Mobing

Mobing

Son dakika mobing haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mobing ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mobing haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mobing

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mobing gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 mobing haberi bulunmuştur. Tüm mobing haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tüm çalışanları ilgilendiriyor! Patronun hareketi mobing sayıldı
Tüm çalışanları ilgilendiriyor! Patronun hareketi mobing sayıldı Çalıştığı işyerinde, patronu tarafından sürekli aşağılandığını, görev tanımı dışında işlerin zorla yaptırıldığını öne süren işçiye yargıdan müjde geldi. Bölge Adliye Mahkemesi; işten atılmakla tehdit edilen işçinin mobinge maruz kaldığına hükmetti.
27.01.2024 Çalışma Hayatı
Starbucks kimin, hangi ülkenin? Starbucks İsrail'e destek veriyor mu? Starbucks İsrail açıklaması
Starbucks kimin, hangi ülkenin? Starbucks İsrail'e destek veriyor mu? Starbucks İsrail açıklaması TCDD, tren işletmeciliğindeki yüklenici firmalara, İsrail’e desteğini açıklayan Starbucks ürünlerinin kullanılmaması talimatında bulundu. Yapılan açıklamada, TCDD’nin söz konusu kahve zinciriyle sözleşmesinin bulunmadığı da belirtildi. Yapılan açıklamayla birlikte vatandaşlar Starbucks kimin, hangi ülkenin? Starbucks İsrail'e destek veriyor mu? Sorularına yanıt araya başladı.
27.10.2023 Gündem
Bakan Işıkhan memurlar için ikinci zam teklifini açıkladı
Bakan Işıkhan memurlar için ikinci zam teklifini açıkladı 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşme Görüşmeleri üçüncü toplantısı bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Bakan Vedat Işıkhan "2024'ün ilk altı ayı için yüzde 15, ikinci altı ay için yüzde 10, 2025 ilk altı ay için yüzde 6, ikinci altı ay için yüzde 5 olarak teklifimizi açıklıyorum" dedi.
17.08.2023 Ekonomi
Deniz Akkaya'dan olay yaratacak Seren Serengil iddiası!
Deniz Akkaya'dan olay yaratacak Seren Serengil iddiası! Manken ve model Deniz Akkaya, eskiden aynı kanalda birlikte çalıştığı Seren Serengil hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.
15.01.2023 Magazin
Çalışanın ‘sözünün kesilmesi’ mobbing
Çalışanın ‘sözünün kesilmesi’ mobbing Çalışma yaşamında şiddet ve tacizin önlenmesine ilişkin rehber hazırlayan ILO Türkiye Ofisi, çalışana anlamsız işler verilmesi, yapılan işin sürekli eleştirilmesi, sözlerinin kesilmesinin mobbing sayıldığını belirterek, bu davranışlara uğrayanların haklı fesih ve tazminat hakkı olduğunu kaydetti.
1.12.2022 Çalışma Hayatı
İBB önünde eylem
İBB önünde eylem İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı Ağaç ve Peyzaj A.Ş. işçileri, eylem yaptı. İBB'nin Saraçhane binası önünde toplanan işçiler, sendikaya üye oldukları gerekçesiyle işten atıldığını öne sürdükleri arkadaşlarının geri alınmasını ve toplu sözleşme imzalanmasını talep etti.
13.06.2022 Yaşam
Memurlar ile ilgili flaş karar! Değişti, uzaktan yapılacak
Memurlar ile ilgili flaş karar! Değişti, uzaktan yapılacak Memurları ilgilendiren önemli bir adım atıldı. Kamu çalışanlarının talepleri doğrultusunda değiştirildi. Artık uzaktan yapılacak. 862 bin 833 kamu çalışanına soruldu. Kamu kurum ve kuruluşlarından gelen öneri, görüş ve talepler doğrultusunda güncelleme yapıldı. İlk defa devlet memurluğuna atananlar için uygulanan aday memur temel ve hazırlayıcı eğitimleri, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığınca hazırlanan Uzaktan Eğitim Kapısı platformundan tüm kamu kurum ve kuruluşlarının kullanımına açıldı.
