Benzine zam geldi mi, motorine zam var mı? Güncel Benzin fiyatı ne kadar, 27 Mayıs’ta benzin ve motorin fiyatı artacak mı?
Benzine zam geldi mi, motorine zam var mı? Güncel Benzin fiyatı ne kadar, 27 Mayıs’ta benzin ve motorin fiyatı artacak mı? Benzine zam var mı, motorine zam geldi mi? Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişiklikler akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalara neden oluyor. Akaryakıta gelen zam ve indirim haberleri yakından takip ediliyor. Peki, 27 Mayıs’ta benzin ve motorin fiyatı artacak mı? Güncel akaryakıt fiyatları 26 Mayıs 2022?
26.05.2022 Ekonomi
Benzin fiyatı ne kadar oldu, benzine zam var mı 25-26 Şubat? Motorine zam geldi mi? Akaryakıt zam haberleri!
Benzin fiyatı ne kadar oldu, benzine zam var mı 25-26 Şubat? Motorine zam geldi mi? Akaryakıt zam haberleri! Benzine zam var mı, motorin zam geldi mi? Güncel akaryakıt fiyatları merak ediliyor. Rusya-Ukrayna krizi nedeniyle Brent petrolün varil fiyatı 8 yılın zirvesini gördü ve 105 dolara çıktı. Petrol fiyatları akaryakıt fiyatlarına da etkiledi. Ukrayna Rusya savaşının devam etmesiyle benzin ve motorin fiyatlarına gelecek zammı araştırıyor. Peki benzine ne kadar zam geldi? Motorin zammı ne kadar oldu? İşte güncel akaryakıt fiyatları...
25.02.2022 Ekonomi
Akaryakıta zam! Pompaya yarından itibaren yansıyacak, benzin ve motorin litre fiyatı...
Akaryakıta zam! Pompaya yarından itibaren yansıyacak, benzin ve motorin litre fiyatı... Akaryakıta zam! Benzin ve motorine yeni zam geliyor. Resmen duyuruldu. Yarından itibaren pompaya yansıyacak. EPGİS benzinin litresine 39 kuruş, motorine 32 kuruş zam yapıldığını duyurdu.
1.02.2022 Ekonomi
Sürücüler dikkat! Bir zam daha geliyor
Sürücüler dikkat! Bir zam daha geliyor Motorinin litre fiyatına gece yarısından itibaren 6 kuruş zam bekleniyor. Motorine dün 7 kuruşluk zam yapılmıştı
7.09.2017 Ekonomi