Mitsubishi

Mitsubishi

Son dakika Mitsubishi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mitsubishi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mitsubishi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mitsubishi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mitsubishi gelişmeleri de dahil olmak üzere 342 mitsubishi haberi bulunmuştur. Tüm mitsubishi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mitsubishi SUV modelinde çılgın fiyat geldi! Kompakt SUV Xforce özellikleri bu fiyatı aşıyor!
Mitsubishi SUV modelinde çılgın fiyat geldi! Kompakt SUV Xforce özellikleri bu fiyatı aşıyor! SUV araç almak isteyenlere güzel haber Mitsubishi markasından geldi. Yeni kompakt SUV Xforce özellikleriyle bu fiyatı çoktan aşıyor. Uygun fiyatlı SUV modeli olan Xforce 2023 yılında Avrupa ve ABD'ye gelmeyecek.
11.08.2023 Otomobil
CDP Tedarikçi İlişkileri Lideri bu sene de değişmedi
CDP Tedarikçi İlişkileri Lideri bu sene de değişmedi Tedarik zincirleriyle ilgili çevreye yönelik eylemleri sebebiyle, çevresel bilgilendirmeyi destekleyen ve kâr amacı gütmeyen uluslararası bir kuruluş olan CDP* tarafından yürütülen CDP Tedarikçi İlişkileri Derecelendirme programında en yüksek değerlendirme olan 2022 Tedarikçi İlişkileri Lideri unvanını Mitsubishi Electric, kazandı.
25.07.2023 Ekonomi
ODTÜ’lü öğrencilerden Kristal Ağaç Ödülleri’nde onur ödülü
ODTÜ’lü öğrencilerden Kristal Ağaç Ödülleri’nde onur ödülü Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Genç Girişimciler Topluluğu; öğrencilere gelecekleri için iham ve rol model olacak kişi ve kuruluşları ortaya çıkarmak amacıyla her sene düzenlediği Kristal Ağaç Ödülleri’nde bu yıl Mitsubishi Electric Türkiye’yi “Genç Yeteneklere Değer Veren En İyi İnsan Kaynakları Uygulamaları” onur ödülüne layık gördü.
10.05.2023 Vitrin
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi Fabrika çıkışlı ikinci el araç dönemi 2023 yılında resmen başlıyor. Çalışmalarda sona gelindiğini belirten Renault Group Türkiye CEO’su Hakan Doğu, “İşlemler Bursa’daki Renault fabrikasında yapılacak. Başlangıçta 6 yaşına kadar araçlar yenilecek sonrasında bunu 10 yaşa kadar uzatacağız. Motor dahil her şey yenilenebilecek. 2 yıl da garanti sunulacak. 10 yıl boyunca aracı sürekli yenileyip garantiler vererek halkın güvenerek kullanacağı uygun fiyatlı araçlar yapacağız. Türkiye’de ikinci elin kaderini değiştireceğiz” dedi.
24.10.2022 Ekonomi
Otomobil üretimi geriledi!
Otomobil üretimi geriledi! Ocak-Mart döneminde toplam otomotiv üretimi bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 12,4 azalarak 302 bin 730 adet, otomobil üretimi ise yüzde 21,5 azalarak 166 bin 363 adet oldu.
10.04.2022 Otomobil
Yeni Mitsubishi Colt Bursa’da üretilecek!
Yeni Mitsubishi Colt Bursa’da üretilecek! Renault Group yeni nesil şehir otomobili Mitsubishi COLT’un Bursa’da üretileceğini açıkladı.
8.04.2022 Otomobil
Sıfır araba ve ikinci el araba alacaklara kötü haber! Yeni zam dalgası! Böylesi görülmedi kriz...
Sıfır araba ve ikinci el araba alacaklara kötü haber! Yeni zam dalgası! Böylesi görülmedi kriz... Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarına zam geliyor. Araba fiyatlarını arttıran en büyük sebep tedarik krizi olarak görülüyor. Bunun yanında Ukrayna ve Rusya arasındaki kriz ve nikel bulma sorunu fiyatları tırmandırıyor. Araba fiyatlarında zam dalgası başladı. Markalar yüzde 5 zamlı fiyatlarını peş peşe açıkladı. Önümüzdeki ay itibarıyla da yeni zamların geleceği ifade ediliyor. Sıfır araba fiyatlarındaki artış ikinci el araba fiyatlarını da olumsuz etkiliyor. Piyasasının uzun süredir durgun olan ikinci el araba pazarı yeni zam dalgasıyla hareketlenecek. İşte sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
28.03.2022 Ekonomi
Sıfır araba fiyatları ne kadar oldu? İşte Mart ayının en ucuz araba fiyatları 2022!