3.02.2021 Çalışma Hayatı
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor: Cezası 2 bin 943 lira...
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor: Cezası 2 bin 943 lira... Çalışan milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Pandemi ücretsiz izni işverene işçisini tek taraflı olarak ücretsiz izne çıkarabilmesi hakkını vermektedir. Ancak işveren, tüm haklarda olduğu gibi bu hakkını da iyi niyet kurallarına uygun olarak kullanmak zorunda. İşveren fesih yasağına uymadan iş sözleşmesini feshettiği her bir işçi için 2 bin 943. TL idari para cezası öder.
3.09.2020 Ekonomi
Personele ‘lan’ diyen müdüre Yargıtay’dan kötü haber!
Personele ‘lan’ diyen müdüre Yargıtay’dan kötü haber! Personeline 'lan' diye hitap ederek, vücuduyla alakalı şaka yapan müdürün manevi tazminat ödemesi gerektiğine hükmeden Yargıtay, emsal niteliğinde bir karara imza attı. Müdür yardımcısı olarak çalışan bir kişi, müdürün kendisine yönelik mobing uygulandığını öne sürerek Yargıtay’a doğru giden süreci başlattı. İş Mahkemesi’nde talebi reddedilen personel, Yargıtay 9. Hukuk Dairesi’nden istediği sonucu aldı. İşte konuyla ilgili ayrıntılar…
3.02.2020 Çalışma Hayatı
Mobbinge uğrayan nereye şikâyet etmeli? Mobbing cezası var mı?
Mobbinge uğrayan nereye şikâyet etmeli? Mobbing cezası var mı? İş yerinde psikolojik taciz olarak bilinen Mobbing, Gaziantep’te Türkçe öğretmenliği yapan 25 yaşındaki Saadet H.’nin işyerinde mobbinge uğradığı bu nedenle de 6. Kattan atlayarak intihar ettiği iddialarından sonra mobing yeniden gündeme geldi. Peki, Mobbing’in cezası var mı? Mobbing’e uğrayan nereye şikâyet etmelidir?
15.11.2019 Yaşam
Psikolojik baskıya tazminat cezası!
Psikolojik baskıya tazminat cezası! İş yerlerinde psikolojik baskıya ve ayrımcılığa maruz kalan çalışanları kanunlar koruyor. Bunu yapan yönetici ya da iş yeri sahipleri tazminat ödemek zorunda kalıyor.
20.09.2019 Çalışan Hakları
Hakim, şikayetçi olduğu davaya bakıp, kendisini duruşmaya davet etti
Hakim, şikayetçi olduğu davaya bakıp, kendisini duruşmaya davet etti İzmir'in Kınık ilçesinde asliye ceza mahkemesinin kadın hakimi, şikayetçisi olduğu davanın iddianamesini kabul edip, kendisine davetiye çıkarttı. Bununla da yetinmeyip, ilk duruşmayı 'hakim' sıfatıyla yönetti.
30.05.2019 Gündem
‘Kapı önüne içki koyup kamufle olun’
‘Kapı önüne içki koyup kamufle olun’ Mahrem yapılanma üyesi FETÖ’cü askerler: Örgütten ayrılmak isteyene baskı uyguladılar. Kamufle olmamız için ‘Cumaya gitmeyin, birbirinize abi demeyin’ diye telkin ettiler.
