Misyoner

Misyoner

Son dakika misyoner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan misyoner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını misyoner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Misyoner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan misyoner gelişmeleri de dahil olmak üzere 182 misyoner haberi bulunmuştur. Tüm misyoner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Labradorit Taşı Özellikleri Nelerdir? Labradorit Taşının En Bilinen Faydaları...
Labradorit Taşı Özellikleri Nelerdir? Labradorit Taşının En Bilinen Faydaları... Labradorit taşı adını Kanada'daki Labrador sahillerinden almıştır. Güzelliği ve parlaklığı ile göz kamaştıran bu taş magmatik kayaçların içinde meydana gelmiştir.
3.01.2024 Gündem
Gidilmesi yasak olan Sentinal Adası'nda yerliler tarafından öldürülmüştü mektubu yıllar sonra ortaya çıktı!
Gidilmesi yasak olan Sentinal Adası'nda yerliler tarafından öldürülmüştü mektubu yıllar sonra ortaya çıktı! Gidilmesi yasak olan Sentinal Adası'nda yerlilere Hristiyanlığı öğretmek için bölgeye giden ABD'li misyoner vahşice katledilmişti. Dış dünyadan gelen yabancılara karşı sıcak davranmadığı bilinen yerlilerin öldürdüğü misyonerin yıllar sonra ortaya çıkan gizemli mektubu ise tüm dünyada yankı buldu.
20.03.2023 Dünya
Kapadokya’daki Derinkuyu Yeraltı Şehri'nin sırrı çözüldü! Derinliklerindeki büyük sürpriz...
Kapadokya’daki Derinkuyu Yeraltı Şehri'nin sırrı çözüldü! Derinliklerindeki büyük sürpriz... Anadolu'nun cennet köşelerinden Kapadokya’da eşsiz bir yeraltı şehri olan Derinkuyu, sayısız medeniyete ev sahipliği yaptı. Hititler tarafından inşa edildiği düşünülen bu yeraltı şehri, birçok amaçla kullanıldı. Uzun yıllar boyunca gizemini koruyan Derinkuyu için yeni bir aşamaya geçme vakti geldi.
15.12.2021 Gündem
Jeff Flake kimdir? ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi Jeff Flake hakkında merak edilenler…
Jeff Flake kimdir? ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi Jeff Flake hakkında merak edilenler… Jeff Flake'in Ankara Büyükelçiliği adaylığı, bugün Senato Genel Kurulunda yapılan sözlü oylamada kabul edildi. ABD Başkanı Biden, Temmuz 2021'de, Flake'i ABD'nin Ankara Büyükelçiliğine aday göstermiş, Senato Dış İlişkiler Komitesi, 20 Ekim'de Flake'in adaylığını onaylayarak Senato Genel Kurulundaki nihai oylamanın önünü açmıştı. Senato'dan onay alan Flake'in, yakın zamanda ABD'nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield'den görevi devralması bekleniyor. Peki, Jeff Flake kimdir? ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi Jeff Flake hakkında merak edilenler…
27.10.2021 Gündem
Gaziantep FK'da görev değişikliği! Yeni başkan Cevdet Akınal oluyor
Gaziantep FK'da görev değişikliği! Yeni başkan Cevdet Akınal oluyor Süper Lig'de sezonu 9.sırada tamamlayan Gaziantep FK'da Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyükekşi, görevini Başkan Vekili Cevdet Akınal'a devredecek.
24.05.2021 Gaziantepspor
Prenses Süreyya kimdir? Mahzun bakışlı Prenses Süreyya’nın hikayesi: Kırmızı Oda’da anlatılan Prenses Süreyya aslen nereli, gelinliği ve hayatı…
Prenses Süreyya kimdir? Mahzun bakışlı Prenses Süreyya’nın hikayesi: Kırmızı Oda’da anlatılan Prenses Süreyya aslen nereli, gelinliği ve hayatı… Kırmızı Oda dizinin son bölümü 6. Bölümde anlatılan Prenses Süreyya’nın hayat hikayesi merak ediliyor. Kırmızı Oda’da Binnur Kaya’nın canlandırdığı doktor karakterinin, İstanbullu Gelin hikayesindeki torun olarak da gündeme gelen dizideki hırçın karakter Alya’ya son İran Şahı Muhammed Rıza Pehlevi’nin ikinci eşi olan ve erkek çocuk doğuramadığı için hükümet kararıyla zorla boşatılan Prenses Süreyya’nın hikayesini anlatması, arama motorları üzerinden en çok araştırılan konuların başını çekti. 22 Haziran 1932 yılında Isfahan'da dünyaya gelen Süreyya İsfendiyari Bahtiyari olan Prenses Süreyya kimdir? Prenses Süreyya’nın hayat hikayesi…
10.10.2020 Gündem
Yeşil Dede'nin 40 milyon torunu var!
