Muammer Kaddafi

Muammer Kaddafi

Son dakika muammer kaddafi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muammer kaddafi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muammer kaddafi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muammer Kaddafi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muammer kaddafi gelişmeleri de dahil olmak üzere 744 muammer kaddafi haberi bulunmuştur. Tüm muammer kaddafi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazeteci Mehmet Akif Ersoy kimdir, nereli? Kaç yaşında, kiminle evli, eşi kim? Gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un biyografisi ve hayatı hakkında merak edilenler...
Gazeteci Mehmet Akif Ersoy kimdir, nereli? Kaç yaşında, kiminle evli, eşi kim? Gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un biyografisi ve hayatı hakkında merak edilenler...  Mehmet Akif Ersoy'un hayatı, kaç yaşında olduğu, aslen nereli olduğu deprem yayınları sonrası merak edildi. Peki Mehmet Akif Ersoy kimdir, nerede çalışıyor, evli mi? 
24.02.2023 Gündem
FETÖ'cü eski milletvekilinin eşinden Prens Andrew rüşvet
FETÖ'cü eski milletvekilinin eşinden Prens Andrew rüşvet FETÖ’den tutuklanan eski milletvekili İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen’in İngiliz vatandaşlığı alabilmek için 750 bin sterlin rüşvet verdiği öne sürülen İngiltere Kraliçesi 2’nci Elizabeth’in oğlu Prens Andrew’un bankacılara “ödeme hakkında endişeleri varsa Buckingham Sarayı ofisini aramalarını” söylediği iddia edildi.
5.04.2022 Gündem
28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl oldu? 28 Şubat darbesi nedir, dönemin hükümeti ve komutanları kimdi?
28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl oldu? 28 Şubat darbesi nedir, dönemin hükümeti ve komutanları kimdi? 28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl yapıldı? "Postmodern darbe" ifadesiyle Türk siyaset tarihine geçen 28 Şubat darbesinin üzerinden tam 25 yıl geçti. Milli Güvenlik Kurulu toplantısında alınan kararlarla, Refah Partisi ve Doğru Yol Partisi’nin kurduğu koalisyon hükümeti dağılmıştı. Ardından Refah Partisi kapatılmış, Necmettin Erbakan'a siyaset yasağı konulmuştu. Peki, 28 Şubat darbesi hangi yıl yapıldı, 28 Şubat darbesi nedir?
28.02.2022 Gündem
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyada korkulan oldu. Ukrayna'da savaş başladı. Kentler havadan ve karadan vuruluyor. Rusya Devlet Başkanı Putin, sabah saatlerinde Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Rus güçleri doğuda Donbas, kuzeyde Belarus ve güneyde Kırım'dan Ukrayna'ya girdi. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Ukrayna yönelik saldırılarının ilk gününde 137 kişinin hayatını kaybettiğini, 300’den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı. Kiev yakınlarındaki havaalanı ve Çernobil'in Rus güçlerince ele geçirildi. Putin akşam saatlerinde yaptığı açıklamada "Parçası olduğumuz küresel ekonomik sisteme zarar vermeyeceğiz" mesajı verdi. İngiltere Başbakanı Johnson Rusya'yı İngiltere finansal sisteminin dışında bırakacak yeni yaptırımları duyurdu. ABD lideri Biden da Rusya'ya küresel ekonomik darbe vuracaklarını açıklayarak, çok ağır yaptırımlarda bulunacaklarını söyledi. Öte yandan Ukrayna'da genel seferberlik ilan edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
24.02.2022 Dünya
Son dakika... BM Libya Özel Temsilcisi Jan Kubis istifa etti
Son dakika... BM Libya Özel Temsilcisi Jan Kubis istifa etti Birleşmiş Milletler Libya Özel Temsilcisi Jan Kubis istifa etti. Kubis'in, Libya'da 24 Aralık'ta yapılması planlanan başkanlık ve parlamento seçimleri öncesi istifası için henüz bir gerekçe gösterilmedi.
23.11.2021 Dünya
Libya Başbakanı Dibeybe, başkanlık seçimleri için adaylık başvurusu  yaptı
Libya Başbakanı Dibeybe, başkanlık seçimleri için adaylık başvurusu yaptı Libya Ulusal Birlik Hükümeti (UBH) Başbakanı Abdulhamid Dibeybe, ülkede 24 Aralık'ta gerçekleştirilmesi planlanan başkanlık seçimleri için adaylık başvurusunda bulundu.
