Gazete Vatan Logo

Benzine zam geldi mi, motorine zam var mı? Güncel Benzin fiyatı ne kadar, 27 Mayıs’ta benzin ve motorin fiyatı artacak mı?

Benzine zam var mı, motorine zam geldi mi? Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişiklikler akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalara neden oluyor. Akaryakıta gelen zam ve indirim haberleri yakından takip ediliyor. Peki, 27 Mayıs’ta benzin ve motorin fiyatı artacak mı? Güncel akaryakıt fiyatları 26 Mayıs 2022?

Benzine zam geldi mi, motorine zam var mı? Güncel Benzin fiyatı ne kadar, 27 Mayıs’ta benzin ve motorin fiyatı artacak mı?

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte benzin ve motorin fiyatları vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. İşte benzin ve motorin fiyatları hakkında merak edilenler…

Benzine zam geldi mi, motorine zam var mı?

Akaryakıta gelen zamlara bir yenisinin eklenmesi bekleiyor. NTV'nin haberine göre, 27.05.2022 Cuma gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda 1,43 TL, motorin grubunda 1,38 TL fiyat artışı bekleniyor.

26 Mayıs 2022 güncel akaryakıt fiyatları

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre; İstanbul'da motorin litre fiyatı 22,08 liradan satılıyor. Benzinin litresi ortalama 22,86 satılıyor. LPG litre fiyatı ise 11,25 lira seviyesinde satışa sunuluyor.