Motor Kazası

Motor Kazası

Son dakika motor kazası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan motor kazası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını motor kazası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Motor Kazası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan motor kazası gelişmeleri de dahil olmak üzere 302 motor kazası haberi bulunmuştur. Tüm motor kazası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Efe Deprem öldü mü? Seksenler Efe Deprem kimdir, neden öldü, nereli?
Efe Deprem öldü mü? Seksenler Efe Deprem kimdir, neden öldü, nereli? Seksenler dizisinde 'Zafer' rolüyle tanınan oyuncu Efe Deprem hayatını kaybetti. Haberin ardından ünlü oyuncunun hayatını merak edilirken, neden öldüğü de araştırılamaya başlandı. Peki, Efe Deprem kimdir, kaç yaşında, nereli? Oyuncu Efe Deprem neden öldü?
6.03.2024 Gündem
Burakcan Taşan öldü mü? Sosyal medya fenomeni Burakcan Taşan motor kazası mı geçirdi, sağlık durumu nasıl?
Burakcan Taşan öldü mü? Sosyal medya fenomeni Burakcan Taşan motor kazası mı geçirdi, sağlık durumu nasıl? Motosikletiyle seyir halindeyken çektiği videolar ile sosyal medya fenomeni olan Burak Can Taşan, Adana'da trafik kazası geçirdi. Seyir halindeyken bir motosiklete çarpan Burak Can Taşan, kaza geçirerek yola savruldu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Burak Can Taşan öldü mü, sağlık durumu nasıl?
15.08.2023 Yaşam
Acun Ilıcalı’nın sağlık durumu nasıl? Acun Ilıcalı kaza mı geçirdi? İşte Acun Ilıcalı ve Banu Ilıcalı'nın son durumu!
Acun Ilıcalı’nın sağlık durumu nasıl? Acun Ilıcalı kaza mı geçirdi? İşte Acun Ilıcalı ve Banu Ilıcalı'nın son durumu! Acun Ilıcalı ve kızı motosiklet kazası geçirdi. Sarıyer'de yaşanan kaza sonrası Acun Ilıcalı'nın yakınları hastaneye akın etti. Ilıcalı'nın kullandığı motosiklete ters yönden gelen hafif ticari araç çarptı. Peki, Acun Ilıcalı’nın sağlık durumu nasıl? Acun Ilıcalı’nın son durumu nasıl? İşte detaylar…
20.09.2022 Ünlüler Dünyası
Samsun'da intihar şoku! Köprüye kendini astı
Samsun'da intihar şoku! Köprüye kendini astı Samsun'da köprüye kendini asan özel güvenlik görevlisi, vatandaşlar tarafından kurtarılarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
19.09.2022 Yaşam
Acun Ilıcalı motor kazası geçirdi, ameliyat olacak!
Acun Ilıcalı motor kazası geçirdi, ameliyat olacak! Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, motor kazası geçirdi. Hemen hastaneye kaldırılan Ilıcalı'nın sağlık durumunun iyi olduğu, kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı öğrenildi. Kazada Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı da hafif şekilde yaralandı. Tedaviye alınan Ilıcalı'nın ameliyat edilmesine karar verildi.
20.09.2022 Magazin
Otomobil ile motosikletli kurye kafa kafaya çarpıştı! Kurye hayatını kaybetti!
Otomobil ile motosikletli kurye kafa kafaya çarpıştı! Kurye hayatını kaybetti! Sarıyer'de yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden motosikletli kurye, karşı şeritten gelen otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile yola fırlayan kurye ağır yaralandı. Kurye, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
3.10.2021 Gündem
Aydın'da kahreden olay! 2 genç feci şekilde can verdi
Aydın'da kahreden olay! 2 genç feci şekilde can verdi Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, refüje çarpan motosikletin sürücüsü Raşit Dirik (21) ile arkasındaki Çisil Daşhan (19) yaşamını yitirdi.
11.04.2020 Yaşam
Sevenleri uyardı ama vazgeçmedi!
Sevenleri uyardı ama vazgeçmedi! İzmir'de doktor Ersin Bal, Uzundere Otobanı’nda motosikletle seyir halindeyken akılalmaz bir kaza geçirdi. Önündeki kamyonun jant kapağı fırlayıp çarpınca yere düşüp sürüklenen Bal, ağır yaralandı.
6.08.2019 Gündem
Aleyna Tilki'nin kutup macerası
Aleyna Tilki'nin kutup macerası Geçen ay fotoğraf çekimi için Berlin’e giden Aleyna Tilki, oradan Oslo’ya, ardından da Kuzey Kutbu’na geçti. Genç şarkıcı, eksi 27 derecede yaptığı tatilde bir de motor kazası yaşadı.
16.03.2019 Magazin
Serdar Ortaç'tan boşanma sinyali: Bitsin istemiyorum
Serdar Ortaç'tan boşanma sinyali: Bitsin istemiyorum Uzun süredir İrlandalı model eşi Chloe Loughnan ile ayrılacağı konuşulan Serdar Ortaç, önceki akşam boşanma sinyali verdi. Popçu, ‘Chloe, İrlanda’dan gelince evliliğimizle ilgili oturup konuşacağız’ dedi.
