Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric

Son dakika Mitsubishi Electric haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mitsubishi Electric ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mitsubishi Electric haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mitsubishi Electric

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mitsubishi electric gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 mitsubishi electric haberi bulunmuştur. Tüm mitsubishi electric haberleri aşağıda listelenmiştir.
CDP Tedarikçi İlişkileri Lideri bu sene de değişmedi
CDP Tedarikçi İlişkileri Lideri bu sene de değişmedi Tedarik zincirleriyle ilgili çevreye yönelik eylemleri sebebiyle, çevresel bilgilendirmeyi destekleyen ve kâr amacı gütmeyen uluslararası bir kuruluş olan CDP* tarafından yürütülen CDP Tedarikçi İlişkileri Derecelendirme programında en yüksek değerlendirme olan 2022 Tedarikçi İlişkileri Lideri unvanını Mitsubishi Electric, kazandı.
25.07.2023 Ekonomi
ODTÜ’lü öğrencilerden Kristal Ağaç Ödülleri’nde onur ödülü
ODTÜ’lü öğrencilerden Kristal Ağaç Ödülleri’nde onur ödülü Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Genç Girişimciler Topluluğu; öğrencilere gelecekleri için iham ve rol model olacak kişi ve kuruluşları ortaya çıkarmak amacıyla her sene düzenlediği Kristal Ağaç Ödülleri’nde bu yıl Mitsubishi Electric Türkiye’yi “Genç Yeteneklere Değer Veren En İyi İnsan Kaynakları Uygulamaları” onur ödülüne layık gördü.
10.05.2023 Vitrin
Mitsubishi Electric Başkanı Sakuyama "hileli denetleme işlemleri" sonucu istifa etti
Mitsubishi Electric Başkanı Sakuyama "hileli denetleme işlemleri" sonucu istifa etti Mitsubishi Electric Başkanı Sakuyama Masaki, tren ekipmanları denetlemelerinde "hileli işlemlerin" ortaya çıkması sonucu görevinden istifa ettiğini açıkladı.
3.10.2021 Ekonomi
Mitsubishi'nin CEO'su Sugiyama istifa etti
Mitsubishi'nin CEO'su Sugiyama istifa etti Mitsubishi Electric CEO'su Sugiyama "görevi kötüye kullanma" nedeniyle istifa ettiğini açıkladı. İstifanın arkasında hileli işlemler olduğu iddia ediliyor.
29.07.2021 Ekonomi
Türkiye 5'inci nesil uydusu için gün sayıyor
Türkiye 5'inci nesil uydusu için gün sayıyor Uydu sahibi 30 ülkeden biri olan Türkiye'nin beşinci nesil haberleşme uydusu Türksat 5A, 30 Kasım'da uzaya gönderilecek.
24.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Geliyor... Herkesi etkileyecek!
Geliyor... Herkesi etkileyecek! Dördüncü sanayi devrimi yakın zaman içerisinde hayatımızı etkilemeye başlayacak. Bu dönüşüm sayesinde bütün sektörlerde üretim dijital ve akıllı hale gelecek. Robotlar insanların çalışma arkadaşı olurken, şirketlerin verimliliği artacak, ülke ekonomileri kazanacak.
22.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Uydu sayısı 6'ya çıkacak, 3 kıtayı kapsayacak
Uydu sayısı 6'ya çıkacak, 3 kıtayı kapsayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Türkiye, yapımı devam eden Türksat 5A, 5B ve 6A'nın hizmete alınmasıyla aktif haberleşme uydularının sayısını 6'ya yükseltecek." dedi.
14.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin yeni uydularında geri sayım
Türkiye'nin yeni uydularında geri sayım Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Uzayda uydu sahibi 30 ülkeden biri olan Türkiye, Türksat 5A ve 5B ile yapım aşamasındaki Türksat 6A'nın hizmete alınmasıyla aktif haberleşme uydularının sayısını 6'ya yükseltecek" dedi.
4.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Avrupa Tarkan’a doymuyor!
Avrupa Tarkan’a doymuyor! Megastar Tarkan, ‘fizy Tarkan Konserleri’ kapsamında 7 ve 8 Nisan tarihlerinde Düsseldorf Mitsubishi Electric Halle’de sevenleriyle buluştu.
9.04.2018 Magazin
Dünya devinden önemli hamle! Türkiye'de açıldı
Dünya devinden önemli hamle! Türkiye'de açıldı Mitsubishi Electric'in Avrupa'daki ilk ev tipi klima fabrikasının açılışı Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde yapıldı.
8.02.2018 Ekonomi
Sıla'nın Avrupa turnesi takvimi!
