Misket Bombası

Misket Bombası

Son dakika misket bombası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan misket bombası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını misket bombası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Misket Bombası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan misket bombası gelişmeleri de dahil olmak üzere 69 misket bombası haberi bulunmuştur. Tüm misket bombası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya lideri Putin ABD'yi açık açık suçladı: Ukrayna ordusunun eli ile yapıyorlar
Rusya lideri Putin ABD'yi açık açık suçladı: Ukrayna ordusunun eli ile yapıyorlar Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko’yu ağırlayan Putin yaptığı açıklamada ABD'yi resmen suçladı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın savaşta misket bombalarını mümkün olan en geniş şekilde kullandığını belirterek, "Misket bombalarını kullanan ABD’dir. Bunu sadece Ukrayna ordusunun eliyle yapıyorlar” dedi.
15.09.2023 Dünya
Putin'den flaş açıklama: Misket bombaları bize karşı kullanılırsa aynı şekilde karşılık veririz
Putin'den flaş açıklama: Misket bombaları bize karşı kullanılırsa aynı şekilde karşılık veririz Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna’nın ABD’den misket bombalarını teslim alması sonrası yaptığı açıklamada, “Misket bombaları bize karşı kullanılırsa aynı şekilde karşılık veririz” diye konuştu.
16.07.2023 Dünya
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde, teröristlere ait çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildiğini açıkladı.
23.06.2023 Gündem
Avrupa Birliği Rusya'yı zengin etti! Savaşa rağmen günde 1 milyar dolarlık kazanç...
Avrupa Birliği Rusya'yı zengin etti! Savaşa rağmen günde 1 milyar dolarlık kazanç... Ukrayna savaşı başladığı ilk günden itibaren Rusya'ya bir çok yaptırım uygulayan Avrupa Birliği Putin'in ülkesini zengin etti. Rusya, Ukrayna savaşının ilk 100 gününde fosil yakıt satışından 98 milyar dolar gelir elde etti. Moskova’yı zengin eden bir numaralı müşteri, yaptırımlarda başı çeken Avrupa Birliği oldu.
14.06.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Putin çok kızdı 8 generali kovdu...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Putin çok kızdı 8 generali kovdu... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 16. güne girildi. Çatışmaların eksik olmadığı bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dnipro kentine hava saldırısı düzenlendi. Bir anaokulu ve bir apartman vurulurken bir ayakkabı fabrikası yerle bir oldu. Kremlin'den gelen flaş açıklamaya göre Putin Zelenski ile görüşmeye hazır olduğunu bildirdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin "Rusya-Ukrayna müzakere sürecinde bazı olumlu gelişmeler oluyor" açıklamasını yaparken Putin'in çatışmanın başlangıcından bu yana 'yaklaşık sekiz' Rus komutanı görevden aldığı duyuruldu...
11.03.2022 Dünya
BM: Esed rejimi İdlib'de savaş suçu işledi
BM: Esed rejimi İdlib'de savaş suçu işledi BM Suriye Araştırma Komisyonu, Rusya'nın İdlib'de sivil unsurlara gelişigüzel saldırılar düzenleyerek savaş suçuna varan eylemler yaptığını bildirdi.
7.07.2020 Dünya
Karşılıklı restleşme! Hasan Nasrallah: En derindeki noktalarına saldıracağız
Karşılıklı restleşme! Hasan Nasrallah: En derindeki noktalarına saldıracağız İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Hizbullah'ın İsrail'e tekrar saldırması durumunda Lübnan'ın "ağır bedel ödeyeceğini" söyledi. Lübnan'daki Hizbullah Lideri Hasan Nasrallah, İsrail'i muhtemel saldırılarına karşı tehdit ederek "Saldırırsanız, en derinlerdeki noktalarınıza saldırı düzenleyeceğiz" dedi. İran Dışişleri, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah örgütü ile İsrail arasında yaşanan gerginlik nedeniyle Tel Aviv yönetimini suçladı. Öte yandan Birleşmiş Milletler İsrail'in "misket bombası" kullandığı yönündeki iddialar üzerine arama çalışması başlattı.
3.09.2019 Dünya
Açık açık tehdit ettiler: Ağır bedel ödeyecek...
Açık açık tehdit ettiler: Ağır bedel ödeyecek... İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Hizbullah'ın İsrail'e tekrar saldırması durumunda Lübnan'ın "ağır bedel ödeyeceğini" söyledi. İran Dışişleri ise, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah örgütü ile İsrail arasında yaşanan gerginlik nedeniyle Tel Aviv yönetimini suçladı. Öte yandan Birleşmiş Milletler İsrail'in "misket bombası" kullandığı yönündeki iddialar üzerine arama çalışması başlattı.
2.09.2019 Dünya
Esed rejimi 6 ayda bin 500'den fazla varil bombası kullandı
Esed rejimi 6 ayda bin 500'den fazla varil bombası kullandı SNHR, Suriye'de Esed rejimi güçlerinin bu yılın ilk yarısında muhaliflerin kontrolündeki bölgelerde bin 583 kez varil bombası kullandığını açıkladı
4.07.2019 Dünya
ABD silahları ifşa oldu!
ABD silahları ifşa oldu! Amerikan CNN International, iç savaş ülkesi Yemen'de onlarca öğrencinin öldüğü saldırıda ABD yapımı bombaların kullanıldığını özel haberiyle dünyaya duyurdu.
