş'ı gördüğünü söyledi.
8.01.2019 Gündem
AK Parti eski bakanları sahaya sürecek
AK Parti eski bakanları sahaya sürecek İktidar partisi, aday belirleme çalışmalarında sona yaklaşırken, büyük illerde aday gösterilecek isimler de ortaya çıkmaya başladı.
22.11.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan İlker Aycı'nın düğününe katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan İlker Aycı'nın düğününe katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın düğününe katılarak nikah şahitliğini yaptı.
18.11.2018 Siyaset
İşte AK Parti'den aday adayı olmayan 23 milletvekili
İşte AK Parti'den aday adayı olmayan 23 milletvekili AK Parti'den aday adaylığı başvurusu yapmayan milletvekillerinin isimleri belli oldu. Aday adayı olamayan isimlerin büyük çoğunluğu 3 dönem kuralına takıldığı için başvuruda bulunamadı.
3.05.2018 Siyaset
Dördü bakan 22 isim üç dönem potasında
Dördü bakan 22 isim üç dönem potasında AK Parti’de erken seçim kararıyla birlikte adaylık heyecanı da başladı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, mevcut parti grubunda önemli ölçüde değişikliğe gideceği kulislerde dillendirilirken, AK Parti’de üç dönem potasına giren dördü bakan 22 ismin akıbetine ise Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) karar verecek.
20.04.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekilleriyle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekilleriyle bir araya geldi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde milletvekilleri ile bir araya geldi
21.03.2018 Siyaset
Müezzinoğlu'nun acı günü
Müezzinoğlu'nun acı günü Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Müezzinoğlu'nun vefat eden kayınvalidesi Halide İsmail son yolculuğuna uğurlandı
6.03.2018 Gündem
Yaşlı kadın, bankaya çamurlu ayakkabılarını çıkarıp girdi
Yaşlı kadın, bankaya çamurlu ayakkabılarını çıkarıp girdi Ankara'nın Beypazarı ilçesinde bir banka şubesine gelen yaşlı bir kadın, çamurlu ayakkabılarını çıkardıktan sonra içeriye girdiği görüntüler, sosyal medyada yer aldı. Yaşlı kadının bu hareketi, geçtiğimiz yıl Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde çamurlu ayakkabısı ile girmediği hastaneye adı verilen 84 yaşındaki Şerife Cesur'u hatırlattı.
8.11.2017 Yaşam
Bodrum’da özel davet
Bodrum’da özel davet The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts, birbirinden ünlü isimlerin katıldığı özel bir öğle yemeği organize etti
24.07.2017 Magazin
Ekonomi takımı ile yola devam
Ekonomi takımı ile yola devam 65. Hükümet’te Bakanlar Kurulu’nda revizyon yapılırken, ekonomi yönetiminde değişikliğe gidilmedi. Darbe girişimi sonrası ekonomiyi ayağa kaldıran takım yola devam edecek. Piyasa beklentilerinin aksine Ali Babacan, kabinede yer almadı
19.07.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Müezzinoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müezzinoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.