Seyfülislam Kaddafi

Seyfülislam Kaddafi

Son dakika Seyfülislam Kaddafi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seyfülislam Kaddafi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seyfülislam Kaddafi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seyfülislam Kaddafi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seyfülislam kaddafi gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 seyfülislam kaddafi haberi bulunmuştur. Tüm seyfülislam kaddafi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika... BM Libya Özel Temsilcisi Jan Kubis istifa etti
Son dakika... BM Libya Özel Temsilcisi Jan Kubis istifa etti Birleşmiş Milletler Libya Özel Temsilcisi Jan Kubis istifa etti. Kubis'in, Libya'da 24 Aralık'ta yapılması planlanan başkanlık ve parlamento seçimleri öncesi istifası için henüz bir gerekçe gösterilmedi.
23.11.2021 Dünya
Libya Başbakanı Dibeybe, başkanlık seçimleri için adaylık başvurusu  yaptı
Libya Başbakanı Dibeybe, başkanlık seçimleri için adaylık başvurusu yaptı Libya Ulusal Birlik Hükümeti (UBH) Başbakanı Abdulhamid Dibeybe, ülkede 24 Aralık'ta gerçekleştirilmesi planlanan başkanlık seçimleri için adaylık başvurusunda bulundu.
21.11.2021 Dünya
Libya Yüksek Seçim Komisyonundan Seyfülislam Kaddafi açıklaması
Libya Yüksek Seçim Komisyonundan Seyfülislam Kaddafi açıklaması Libya Yüksek Seçim Komisyonu, "resmi hesaplarının siber saldırıya maruz kaldığını" belirterek, "Seyfülislam Kaddafi’nin adaylık başvurusunun reddedildiğine" ilişkin açıklamayı yalanladı.
15.11.2021 Dünya
Kaddafi’nin oğlundan seçim hamlesi! Yıllardır kayıptı, ilk kez ortaya çıktı
Kaddafi’nin oğlundan seçim hamlesi! Yıllardır kayıptı, ilk kez ortaya çıktı Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam, Libya'daki başkanlık seçimleri için adaylık başvurusu yaptı. Seçim merkezine bizzat giden Seyfülislam Kaddafi, 2011'den bu yana ilk kez ortaya çıktı.
14.11.2021 Dünya
Oğul Kaddafi’den olay yaratacak açıklamalar! 10 yıl sonra ortaya çıkıp...
Oğul Kaddafi’den olay yaratacak açıklamalar! 10 yıl sonra ortaya çıkıp... Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam Kaddafi, 10 yıl aradan ortaya çıktı. Yabancı basına konuşan Kaddafi, başkanlık tartışmalarının fitilini ateşledi. Libyalı politikacıların ülkeye felaketten başka bir şey getirmediğini iddia eden Kaddafi, ülkesini yönetenlere sert eleştirilerde bulundu.
1.08.2021 Dünya
Rus güvenlik şirketinin Kaddafi’nin oğlunu Libya’nın başına getirmeye  çalıştığı iddiası
Rus güvenlik şirketinin Kaddafi’nin oğlunu Libya’nın başına getirmeye çalıştığı iddiası Libya’daki çatışmalara, gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter saflarında dahil olmasının ardından uluslararası alanda yeniden ilgi odağı haline gelen Kremlin’e yakın Rus güvenlik şirketi Wagner grubunun, Kaddafi’nin oğlu Seyfülislam Kaddafi ile ülkenin başına yeniden geçmesi için görüştüğü ve Hafter’e siyasi danışmanlık yaptığı iddia edildi.
21.03.2020 Dünya
Ebru Şancı kimdir?
Ebru Şancı kimdir? Eski manken Ebru Şancı'nın 3. çocuğu istemesi ve eşini ilgisizlikle suçlaması gündemde büyük etki yarattı. Bu gelişme üzerine güzel manken Ebru Şancı'nın hayatı hakkındaki bilgiler merak konusu oldu. İşte Ebru Şancı kimdir? Sorusunun yanıtı...
15.11.2018 Gündem
Muammer Kaddafi'nin oğlu devlet başkanlığına aday
Muammer Kaddafi'nin oğlu devlet başkanlığına aday Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam Kaddafi'nin ülkesinde yapılacak devlet başkanlığı seçimlerine adaylığını koymaya hazırlandığı açıklandı.
20.03.2018 Dünya
Kaddafi’nin geri dönüşü
Kaddafi’nin geri dönüşü Libya’da 6 yıllık esaretin ardından Haziran ayında serbest bırakılan devrik lider Kaddafi’nin oğlu Seyfülislam, kendisine destek veren aşiret milisleriyle Trablus’a ilerlemeye hazırlanıyor
6.12.2017 Dünya
Kaddafi'ye çağrı: Ülkeyi yönet!