Yeşil Dede'nin 40 milyon torunu var! Muhterem Okutur, orman yüksek mühendisi olarak 30 yıl boyunca Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde çalıştı. On binlerce ağaç dikti. Birçok sahanın orman haline gelmesine öncülük etti. 1978’de emekli olduktan sonra da ağaç dikmeye devam etti. 92 yaşındaki ‘Yeşil Dede’ Okutur, “Bugüne kadar diktiğim ve diktirdiğim fidanlar 40 milyonu geçmiştir. Çocuklarım ve torunlarım gibi onlar. Hâlâ gördüğüm her boşluğa fidan dikesim geliyor.” dedi.
14.08.2019 Yaşam
ABD’li misyoner Uganda’da 100’den fazla bebeğin ölümünden sorumlu
ABD’li misyoner Uganda’da 100’den fazla bebeğin ölümünden sorumlu Misyonerlik faaliyetleri için 2007'de gittiği Uganda’da tıbbi yeterliliği bulunmamasına rağmen klinik açan ABD vatandaşı Renee Bach (35), 100'ün üzerinde bebeğin hayatını kaybetmesinden sorumlu tutuluyor.
27.06.2019 Dünya
Duterte’den hizmetçiye taciz itirafı
Duterte’den hizmetçiye taciz itirafı Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, gençken bir hizmetçiye cinsel tacizde bulunduğunu söyledi. Duterte, ülkesinde sert şekilde eleştirildi. Kadın hakları örgütü Gabriela, "makamına yakışmayan" Duterte'ye istifa etmesi çağrısında bulundu.
31.12.2018 Dünya
'Tahıl yersek koyun gibi oluruz' demişti! Karatay'a kötü haber
'Tahıl yersek koyun gibi oluruz' demişti! Karatay'a kötü haber Türkiye Vegan Derneği, “Vegan demek tahıl beyinli demek” ve “Veganlık misyonerliktir” diyen Prof. Dr. Karatay için suç duyurusunda bulundu.
7.12.2018 Gündem
ABD'li misyoner kabile tarafından ok ve yayla öldürüldü
ABD'li misyoner kabile tarafından ok ve yayla öldürüldü Amerikalı vatandaş Hindistan açıklarındaki bir adada yaşayan kabile tarafından ok ve yayla öldürüldü.
22.11.2018 Dünya
'Ben tanrıyım' deyip 42 kişiye cinsel saldırıda bulundu
'Ben tanrıyım' deyip 42 kişiye cinsel saldırıda bulundu Kendisini tanrı olarak tanımlayan Güney Kore Kilisesi lideri, cinsel saldırı ve taciz suçlarından ötürü 15 yıl hapse mahkum edildi.
22.11.2018 Dünya
San Francisco'da Kızılderilileri aşağılayan heykel kaldırılacak
San Francisco'da Kızılderilileri aşağılayan heykel kaldırılacak Bir Kızılderili'nin kovboy ile Katolik misyonerin ayakları altında tasvir edildiği "Early Days" (İlk Günler)
14.09.2018 Dünya
Brunson'un 'manevi oğlum' dediği Mohammad Ahmad bakın kim çıktı
Brunson'un 'manevi oğlum' dediği Mohammad Ahmad bakın kim çıktı İzmir’de ev hapsinde tutulan rahip Brunson hakkındaki iddianamede, Mohammad Ahmad adlı kişinin Brunson’ın manevi oğlu olduğu belirtiliyor. Ahmad’ın, Brunson adına YPG ve PKK ile temas sağlayan kişi olduğu öne sürülüyor.
28.08.2018 Gündem
İşte Brunson’un FETÖ ve PKK bağlantısı
İşte Brunson’un FETÖ ve PKK bağlantısı Ev hapsindeki ABD'li papaz Brunson'un FETÖ üyeleriyle bağlantıları, hakkındaki iddianamede tek tek gözler önüne serildi. İddianamede Brunson'un görev yeri İzmir olmasına rağmen PKK için bizzat Doğu'ya giderek nasıl çalıştığı da ortaya konuluyor.