Sıla'nın Avrupa turnesi takvimi! Pop müziğin başarılı ismi Sıla, Avrupa'daki hayranlarıyla bir araya gelmeye hazırlanıyor.
21.03.2017 Kültür Sanat
Güney Kore'nin "en hızlı" asansörü Mitsubishi Electric'ten
Güney Kore'nin "en hızlı" asansörü Mitsubishi Electric'ten Mitsubishi Electric, Güney Kore'deki LCT Landmark Kulesi'ne ülkenin "en hızlı" asansörlerini monte etmeye hazırlanıyor.
5.09.2016 Ekonomi
Türkiye’ye inandık üretim kararı aldık
Türkiye’ye inandık üretim kararı aldık Türkiye’nin potansiyeline inandıklarını söyleyen Mitsubishi Electric’in Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, “176 milyon TL yatırımla Manisa’da 500 bin adet ev tipi klima üretim kapasitesi olan fabrika kuracağız” dedi.
14.04.2016 Ekonomi
Türkiye öncelikli pazar yatırımlarımız sürecek
Türkiye öncelikli pazar yatırımlarımız sürecek Dünya genelinde 120 binden fazla çalışanıyla 43 ülkede faaliyet gösteren Mitsubishi Electric, öncelikli pazar olarak gördüğü Türkiye’de 3’üncü yılını kutladı. Türkiye’deki ana faaliyet alanları fabrika otomasyon sistemleri, ileri robot teknolojileri ve klima sistemlerinin satış ve satış sonrası hizmetleri olarak sürdüren Mitsubishi Electric’in Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, dünyanın ileri ekonomileri arasında söz sahibi olacağına inandıkları Türkiye’ye yatırım yapmaya devam edecekleri mesajını verdi.
31.01.2016 Ekonomi
Yeni uyduyla internet ucuzlayacak
Yeni uyduyla internet ucuzlayacak Türksat AŞ Genel Müdürü Ensar Gül, Türksat 4B uydusunun 30 Haziran'da uzaya fırlatılacağını belirterek, "Testlerin tamamlanmasının ardından 15 Ağustos'ta devreye alacağımız 4B uydusu, Ka-Band üzerinden internet erişimi için de kullanılacak...
6.04.2015 Bilim ve Teknoloji
Yeni nesil teknoloji ile ucuza ısındıracak
Yeni nesil teknoloji ile ucuza ısındıracak Mitsubishi Electric Klima, bin 250 TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor. Yeni nesil teknolojilerle uygun fiyata ısınmayı mümkün kılıyor
27.11.2014 Ekonomi
Klima Kullanmanın Püf Noktaları
Klima Kullanmanın Püf Noktaları Klima kullanmanın 5 temel püf noktasına dikkat ediyor musunuz?
8.07.2014 Arşiv
İnternet ucuzluyor
İnternet ucuzluyor İnternet fiyatları bu uydu sayesinde düşecek.
14.04.2014 Bilim ve Teknoloji
Müjde! Yarı yarıya ucuzlayacak
Müjde! Yarı yarıya ucuzlayacak Türksat 4A uydusu geçtiğimiz günlerde uzaya en kısa nokta olan Baykonur’dan gönderilmişti...
14.04.2014 Ekonomi
O öldürürse kim suçlu?
O öldürürse kim suçlu? Yapay zeka ve teknolojik gelişmeler anti ütopya korkularını getirdi. İşte robotların geldiği nokta...
9.06.2012 Bilim ve Teknoloji
Irkçılığa karşı konser
Irkçılığa karşı konser Grup Yorum Almanya'da dev bir kadroyla 'ırkçılığa hayır konseri' vermeye hazırlanıyor. İşte ayrıntılar...
31.05.2012 Kültür Sanat
Ciro hedefi 90 milyon TL!
Ciro hedefi 90 milyon TL! Altaç, aktif büyüklüklerinin 21 milyon lira, özkaynaklarının 7 milyon 500 bin lira olduğunu belirtti
22.07.2010 Ekonomi
Markalar direksiyonu teknolojiye kırdı
Markalar direksiyonu teknolojiye kırdı Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı 67. kez kapılarını açtı. Fuara otomotiv devlerinin teknoloji yarışı damga vurdu. 12 otomotiv markasının fuara katılmaması ise dikkat çekti
12.09.2017 Otomobil
Japonya'yı karıştıran anlaşma!
Japonya'yı karıştıran anlaşma! Başbakan Erdoğan, Japonya ziyaretinin son gününde Türksat 4A uydusunun teslim törenine katıldı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mitsubishi Electric ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mitsubishi electric haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.