Kaddafi'ye çağrı: Ülkeyi yönet! Libya'nın Bani Walid bölgesinde toplanan protestocular eski Libya lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam Kaddafi'ye ülkeyi yönetmesi için çağrıda bulundu.
26.06.2017 Dünya
Kaddafi’nin oğlu serbest bırakıldı
Kaddafi’nin oğlu serbest bırakıldı 2011 yılının kasım ayından bu yana Libya’da tutuklu bulunan Muammer Kaddafi’nin oğlu Seyfülislam Kaddafi serbest bırakıldı.
11.06.2017 Dünya
BM duyurdu: Yargılanmadılar!
BM duyurdu: Yargılanmadılar! BM, Libya'da devrik lider Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam ve rejimin sembol isimlerinin uluslararası standartlarda yargılanmadığını duyurdu
17.06.2021 Dünya
Kaddafi'ye yakın iş adamı: Sarkozy'e valizlerle para taşıdım
Kaddafi'ye yakın iş adamı: Sarkozy'e valizlerle para taşıdım Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy hakkında 2007'deki cumhurbaşkanlığı seçimi kampanyası sırasında usulsüz para yardımı aldığına yönelik iddialar sürüyor.
17.06.2021 Dünya
Kaddafi'nin oğlu serbest bırakılmadı!
Kaddafi'nin oğlu serbest bırakılmadı! Devrik lider Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyfulislam'ın Zintan Hapishanesi'nden serbest bırakıldığı yönündeki iddialar yalanlandı...
17.06.2021 Dünya
Oğul Kaddafi serbest bırakıldı
Oğul Kaddafi serbest bırakıldı Libya’nın eski lideri Muammer Kaddafi’nin oğlu Seyfülislam Kaddafi’nin avukatı, 2015’te idam cezasına çarptırılan müvekkilinin serbest bırakıldığını açıkladı.
7.07.2016 Ekonomi
Kaddafi Putin'in kızını istemiş
Kaddafi Putin'in kızını istemiş Eski Libya diktatörü Muammer Kaddafi’nin, oğlu Seyfülislam’ı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kızlarından biriyle evlendirmeye niyetlendiği ama Putin’in bu isteği reddettiği ortaya çıktı
3.01.2016 Dünya
Kaddafi'nin oğlu idama mahkum edildi
Kaddafi'nin oğlu idama mahkum edildi Libya'nın devrik lideri Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam, eski başbakan Mahmudi ve eski istihbarat şefi Senusi hakkında idam cezası verildi.
28.07.2015 Dünya
Oğul Kaddafi'nin davası ertelendi
Oğul Kaddafi'nin davası ertelendi Libya'da devrik lider Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyfulislam'ın da aralarında bulunduğu 31 sanığın yargılandığı davanın duruşması 23 Ağustos'a ertelendi.
22.07.2015 Dünya
Sarkozy’yi bu fotoğraf yakacak
Sarkozy’yi bu fotoğraf yakacak Eski Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy, devrik Libya lideri Kaddafi’den seçim kampanyası için para aldığı iddiasıyla açılan soruşturmayı engellediği gerekçesiyle ifade verdi...
1.07.2014 Dünya
Kaddafi ölmedi yaşıyor!
Kaddafi ölmedi yaşıyor! Dünyayı sarsan iddia
29.09.2021 Gündem
'Beni Lahey'de yargılayın'
'Beni Lahey'de yargılayın' Libya'nın öldürülen lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu, kendi ülkesinde değil Lahey'de yargılanmak istiyor
1.08.2012 Dünya
Sarkozy'den sert tepki
Sarkozy'den sert tepki Sarkozy Kaddafi'nin, 2007'deki kampanyasına destek verdiği yolundaki iddialara sert çıktı
29.04.2012 Dünya
Kaddafi’den Sarkozy’ye 50 milyon euroluk seçim desteği
Kaddafi’den Sarkozy’ye 50 milyon euroluk seçim desteği Fransa’da seçimler yaklaşırken, Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin başını ağrıtacak yeni bir iddia gündeme geldi...
13.03.2012 Dünya
Ayşe Kaddafi pes etmiyor!
Ayşe Kaddafi pes etmiyor! Libya'nın öldürülen lideri Muammer Kaddafi'nin kızı Ayşe Kaddafi, Libya'da tutuklu bulunan kardeşi Seyfülislam'ın "haklarını korumak için" Uluslararası Ceza Mahkemesi'ndeki yargı sürecine müdahil olmak istiyor...
1.02.2012 Dünya
Libya ordusunu Türkiye eğitecek
Libya ordusunu Türkiye eğitecek Libya Ulusal Geçiş Konseyi Başkanı Mustafa Abdülcelil, Başbakan Erdoğan’la yaptıkları görüşmenin ardından, Libya ordusunun Türkiye’de eğitim alması için mutabakata varıldığını söyledi...
21.12.2011 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Seyfülislam Kaddafi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seyfülislam kaddafi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.