17.12.2018 Magazin
Ünlü oyuncu Arda Öziri motosiklet kazasında hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Arda Öziri motosiklet kazasında hayatını kaybetti Oyuncu Arda Öziri bu sabah geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Arda Öziri'nin yakın arkadaşı Cengiz Çolak, Öziri ile kaza öncesi birlikte olduklarını belirterek "Şampiyonlar Ligi maçını birlikte izledik. Bu saatte gitme, bende kal dedim ama o gitti" diye konuştu.
27.05.2018 Magazin
Kadıköy iskelesinde motor kazası: 5 yaralı
Kadıköy iskelesinde motor kazası: 5 yaralı Kadıköy’de iskeleye yanaşan yolcu motorunun duramayarak beton duvara çarpması sonucu meydana gelen kazada 5 yolcu hafif şekilde yaralandı.
5.04.2018 Yaşam
Dilini ensenden söküp alırım!
Dilini ensenden söküp alırım! Tamer Karadağlı, motosikletinin önünde çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.
12.12.2017 Magazin
Ünlü cerrah Yunanistan yolunda hayatını kaybetti
Ünlü cerrah Yunanistan yolunda hayatını kaybetti Maltepe Üniversitesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Can Solakoğlu, bayram tatilinde tutkunu olduğu motosiklet yolculuğuna çıktı.
29.09.2021 Gündem
Kontrolden çıkan motosiklet devrildi: 2 ölü
Kontrolden çıkan motosiklet devrildi: 2 ölü Aydın'ın Nazilli ilçesinde kontrolden çıkan motosikletin devrilmesi sonucu iki kişi hayatını kaybetti.
25.05.2017 Yaşam
Yaşar Alptekin kaza geçirdi! Kanlar içinde...
Yaşar Alptekin kaza geçirdi! Kanlar içinde... Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, motor kazası geçirdi. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan Alptekin, durumunun iyi olduğunu açıkladı. Yaşar Alptekin'in kaza sonrası yaptığı paylaşımda yüzünde yaralanmalar olduğu görüldü.
17.05.2017 Magazin
Pizza dağıtıcısının acı ölümü
Pizza dağıtıcısının acı ölümü Karabük'te motosikletle pizza dağıtımı yapan 20 yaşındaki genç,motosikletiyle çekiciye çarparak hayatını kaybetti.
19.12.2016 Yaşam
Öldüğü açıklanan oyuncu İsrafil Köse’nin yaşam savaşı devam ediyor
Öldüğü açıklanan oyuncu İsrafil Köse’nin yaşam savaşı devam ediyor Kadıköy’de geçirdiği motor kazası sonucu götürüldüğü hastanede yoğun bakımda tedavi gören oyuncu İsrafil Köse’nin gündüz öldüğü açıklanmıştı. Köse’nin durumunun kritik olduğu ve makinaya bağlı yaşamını sürdüğü öğrenildi.
22.08.2016 Magazin
İBB trafik durumu günlük canlı takip sistemi!
İBB trafik durumu günlük canlı takip sistemi! İBB trafik durumu sürücülerin en çok sorun yaşadığı noktalardan birisidir. İBB trafik durumunun takip edilebilmesi için internet ortamında kullanılabilen uygulamalar geliştirilmiştir. İBB trafik durumu uygulamasının detayları haberimizde!
29.09.2021 Gündem
Kaza işlerimi zorlaştırdı
Kaza işlerimi zorlaştırdı Tamer Karadağlı önceki akşam iftarını Etiler Kebap’da açtı...
9.06.2016 Magazin
Motosikletiyle uçtuğu şarampolde öldü
Motosikletiyle uçtuğu şarampolde öldü AYDIN’ın Didim İlçesi’nde, kontrolden çıkan motosikletiyle 50 metre sürüklendikten sonra şarampole uçan kasksız sürücü 19 yaşındaki Mustafa Çukur, yaşamını yitirdi.
28.04.2016 Yaşam
Suphi Altındöken'in annesi ilk kez konuştu
Suphi Altındöken'in annesi ilk kez konuştu Türkiye’yi ayağa kaldıran Özgecan Aslan cinayetini işleyen Ahmet Suphi Altındöken, kaldığı cezaevinde öldürüldü...
29.09.2021 Gündem
Motor bitti Mercedes geldi
Motor bitti Mercedes geldi Motosikletiyle 2 yıl önce kaza geçirip ölümden dönen Tamer Karadağlı, önceki gün Bebek’teydi...
23.02.2016 Magazin
Tamer Karadağlı'dan beklenen haber!
Tamer Karadağlı'dan beklenen haber! Bursa'nın İznik ilçesinde motosikletiyle kaza geçiren oyuncu Tamer Karadağlı, taburcu edildi.
14.10.2014 Magazin
Tamer Karadağlı'dan haber var!
Tamer Karadağlı'dan haber var! Bursa'nın İznik ilçesinde motosikletiyle kaza yapan oyuncu Tamer Karadağlı, sağ kolundan yaralandı. Karadağlı, özel hava ambulansıyla İstanbul'a götürüldü. Karadağlı'yı hastanede ziyaret eden Pınar Altuğ, "İki kolunda kırık var. Hayati tehlikesi yok" diye konuştu.
12.10.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Motor Kazası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki motor kazası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.