19.09.2018 Dünya
Esad ve Rusya İdlib'de bir yılda bin 109 kişiyi öldürdü
Esad ve Rusya İdlib'de bir yılda bin 109 kişiyi öldürdü Suriye İnsan Hakları Ağı, Suriye'deki Beşşar Esed rejimi ve destekçisi Rusya'nın İdlib gerginliği azaltma bölgesinde bir yılda, 255'i çocuk, 209'u kadın toplam bin 109 sivilin ölümüne neden olduğunu duyurdu
13.06.2018 Dünya
PKK yandaşlarından çirkin propaganda! AA'nın fotoğrafını...
PKK yandaşlarından çirkin propaganda! AA'nın fotoğrafını... Terör örgütü PYD/PKK destekçileri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nı karalamak için AA'nın Doğu Guta'da çektiği, 2 yaralı çocuğun yer aldığı fotoğrafı Afrin'de çekilmiş gibi servis etti.
8.02.2018 Gündem
Esad rejimi 7 sivili daha öldürdü
Esad rejimi 7 sivili daha öldürdü Suriye'de Beşşar Esad rejiminin ablukasındaki Doğu Guta bölgesine düzenlenen hava ve kara saldırılarında 7 sivil yaşamını yitirdi.
2.02.2018 Dünya
Suriye için korkunç rakamlar!
Suriye için korkunç rakamlar! SNHR, Suriye'de geçen yıl yaşanan saldırılar, çatışmalar ve anlaşmalar yüzünden yaklaşık 1 milyon 300 bin kişinin göç etmek zorunda kaldığını açıkladı. SNHR'nin raporuna göre ülkede geçen yıl 10 bin 204 sivil öldü, 6 bin 500'den fazla kişi alıkonuldu
25.01.2018 Dünya
TSK'dan flaş açıklama! Onlarca terörist...
TSK'dan flaş açıklama! Onlarca terörist... TÜRK Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan bilgilendirmede son bir haftada 2'si sözde lider kadroda olmak üzere 100 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Esed vurmaya devam ediyor!
Esed vurmaya devam ediyor! Beşşar Esed rejiminin Suriye'nin başkenti Şam'da ablukada tuttuğu Doğu Guta bölgesine bugün gerçekleştirdiği saldırılarda 12 sivilin hayatını kaybettiği bildirildi.
18.11.2017 Dünya
"Misket bombası saldırıları aile içi şiddet gibi"
"Misket bombası saldırıları aile içi şiddet gibi" Suudi Arabistan’ın ABD Büyükelçisi Prens Abdullah El Suud, Yemen’deki misket bombası kullanımının ne zaman son bulacağına dair gazetecilerden gelen bir soruya, “Bu, eşinizi dövmeyi ne zaman bırakacaksınız diye sormaya benziyor” cevabını verdi.
17.06.2021 Dünya
Misket bombası kanıtları Rus televizyonunda yayınlandı
Misket bombası kanıtları Rus televizyonunda yayınlandı Rusya’nın devlet televizyonu Russia Today (RT) yanlışlıkla, Suriye’de hava harekatı düzenleyen Rus savaş uçaklarından misket bombaları atıldığının kanıtlarını yayınladı.
17.06.2021 Dünya
ABD, Suudilere misket bombası satışını dondurdu
ABD, Suudilere misket bombası satışını dondurdu ABD yönetiminin Yemen'deki sivil ölümlerin artması nedeniyle Suudi Arabistan'a misket bombası satışını dondurduğu belirtildi...
17.06.2021 Dünya
Aliyev ve Sarkisyan bir araya geliyor
Aliyev ve Sarkisyan bir araya geliyor Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Avusturya'nın başkenti Viyana'da düzenlenecek Dağlık Karabağ konulu AGİT toplantısına katılacak.
17.06.2021 Dünya
Ermenistan ordusu Gazyan köyüne havan toplarıyla ateş açtı
Ermenistan ordusu Gazyan köyüne havan toplarıyla ateş açtı Ermenistan ordusunun, Azerbaycan'ın Terter ilinin Gazyan köyüne havan toplarıyla ateş açtığı bildirildi.
13.05.2016 Dünya
Ermenistan'dan Azerbaycan'a yasak mermi!
Ermenistan'dan Azerbaycan'a yasak mermi! Ermenistan-Azerbaycan cephe hattındaki çatışmalarda, Ermenistan ordusunun beyaz fosforlu mermi kullandığı bildirildi.
11.05.2016 Dünya
Azerbaycan'dan 'Ermenistan misket bombası attı’ iddiası
Azerbaycan'dan 'Ermenistan misket bombası attı’ iddiası Ermenistan-Azerbaycan cephe hattındaki çatışmalarda, Ermenistan ordusunun misket bombası kullandığı bildirildi.
27.04.2016 Dünya
Times: Esad ve İran, Halep taarruzu için yığınak yapıyor
Times: Esad ve İran, Halep taarruzu için yığınak yapıyor Times gazetesi, İran ve Suriye rejim güçlerinin, muhalifleri Suriye'nin en büyük kenti Halep'ten tamamen çıkarmak için büyük bir saldırı hazırlığında olduğunu yazıyor...
14.04.2016 Dünya
Palmira IŞİD'in mayınlarıyla dolu!
Palmira IŞİD'in mayınlarıyla dolu! Suriye'de terör örgütü IŞİD'in yerleştirdiği mayınlar Beşar Esad rejimine bağlı birliklerin Tedmur'a (Palmira) yerleşmesini zorlaştırıyor.
29.03.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Misket Bombası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki misket bombası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.