21.11.2021 Dünya
Kaddafi’nin oğlundan seçim hamlesi! Yıllardır kayıptı, ilk kez ortaya çıktı
Kaddafi’nin oğlundan seçim hamlesi! Yıllardır kayıptı, ilk kez ortaya çıktı Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam, Libya'daki başkanlık seçimleri için adaylık başvurusu yaptı. Seçim merkezine bizzat giden Seyfülislam Kaddafi, 2011'den bu yana ilk kez ortaya çıktı.
14.11.2021 Dünya
Muammer Kaddafi'nin oğlu Sadi Kaddafi serbest bırakıldı
Muammer Kaddafi'nin oğlu Sadi Kaddafi serbest bırakıldı Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu Sadi Kaddafi serbest bırakıldı.
5.09.2021 Dünya
Oğul Kaddafi’den olay yaratacak açıklamalar! 10 yıl sonra ortaya çıkıp...
Oğul Kaddafi’den olay yaratacak açıklamalar! 10 yıl sonra ortaya çıkıp... Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam Kaddafi, 10 yıl aradan ortaya çıktı. Yabancı basına konuşan Kaddafi, başkanlık tartışmalarının fitilini ateşledi. Libyalı politikacıların ülkeye felaketten başka bir şey getirmediğini iddia eden Kaddafi, ülkesini yönetenlere sert eleştirilerde bulundu.
1.08.2021 Dünya
Nicolas Sarkozy 3 yıl hapis cezası aldı
Nicolas Sarkozy 3 yıl hapis cezası aldı Eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, yolsuzlukla suçlandığı "telekulak" davasında, 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
1.03.2021 Dünya
Aline Skaf cipini polislerin üstüne sürdü! Ölü ve yaralılar var...
Aline Skaf cipini polislerin üstüne sürdü! Ölü ve yaralılar var... Suriye'de mülteci olarak yaşayan Kaddafi'nin gelini dehşet saçtı. Aline Skaf’ın cipini polislerle yayaların üstüne sürmesiyle 4 kişi yaralandı, 1 kişi öldü. Daha önce de birçok olaya karışan Aline Skaf’ın trafikte dehşet saçmasına rağmen tutuklanmaması tepkilere neden oldu.
29.01.2021 Dünya
Sarkozy, hakkındaki yolsuzluk suçlamalarını reddetti
Sarkozy, hakkındaki yolsuzluk suçlamalarını reddetti Eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, "2007'de cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasını yürütmek için dönemin Libya lideri Muammer Kaddafi'den yasa dışı maddi destek aldığı ve suç örgütü kurduğu" suçlamasıyla yargılandığı davadaki ifadesinde, hiçbir zaman yolsuzluk yapmadığını savundu.
7.12.2020 Dünya
BM Libya Özel Temsilciliğine Bulgar diplomat Nickolay Mladenov getirildi
BM Libya Özel Temsilciliğine Bulgar diplomat Nickolay Mladenov getirildi Birleşmiş Milletler (BM) Libya Özel Temsilciliğine Bulgar diplomat Nickolay Mladenov getirildi.
20.11.2020 Dünya
Sarkozy’e "suç örgütü kurma" suçlaması
Sarkozy’e "suç örgütü kurma" suçlaması Eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, hakkındaki "2007'deki cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasına Libya'dan yasa dışı finansman sağladığı" iddiasıyla açılan soruşturmada, "suç örgütü kurmak"la da suçlanacak.
16.10.2020 Dünya
İsrail gazetesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tehdit
İsrail gazetesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tehdit Times Of Israel adlı gazetede yayınlanan makalede, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’nin iç meselelerine odaklanması gerektiği aksi taktirde sonunun Kaddafi, Mübarek ve Abidin Bin Ali gibi devrik liderler gibi olacağı tehdidinde bulunuldu.
31.08.2020 Gündem
Korkunç açıklama: Libya'da 11 toplu mezar bulundu
Korkunç açıklama: Libya'da 11 toplu mezar bulundu Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) Başsavcısı Fatou Bensouda, Libya’da bulunan toplu mezarların, "savaş suçu" veya "insanlığa karşı suç"lara delil teşkil edebileceğini belirtti.
22.06.2020 Dünya
Reuters dünyaya duyurdu! Türkiye iki askeri üste...
