Gazete Vatan Logo

Burakcan Taşan öldü mü? Sosyal medya fenomeni Burakcan Taşan motor kazası mı geçirdi, sağlık durumu nasıl?

Motosikletiyle seyir halindeyken çektiği videolar ile sosyal medya fenomeni olan Burak Can Taşan, Adana'da trafik kazası geçirdi. Seyir halindeyken bir motosiklete çarpan Burak Can Taşan, kaza geçirerek yola savruldu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Burak Can Taşan öldü mü, sağlık durumu nasıl?

Burakcan Taşan öldü mü? Sosyal medya fenomeni Burakcan Taşan motor kazası mı geçirdi, sağlık durumu nasıl?

Sarıçam ilçesine bağlı Remzi Oğuz Arık Mahallesi Kozan Caddesi üzerinde ilerleyen Burak Can Taşan (23), kullandığı motosikletiyle yola çıkan bir köpeğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten düşen genç yola savruldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekiplerinin Adana Şehir Hastanesine kaldırdığı genç, buradaki müdahalenin ardından Seyhan Devlet Hastanesine sevk edildi. Peki, Burakcan Taşan öldü mü?

Burakcan Taşan öldü mü?

Adana'da motosiklet paylaşımlarıyla sosyal medya fenomeni olan Burak Can Taşan (23), seyir halindeki motosikletiyle önüne çıkan köpeğe çarptıktan sonra yola savruldu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Taşan, hayatını kaybetti.

Burakcan Taşan motor kazası nasıl oldu?

Kaza, saat 16.00 sıralarında merkez Sarıçam ilçesi Remzi Oğuz Arık Mahallesi Kozan caddesinde meydana geldi. Motosiklet paylaşımlarıyla sosyal medyada binlerce takipçisi bulunan Burak Can Taşan, motosiketiyle yola çıkan köpeğe çarptı. Kontrolden çıkıp, devrilen motosikletteki Taşan, yola savruldu. Çevredekilerin ihbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulans ile hastaneye kaldırılan Taşan, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kendisi gibi motosiklet tutkunu ve sosyal medya fenomeni kız arkadaşının motosiklet üzerinde çekildikleri videoyu dün takipçileriyle paylaştığı görüldü.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

Haberin Devamı