3.08.2018 Gündem
Estetik bağımlılığı bu hale getirdi! 24 yaşındaki kadın...
Estetik bağımlılığı bu hale getirdi! 24 yaşındaki kadın... Vücudunda neredeyse estetik olmayan hiçbir yeri kalmayan 24 yaşındaki Mary Magdalene kullanıcı adlı Alman dansçı kadın, bu halinden mutlu olduğunu ve estetik operasyonlara devam etmek istediğini söyledi.
31.07.2018 Dünya
New York’tan gelen Talas Çanı kayıp!
New York’tan gelen Talas Çanı kayıp! Kayserili araştırmacı-yazar ve çevirmen Mehmet Şahin tarafından 2015’te Harvard Üniversitesi Kütüphanesi misyoner arşivinde bulduğu Amerikalı Protestan misyoner Wilson Amos Farnsworth (1822-1912) yayınlayamadan öldüğü kitap taslağı notları Kayseri’de kaybolan bir çanın ilginç hikayesini anlatıyor.
21.07.2018 Gündem
Bu sefer de 'Tanrı aptal' dedi!
Bu sefer de 'Tanrı aptal' dedi! Nüfusun yüzde 86'sının Katolik Hristiyan olduğu ülkede Duterte'nin sözleri fırtına kopardı, kilise Filipinler liderini 'deli' olarak tanımladı.
26.06.2018 Dünya
Duterte’ye öpücük tepkisi
Duterte’ye öpücük tepkisi Filipinler lideri Rodrigo Duterte, Güney Kore’de katıldığı etkinlikte yurt dışında çalışan Filipinli bir kadını sahnede dudağından öpmeye zorladığı için eleştirilerin hedefi oldu
4.06.2018 Dünya
Trump’tan Brunson’a: Seni kurtaracağız
Trump’tan Brunson’a: Seni kurtaracağız ABD Başkanı Donald Trump tutuklu rahip Brunson için yeniden konuştu: Türkiye’de bir yargı süreci var ama pek yargı denemez. Seni kurtaracağız
29.05.2018 Dünya
Rönesans Floransa değil Kapadokya’dan doğdu
Rönesans Floransa değil Kapadokya’dan doğdu ‘Yeniden doğuş’ ya da ‘uyanış’ anlamına gelen Rönesans akımı, Avrupa medeniyetlerine sanat, edebiyat, hukuk, din ve felsefe alanlarında çağ atlattı. İlk izleri ise Kapadokya’da çıktı
19.05.2018 Gündem
MHPli Yalçın: Tahrik fırsatçıları, şeref ve haysiyet düşkünüdür
MHPli Yalçın: Tahrik fırsatçıları, şeref ve haysiyet düşkünüdür MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İstanbul'da sahnelenen çirkin tahriki fırsat bilerek her türlü edepsizliği sergileyenler, şeref ve haysiyet düşkünüdür. Bu tahriklerin, ekmeklerine yağ süreceğini sanıp ellerini ovuşturanlar; erken seçimler sonucunda aç kalacaklardır dedi.
7.05.2018 Siyaset
Gizli tanık tek tek anlattı: Kürt kökenli bir devlet kurulması için...
Gizli tanık tek tek anlattı: Kürt kökenli bir devlet kurulması için... ABD'li papaz Andrew Craig Brunson davasında 'Serhat' kod adlı gizli tanık birbirinden çarpıcı ifadelerde bulundu.
7.05.2018 Gündem
Kuzey Kore'den ABD'ye şok hamle
Kuzey Kore'den ABD'ye şok hamle Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile ABD Başkanı Donald Trump arasında düzenlenecek olan yüz yüze görüşme yaklaşırken, Kuzey Kore'de tutuklu bulunan 3 ABD vatandaşının serbest bırakılabileceği yönünde haberler çıkmaya başladı.
3.05.2018 Dünya
Oruç kefareti!
Oruç kefareti! Oruç tutmamak büyük günahtır. Orucunu bozanlar o günün yerine kaç gün oruç tutacak? En kıymetli 6 hadis kitabından 5’ine göre orucunu bozanlar 60 gün kefaret orucu tutmalı...
17.05.2018 Ramazan

Benzer Haber Etiketleri

Misyoner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki misyoner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.