Sıfır araba fiyatları ne kadar oldu? İşte Mart ayının en ucuz araba fiyatları 2022! Türkiye'de 2022 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller araç satın almak isteyenlerin araştırdığı konuların başında geliyor. Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenlerin güncel fiyatları merak ediyor. 2022 yılı Mart ayında sıfır araçlara gelen 50 bin TL'lere varan zamlar ikinci el piyasasında da artışa neden oldu. Galerilerde araç fiyat listeleri de güncellendi. En uygun fiyatlı 2022 model otomobiller pek çok kişinin gündeminde. Peki, Sıfır araba fiyatları ne oldu? En ucuz sıfır araba fiyatlarında son durum ne? İşte marka marka sıfır araba fiyatları ve en ucuzundan en pahalısına güncel En ucuz araba fiyatları…
21.03.2022 Ekonomi
Nissan'dan flaş karar! Artık üretmeyecek
Nissan'dan flaş karar! Artık üretmeyecek Japon otomotiv devi Nissan, otomobil endüstrisinin hızla elektrikli araçlara yönelmesi ve katı emisyon standartları nedeniyle 2025’te Avrupa pazarına benzinli motor üretimine son vereceğini duyurdu.
8.02.2022 Otomobil
Araba alacaklara güzel haber! ÖTV'siz satılıyor
Araba alacaklara güzel haber! ÖTV'siz satılıyor Araba almak isteyenleri ilgilendiren son dakika gelişmesi! ÖTV indiriminden yararlanıp araba almak isteyenlere büyük fırsat. Araba fiyatlarındaki yükseliş devam ederken engelli vatandaşlara sağlanan kolaylıkla birlikte onlarca model mevcut fiyatından çok daha ucuza alınabiliyor. ÖTV'siz olarak engelli bireylerin alabileceği araçlarda bayi satış fiyatı sınırı 2022 yılı için 450 bin 500 lira oldu. Otomobil fiyatları 2021 yılının gelmesiyle birlikte yine artış yaşadı. Yeni modellerin satışa çıkmasına paralel olarak fiyatlarda yüzde 10-15 aralığında yükseliş gerçekleşti.
25.01.2022 Ekonomi
Yeni ÖTV düzenlemesi 2022 neler getiriyor? Yeni ÖTV düzenlemesiyle 2. el araçlarda indirim olacak mı? ÖTV indirimi olan araçlar 2022!
Yeni ÖTV düzenlemesi 2022 neler getiriyor? Yeni ÖTV düzenlemesiyle 2. el araçlarda indirim olacak mı? ÖTV indirimi olan araçlar 2022! Otomotivde ÖTV düzenlemesini içeren Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazetede yayımlandı. 2022 yılında sıfır araç alımında uygulanacak matrah limitleri değiştirildi. 1600 silindire kadar olan araçlarda vergi dilimi Cumhurbaşkanı Kararı ile 3'ten 5'e çıkarıldı. Peki, Yeni ÖTV düzenlemesi 2022 neler getiriyor? Yeni ÖTV düzenlemesiyle 2. el araçlarda indirim olacak mı? ÖTV indirimi olan araçlar 2022!
17.01.2022 Ekonomi
Faizsiz kredi fırsatı! Sıfır araba alacaklara güzel haber, 100 bin TL'ye kadar...
Faizsiz kredi fırsatı! Sıfır araba alacaklara güzel haber, 100 bin TL'ye kadar... Araba alacak milyonları ilgilendiriyor. Güzel haber geldi. Otomobil piyasasını hareketlendirecek adım. Faizsiz kredi imkanı sağlanıyor. 100 bin TL'ye kadar limit, 15 aya kadar da vade seçeneği sunuluyor. Yeni yıl ile birlikte otomotiv sektöründe yeni kampanyalar devreye alındı. Birçok marka ve modelde otomobil uygun koşullarla satışta. Uzun süredir küresel düzeyde piyasayı etkisi altına alan çip krizi üretimi durma noktasına getirmişti. Fiyatlara da olumsuz olarak yansıyan çip krizinin etkileri kampanyalar ile giderilmeye çalışılıyor. Ocak ayı itibarıyla otomotiv markaları kampanyaları açıklamaya başladı. İşte Honda, Toyota, Citroen, Kia ve çok sayıda marka ve modelde yeni yıl kampanyaları ile ilgili detaylar...
12.01.2022 Otomobil
En ucuz sıfır araba ne kadar? 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi!
En ucuz sıfır araba ne kadar? 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi! Araç sahibi olmak isteyenler, 2021’in sonuna yaklaşırken güncel araba fiyatlarını araştırmaya başladı. Yeni yılla birlikte otomobillerde fiyat artışı beklentisi nedeniyle pek çok kişi 2022 öncesinde araç fiyatlarını merak ediyor. Otomobil firmalarından da 2022 yılı için özel araç satış kampanyaları gelmeye başladı. Peki, En ucuz sıfır araba ne kadar? Araba fiyatları düştü mü, yükseldi mi? İşte 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi!
2.12.2021 Ekonomi
Uçan motosiklet satışa sunuldu! Fiyatı dudak uçuklatıyor
Uçan motosiklet satışa sunuldu! Fiyatı dudak uçuklatıyor Japonya'da ALI Technologies isimli şirketin geliştirdiği uçan motosiklet, 680 bin dolar fiyatla satışa sunuldu.