29.09.2021 Gündem
Fırat Kalkanı’na siviller de katılacak
Fırat Kalkanı’na siviller de katılacak Suriye’de bugüne kadar 2 bin kilometrelik alanın DAEŞ’ten temizlendiğini söyleyen Bakan Fikri Işık, hayatı canlandıracak adımlar atıldığını, bu kapsamda yapılacak çalışmalarda kamu çalışanlarının da bu bölgede görev alabileceğini anlattı
29.09.2021 Gündem
FETÖ Göbeklitepe’yi de vurdu
FETÖ Göbeklitepe’yi de vurdu Şanlıurfa Müze Müdürü ve Göbeklitepe kazı sorumlusu Müslüm Ercan’ın, FETÖ bağlantısı nedeniyle gözaltına alındığı ortaya çıktı. Göbeklitepe’yi bulan ünlü Alman arkeologun eşi böyle isyan etti
29.09.2021 Gündem
Askeri liselerin % 97’si FETÖ’cü
Askeri liselerin % 97’si FETÖ’cü Askeri lise öğrencilerinin yüzde 97’sinin kopya ve mülakat torpili ile FETÖ militanları tarafından seçildiği ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Gülerce'den canlı yayında bomba iddialar
Gülerce'den canlı yayında bomba iddialar Hüseyin Gülerce, Fethullah Gülen'in kendisine odasına gelen Yaşar Büyükanıt'la boğuştuğunu ve yendiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Kan donduran iddia! Askere-polise müdahale edilmedi, öldüler
Kan donduran iddia! Askere-polise müdahale edilmedi, öldüler Diyarbakır’da görevli hemşire B.T.’den korkunç Sur itirafları: Gizlice içeri girip çıktık, ilaç verdik. Acil Servis’te yaralı teröristi gizledik. Askere-polise müdahale edilmedi, öldüler.
29.09.2021 Gündem
Duygusal çöküklüğe dikkat
Duygusal çöküklüğe dikkat Psikoterapist Aile Çift ve Evlilik Terapisti Uzman Psikolog Naciye Tokaç, Derin bir üzüntü hissi, sıkıntılı ve çökkün duygusal durum, tedirginlik, bunaltı, ses tonunda yavaşlama, çökkün bedensel duruş, unutkanlık ve yavaş düşünce içeriği ile birlikte görülen psikolojik çökkünlük kişi için bir alarm olduğunu söyledi...
31.03.2016 Sağlık
Sabri'ye 'gariban' dedi
Sabri'ye 'gariban' dedi Galatasaray Kulubü Divan Kurulu'nun aralık ayı olağan toplantısı yapıldı.
9.12.2015 Galatasaray
Katliamı kınamak ne zamandır suç?
Katliamı kınamak ne zamandır suç? HDP Siirt Milletvekili Kadri Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında, Siirt’te kamu emekçilerine yönelik sistematik mobing uygulandığını, son olarak SES üyelerine soruşturma açıldığını söyledi...
29.09.2021 Gündem
Mobbing kalbe zarar
Mobbing kalbe zarar - İş yaşamındaki “Mobbing”in çalışanda yoğun bir strese neden olduğunu belirten Medical Park Antalya Kalp Hastanesi Direktörü ve Kalp-Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof...
23.07.2015 Sağlık
İstifa ederek kıdem tazminatı nasıl alınır?
İstifa ederek kıdem tazminatı nasıl alınır? Kıdem tazminatına hak kazanabilmek için iş sözleşmesinin fesih nedeni önemlidir...
27.04.2015 Ekonomi
AK Parti'den flaş açıklama!
AK Parti'den flaş açıklama! AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş "İç Güvenlik Paketi"nin komisyona çekilmesinin söz konusu olmayacağını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Başkan eşi mobbingi anlattı!
Başkan eşi mobbingi anlattı! 'Mobbing' iddiasıyla öğretmenlikten istifa eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı'nın eşi Zeynep Sözlü yaşadıklarını anlattı: "Kaymakam ve ilçe milli eğitim müdürü eşim ve mesleğim arasında tercih yapmaya zorladılar. Kaymakam, eşimin babasının çiftliğini yıkıp inekleri oradan gönderemedi; acısını benden çıkardı. Bu olaydan 5 gün sonra sürgün edildim."
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mobing ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mobing haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.