Reuters dünyaya duyurdu! Türkiye iki askeri üste... Türkiye ve Libya Kuzey Afrika ülkesindeki iki askeri üssün Türk ordusunun kullanımına açılması için görüşmeler yapıyor. Reuters haber ajansına konuşan bir Türk kaynak, tarafların Vatiyye Hava Üssü ile Misrata'daki deniz üssünü masaya yatırdığını bildiriyor.
15.06.2020 Dünya
Libya'dan Sirte ve Cufra kentlerine "Zafer Yolları" operasyonu
Libya'dan Sirte ve Cufra kentlerine "Zafer Yolları" operasyonu Libya Ordusu, sahil kenti Sirte, Cufra Askeri Hava Üssü ve çevresindeki bölgeleri kurtarmak için "Zafer Yolları" isimli yeni bir harekat başlattığını duyurdu.
6.06.2020 Dünya
Libya'da Kaddafi yanlılarından, Hafter ile ayrılık mesajı
Libya'da Kaddafi yanlılarından, Hafter ile ayrılık mesajı Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi yanlısı "Cemahiriye" televizyonu, ülkenin doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter ile iş birliğini sonlandırmanın işaretlerini vererek, Hafter'i "emirlerini dışarıdan alan ve dış güçlerin planlarını Libya'da uygulayan birisi" olmakla suçladı.
21.05.2020 Dünya
Libya Müftüsü'nden Türkiye ve Katar'a teşekkür
Libya Müftüsü'nden Türkiye ve Katar'a teşekkür Libya Müftüsü Sadık el-Giryani, Türkiye ve Katar'a Libya'nın istikrarına verdikleri destekten dolayı teşekkür ederken, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Libya halkını insansız hava araçlarıyla öldürdüğünü belirtti.
21.05.2020 Dünya
Libya'da kritik gelişme! Vatiyye Askeri Üssü ele geçirildi...
Libya'da kritik gelişme! Vatiyye Askeri Üssü ele geçirildi... Son dakika haberine göre, Libya ordusu, ülkenin doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'e bağlı milislerin işgalindeki Vatiyye Askeri Üssü'nde kontrolü sağladıklarını duyurdu.
18.05.2020 Dünya
John Bolton'ın Trablus saldırısı için Hafter'e "yeşil ışık yaktığı"  iddiası
John Bolton'ın Trablus saldırısı için Hafter'e "yeşil ışık yaktığı" iddiası Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Veliaht Prensi Bin Zayid ile Mısır Cumhurbaşkanı Sisi'nin, Hafter'e destek vermesi için ABD Başkanı Trump'ı ikna etmeye çalıştığı ortaya çıktı
15.04.2020 Dünya
Eski Libya Başbakanı Mahmud Cibril corona virüsten öldü
Eski Libya Başbakanı Mahmud Cibril corona virüsten öldü Eski Libya Başbakanı Mahmud Cibril, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yaşamını yitirdi.
5.04.2020 Dünya
Rus güvenlik şirketinin Kaddafi’nin oğlunu Libya’nın başına getirmeye  çalıştığı iddiası
Rus güvenlik şirketinin Kaddafi’nin oğlunu Libya’nın başına getirmeye çalıştığı iddiası Libya’daki çatışmalara, gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter saflarında dahil olmasının ardından uluslararası alanda yeniden ilgi odağı haline gelen Kremlin’e yakın Rus güvenlik şirketi Wagner grubunun, Kaddafi’nin oğlu Seyfülislam Kaddafi ile ülkenin başına yeniden geçmesi için görüştüğü ve Hafter’e siyasi danışmanlık yaptığı iddia edildi.
21.03.2020 Dünya
Dünyanın konuştuğu harita ortaya çıktı!
Dünyanın konuştuğu harita ortaya çıktı! Türkiye’nin Libya ile imzaladığı Doğu Akdeniz’de iki ülke arasındaki deniz sınırlarını belirleyen ve özellikle komşu ülkeleri panikleten haritanın detayları hükümetin anlaşmayı TBMM’ye taşımasıyla ortaya çıktı. Yunanistan’ın Libya’ya nota verdiği, AB’nin ‘Açıklayın’ dediği anlaşma, Yunanistan’ın Girit Adası’nın güneydoğusunda Türkiye ile Libya arasında 18.6 millik bir deniz sınırı öngörüyor.
6.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Muammer Kaddafi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muammer kaddafi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.