28.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Mitsubishi Electric Başkanı Sakuyama "hileli denetleme işlemleri" sonucu istifa etti
Mitsubishi Electric Başkanı Sakuyama "hileli denetleme işlemleri" sonucu istifa etti Mitsubishi Electric Başkanı Sakuyama Masaki, tren ekipmanları denetlemelerinde "hileli işlemlerin" ortaya çıkması sonucu görevinden istifa ettiğini açıkladı.
3.10.2021 Ekonomi
Mitsubishi'nin CEO'su Sugiyama istifa etti
Mitsubishi'nin CEO'su Sugiyama istifa etti Mitsubishi Electric CEO'su Sugiyama "görevi kötüye kullanma" nedeniyle istifa ettiğini açıkladı. İstifanın arkasında hileli işlemler olduğu iddia ediliyor.
29.07.2021 Ekonomi
Lüks otoya Türk malı gövde parçası!
Lüks otoya Türk malı gövde parçası! Coşkunöz Holding, Rusya’nın prestij projelerinden biri olan Aurus otomobillerinin üretiminde ana üreticiler arasında yer aldı.
11.06.2021 Otomobil
Mitsubishi Türkiye'ye yeni genel müdür!
Mitsubishi Türkiye'ye yeni genel müdür! Sabancı Grubu bünyesindeki TEMSA Motorlu Araçlar Genel Müdürlüğü görevine, Ilgaz Korkmaz atandı.
10.06.2021 Otomobil
Eski Nissan üst yöneticisi Ghosn 5 milyon euro ödeyecek
Eski Nissan üst yöneticisi Ghosn 5 milyon euro ödeyecek Amsterdam Bölge Mahkemesi, ev hapsinde tutulduğu Japonya'dan Lübnan'a kaçan eski Nissan Üst Yöneticisi ve eski Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance Yönetim Kurulu Başkanı da olan Carlos Ghosn'un, şirketten aldığı 5 milyon euroluk maaşı geri ödemesine hükmetti.
20.05.2021 Dünya
Otomobil devinden flaş karar! Büyük kriz
Otomobil devinden flaş karar! Büyük kriz Otomobil üreticisi Mitsubishi Motors, yarı iletken çip tedarik problemi sebebiyle mayıs ayında Japonya ve Tayland'daki tesislerinde üretimi düşürecek.
24.04.2021 Ekonomi
En ucuz sıfır arabalar belli oldu! Faizler düştü, kampanya...
En ucuz sıfır arabalar belli oldu! Faizler düştü, kampanya... Araba sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Piyasadaki en ucuz arabalar belli oldu. Toyota, Citroen, Renault, Dacia, Ford, Hyundai, Skoda, Peugeot, Kia, Nissan, Opel ve Volkswagen... Tek tek açıklandı. Fiyatları düşük sıfır arabalarda kampanyalar ise devam ediyor. Faiz indirimleri ile birlikte vade imkanı da bulunuyor. Sıfır araba almak isteyenler için 2021 yılının en ucuz araba modelleri ve geçerli olan kampanyalar...
11.04.2021 Otomobil
Araba almak isteyenlere büyük kampanya! 70 bin lira indirim
Araba almak isteyenlere büyük kampanya! 70 bin lira indirim Araba almak isteyen herkesi kapsıyor. Büyük kampanya. Araba üreticileri tek tek duyurdu. Sıfır arabada 70 bin lira indirim. Opel, Honda, Renault, Mitsubishi, Nissan, BMW, Mercedes, Suzuki, Toyota, Hyundai, Ford, Fiat, Seat, Peugeot, Alfa Romeo, Citroen... Marka marka model model işte tüm araba fiyatları...
9.04.2021 Ekonomi
Araba alımında taksit nasıl olacak? Araç fiyatları yükselir mi? Otomobil taksit düzenlemesi ve güncel araba fiyatları!
Araba alımında taksit nasıl olacak? Araç fiyatları yükselir mi? Otomobil taksit düzenlemesi ve güncel araba fiyatları! Ticaret Bakanlığı resmen duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlandı ve devreye girdi. Araba alacaklar için büyük fırsat. Düzenleme büyük avantaj sağlıyor. Ticaret Bakanlığı araba alımında taksit düzenlemesini hayata geçirdi. Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan “Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmelik’te Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” kapsamında otomobil alımlarında taksit düzenlemesinde değişikliğe gitti. Araçlara taksit 60 aya çıkarıldı. Peki, Araba alımında taksit nasıl olacak? Araçlara taksit kaç ay olacak? Araba fiyatları yükselir mi? İşte Otomobil taksit düzenlemesi detayları...
17.03.2021 Ekonomi
Renault Sport Cars ve Alpine birleşiyor
Renault Sport Cars ve Alpine birleşiyor Alpine Cars, Renault Sport Cars (RSC) ve Renault Sport Racing (RSR), Alpine çatısı altında birleştiriyor.
14.01.2021 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Mitsubishi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mitsubishi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.